Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Δεν μου ειπε με ποσο ξεκινησα,εχω κανει μεχρι τωρα 2 υπερηχους αυριο prp και την Δευτερα Ετ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αρμα και μαμαλευτερακη σε ολες μας συμβαινει να περναμε δυσκολα, απλα πρεπει να βρουμε εναν τροπο να εκτονωνομαστε που και που... Εμενα για παραδειγμα με βοηθαει παρα πολυ η δουλεια. Ειναι η ψυχοθεραπεια μου. Εχω και πολυ καλους συναδελφους που μετα απο τοσα χρονια που ειμαστε μαζι εχουμε γινει οικογενεια... Συζηταμε τα προσωπικα μας, τα οικογενειακα μας και τα βγαζουμε απο μεσα μας. Γελαμε και πολυ, λεμε βλακειες... Ε, ξεχνιεμαι λιγο απο τα προβληματα που μπορει να εχω.. Επσης με βοηθαει πολυ να μιλαω με φιλες μου στο τηλ. για ασχετα θεματα, εχω καναδυο τεραστια νουμερα! Ε,και κανα καφεδακι γυναικειο που και που, γεμιζουν οι μπαταριες!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα. Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας, αλλά μπήκα να σας πω τα δικά μας. Η Αλεξάνδρα επιτέλους έφτασε 10500 γρ και 84 εκ.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Είμαι πολύ χαρούμενη. Κάναμε και την τελευταία δόση του Prevenar και τώρα μένει ένα εμβόλιο στους 24 μήνες και ένα στους 30 μήνες.

Πραγματικά μου έφτιαξε τη μέρα γιατί σήμερα ανακάλυψα μια χοντρή πατάτα που έκανα στη δουλειά.........μάλλον άλλοι την ανακάλυψαν:-(:-(:-(:-(:-(:-( και έμαθα και ένα πολύ δυσάρεστο για μία γνωστή μου :-(:-(:-(:-(:-(:-(

Εύχομαι να είστε όλες καλά και να μην έχουμε κανένα αρρωστούλικο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!!!

πρωινη πρωινη σήμερα αλλα ηρθα νωρις γιατι στις 11 εχουμε ραντεβου με τον χειρουργο και εχω μια αγωνια....οταν γυρισω γραφειο θα σας ενημερωσω σχετικα...

Γιοβαννα τι σουπερ μετρησεις η Αλεξανδρα ???και ψηλη και αδυνατη στα καλλιστεια του 2030 εχουμε ηδη την πρωτη διαγωνιζομενη!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

giovanna μου ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι ευχάριστα νέα ήταν αυτά! Πραγματικά πολύ χαίρομαι! Πες μας τώρα, τι έκανες? Τι την μπούκωσες? Πες όλα τα μυστικά σου! :lol: Κανατε το καινούριο prevenar?

kiko κι εγώ με τον καλό μου σκέψεις κάνουμε για τον σταθμό, μη νομίζεις...απλά θέλουμε την καλύτερη λύση. Εχουμε να το ψάξουμε παααααααααρα πολύ ακόμα μέχρι να καταλήξουμε στο τι θα κάνουμε..

Νατάσα μου στα καθημερινά προβλήματα κι εγώ κάπως έτσι λειτουργώ, θα βγω, θα κάνω πράγματα για να ξεχαστω. Στα προβλήματα υγείας όμως αν δεν περάσω την φάση του να κλάψω πολύ και να μην ξεσπάσω δεν με κάνει τίποτα να νιώσω καλύτερα..τεσπα!

Καλό ταξίδι να έχεις και να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Joa μου καλή επιτυχία στον γιατρό! Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά! Ο Χρηστάκης φάνηκε πως δεν μασάει από κάτι τέτοια! :lol: Περιμένουμε νέα σου!

Σαρδελάκι μου με το καλό να υποδεχτείς τους δικούς σου σήμερα!!! Πετάς στα σύννεφα να υποθέσω???

Πάω να μαγειρέψω γιατί σήμερα το πρόγραμμα έχει καφεδάκι με την κουμπάρα μου!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κορίτσια σήμερα είμαι άλλος άνθρωπος!!!! ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑ:D:D:D:D 3 ώρες για αρχή και άλλες 3 μετά αλλά νώθω πούπουλο!!!!!

