Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο Χρηστος με τις γιαγιαδες καλα τα παει αλλα αρχιζει και δεν τον χωραει το σπιτι σιγα σιγα ..την αλλη εβδομαδα που θα εχει εγκλιματιστει πληρως και θα θελει να βγει βολτα εκει θα αρχισουν τα δυσκολα...μας πηρε τηλ. και η κοπελα απο τον παιδικο και μου λεει οτι αναρωτιεται πως θα καταφερετε τον Χρηστο να κατσει σπιτι ??και εμεις το ιδιο αναρωτιομαστε ..

Να δουμε και τι θα μας πει και ο γιατρος ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ ρε κορίτσια οταν ειναι να παρουνε αυτοι λεφτα μια χαρα τα ξερουν ολα.

Οταν ειναι να παρει ο εργαζομενος δεν ξερουν τιποτα.

Οταν βγαλανε το νομο για την επιδότηση εργαζομενου εαν δεν ηταν φιλη μου η κοπελα στο λογιστηριο χαμπαρι δεν θα περναμε και θα χαναμε ενα σωρο λεφτα που θα πηγαιναν και στον εργοδότη μας μαλιστα.

Ευτυχως που το καταλαβαμε και για αρκετα χρονια μεχρι που το κοψανε βεβαια μαζευτηκε ενα καλο ποσο.

Ο Χρηστος με τις γιαγιαδες καλα τα παει αλλα αρχιζει και δεν τον χωραει το σπιτι σιγα σιγα ..την αλλη εβδομαδα που θα εχει εγκλιματιστει πληρως και θα θελει να βγει βολτα εκει θα αρχισουν τα δυσκολα...μας πηρε τηλ. και η κοπελα απο τον παιδικο και μου λεει οτι αναρωτιεται πως θα καταφερετε τον Χρηστο να κατσει σπιτι ??και εμεις το ιδιο αναρωτιομαστε ..

Να δουμε και τι θα μας πει και ο γιατρος ..

Ναι μωρε παιδι μου για αυτο ρωταω..δυσκολο οντως αν κρινω και απο τον δικο μου.

Υπομονη Ιωαννα μου θα περασουν οι μερες .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις Πασχα παιδια δε ξερω ακομα τι θα κανουμε.Ενδεχομενως παμε στα πεθερικα μου αλλα δεν προγραμματιζω τιποτα διοτι και περισυ παραμονες ηταν ο μικρος χαλια και δεν φυγαμε.Ειναι και νωρις φετος το πασχα και θα δουμε.

Να ειμαι ομως ειλικρινης εδω θα προτιμουσα να μεινουμε διοτι εχει σαφεστατα περισσοτερες δραστηριοτητες ο μικρος και μερη για να παμε να παιξει.

Κοινως θα ξεσαλωσουμε παλι!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρενια πολύ σωστη απόφαση που πήρες!Αυτες οι γιορτες ειναι οικογενειακες κι αφου θα λείπει ο συζ. καλά θα κανεις να επισκεφτεις τους δικους σου!Κανε και καμια εξορμηση προς τα μερη μας..

Ριτα θαυματουργη αυτη η κρεμα..Μυριζε ομως σαν γρασο, πόση απ'αυτη εφαγε ο Αναστασης!Λέτε να βγαινει τωρα η επίδραση;;χαχα

Σαν πολύ ορεξη εχω σημερα και μη μου βγουν ξινα φοβαμαι..Τεσπα!

Βατραχακι θα δω τι μου ειχε γραψει και μενα η Σαρδελίνα τοτε που πηγα να γεννησω και αν ειναι και κτ αλλο θα σου στειλω πμ..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Lazarenia μου πολύ καλά θα κάνεις .

Θα περασετε τελεια και δεν θα εισαστε και μονες σας.

Ιωάννα μου λογικό είναι σε λίγο να θελει βολτίτσες ο χρηστάκης .

Αντε να δουμε τι θα πει και ο γιατρός αυριο.

Διαφημίσεις

Ναι μωρε παιδι μου για αυτο ρωταω..δυσκολο οντως αν κρινω και απο τον δικο μου.

Υπομονη Ιωαννα μου θα περασουν οι μερες .

Να δουμε βρε ριτακι τι θα μας πει και ο γιατρος..ποσο θα μεινει εγκλειστο το αγορακι μου ..τουλαχιστον να αρχισει να βγαινει καμια βολτα το απογευμα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ αυτος ο πρωτος καιρος ηταν πολυ κουραστικος.

Εγω παντως για να ειμαι ειλικρινης ακουω οτι οι αποστειρωσεις κτλ ειναι μπελας.

Δε ξερω βρε παιδια καθολου μπελα δεν εβρισκα την αποστειρωση.Αντιθετως αυτο το πραγμα με τα επιθεματα,τα σουτιεν ακομα και στον υπνο,βαλε κρεμες,βγαλε κρεμες με κουρασε περισσοτερο.

Φυσικα λογω της παλλινδρομησης το χιλιομετανοωσα που σταμτησα στους 3 μηνες,μην παρεξηγηθω απλα λεω οτι λιγο αυτη η φαση με τα επιθεματα κτλ με κουρασε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να δουμε βρε ριτακι τι θα μας πει και ο γιατρος..ποσο θα μεινει εγκλειστο το αγορακι μου ..τουλαχιστον να αρχισει να βγαινει καμια βολτα το απογευμα..

Οτι σας πει μωρε Ιωαννα μου..δε μπορειτε να κανετε και τιποτα παρα μονο υπομονη.Καλυτερα ας αναρρωσει καλα το παιδι για να ειστε το Πασχα μια χαρα!

Ενα μηνα σας εχει πει απο τοτε που βγηκατε ή απο το συμβαν?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εγω την επλενα αλλα νομιζω περισσότερες ήταν αυτες που την ξεχνουσα!Ειπαμε ήταν γκρινιαρης και το στηθος ήταν το φαρμακο του..Πωπω

Αχ το στήθος και για εμας ηταν βάλσαμο.

Οταν δεν μπορουσαμε να την ηρεμήσουμε μου έλεγε ο άντρας μου " αντε βγαλε την ταπα" !!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...