Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Πήγα να σου γράψω ότι είναι μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά μόνο εσύ ξέρεις πώς νιώθεις τελικά.  Βάλε την μουσική που σε χαλαρώνει πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά. Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι. Και επίσης σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες μέχρι Πέμπτη απόγευμα για να ησυχάσεις🤍🤍🤍

πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Λες επειδή εγώ ήμουν σε ήπια διέγερση να μου βγήκαν 140€; Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α για το εμφιλαωμενο να σας πω..εγω οποια μαρκα και να του εδινα του εκανε διαρροια.

Αφου να φανταστειτε οτι οταν δεν ειχε κανει κακα του για 2 μερες του εδινα 1 γευμα με εμφιαλωμενο και τα εκανε σε 5 λεπτα.

Το πρωτο καλοκαιρι λοιπον που θελαμε να φυγουμε δοκιμασα ολα τα νερα για να δω πιο του παει..δεν του πηγαινε κανενα και ετσι τι καναμε?Αδειασαμε 35 μπουκαλια εμφιαλωμενο νερο και τα γεμισαμε νερο βρυσης Αθηνας και τα πηραμε μαζι μας.Εξαλλου μετα το εβραζα. ειχε φριξει ο καλος μου ευτυχως που το αμαξι χωραγε πολλα...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κικο εγω δεν θελεω να τον στειλω και καθολου να σου πω την αληθεια..απλα νομιζω οτι αλλο χειμωνα μεσα στο σπιτι το παιδι δεν κρατιεται με την ενεργεια που εχει.

Παντως το σιγουρο ειναι οτι θα τον στελνω για λιγες ωρες το πολυ εως τη 1

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Για να σας διαβάσω έχασα την ευκαιρία να κοιμηθώ για μεσημέρι, αλλά παρόλο που είμαι άυπνη χάρηκα με τα νέα σας, ταξιδάκια, τα παιδάκια μας είναι σε γενικές γραμμές καλά, τι άλλο θέλουμε?

Σούλα μου περαστικά σου για το έγκαυμα γρήγορα να πάρεις τα πάνω σου!

Φτούυυυυ ξύπνησε η μικρή δεν προλαβαίνω να γράψω άλλο και μετά δε θα θυμάμαι τίποτα γιατί θα πάμε εκκλησία να σαραντήσουμε οπότε λογικά θα τα πουμε το βράδυ! Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΟΥΦ ΟΥΦ ΟΥΦ! Μ'έπιασε η ψυχή μου με τον παιδικό! Νομίζω ότι και κατευθείαν δημοτικό να την έστελνα πάλι θα έκλαιγα..:lol:

Εμείς σκεφτόμασταν από Σεπτέμβρη όπως σας είχα πει για δημόσιο. Τώρα μπερδεύτηκα λίγο με το 2.5 και με τους βρεφικούς. Θα το ψάξω κι εγώ σε κανα μήνα να δω τι γίνεται τελικά. Η δική μας σκέψη περι παιδικού ήταν η εξής: Εφόσον θα καθήσω ακόμα με την Εύα και επειδή έχουμε καταφέρει πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με την διαπαιδαγώγηση της έχουμε την υποψία πως αν μείνει με την μαμά μου όλο αυτό θα πάει χαμένο. Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. πχ εγώ έκανα απίστευτο αγώνα να τρώει στο καρεκλάκι, η μαμά μου προκειμένου να φάει την βάζει στον νεροχύτη μερικές φορές που έχω λείψει. Επίσης ούτε θα την μαλώσει, ούτε θα της απαγορέψει ούτε τίποτα. Απόλυτα λογικό κι αυτό. Και ούτε εγώ από την στιγμή που θα μου την κρατάει μπορώ να της επιβάλω πράγματα πέρα από κάποια βασικά(ωράρο φαγητού, ύπνου κτλ). Τώρα αυτό διάβαζα και σε ένα άρθρο ότι όταν το παιδί πάει σταθμό οι γονείς μένουν ακέραιοι και διαχωρίζει εύκολα το σπίτι-σχολείο. Συγκεκριμένα έλεγε στα πλεονεκτήματα ''Η βρεφονηπιοκόμος δεν αντικαθιστά τον κυρίαρχο ρόλο της μητέρας στη ζωή του παιδιού. Παραμένουν οι γονείς τα κεντρικά πρόσωπα στην εκπαίδευση και στην ανατροφή του''

Αυτά βέβαια πάντα με την σκέψη ότι στα 3 θα πήγαινε έτσι κι αλλιώς για να αρχίσει να συνηθίζει. Αν είχα βγει για δουλειά φέτος δεν θα την πήγαινα εφόσον είχα επιλογή. Δεν σας κρύβω ότι δεν θέλω να πάει αλλά θα το ψάξω πολύ ώστε να δω τι θα είναι καλύτερο για εκείνη και φυσικά για να μην πάει χαμένος όλος αυτός ο κόπος που έχουμε κάνει με τον καλό μου.

