Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Αχ τι ωραία νέα!Μπράβο όλα καλά!Το φύλο πότε το βλέπουν;❤️❤️🩷

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες.

Παρασκευή σήμερα , η πιο ωραία μέρα της εβδομάδας αλλά μετά τις 4:00.

Ιωαννίτσα με το καλό κοπέλα μου να πάτε στο γιατρό και να μας φέρεις ευχάριστα νέα.

Πετρούλα κοπέλα μου , οι πρώτοι μήνες εγκυμοσύνης είναι λίγο δύσκολοι γι’αυτό και εσύ προσπάθησε να μην κουράζεσαι και να προσέχεις περισσότερο όσο και δύσκολο είναι αυτό, επιβάλλεται. Με το καλό και εσύ σήμερα.

Νατάσα μου , καλό ταξίδι να έχεις κοπέλα μου. Χαιρετίσμα στην Βασίλισσα και στον Κάρολο , θα πάω και εγώ κάποια στιγμή που θα μου πάει.

Γιοβάννα μια χαρά η μικρούλα , ψηλή ψηλή την βλέπω.

Σαρδελάκι με το καλό και εσύ κοπέλα μου να τους υποδεχτείς και να το χαρείτε όλοι σας.

Ελενίτσα μεγάλωσε και ο μπουμπούκος , το 1ο του εμβόλιο , με το καλό να είναι.

Σουλίτσα και εμείς από τότε που μάθαμε το ΟΧΙ το κρατάει μανιάτικο και ότι και να του πεις σου πετάει το ΟΧΙ και τελείωσε, εθνική εορτή θα το κάνουμε και εμείς.

Μαράκι εγώ είμαι η προσωποποίηση της Βούρτση . Ξέσπασε γιατί όσο τα κρατάς μέσα σου , αυτά μεγαλώνουν και σε τρώνε μετά.

Εγώ σήμερα έχω έξοδο με φιλανάδες μετά απο τόσο καιρό και το περιμένω πως και πως.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Ενα θα σας πω στις 6 το πρωι τρωγαμε junior γιαουρτι στην κουζινα..

Ξυπνησε και φωναζε junior!!και του ελεγα δε εχουμε και πηγε μονος του ανοιξε το ψυγειο και φωναζε ''αααα μαμαααα εκει ειναι''!!

σουλα αμα θες στειλε και την ξενυχτω σου απο αυριο θα σερβιρω πατσα...

Πετρουλα καλη επιτυχια σημερα!Ξερω οτι πολλες κοπελες εχουν λιγα καφε στην αρχη αλλα για καλο κακο παρε ενα τηλεφωνο τον γιατρο.

Μαρακι μου εμεις τα ειπαμε..κρατα γερα!!!

Ιωαννα περιμενω με μεγαλη αγωνια τα νεα σας!Ειμαι σιγουρη οτι θα σας πει οτι παει τελεια!

Γιοβαννα!!!!Μπραβο!!!!!!!!!!!!Αρε μια κουκλα που θα γινει αυτη!!

Σαρδελακι μου καλως να τους δεχτεις ολους!Μεγαλες χαρες σημερα ετσι?

Ντελενι στρωνει ο μικρος ?Μπραβοοοο!Με το καλο το εμβολιο σας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα φιλες μου.σας ψιλοδιαβασα αυτες τις μερες.οχι αναλυτικα ομως.θα παρω απουσια ε?

χθες συζητησα με τον καλο μου για την αδεια που σας ελεγα και μου τα μασαγε.να φυγω μονη λεει δυσκολο.εγω ειπα να παω απο θεσσ\κη αλλα αυτος λεει θα δουμε....οποτε :-( γρηγορα χαρηκα.....

Αρμα και μαμαλευτερακη σε ολες μας συμβαινει να περναμε δυσκολα, απλα πρεπει να βρουμε εναν τροπο να εκτονωνομαστε που και που... Εμενα για παραδειγμα με βοηθαει παρα πολυ η δουλεια. Ειναι η ψυχοθεραπεια μου. Εχω και πολυ καλους συναδελφους που μετα απο τοσα χρονια που ειμαστε μαζι εχουμε γινει οικογενεια... Συζηταμε τα προσωπικα μας, τα οικογενειακα μας και τα βγαζουμε απο μεσα μας. Γελαμε και πολυ, λεμε βλακειες... Ε, ξεχνιεμαι λιγο απο τα προβληματα που μπορει να εχω.. Επσης με βοηθαει πολυ να μιλαω με φιλες μου στο τηλ. για ασχετα θεματα, εχω καναδυο τεραστια νουμερα! Ε,και κανα καφεδακι γυναικειο που και που, γεμιζουν οι μπαταριες!

εγω που να ξεσπασω??????????

