Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηρθα κι εγω!

Ιωαννα μου αυτο ειναι και το δικο μου αγαπημενο βιβλιο! Το διαβασα μονορουφι!

Σαρδελακι ευχαριστω πολυ! Θα χαζεψω αυριο και στο αεροδρομιο, ολο και κατι θα βρω!

Λαζαρενια τελεια!!! Εφυγεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς:lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν έχω ακούσει ακόμα για αιτήσεις περσι νομίζω ήταν τέλος Ιουνίου που κάναμε. Τώρα για τη πάνα είναι θέμα του κάθε σχολείου. Στο δικό μας επειδή εχουν παιδάκια απο 6 μηνών δεν έχουν πρόβλημα με την πάνα αν και μετά τα 2 τα μαθαίνουν και εκεί σιγά σιγά να τη βγάλουν. Στα σχολεία που ξεκινάνε κατευθείαν απο τα 2,5 χρονων νομίζω πως δεν τα δέχονται με πάνα.

Για δικαιολογιτικά βεβαίωση απο τους εργοδότες και των 2 γονέων οτι εργάζονται, λογαριασμό δεκο για τη διευθυνση, εκκαθαριστικό, πιστοποιητικο γεννησης και κάποιες υπέθυνες δηλώσεις είχα κάνει αλλά δεν θυμάμαι τί γράφαν. Δεν θυμάμαι και πολύ καλά Ρίτα μου μπορεί να ζητούσαν και άλλα...

Α δλδ εσας ειναι βρεφικος ο σταθμος..εγω δεν θελω να παει σε βρεφικο διοτι θα ειναι 2,5 και δε θελω να ειναι με βρεφη νομιω οτι θα περναει καλυτερα αν ειναι με λιγο μεγαλυτερα παιδακια ή συνομηλικα.

Αν μαθεις για αιτησεις καποια στιγμη μου λες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα μου για τη πάνα που λες είναι θέμα του κάθε σταθμού νομίζω. Σε μένα μου είπαν οι κοπέλες οτι μετά το Πάσχα ξεκινάνε την εκπαιδευση με το γιογιο και θα μας ενημερώσουν για να ξεκινήσουμε και εμείς στο σπίτι. Στόχος τους είναι απο Σεπτέμβρη σιγά σιγά να τα κόβουν. Μάλλον θα πρέπει να μιλήσεις με κάποιον απο το σταθμό, αλλά αν πεις οτι ξέρει απο γιογιο και λέει πότε θέλει κακα δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα, ίσα ίσα...

Βατραχακι εγω εκτος απο αυτα που σου ειπαν τα κοριτσια ειχα μαζι μου και την κρεμα purelan της medelα για το στηθος η οποια αποδειχθηκε θαυματουργη.

Και επισης ειχα και ενα σετακι ψευδοθηλες επειδη με καταπληγωσε ο μικρος.

πολυ καλη κρεμα μου την ειχε πει η παιδιατρος οταν ειδε τις θηλες μου πληγωμενες εγω ουτε που την ηξερα και ψευδοθηλες δινουν στην κλινικη αν χρειαστεις!

φιλεναδες μου σας ειπα οτι τελικα πασχα θα παω στους δικους μου???

ναι ναι θα παω τελικα γιατι ο συζυγος θα λειπει ολη την μ. βδομαδα και πασχα οποτε λεω γιατι οχι να δω και τα ανηψακια μου???

χθες με μπριζωσε μια φιλη μου λεγοντας με στην κυριολεξια ''εσυ θα κανεις ανασταση στο φεις?κι εμεις εδω θα σπαμε ολοι μαζι αυγουλακια?να ξερεις μονη σου θα εισαι και θα τραγουδας το χριστος ανεστη''!!!

μου γυρισε το μυαλο αναποδα!!!

εφυγα λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

ειμαι πολυ χαρουμενη....

μπραβο Λαζαρενια μου καλα θα κανεις οσο για την φιλη τι να πω ωραια και του λογου της!

Ο Χρηστος με τις γιαγιαδες καλα τα παει αλλα αρχιζει και δεν τον χωραει το σπιτι σιγα σιγα ..την αλλη εβδομαδα που θα εχει εγκλιματιστει πληρως και θα θελει να βγει βολτα εκει θα αρχισουν τα δυσκολα...μας πηρε τηλ. και η κοπελα απο τον παιδικο και μου λεει οτι αναρωτιεται πως θα καταφερετε τον Χρηστο να κατσει σπιτι ??και εμεις το ιδιο αναρωτιομαστε ..

Να δουμε και τι θα μας πει και ο γιατρος ..