Λαζαρένια μου πολύ καλή η ιδέα σου! Καλά θα κάνεις! Θα ξεσκάσετε κι εσύ και η μικρή και θα δεις και την οικογένειά σου!

Νατάσα να περάσεις τέλεια στην αδερφούλα σου! Καλά όσο σε σκέφτομαι το τι θα κουβαλάς με πιάνουν τα γέλια! Θα τους ανοίξει σε όλους η όρεξη στο αεροδρόμιο από τις μυρωδιές. Ε, οι Ελληνες γονείς δεν παίζονται!!!! :lol:

βατραχάκι μου ετοιμάζεις βαλιτσούλα ε??? Τι καλά! Άντε πλησιάζει η ώρα!

όσο για θηλασμό-αποστείρωση έχω να πω ότι την αποστείρωση την είχε αναλάβει ο καλός μου όσο θηλαζα(πάντα αποστειρώναμε μήπως τύχαινε κάτι άσχετα αν δεν τα χρησιμοποιούσαμε..). Ο θηλασμός δεν με κούρασε ιδιαίτερα, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Στο μαιευτήριο μόνο πονούσαν λίγο οι θηλές μου αλλά μου είπε μια κοπέλα για την purelan και πραγματικά ήταν τέλεια! Πιστεύω όμως ότι αν τύχαινε το παραμικρό πρόβλημα(πληγωμένες θηλές, πολύωροι θηλασμοί κλπ) δεν θα το άντεχα. όπως και το ότι η Εύα επινε το γάλα μου και τσίριζε δεν το άντξα και τον έκοψα 2 εβδομάδες αφού εμφανίστηκε αυτό..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Μαρινάκι καλό σαραντισμό!

Μαμαλευτεράκι πως είσαι? Στον γιατρό πήγες τελικά? Σου είπε αν υπάρχει πιθανότητα για δίδυμα?

Είμαι καλά έχω αλλεργική ρινίτιδα ..

Όσο για την γυναικολόγο Κυριακή θα πάω που εφημερεύει να με δει όποτε έως τότε υπομονή πάντως εγώ δεν μπορώ να φάω καθόλου

:tongue::tongue:

Ωχ βρε κορίτσι μου περαστικά! Είναι πολυ πακέτο ειδικά όταν δεν μπορείς να πάρεις φάρμακα..κουραγιοοοοοοοο!!!

Σουλίτσα μου δεν ήξερα για το χέρι σου..:-(.περαστικά κοπέλα μου.

Κορίτσια αυτές τις μέρες έχω πιεστεί πάρα πολύ. Όλα τα χρόνια πάντα όταν στενοχωριόμουν ξεσπούσα, έκλαιγα και μου περνούσε. Τώρα με την Εύα δεν έχω αυτό τον χρόνο. Μπορεί να μην είναι κάτι σοβαρό η απόξεση, δεν παύει όμως να με αγχώνει και να με στενοχωρεί και θα ήθελα να κάτσω να κλάψω, να μην μιλάω σε άνθρωπο έστω και για λίγο. Δεν γίνεται όμως, και όταν έρχεται το βράδυ απλά ''παγώνω'' και δεν έχω όρεξη για τίποτα. Ευτυχώς ο καλός μου το καταλαβαίνει και κάνει τα πάντα κι αυτός για να με κάνει να νιώσω καλύτερα. Εχτές με ρωτούσε ''τι να κάνω για να νιώσεις καλά?'' το μόνο που του απάντησα είναι να προσπαθήσει να καταλάβει ότι δεν έχω όρεξη για τίποτα. Τι τραβάει κι αυτός...τεσπα, τα είπα απλά για να ξαλαφρώσω! σορυ αν σας πρίζω!

arma ότι κάνει να νιώθεις καλύτερα πες το εδώ είμαι να σε ακούσω αν θες στείλε και πμ να σε βοηθήσω και εγώ περνώ δύσκολη φάση τελευταία

:tongue::tongue:

Καλε μου διεφυγε το ταξιδι της Νατασσας!!!Νατασσα καλα να περασεις ,να ξεκουραστεις και να βγεις οσο μπορεις!!!Καλο ταξιδι!!!

Σουλιτσα μου και εσενα σε αμελησα πριν.Περαστικα για το χερι σου.Ευτυχως περασε ετσι?

Αρμα μου κοιτα να ανεβεις ρε φιλεναδα.Να δεις σε λιγες μερες που θα το κανεις θα λες μετα ''αυτο ηταν?''.

Οτι θες εδω ειμαστε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Σχετικα με τον παιδικο..εγω εχω να πω τα εξης.

Καλως ή κακως το παιδι σιγουρα στην αρχη δε θα νιωθει την ασφαλεια που θα ειχε με τη γιαγια(δε βαζω τους γονεις μεσα).

Συγκεκριμενα η μαμα μου αν τον κρατουσε(αλλο που εχει θεματα υγειας και δε θελω εγω να την επιβαρυνω επειδη ειναι ζωηρος)ξερω οτι το παιδι θα περνουσε παρα πολυ καλα και επισης θα μαθαινε πολλα πραγματα.Επισης σιγουρα θα εκανε το καλυτερο για την ψυχαγωγια του.Βολτες,κουνιες κτλ.Ειμαι σιγουρη.

