Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Πήγα να σου γράψω ότι είναι μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά μόνο εσύ ξέρεις πώς νιώθεις τελικά.  Βάλε την μουσική που σε χαλαρώνει πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά. Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι. Και επίσης σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες μέχρι Πέμπτη απόγευμα για να ησυχάσεις🤍🤍🤍

πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Λες επειδή εγώ ήμουν σε ήπια διέγερση να μου βγήκαν 140€; Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Του κουνιαδου μου που φοραει ακομα πάνα και ειναι 2 ετων και 3 μηνων, την εχουν παρει σε δημοσιο παιδικό!!!

Θα ειναι και βρεφικος για αυτο...αλλοι ειναι βρεφικοι και αλλοι βρεφικοι κια παιδικοι μαζι.

Κων κων ωραιο συστημα εχουν!!Εδω στο δημο Αθηναιων ειναι αισχος!!Τα 20 μηνων μαζι με βρεφη..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ πρεπει απο βδομαδα να αρχισω να πηγαινω να βλεπω σχολεια..και θα συζητησω και το θεμα πανα μαζι τους.Σας ευχαριστω ολες!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πικουλινα και Κικο μου κανει εντυπωση που τα πήραν χωρις να εχουν βγαλει πάνα..Σε εμας ειναι ο κανονισμος αυτος..

Δεν ξερω ισως επειδη ειναι μονο ενας και υπάρχει μεγαλη προσέλευση εχουν ορισει αυτες τις προυποθεσεις για να αποκλείονται καποια παιδακια που δεν εχουν προχωρησει στο θεμα της τουαλέτας..Την ευκολια τους κοιτανε κι αυτες, τι νομιζετε;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Απλα πετρουλα εινα δηλωμενοι παιδικοι και οχι βρεφικοι για αυτο.

Εδω στην Αθηνα υπαρχουν δημοσιοι βρεφικοι για μωρα απο 40 ημερων νομιζω μεχρι και 2,5 που πανε για παιδικο κανονικο χωρις πανα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Θα ειναι και βρεφικος για αυτο...αλλοι ειναι βρεφικοι και αλλοι βρεφικοι κια παιδικοι μαζι.

Κων κων ωραιο συστημα εχουν!!Εδω στο δημο Αθηναιων ειναι αισχος!!Τα 20 μηνων μαζι με βρεφη..

Ναι τωρα που το λές ετσι θα ειναι.

Διαφημίσεις

ριτα αυτα τα δικαιολογητικα θελει ο δικος μας δημοσιος παιδικος:

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1) Αίτηση γονέα ή κηδεμόνα.

2) Ληξιαρχική πράξη γέννησης του νηπίου

3) Ιατρική γνωμάτευση (από γιατρό του Δημοσίου)

της Υγείας του νηπίου.

4) Εκκαθαριστικό της Εφορίας.

5) Βεβαίωση του Εργοδότη στην οποία θα φαίνεται

ότι η μητέρα είναι εργαζόμενη.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Kαι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το θέμα, σκέφτομαι από Σεπτέμβρη μήπως τον βάλω από την άλλη λέω μήπως είναι ακόμα μικρούλης και αρχίσουμε τις ιώσεις και δεν σταματάμε και εφόσον οι παππουδογιαγιάδες δεν έχουν πρόβλημα να το άφηνα για τον Ιανουάριο που θα είναι ακριβώς 2 ½ .

Πετρούλα όντως αυτό που λέει η Ρίτα ισχύει γι’αυτό τα παίρνουν και χωρίς να έχουν βγάλει την πάνα.

Κωνκωνάκι αφού ήρθε ο καλός κάτσε και ξεκούρασε τη μεσούλα σου. Εσύ πως τα πας με την εγκυμοσύνη ; έχεις ενοχλήσεις;

Μπήκα και εγώ για λίγο να σας διαβάσω πριν φύγω γιατί από τις 4 και μετά λίγο δύσκολο να μαθαίνω νέα σας.

Λαζαρένια , μπράβο βρε με το καλό και εσείς , μια χαρά θα περάσετε , θα ξεσαλώσει η μικρή.