Μαρία μου όλοι όταν πρόκειται για θέματα υγείας αντιδρούμε διαφορετικά... εμένα δεν μπορεί να μου μιλήσει άνθρωπος ενώ καμιά φορά δεν λέω σε κανέναν τίποτα μέχρι να τελιώσει η ιστορία.... Αλλά έχει δίκιο η Νατάσα, καμιά φορά όσο το συζητάς ένα θέμα τόσο πιο "εύκολο" και καθημερινό σου φαίνεται μετά ;)

Ιωάννα καλή επιτυχία!:D

Giovana μπράβο σας!!!!!!!:D:D:D

Εγώ πάντως κορίτσια για το θέμα του παιδικου είμαι αποφασισμένη ότι θα τη στείλω... (εδώ βέβαια έχουμε μόνο δημοτικό που δέχεται μετά τα 2,5 και χωρίς πανά) πρέπει και λίγο να αρχίσει να κοινωνικοποιείται και με άλλα παιδάκια της ηλικίας της, όσο για τις ιώσεις ο μικρός θα είναι 1 χρονών τότε οπότε ελπίζω ότι το ανοσοποιητικό του θα είναι λιιιγο καλύτερο...:rolleyes::rolleyes:

Σήμερα έχουμε και το πρώτο εμβόλιο του μπομπιράκου....:D Μεγαλώσαμε!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα κοριτσια , μολις σηκώθηκα..

Απο τις 10 κοιμηθηκα χτες γιατι κουραστηκα να πω την αλήθεια, εκανα δουλίτσες και κλάταρα..Τωρα που πηγα τουαλέτα ειδα και κτ καφε σημαδια ελπίζω να μην ειναι κτ.

Μαρία χτες σε ειχα στο μυαλό μου αλλά μια με τις δουλειες και μια με την κουραση αρχισε να ουρλιαζει και ο Αναστασης γιατι τον εβαλα το κρεβατι του να κοιμηθει, συγχιστηκα, πήγα για υπνο και ουτε τον Η/Υ εκλεισα..

Αν θες κοριτσι μου να κλάψεις για να ξεσπάσεις μην το καταπιεζεις ειναι πολύ υγιες..Όταν νοιωσεις οτι πραγματικα δεν αντεχεις άλλο, στειλε το παιδι στη μαμα σου η μια βολτα με τον καλό σου και ξεσπασε..

Αυτη η εξεταση στην οποια θα υποβληθεις πραγματικα ειναι μια εξεταση ρουτινας αλλά το λέμε εμεις..εσυ που το ζεις αυτό και ίσως και άλλα πραγματα που σε αγχώνουν και σε "μπουκωνουν" ισως να μην το αντεχεις όλο αυτό.Και εγω ήμουν πολύ κλαψιαρα αλλά απο τοτε που γεννησα δεν ξερω εγινα πιο αναισθητη να πώ, τα κραταω μεσα μου κι ειναι χειρότερο αυτό τελικα.

Κανε και ενα τσιγαρο σε παρακαλώ για συνοδεια γιατι και εγω οταν ειμαι στις μαυρες μου το αναζηταω πολύ..Κλάμα και τσιγαρο, μην το παραλείψεις!

Ιωαννιτσα καλή επιτυχια στον γιατρό!Θα περιμενουμε τα νεα σας..Θα ειναι μια χαρα όλα!

Giovanna μπραβο στο κορισται μας!Οπως λέει και η Ιωαννα αρχιζετε να εχετε τις προδιαγραφες και θα σας αρπάξει κανενας Ασλάνης!Μακαρι ετσι να συνεχισετε και καλύτερα.

Νατασα εφυγες;;Πετας;;Καλό ταξιδι και πάλι και καλά να περασεις!

Πάω κι εγω να ετοιμαστω να πάω κομμωτηριο και για μπικινι, θα τρομαξει ο γιατρος αν με δει!χαχα

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Στονε εγκυμοσύνη είναι αυτή και να μην κουράζεσαι...να κάνεις τα πάντα αλλά να μην κλατάρεις κιόλας :rolleyes:

Ε, Μαράκι μου; Τί λες; Καλά τα λέω με την εγκυμοσύνη και τις δουλειές;;; :lol:

Φυσικά και πετάω στα σύννεφα που έρχονται οι γονείς μου...είμαι μες την τρελλή χαρά και το μαναράκι μου θα είναι τόοοοοοοοοοοσ

οοοοοοοοοοοοοο χαρούμενο !