Θεωρω ομως και εγω οτι σε καποια θεματα που εγω ειμαι απολυτη θα τον κακομαθαινε.

Παρολα αυτα οταν θα αρχισει να πηγαινει σχολειο,να εχει τις αντιδρασεις του ,να ξεσηκωνει ισως περιεργες συμπεριφορες απο αλλα παιδακια και κυριως να αρρωσταινει θα λεω χιλιες φορες σπιτι και ας κακομαθει και λιγο...

Ειδωμεν..

Απλα κανω και εγω το μονολογο μου και λεω τις σκεψεις μου..χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

arma ότι κάνει να νιώθεις καλύτερα πες το εδώ είμαι να σε ακούσω αν θες στείλε και πμ να σε βοηθήσω και εγώ περνώ δύσκολη φάση τελευταία

Κοριτσάρα μου εσύ τώρα είσαι εγκυούλα! Δεν πρέπει να σε απασχολεί τίποτα!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως! Κι εσύ ό,τι θες να μας πεις, να τα βγαλεις από μεσα σου!

Εδώ είναι ο ψυχολόγος όλων μας!

Αρμα μου κοιτα να ανεβεις ρε φιλεναδα.Να δεις σε λιγες μερες που θα το κανεις θα λες μετα ''αυτο ηταν?''.

Οτι θες εδω ειμαστε!

Το ξερω φιλεναδούλα! Ευτυχώς που το κανόνισα για τώρα γιατί αν το άφηνα κι άλλο δεν με έβλεπα καλά! Μια βδομάδα έμεινε εκτός και αν αδιαθετήσω πιο νωρίς..το τηλ. σου το έχεις χαμηλωμένο? Σε πήρα πριν!

Ηρθα πάλι να σας πω ένα γεια .

Μαράκι μου , λογικό είναι να αισθάνεσαι έτσι , εμείς οι γυναίκες είμαστε και λίγο ευσυγκίνητες και υπερευαίσθητες μπορώ να πω και πέφτουμε συχνά ψυχολογικά. Εγώ να σου πω την αλήθεια μου όταν είμαι στα down μου παίρνω το αμάξι και κάνω μια βόλτα , ρίχνω και το κλάμα της ζωής μου και επανέρχομαι δριμύτερη.Έχεις ανάγκη και εσύ κάπου να ξεσπάσεις και λογικό είναι.

Εσύ καλέ μαμάλευτεράκι ,τι σε έχει πιάσει; μήπως είναι λόγω των αυξημένων ορμονών και λόγω εγκυμοσύνης ; για να πάρουμε τα πάνω μας λίγο.

Νατασούλα εμάς μας είχε συστήσει η παιδίατρος να του δίνουμε του μικρού εμφιαλωμένο νερό γιατί το νερό της περιοχής μας είναι γνωστό για τα μικρόβια που έχει και γενικώς έχει γίνει ένας ψιλοχαμός απο τους κατοίκους εδώ της περιοχής. Οι μισοί σχεδόν κάτοικοι πίνουν εμφιαλωμένο νερό , έτσι και εμείς (μόνο στο παιδί) του δίνουμε εμφιαλωμένο και αν έχουμε ξεμείνει (σπάνια) θα πιει από τη βρύση.

Ρίτα και εγώ κάπως έτσι σκέφτομαι , και θέλω δηλαδή να τον στείλω και δεν θέλω , από τη μια νιώθω πως είναι αρκετά μικρός και ότι με την αγαπή που του δίνουν οι συγγενείς μου δεν θα πάθει τίποτα αλλά από την άλλη είναι και σωστό να ξεκινήσει να κοινωνικοποιείται και να μαθαίνει πράγματα που εγώ δεν έχω τη γνώση και τη δυνατότητα να του προσφέρων.

Είδωμεν όμως μέχρι τότε.

Εγω κοριτσια θελω πολυ να τον στειλω σταθμο τον Σεπτεμβριο αλλα ο αντρας μου ειναι ανενδοτος. Δεν εχει αδικο, επειδη κι εκεινος δουλευει ολη μερα, μονο το πρωι και παλι οχι καθε μερα μπορει να απολαμβανει τον μικρο. Το τρεναρει προς το παρον.. Τωρα λεει του χρονου τετοια εποχη, να εχουμε βγαλει την πανα, να εχουν περασει και οι πολλες ιωσεις κτλ. Θα δουμε. Παντως το μονο καλο ειναι πως ξερω ηδη που θα τον παω σταθμο. Εχουμε εναν παιδικο σταθμο ιδιωτικο μεν αλλα οικογενειακο παρα πολυ κοντα στο σπιτι μας και παλι δε θα τον αφηνω πολλες ωρες, μετα το μεσημεριανο θα γυρναει σπιτι... Αυτα και βλεπουμε!

Τα υπολοιπα σε λιγο, παω να ετοιμαστω!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...