τωρα που εχει καλο καιρο δεν κανει να βγει καμια βολτουλα να παρει αερα;

Εμεις Πασχα παιδια δε ξερω ακομα τι θα κανουμε.Ενδεχομενως παμε στα πεθερικα μου αλλα δεν προγραμματιζω τιποτα διοτι και περισυ παραμονες ηταν ο μικρος χαλια και δεν φυγαμε.Ειναι και νωρις φετος το πασχα και θα δουμε.

Να ειμαι ομως ειλικρινης εδω θα προτιμουσα να μεινουμε διοτι εχει σαφεστατα περισσοτερες δραστηριοτητες ο μικρος και μερη για να παμε να παιξει.

Κοινως θα ξεσαλωσουμε παλι!χαχα

εμεις σογουρα εδω εγω παιζεται μπορει και στο μαιευτηριο χαχαχα

Βατραχακι θα δω τι μου ειχε γραψει και μενα η Σαρδελίνα τοτε που πηγα να γεννησω και αν ειναι και κτ αλλο θα σου στειλω πμ..

οκ thanks

Ασχετο οι αιτησεις για τους παιδικους τους δημοσιους ποτε ειναι?

Και τι χρειαζεται?

Ισχυει οτι για να πανε κανονικα παιδικο και οχι βρεφικο πρεπει να εχουν κλεισει τα 2,5 και να εχουν βγαλει πανα?

Για Δημοσιο μιλαω στα ιδιωτικα ξερω.

ριτα μου εμας εδω πρεπει το παιδι να εχει κλεισει τα 2,5 και να μην φοραει πανα επισης δεχονται δυο φορες τον χρονο μια τον Σεπτεμβρη και μια τον Ιανουριο εχει ομως προθεσμια αιτησεων παρε τηλ και ρωτα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ναι αυτο θα κανω θα μιλησω μαζι τους αλλα δε ξερω αν ο ιδιος θα θελει να συνεργαστει ξαφνικα με αγνωστους σε αυτο το κομματι ακομα και αν οι ιδιοι εχουν ολη την καλη διαθεση.

Ευχαριστω παντως.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ριτα στο Δημοσιο κανεις εγγραφη ειτε μολις καθαρισει απο πάνα (αν ειναι πριν τα 2,5) και σε ειδοποιουν μολις τα κλείσει , ειτε μολις κλεισει τα 2,5 και τους ενημερωνεις μολις εχει καθαρισει για να ξεκινησει..Σε μπερδεψα;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ αυτή η αποστειρωση !!!! μεγαλο βασανο!!! Που να δειτε στον Παναγιωτη που χαλαγαμε 2 μπουκαλι σε καθε γευμα, επειδη εκανε μιαμιση ωρα για να φαει. Τουλαχιστον στη μπεμπα κανουμε μια φορα την ημερα. Εκανα κουβεντα στη παιδιατρο μπας και την κοψουμε σιγα - σιγα αλλα τζιφος. Στους 6 μηνες λεει!!! Εδω οτι κουβερτακι βρει το βαζει στο στομα της ,η αποστειρωση μας μαρανε!!!

Μπραβο Lazarenia με το καλό να πας σπιτακι σου!!!

Vatraxaki κοκκαλακια για τα μαλλια σου μη ξεχασεις!!! Και πανακια για τον μπεμπη , για να τον ακουμπας πανω σου!!!

Ριτα νομιζω οτι ο Γρηγορης θα ειναι σε τελεια ηλικια για παιδικό.

Α δλδ εσας ειναι βρεφικος ο σταθμος..εγω δεν θελω να παει σε βρεφικο διοτι θα ειναι 2,5 και δε θελω να ειναι με βρεφη νομιω οτι θα περναει καλυτερα αν ειναι με λιγο μεγαλυτερα παιδακια ή συνομηλικα.

Αν μαθεις για αιτησεις καποια στιγμη μου λες!

Κοιτα είναι βρεφικός αλλά τα χωρίζουν τα παιδάκια με ηλικιες. Η τάξη του Κωνσταντίνου αυτη τη στιγμή έχει παιδάκια 19-20-21 μηνών, η αλλη τάξη 22-23-24 μηνών και πάει λέγοντας. Μόνα τους βρίσκονται την ώρα του φαγητού και της εκπαιδευσης. Στο παιχνίδι μαζευονται όλοι σε μια τάξη.

Ριτα στο Δημοσιο κανεις εγγραφη ειτε μολις καθαρισει απο πάνα (αν ειναι πριν τα 2,5) και σε ειδοποιουν μολις τα κλείσει , ειτε μολις κλεισει τα 2,5 και τους ενημερωνεις μολις εχει καθαρισει για να ξεκινησει..Σε μπερδεψα;;

Του κουνιαδου μου που φοραει ακομα πάνα και ειναι 2 ετων και 3 μηνων, την εχουν παρει σε δημοσιο παιδικό!!!