αρμακι να ερθω να κλαψουμε μαζι?εγω βαζω και κρασακι παντα οταν δεν ειμαι καλα!παντως εχεις δικιο.μονο εσυ ξερεις πως ειναι αυτο που περνας.οτι και να πουμε εμεις οι απεξω...ολα θα πανε τελεια ομως!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Α και το βραδυ θα τον παω να του δει τα αυτακια...το λεει που και που και δεν το αφηνω..

ειχα πει να κανω λιγο το βλακα να το παλεψω με σταγονιτσες αλλα με τρωει το θεμα και θα παω να τον δει..μου ειπε θα μας δει αργουτσικα γιαιτ γινεται χαμος απο αρρωστα μην παμε μεσα στο χαμο ..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τα καφε τα ειχα και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη και ο γιατρος μου ελεγε οτι ειναι παλιο αιμα που βγαινει με τον καιρό..Σε καθε περιπτωση ομως ξεκουραση.

Τηλέφωνο τωρα τι να τον πάρω, αφου σε δυο ωριτσες περιπου θα ειμαι εκει..

Σας αφηνω, ευχομαι να εχετε όλες μια πολύ ομορφη μερα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια αυτές τις μέρες έχω πιεστεί πάρα πολύ. Όλα τα χρόνια πάντα όταν στενοχωριόμουν ξεσπούσα, έκλαιγα και μου περνούσε. Τώρα με την Εύα δεν έχω αυτό τον χρόνο. Μπορεί να μην είναι κάτι σοβαρό η απόξεση, δεν παύει όμως να με αγχώνει και να με στενοχωρεί και θα ήθελα να κάτσω να κλάψω, να μην μιλάω σε άνθρωπο έστω και για λίγο. Δεν γίνεται όμως, και όταν έρχεται το βράδυ απλά ''παγώνω'' και δεν έχω όρεξη για τίποτα. Ευτυχώς ο καλός μου το καταλαβαίνει και κάνει τα πάντα κι αυτός για να με κάνει να νιώσω καλύτερα. Εχτές με ρωτούσε ''τι να κάνω για να νιώσεις καλά?'' το μόνο που του απάντησα είναι να προσπαθήσει να καταλάβει ότι δεν έχω όρεξη για τίποτα. Τι τραβάει κι αυτός...τεσπα, τα είπα απλά για να ξαλαφρώσω! σορυ αν σας πρίζω!

σαν να λες για μενα μαρακι.ακριβως το ιδιο θελω α κανω.να κλαψω αλλα δεν εχω τον χρονο και δεν θελω μπροστα στο παιδι.ουτε αυτο δεν μπορουμε να κανουμε πια....

μια φορα εκλαιγα και η μικρη με εβλεπε και στενοχωρηθηκε.με αγκαλιαζε και με φιλαγε στο κεφαλι και ηταν ετοιμη να κλαψει κι αυτη.και ελεγε συνεχως ''μαμα κεει''

δεν το αντεξα....

μαρινακι καλο σαραντισμο και θα δεις πως θα αλλαξει τωρα η ψυχολογια σου.

μαμαλευτερακι τι νεα απο την εγκυμοσυνη?

στονε κι εγω ειχα καφε στην εγκυμοσυνη μεχρι και τον τριτο μηνα.

μου ειχε πει ξεκουραση αλα μου ειχε πει κιολας οτι ειναι φυσιολογικο.εκτος οτι μεγαλωνει η μητρα ειναι σαν αποθεμα της περιοδου σου τωρα και αποβαλονται.αλλα να παρεις τον γιατρο σου να το πεις.αν δεις ροζ ειναι το επικινδυνο.

να ξεκουραζεσαι ομως οσο μπορεις.

ριτα και αρμα εγω θα την παω παιδικο απο σεπτεμβρη .και θα κουραζεται και θα παιζει και θα βρει κι αλλες ασχολιες.

ολα αυτα που λετε σωστα αλλα αυτα τα ρωτησαμε ποτε αν θελουν να ειμαστε ολη μερα στο κεφαλι τους??

ουτως η αλλωσ εμενα και μεσα που ηταν ολο ιωσεις περνουσαμε!!!

