Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωαννα από θεμα μικροβιων πρεπει τον πρωτο καιρό να ειστε λίγο επιφυλακτικοι με τις εξοδους ε;;Και στον παιδικο κυκλοφορουν ουκ ολιγα!!

Καλυτερα να πηγαινετε το απόγευμα εξω μια βολτουλα να παίρνετε τον αερα σας και αφου ειναι και οι δυο γιαγιαδες μαζί του ας πάει ο παιδικος πίσω..

χαχα καλό Σούλα!!

Εμενα πάλι η αποστειρωση με κουραζε πολύ, ακομη και αυτες τις ψευτοθηλες πολλές φορες για αυτο δεν τις εβαζα κι ας πονουσα τοσο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

για ενα μηνα απο το συμβαν ..σημερα κλεισαμε 10 μερες

Θα περασει που θα παει..να σου πω απο μια αποψη καλυτερα σκεψου να κολλουσε καμμια ιωσουλα στο καπακι,κριμα το αγορακι μας τζαμπα η ταλαιπωρια.

Ας κατσει μεσα οσο σας πει ο γιατρος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαρίτα να πω την αλήθεια και μενα περισσότερο με κουρασαν , σουτιεν επιθεματα κρεμες παρα η αποστείρωση.

Ιωάννα μου θα περασει βρε γλυκειά μου ο καιρός.

Τώρα θα μου πεις τι στο λεω εσενα το μωρο πως να το καταλαβει και να κανει υπομονη???

Ουφ σημασια εχει που ειναι καλα !

Αχ εγω με τον θηλασμο σας εχω πει οτι δεν τον αντεχα καθολου..

και ολο αυτο το τρεξιμο με τα επιθεματα ,τις κρεμουλες απαπα..η αποστειρωσουλα δεν με κουραζε καθολου ,τσακα τσακα μαζευα τα μπουκαλακια και ολα καλα ..αλλα εχω υποσχεθει στο μελλοντικο μου παιδι οτι θα θηλασω αποκλειστικα 2 μηνες και μετα στοπ ..αμα αντεξω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Σουλίτσα μου περαστικά για το χεράκι σου. Ήταν πολύ χάλια? Βάζεις κρέμες τώρα?

Λαζαρένια κλείσε αμέσως εισιτήρια!!!

Εμένα στον θηλασμό με κούρασε που δεν θήλαζε και έπρεπε να το βγάζω με θήλαστρο για να το πίνει.

Κωνκων κι αυτο μεγαλο λουκι!Γενικα βγαζω το καπέλο σε οσες βγαζουν το γαλα με το θηλαστρο, ανοιχτες πληγες αντεχα αλλά αυτο το ρημαδι φρουτ και φρουτ δεν το αντεχα.Νομιζα οτι με τραβουσε απο μεσα..Με το ζορι ειχα αποθηκευσει 10 γευματα όλο εκεινους τους 14 μηνες!!

Ασχετο οι αιτησεις για τους παιδικους τους δημοσιους ποτε ειναι?

Και τι χρειαζεται?

Ισχυει οτι για να πανε κανονικα παιδικο και οχι βρεφικο πρεπει να εχουν κλεισει τα 2,5 και να εχουν βγαλει πανα?

Για Δημοσιο μιλαω στα ιδιωτικα ξερω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α καλα κων κων αυτο με το θηλαστρο ηταν το αποκορυφωμα το εβγαζα απο τις 40 μερες μεχρι τους 3 μηνες.Μερα νυχτα ακομα και οταν κοιμοταν ο μικρος εγω εκανα αντληση.

Βεβαια το νοσοκομειακο της medela ηταν σουπερ και δε με πονουσε και πολυ γρηγορο ομολογω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα επειδη πριν γεννησω ημουν υπευθυνη στον Παιδικο της περιοχης μου οι προυποθεσεις για εδω τουλάχιστον ήταν οι εξής:

Να βγαλει το παιδι την πάνα

Να δουλευει η μητερα

Να εχει κλεισει τα 2,5

Και τα τρια μαζι με απαραίτητη προυποθεση να εχει βγει η πάνα

Αίτηση κανει οποτε θελει ο γονιος

Διαφημίσεις

Σουλίτσα μου περαστικά για το χεράκι σου. Ήταν πολύ χάλια? Βάζεις κρέμες τώρα?