Ντελενάκι μου μεγαλώσατε κι εσείς; Έφτασε κιόλας το πρώτο εμβόλιο ε;

Ιωαννίτσα μου περιμένουμε να ακούσουμε τα καλύτερα νέα...όσο για τα καλλιστεία έχουμε : Αλεξάνδρα, Ευάκι και Φωτεινούλα... πω πω όλα τα μοντέλα εδώ μαζεύτηκαν καλέ!

m57Zp2.png

ακούστε συζήτηση με τον Αστέρη;

εγώ: τι μέρα είναι σήμερα Αστέρη;

Ασ: πακική (παρασκευή)

εγώ: και ποιός θα έρθει σήμερα;

Ασ: μπαμπάκα

εγώ: και ποιός άλλος;

Ασ: παππού Λεκέκη, γιαγιά Ελένη (παππούς Λευτέρης, γιαγιά Ελένη)

εγώ: από που θα έρθουν οι γιαγιά κι ο παππούς;

Ασ: Γεμανίκα (Γερμανία)

χαχα

m57Zp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Τι γραψατε παλι καλε??

Καταρχήν να σας πω οτι ΠΑΛΙ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑΜΕ!!!!θυμήθηκε το καλό μου τον παλιο καλο καιρο και μας ειχε στο ποδι μεχρι τις 2!!!!!

ΚΑτι λεγαμε για την ομιλία χθες ε?Ε την προτιμούσα οταν ηταν πιο σιωπηλή και ελεγε μονο ναι.Χθες μας ζάλισε και αυτό το ΟΧΙ" οταν της λεγαμε να παει για υπνο με τσακισε γκρρρρρρρρ

Τωρα τι να πρωτοσχολιασω οεο?

Λοιπόν καταρχήν Μαράκι μου , βγαλτα απο μεσα σου με οποιον τροπο μπορεις .Περασα αντιστοιχη φαση και θυμαμαι πως ημουν (οχι οτι ειμαι καλυτερα).

ΚΑι που είσαι το τηλεφωνακι ου το εχεις παρε με να τσιριξουμε να κλαψουμε να με βρισεις οτι θες!!!!!!

Ιωαννα μου καλή επιτυχία στο γιατρό .Περιμένουμε νεα.

Νατασα μου καλό ταξίδι (και εκεινα τα δωρακια που λεγαμε!!!)

Deleni μου !Πρωτο εμβολιακι ε?ΜΕγάλωσε το αντρακι σου!!!

Συμπεθερα αντε με το καλο να τους δεχθεις!!!!Φανταζομαι χαρούλες !!!

Πετρουλα μου για χαλαρωσε και εσυ λιγο , ξεκουρασου !!!Αντε περιμενουμε και απο σενα νεα για το σπορακι σου!

Giovvana μου μπραβο στην κουκλίτσα σου.Τελικά ιδια μερα γεννηθηκαμε και σχεδον μαζι παμε.Η Ανδρεάννα είναι 84,5 και 11 κιλά!

Διαφημίσεις

stone καταρχήν πριν πω οτιδήποτε να σου πω να πάρεις τον γιατρό σου κατευθείαν τηλεφωνο πριν κάνεις οτιδήποτε. Εγώ όταν του είπα ότι έχω καφέ στην αρχή μου είπε κατευθείαν κρεβάτι. Τις περισσότερες φορές αυτό δεν είναι τίποτα αλλά κάνε ένα τηλ. να είσαι σίγουρη! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Τσιγάρο και κλάμα εννοείται πάνε πακέτο αλλά όταν πια φτάνει η ώρα που μπορώ να καπνίσω δεν μπορώ να κλάψω! :lol:Δεν μου βγαίνει. Κι εγώ πάντως πάντα ήμουν κλαψιαρα και τώρα που πιέζομαι να μην κλάψω νιώθω πως είναι πολύ άσχημο!

deleni μου καταρχή μπράβο που κοιμηθηκες!!!! Πραγματικά μετά από συνεχόμενα ξενύχτια αν κοιμηθείς έστω και ένα βράδυ, νιώθεις μετά αλλος άνθρωπος! Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι! Έφτασε και το πρώτο σας εμβόλιο ε??? Άντε καλή αρχή! :lol:

Σαρδελάκι μου αν και δεν το τήρησες ΠΟΤΕ το θέμα της ξεκούρασης μια χαρά τα λες στην Πετρούλα μας!:tongue:

Λοιπόν καταρχήν Μαράκι μου , βγαλτα απο μεσα σου με οποιον τροπο μπορεις .Περασα αντιστοιχη φαση και θυμαμαι πως ημουν (οχι οτι ειμαι καλυτερα).