Εμείς είναι η 1η χρονιά φέτος που θα γιορτάσουμε την ονομαστική εορτή του μικρού και ο μπαμπάς θέλει να του σουβλίσουμε αρνί, η κοιλιά πάλι θα πάρει την πάνω βόλτα, από 2 μηνών έγκυος θα προχωρήσω αμέσως στον 5ο μήνα.

Ιωάννα μου , θα πρέπει να φοράει τις γάζες ο Χρηστάκης ή να αφήνετε να αναπνέει το δέρμα;

Εγώ πάντως όχι απλά ταλαιπωρήθηκα στο θηλασμό, είχα φρικάρει 6 μήνες. Δεν είχα πολύ γάλα και θήλαζα μισή ώρα και μετά αποστείρωση και στο καπάκι μπιμπερό. Το μαλλί κάγκελο αλλά κούτσα κούτσα τους φτάσαμε τους 6 μήνες.

Σούλα περαστικά παιδί μου με το χέρι σου και εσύ.

Kiko για το εγκυος κανεις πλακα φανταζομαι !!!! Για εκεινο το τεστ που ειχες γραψει !!!

Και εμεις περισυ το 15Αυγουστο στη γιορτη του Πανουλη σουβλισαμε στο εξοχικό μας γουρουνάκι. Τελεια ήτανε!!!

Ριτα θελει να σταματησει η αποστειρωση οταν αρχισει το κουταλι.

Διαφημίσεις

Kiko για το εγκυος κανεις πλακα φανταζομαι !!!! Για εκεινο το τεστ που ειχες γραψει !!!

Ντινα εκεινο το ΤΕΣΤ το ειχε γραψει τοτε που καναμε συνεννοηση για το δωρο του Χρηστακη και επειδη ειπαμε να σβησουμε οτι ειχε να κανει με αυτο η Κικο το εσβησε και στη θεση του κειμένου εγραψε τεστ και μετα την πειραζαμε..

Πάω να τακτοποιησω κτ ρουχα, καλό απόγευμα σε όλους!

Κωνκων τωρα ο Κωνσταντινος τρωει μονος του ή τα ταϊζουν οι βρεφονηπιοκομοι;;Στον δημοτικο πάντως τα παιδακια τα αφηνουν μονα τους..Οσο θυμαμαι τα ανιψια μου πως γυρνουσαν απο το σχολειο με πιανει ντελίριο!!

Οταν πήγε 14 μηνων του κόψαν τα αλεσμένα και απο τα Χριστούγεννα κάνει προσπάθειες να τρώει και μόνος. Οι κοπέλες μου λένε οτι τα αφήνουν να τρώνε και μόνα τους αλλά τα ταϊζουν και αυτές όταν δεν μπορούνε. Πάντα χορτάτος έρχετε σπίτι και τρώει τα πάντα. Μου λένε οτι κοιτιουνται μεταξύ τους τα παιδάκια και τα τρώνε όλα! Τους πρωτους 2 μήνες δεν έτρωγε μετά έστρωσε. Τα φρούτα σε κομματάκια εκεί έμαθε να τα τρωει.

Όχι βρε Πικουλινάκι μου δεν είμαι έγκυος αλλά με τόσα γλυκά που τρώω η κοιλιά μου φαίνεται να μη θέλει να φύγει και βρίσκεται μόνιμα στους 3 μήνες (εγκυμοσύνης). Σκέφτομαι ότι πλησιάζει και πάσχα και έχω και μια αδυναμία στον οβελία επομένως θα προχωρήσει κιʼάλλο η εγκυμοσύνη.χιχιχι

Απλά σκεφτόμουν από Ιανουάριο γιατί λέω τον Σεπτέμβρη θα είναι μόλις 27 μηνών και ούτε. Μου φαίνεται μωρέ πολύ μικρούλης για παιδικό σταθμό. Νομίζω πως θα με πάρουν τα ζουμιά όταν έρθει αυτή η στιγμή.

Και εμείς την αποστείρωση ακριβώς στους 6 μήνες τους σταματήσαμε και πίνουμε νερό εμφιαλωμένο γιατί το τοπικό δικό μας είναι άστα να πάνε.

Καλό απογεύμα Πετρούλα.

Καλό απόγευμα και απο 'μένα , την έκανααααα

Επεξεργάστηκαν by kiko

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...