οσο για τον θηλασμο εγω δεν αντεχα την αποστηρωση.λατρευα τον θηλασμο!!!!ξυπναγε το βραδυ και την εβαζα διπλα μου να θηλαζει και αυτο ηταν.ταλαιπωρηθηκα παααρα πολυ,το παλεψα,μολυνθηκα αλλα δεν το αλλαζω με τιποτα στον κοσμο!ειναι απιστευτη εμπειρια!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Ναι Στονε όλα έτοιμα...εκτός από την λαζάνια που θα την φτιάξω σε λίγο...όσο για το "κ" του έχει τρελλή αδυναμία χαχα...μιά και δεν λέμε ακόμη το "σ" και το "ρ" χρησιμοποιεί το "κ" στην θέση που θα έμπαιναν αυτά τα γράμματα!

m57Zp2.png

ααααααααααααααα συμπεθέρα η νύφη μου θα λέει σε όλα "όχι" στον γιόκα μου;;; Ωχ ωχ ωχ...ο γαμπρός σου το όχι το χρησιμοποιεί πολύ σπάνια ...μπορεί και μιά φορά την εβδομάδα μόνο. Αλλά όταν την χρησιμοποιεί λέει "nein nein" όχι όχι στα γερμανικά δηλαδή!

m57Zp2.png

ριτα και αρμα εγω θα την παω παιδικο απο σεπτεμβρη .και θα κουραζεται και θα παιζει και θα βρει κι αλλες ασχολιες.

ολα αυτα που λετε σωστα αλλα αυτα τα ρωτησαμε ποτε αν θελουν να ειμαστε ολη μερα στο κεφαλι τους??

ουτως η αλλωσ εμενα και μεσα που ηταν ολο ιωσεις περνουσαμε!!!

Οχι ρε συ Λαζαρενια δεν το δεχομαι αυτο..

Τα παιδια θελουν να νιωθουν ασφαλεια και ασφαλεια σε αυτη την ηλικια ειναι το σπιτι τους και οι δικοι τους ανθρωποι.

Ο δικος μου τουλαχιστον ειναι ενα παιδι ζωηρο μεν αλλα το βλεπω χαρουμενο και συνεργασιμο και σαφεστατα με θελει πανω στο κεφαλι του ολη μερα διοτι απλα ειμαι η μαμα του .

Ενταξει εχω ξαναπει καλος ο παιδκος σε πολλα θεματα και εγω θα τον στειλω να ξεδινει αλλα οχι γιατι περιμενω να μαθει τιποτα ιδιαιτερο ή να κερδισει κατι τοσο σημαντικο στα 2,5 χρονια...

Εγω και εσυ και οι περισσοτερες απο εμας μια χαρα περασαμε στα σπιτια μας με τους γονεις ή τις γιαγιαδες μας τα παιδικα μας χρονια και τιποτα δε μας ελειψε.

Ο παιδκος εχει γινει και λιγο μοδα τα τελευταια χρονια κακα τα ψεμματα...

Περα απο τις περιπτωσεις που ειναι αναγκαιος εφοσον η μητερα δουλευει και δεν υπαρχει ατομο να κρατησει το παιδι,υπαρχουν και πειρπτωσεις που στελνουν τα παιδια απο επιλογη,ισως ανηκω και εγω σε αυτη την κατηορια αλλα ισως και να κανω λαθος ...

Ξερω ομως απο φιλους και γνωστους οτι ολη αυτη η προσαρμογη στον παιδικο δεν ειναι και τοσο ευχαριστη στα μικρα παιδια.

Καποια απο αυτα κλαινε,αρνουνται να πανε,φωναζουν,υιοθετουν συμπεριφορες απο αλλα παιδια (πχ.χτυπανε το κεφαλι τους),εχουν νευρα ,δεν τρωνε και πολλα αλλα.

Υπρχουν και παιδακια που ειναι μια χαρα και προσαρμοζονται ευκολα.

Αλλα δε μπορουμε να εθελοτυφλουμε, ειναι πολυ μικρα ακομα και μπορει καλλιστα και ο δικος μου του χρονου να εχει παρομοιες αντιδρασεις γεγονος που θα με στεναχωρησει πολυ για αυτο και προβληματιζομαι.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ωχ , τώρα που λέτε κορίτσια για το κλάμα μπροστά στα παιδιά , να σας πω τι πάθαμε εχθές.

Έβλεπα την εκπομπή έχεις πακέτο, μαζί μου και ο μικρός στον καναπέ και ως κλασσική Μάρθα Βούρτση που είμαι μόλις συναντιούνται οι χαμένοι αρχίζω να κλαίω σαν τρελή, κοιτάζω δίπλα μου και τι να δω ο Αναστάσης πήγαινε το δάκρυ κορόμηλο. Του λέω παιδάκι μου δεν έχει τίποτα η μαμά , κλαίει από συγκίνηση (τι είπα και εγώ τώρα στο παιδί..) και δώστου να με κοιτάει και να κλαίει περρισότερο. Τρελάθηκα μιλάμε , είπα τέρμα μπροστά στο παιδί ούτε κλάμματα , ούτε φωνές.

Για να ευθυμήσουμε όμως λίγο να σας πω τι μου έκανε το απόγευμα στο σπίτι.