ΚΑι που είσαι το τηλεφωνακι ου το εχεις παρε με να τσιριξουμε να κλαψουμε να με βρισεις οτι θες!!!!!!

Σουλίτσα μου και τότε σε καταλάβαινα και τώρα ακόμα πιο πολύ! Σ'ευχαριστώ πολύ κι εσένα για την συμπαράσταση! όσο για την ''ξενύχτω'' σου τι να πω? Ε, βαρέθηκε το παιδί να κοιμάται και σου λέει κανα μπουζουκάκι καιρό έχουμε να πάμε...:lol:

Σας ευχαριστώ και πάλι όλες φιλενάδες μου! Πραγματικά για ακόμα μία φορά και αυτές που μιλήσαμε και αυτές που τα λέμε εδώ με έχετε βοηθήσει πολύ! Ο Θεός να σας το ανταπωδώσει σε όλες!

Σουλίτσα μου και τότε σε καταλάβαινα και τώρα ακόμα πιο πολύ! Σ'ευχαριστώ πολύ κι εσένα για την συμπαράσταση! όσο για την ''ξενύχτω'' σου τι να πω? Ε, βαρέθηκε το παιδί να κοιμάται και σου λέει κανα μπουζουκάκι καιρό έχουμε να πάμε...:lol:

Σας ευχαριστώ και πάλι όλες φιλενάδες μου! Πραγματικά για ακόμα μία φορά και αυτές που μιλήσαμε και αυτές που τα λέμε εδώ με έχετε βοηθήσει πολύ! Ο Θεός να σας το ανταπωδώσει σε όλες!

Ναι βρε Μαράκι μου πως δεν το σκέφτηκα?Τοσο καιρο ειχε να παει το παιδακι μου στα μπουζούκια εσκασε (χα χα).

Μαρακι δεν χρειαζεται να μας ευχαριστεις, τα λέμε οπως θα τα λέγαμε στην αδερφη μας η στην κολλητη μας..

Ελένη το παλικαρακι μας, το πρωτο του τσιμπηματακι..Με το καλό!

Σουλιτσα η Ανδρεανα να μου το θυμηθεις, μολις μεγαλώσει λίγο θα κοιμαται με τα κοκορια!!Μεχρι τοτε αφου τα εχεις δοκιμασει ολα κανε απλά υπομονη γιατι μαλλον ειστε στη φαση "ειμαι ξενυχτισσα και δεν δινω μια για τη μαμα και το μπαμπα!!!"

Σαρδελάκι όλα ετοιμα για τις αφιξεις;;Κι ο Αστερης νομιζω στο "κ" εχει μια αδυναμια.. συλλαβουλες οπως κι, κα τις χρησιμοποιει περισσοτερο

Να κουθκουβαγισω κι εγω λίγο αφου τοσο καιρο δεν το εχω κανει;;Θα σας πω οχι για τις λεκτικες του ικανοτητες, (αυτες ειναι στα σπάργανα ακομη!!χαχα) αλλά για τη συμπεριφορα του που χτες με εξεπληξε.

Ο Αναστασης οταν βλέπει κιντερ αυγο κανει χειροτερα απο κοτα αρχιζει και παραλυρει "κο-κο-κο-κο!!!!" και αρχιζει να το ξετυλίγει, το σπάει και περνει το μισο αυγουλακι στο ενα χερι και τη μπαλιτσα απο το αυγο στο άλλο.Αν κανεις πως του το παιρνεις, αστο το'χεις μετανοιωσει..

Χτες λοιπόν που πήγαμε σε Σ/Μ (ενα της γειτονιας της μαμας μου) και ενω τον ειχα απο το χερακι σε καποια στιγμη μου ξεφυγε και πήγε στα αυγουλάκια που τα ειχαν σε σημειο προσβασιμο απο μικρα παιδακια..Παίρνει ενα αυγο και τον βλέπω απο μακρια και αρχιζω να πηγαινω προς το μερος του, τοτε εκεινος ετρεξε και πήγε το αφησε πάνω στο ταμειο και περιμενε απο τον κυριο να του δωσει το ΟΚ. Επαθα πλάκα γιατι ποτε δεν τον παίρνω μαζι μου σε αυτο το Σ/μ και στα μεγαλα που πάμε πάντα τον εχω στο καρότσι..Μετα μου ειπε ο κυριος οτι οταν πηγαινει εκει ο μικρος με τον μπαμπα μου τον συμβουλευει ο μπαμπας μου και τον προτρεπει οτι παιρνουμε να το αφηνουμε στο ταμειο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...