Λαζαρένια κλείσε αμέσως εισιτήρια!!!

Εμένα στον θηλασμό με κούρασε που δεν θήλαζε και έπρεπε να το βγάζω με θήλαστρο για να το πίνει.

Ευχαριστώ Ντινακι μου.

Τώρα μόνο σημαδια εμειναν.Αλλα τοτε πονούσε και το είναι ότι δεν μπορουσα να ανεχθω ρουχο επανω αλλα μεσα στο σπιτι ημουν αναγκασμενη να φοραω μακρυ γιατι το εβλεπε η μικρη και στεναχωριοταν.

Τελως παντων περασε μωρε δεν ηταν τιποτα.

Εσυ πως εισαι?

Η μεση σου?

Ριτα επειδη πριν γεννησω ημουν υπευθυνη στον Παιδικο της περιοχης μου οι προυποθεσεις για εδω τουλάχιστον ήταν οι εξής:

Να βγαλει το παιδι την πάνα

Να δουλευει η μητερα

Να εχει κλεισει τα 2,5

Και τα τρια μαζι με απαραίτητη προυποθεση να εχει βγει η πάνα

Αίτηση κανει οποτε θελει ο γονιος

Οκ thanks!

Λοιπον να σας πω τον προβληματισμο μου.

Ιωαννα και κων ακουστε και εσεις να μου πειτε τη γνωμη σας μιας και πατε ηδη.

Καταρχην θα κανω μια αιτηση για δημοσιο εντελως τυπικα αν και ξερω οτι δε θα μας παρουνε.

Απο εκει και περα η σκεψη ειναι να πηγαινε τωρα τον Μαιο αλλα θελω τον Απριλη να ξεκινησω να του βγαζω την πανα.

Και τωρα σκεφτομαι..

Μηπως ειναι προτιμοτερο να τελειωσω με το θεμα πανα διοτι δε ξερω ποσο χρονο θα παρει και μετα να παει κανονικα απο Σεπτεμβρη?ή να ξεκινησω τη διαδικασια ετσι και αλλιως ελπιζωνατς οτι στον παιδικο θα το υποστηριξουν το ολο project ?

Η θα μας παει πισω ολο αυτο και τζαμπα ο κοπος μου για την πανα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ασχετο οι αιτησεις για τους παιδικους τους δημοσιους ποτε ειναι?

Και τι χρειαζεται?

Ισχυει οτι για να πανε κανονικα παιδικο και οχι βρεφικο πρεπει να εχουν κλεισει τα 2,5 και να εχουν βγαλει πανα?

Για Δημοσιο μιλαω στα ιδιωτικα ξερω.

Δεν έχω ακούσει ακόμα για αιτήσεις περσι νομίζω ήταν τέλος Ιουνίου που κάναμε. Τώρα για τη πάνα είναι θέμα του κάθε σχολείου. Στο δικό μας επειδή εχουν παιδάκια απο 6 μηνών δεν έχουν πρόβλημα με την πάνα αν και μετά τα 2 τα μαθαίνουν και εκεί σιγά σιγά να τη βγάλουν. Στα σχολεία που ξεκινάνε κατευθείαν απο τα 2,5 χρονων νομίζω πως δεν τα δέχονται με πάνα.

Για δικαιολογιτικά βεβαίωση απο τους εργοδότες και των 2 γονέων οτι εργάζονται, λογαριασμό δεκο για τη διευθυνση, εκκαθαριστικό, πιστοποιητικο γεννησης και κάποιες υπέθυνες δηλώσεις είχα κάνει αλλά δεν θυμάμαι τί γράφαν. Δεν θυμάμαι και πολύ καλά Ρίτα μου μπορεί να ζητούσαν και άλλα...

Ρε Σούλα γμτ το προσπερασαμε..Περαστικά να ειναι..

Νομιζα αναφεροσουν σε παλιο περιστατικο..

Ελα δεν εγινε και τιποτα.Το επαθα λιγο μετα τον Χρηστάκη οπότε δεν το ανεφερα και καθολου.

Τι ηταν το δικο μου μπροστα στο αγορακι μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...