Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και κατι αλλο καλες μου φιλεναδουλες!

Εχετε διαβασει προσφατα κανενα καλο βιβλιο που να σε κανει να μη θες να το αφησεις? Εχω 4 ωρες στο αεροπλανο και 3 ωρες μετα στο λεωφορειο συν την επιστροφη...

τι λες για το πειθαρχία χωρίς φωνές και ξύλο. Νομίζω στην ηλικία που είναι τα παιδιά μας αυτό το βιβλίο όχι απλώς πρέπει να το διαβάσουμε αλλά να το αποστηθίσουμε.χιχιχιχιχ:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Από ύψος εγώ είμαι το πρώτο μπόι στο φόρουμ, ο άντρας μου μου τη λέει και σ'αυτό : παναγία μου , μην πάρει το παιδάκι μας απο 'σένα πάει καήκαμε...

Αυτο ακριβως ακουω ολη μερα!!! Μην παρει το παιδι απο σενα, ειναι και αγορι!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Κορίτσια με πήρε τηλ. η Βικυ και μου ειπε σχετικα με το θεμα της επιστροφης χρηματων από το ΙΚΑ που σας ειχα πει.

Μιλησε με το ΙΚΑ και της ειπαν ότι χρειαζονται τα εξής:

1. Ληξιαρχικη πραξη γεννησης

2. Βεβαίωση εργοδότη για το διαστημα που δουλευεις μετα τον τοκετο.Στην ουσια χρειάζονατι την ημερομηνία που γυρισαμε στην δουλεια μετα τον τοκετό.

3. Απλη φωτοτυπία της απόφασης για τα χρήματα που πήραμε από το ΙΚΑ όταν γεννήσαμε.

Η Βικούλα εχει πολλή δουλεια γι’ αυτό τα γραφω εγω.

Α και επισης τα χαρτια πρεπει να γινουν στο ΙΚΑ του εργοδότη.

Εχω και το τηλ. που πήρε η βίκυ αλλα αφορα μονο το ΙΚΑ Τουμπας

κικο εσύ καλέ είσαι ψηλή μπροστά σε μένα χαχα...1,61 είμαι εγώ και ο άντρας μου 1,96 εδώ μπορείτε να γελάσετε :mrgreen:

Νατάσσα μου εγώ γενικότερα διαβάζω πολλά βιβλία...αφού ο άντρας μου λέει πως δεν συμφέρω. Το 2009 διάβασα γύρω στα 30 βιβλία...μπορεί και παραπάνω...και τώρα ψάχνομαι πάλι!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

πω βρε σαρδελακι πολλα λεφτα για βιβλια!!!!

κοριτσια για θυμηστε μου τι να βαλω στην βαλιτσα για την κλινικη;

Αχ τι μου θυμίζεις τωρα!!!

Νυχτικια και ρόμπα

Πυτζαμες (εμενα με βολεψαν περισσοτερο μετα που βγηκε ο καθετηρας)

Πετσετες

Επιθεματα στηθους+σουτιεν θηλασμου

Σερβιετες (εμενα δεν της παρειχαν εκει)

Εσώρουχα

Παντόφλες.

Αφρολουτρο, σαμπουαν, βουρτσα μαλλιων

Υγρό για πλυσιμο χεριων (το ειχα απαραιτητα εκει και πλενομασταν για να πιασουμε το μωρο)

Νομίζω αυτα ειχα παρει.Εξ αλλου ο αντρας μου πηγαινοερχοταν και μου εφερνε οτι χρειαζομουν

Για το μωρό δε ειχα παρει κατι.Μονο μερικα σελτεδακια και μετα εφερε και την καλαθουνα ο αντρας μου για να την εχω μαζι μου στο δωματιο.

Πριν να φυγουμε μου εφερε και τα ρουχα της (φυσικα σαν κατσουλινος ητανε γιατι της επεφταν μεγαλα μια που γεννηθηκε μινιον)

Νατάσα μου τελευταίο βιβλίο που διάβασα ήταν ένα πολύ παλιό του Χεμινγουαι...

Μου αρέσει πολύ ο Κοέλιο σαν συγγραφέας...μου αρέσει πολύ και ο Ξενόπουλος είναι ευκολοδιάβαστα τα βιβλία του...χμμμμμμμμμμμμμ...θες να σου πω συγκεκριμένα για τίτλους;

m57Zp2.png

Σουλίτσα και Βίκυ , ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες που μας παρείχατε.

Μίλησα και εγώ με το γραφείο προσωπικού της εταιρείας μας και μου είπαν πως περίπου σε 1 μήνα θα μπορώ να απευθυνθώ στο ΙΚΑ γιατί ακόμα δεν έχει βγει επίσημη εγκύκλιος.

Α ναι και εμένα μου άρεσε το βιβλίο του Κοέλο : Η Βερόνικα αποφασίζει να παιθάνει, είναι λίγο ψυχοπλάκωμα δε αλλά καταπλητικό.

Επίσης διάβασα τελευταία γιατί δεν το θυμόμουν το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέη και αυτό εξίσου καλό.

Βατραχάκι πω πω τι μου θύμισες με τη τσαντούλα του μαιευτηρίου...

Διαφημίσεις

Αχ τι μου θυμίζεις τωρα!!!

Νυχτικια και ρόμπα

Πυτζαμες (εμενα με βολεψαν περισσοτερο μετα που βγηκε ο καθετηρας)

Πετσετες

Επιθεματα στηθους+σουτιεν θηλασμου

Σερβιετες (εμενα δεν της παρειχαν εκει)

Εσώρουχα

Παντόφλες.

Αφρολουτρο, σαμπουαν, βουρτσα μαλλιων

Υγρό για πλυσιμο χεριων (το ειχα απαραιτητα εκει και πλενομασταν για να πιασουμε το μωρο)

Νομίζω αυτα ειχα παρει.Εξ αλλου ο αντρας μου πηγαινοερχοταν και μου εφερνε οτι χρειαζομουν

Για το μωρό δε ειχα παρει κατι.Μονο μερικα σελτεδακια και μετα εφερε και την καλαθουνα ο αντρας μου για να την εχω μαζι μου στο δωματιο.

Πριν να φυγουμε μου εφερε και τα ρουχα της (φυσικα σαν κατσουλινος ητανε γιατι της επεφταν μεγαλα μια που γεννηθηκε μινιον)

ευχαριστω Σουλα μου καποια τα περισσοτερα τα εχω παρει μονο ενα συνολακι για τον μικρο δεν βρηκα που να μου αρεσει για την εξοδο μας απο την κλινικη!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλημέρα κορίτσια..Δεν προλαβα να διαβασω τίποτα εκτός οτι έχουμε και άλλη εγκυμονούσα στην παρέα..Μαμαλευτεράκι συγχαρητήρια!!!!! και με το καλοοοο!!!.

Ελπιζω να ειστε όλες καλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...