Μπήκα και εγώ για λίγο να σας διαβάσω πριν φύγω γιατί από τις 4 και μετά λίγο δύσκολο να μαθαίνω νέα σας.

Λαζαρένια , μπράβο βρε με το καλό και εσείς , μια χαρά θα περάσετε , θα ξεσαλώσει η μικρή.

Εμείς είναι η 1η χρονιά φέτος που θα γιορτάσουμε την ονομαστική εορτή του μικρού και ο μπαμπάς θέλει να του σουβλίσουμε αρνί, η κοιλιά πάλι θα πάρει την πάνω βόλτα, από 2 μηνών έγκυος θα προχωρήσω αμέσως στον 5ο μήνα.

Ιωάννα μου , θα πρέπει να φοράει τις γάζες ο Χρηστάκης ή να αφήνετε να αναπνέει το δέρμα;

Εγώ πάντως όχι απλά ταλαιπωρήθηκα στο θηλασμό, είχα φρικάρει 6 μήνες. Δεν είχα πολύ γάλα και θήλαζα μισή ώρα και μετά αποστείρωση και στο καπάκι μπιμπερό. Το μαλλί κάγκελο αλλά κούτσα κούτσα τους φτάσαμε τους 6 μήνες.

Σούλα περαστικά παιδί μου με το χέρι σου και εσύ.

Διαφημίσεις

Ριτα εμας στον παιδικο απο την στιγμη που γινονται 2 αρχιζουν και κανουν προσπαθεια για να κοψουν την πανα . Σε μας βοηθησε πολυ ο σταθμος και στο κοψιμο της πιπιλας (βεβαια τωρα την ξαναεχουμε)γιατι γενικως προσπαθουν να μην αφηνουν τα παιδακια να φορανε την πιπιλα εκτος υπνου .

Για δημοσιο ειχα κανει αιτηση στης εργ.εστιας καταθεσαμε ενα σωρο χαρτια αλλα δεν μας πηραμε ,τα κατεθεσε περσι τον Ιουνιο .

Αλλα για δημοσιο παιδικο(οχι βρεφικο) απο οτι γνωριζω γινονται δεκτα παιδακια πανω απο 2.5 και χωρις πανα

εγω σου εχω πει την αποψη μου οτι θεωρω οτι θα ειναι καλυτερα να ξεκινησει ο μικρος μετα το πασχα ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Το καταλαβα Πετρουλα...για το σεπτεμβρη ετσι και αλλιως ειμαι αισιοδοξη οτι δε θα εχουμε πανα και θα ειναι και 2,5 τωρα για τον Μαη που ελεγα εχω μπερδευτει.

Πικουλινα γιαιτ 6 μηνες?Εμενα μου ειχε πει οτι απο τη στιγμη που εβαζε πραγματα στο στομα του δλδ 3,5 μηνων και μετα η αποστειρωση δεν υφισταται και την εκοψα ακριβως 4 μηνων χωρις προβλημα.Εκει που ηταν ανενδοτη ηταν στο βρασιμο του νερου εως 8 μηνων εχει λεει πολυ επικινδυνα μικροβια.

Νια νομιζω οτι ηλικια το Σεπτεμβρη θα ειναι μια χαρα για παιδικο ο μικρος.Οι ιωσεις θα ειναι αλλου Παπα Ευαγγελιο χαχα

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι και εγώ αυτό ξέρω γιατί και σε μια συναδέλφου μου που τον πήγε σε δημόσιο παιδικό κοντά 2,5 ετών τον πήρανε μια χαρά και έμαθε εκεί να βγάζει την πάνα του.

Ευχαριστώ Ντινακι μου.

Τώρα μόνο σημαδια εμειναν.Αλλα τοτε πονούσε και το είναι ότι δεν μπορουσα να ανεχθω ρουχο επανω αλλα μεσα στο σπιτι ημουν αναγκασμενη να φοραω μακρυ γιατι το εβλεπε η μικρη και στεναχωριοταν.

Τελως παντων περασε μωρε δεν ηταν τιποτα.

Εσυ πως εισαι?

Η μεση σου?

Τόσο πολύ ρε γμτ? Τι να πώ, περαστικά! Η μέση μου ευτυχώς είναι καλύτερα. Ηρθε και ο καλός μου, ήρθε και ο ξαδερφος του Κωνσταντίνου και μια χαρά τωρα, περιμένω να ξυπνησει ο μικρός!

Κωνκων τωρα ο Κωνσταντινος τρωει μονος του ή τα ταϊζουν οι βρεφονηπιοκομοι;;Στον δημοτικο πάντως τα παιδακια τα αφηνουν μονα τους..Οσο θυμαμαι τα ανιψια μου πως γυρνουσαν απο το σχολειο με πιανει ντελίριο!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...