Μίλαγα εγώ στο τηλέφωνο και επειδή το κράτησα λίγο παραπάνω (δηλαδή κανένα 20λεπτο μπλα μπλα) δεν τον άκουγα καθόλου τον μικρό , πάω μόλις το κλείνω το τηλέφωνο και τον βλέπω στο νιπτήρα του wc , τον είχε ανοίξει και πέταγε τα νερά και εκτός του ότι είχε γίνει μουσκίδι εγώ κάτω από τον νιπτήρα έχω κάτι αρωματικά έλαια, άλατα και τα σχετικά , ε λοιπόν τα είχε πάρει όλα και τα είχε χύσει μέσα στο νιπτήρα.

Τα εγκεφαλικά καταλαβαίνετε πως τα πέρασα , είχα απωθημένα και με το έχεις πακέτο ξέσπασα η κοπέλα.

Διαφημίσεις

Κικο μου , οντως αυτο το"Οχι" μου τη δινει στα νευρα!!!!!

ΜΑργαριτακι μου στον υπνο του το εβλεπε καλε το γιαουρτακι?

Α και προσεξε και τι προτασεις κανεις .Θα στη στείλω την κόρη μου .Αντε μπας και μου την παχυνεις και λιγο με τα τελεια φαγητακια σου.

LAzarenia , δεν θελω να επεμβω αλλα τη γνωμη μου θα την πω γιατι θα σκασω.

Θεωρω φυσικο να ζοριζεται λιγο ο καλος σου αλλα δλδ τι? ειναι πιο λογικο να μείνετε μονες με τη μικρή? Μήπως να το συζητούσες λίγο καλύτερα??????

ΚΑι οταν θελεις να ξεσπασεις μη μασας. Σου εχω πει κατι νομιζω???

καλημερα!!!

τι κανετε;

αρμακι μου σε καταλαβαινω γλυκια μου κι εγω σε αναλογη περισταση ετσι θα ημουν μην σε παιρνει απο κατω χαμογελα κι ολα θα πανε καλα αν νομιζεις οτι το να μεινεις λιγο μονη θα σου κανει καλο πανε την μικρη στη γιαγια και μεινε κλεψε ψωναξε βγαλτα απο μεσα σου!

κι εμεις ειμαστε εδω να σε ακουμε και να ειμαστε διπλα σου σε φιλω γλυκα!

σαρδελινα μου καλως να τους δεχτεις ολους!!!

γιοβαννα μου τελεια τα νεα σας μπραβο!!!

στονε μου προσεχε γλυκια μου δεν θελουμε τετοια μην κανεις τιποτα ακου κι εμενα :lol:

περα απο την πλακα ομως θελει προσοχη μπορει αυτα τα καφε να μην μας ανυσηχουν αλλα μην κανεις τοσες δουλειες οκ;

τα υπολοιπα το μεσημερι παμε βολτα φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ΜΕ ΠΗΡΕ Η ιΩΑΝΝΑ!!!

ολα καλα με τον Χρηστακο παει τελεια το ζουοζουνι και θα αρχισει να φοραει και κανα ρουχαλακι!!Θα μας τα πει και η ιδια!

Αχ πολυ χαρηκα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

άχ πολύ χάρηκα για τον Χρηστάκο πραγματικά.

Λαζαρένια μου ό,τι αφορά τα μικράκια μας είμαι κι εγώ απόλυτα σίγουρη πως μας θέλουν κοντά τους. Είμαστε γονείς τους και φυσικά κοντά μας νιώθουνε ασφάλεια, την οποία δεν νομίζω να την νιώθουνε περισσότερο στον παιδικό. Δεν νομίζω ότι σε ένα τρυφερό πλασματάκι σαν τα μωράκια μας να περνάει από το μυαλό ότι και καλά δεν μας θέλουν πάνω από το κεφάλι τους όλη μέρα. Η ασφάλεια που τους παρέχει η μαμά κι ο μπαμπάς δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο στον κόσμο.

Όσο για τον παιδικό κι εγώ δεν έχω ακόμη σκοπό να τον πάω...εφόσον είμαι στο σπίτι τα πρωινά μια χαρά. Δεν υπάρχει λόγος να πάει παιδικό το παιδί, αυτή είναι η άποψή μου!

m57Zp2.png

ΜΕ ΠΗΡΕ Η ιΩΑΝΝΑ!!!

ολα καλα με τον Χρηστακο παει τελεια το ζουοζουνι και θα αρχισει να φοραει και κανα ρουχαλακι!!Θα μας τα πει και η ιδια!

Αχ πολυ χαρηκα!!!

Μπράβο βρε Ριτάκι, πάντα τέτοια ευχάριστα νέα να έχουμε.

κέρασε τώρα τον Γρηγοράκη ένα γιαουρτάκι junior έτσι για να το ευχαριστηθεί το παιδί.χιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...