Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρουλα στο νοσοκομειο μας ειπαν οτι ευτυχως που τα ειχαμε αφαιρεσει αμεσως και δεν ειχαν κολλησει στο δερμα!!

παντως διαβαζα της Ευας και εμας ο Χρηστος το μπανιο το λεει μπα και πολλα γενικως το λεει με την πρωτη συλλαβη πχ το μελι το λεει με

Ιωάννα μου ,

Εγώ πάντα νόμιζα οτι στο κάψιμο δεν βαζεις νερό .Τώρα βεβαια (χτυπα ξύλο αχρειαστο να ειναι ) θα ξέρω .

Αχ και τώρα που ειναι καλα ο Χρήστος μας να σας πω και τα δικά μου.

Κάηκα από λάδι στο χερι και οχι λίγο.Επεσε πάνω στο ματι της κουζίνας και πηγα να το σκουπίσω η έξυπνη και τελικά απλά το εσπρωξα όλο πανω στο χερι μου.

Εγω το μόνο που εκανα ήταν να πασαλειφτώ με σαλτσα.

Τώρα μου εχουν μεινει μονο δυο σημαδια απο τις μεγαλύτερες φουσκαλες!

Και οσο για την πρωτη συλλαβη εμεις λεγαμε τα παντα ετσι για κανενα διμηνο περιπου.Μετα πήραμε φόρα.

Νατάσα μου καταρχην ευχομαι να περασεις τελεια!!!!

Και μην αγχώνεσαι το παιδακι σου θα περασει "ζαχαρη"...

Κατα δευτερον δεν θα σουσυνιστούσα με τιποτα να πας στο αστυνομικο τμημα που πηγα εγω.

Δεν θελω όυτε να φανταστώ τι ύψος θα σε βγαλουνε!!!(χα χα)

Κατα τρίτον.συμφωνων απολυτα .Μην παρεις ρουχα απο εδω κανε εκει "μερικα ψωνάκια" και που είσαι εχεις και κατι καλες φιλες σε ενα φορουμ!!!!!

Συμπεθερα μου αντε με το καλο να τους δεχτεις !!!

Νατασα να περασεις τελεια .....και δεν θελω σχολια για τι υψως..αφου και εγω μια απο τα ιδια ειμαι και απο 1.55-6 στα 18 μου εβγαλαν 1.49 περιση που εκανα εξεταση για οστεοπορωση:):) εγω να δεις απο ποιο παραθυρο πηδηχτηκα...απο του 5ου οροφου :lol::lol::lol::lol:

Κάτι είχα καταλάβει και εγώ η καημένη που όλο και τεντωνόμουν για να κάνω τα τζάμια….στο τέλος βάζω καρέκλα αλλά βλέπω μην είναι κάνεις από απέναντι:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Ναι αλλα Ευα μου εισαι μια θεα!!!στο εχω πει δεν μοιαζεις πανω απο 30!!

Ευχαριστώ γλυκειά μου για τα καλά σου λόγια!!!!!! Με κάνεις και αισθάνομαι πιο μικρή!!!!!:tongue::tongue::tongue:

PdBSp3.png ck1Cp3.png

αχ δοκιμασα στον Τιμο τα ρουχα που του πηρα ειναι κουκλος!!!

να τον δειτε καμαρι που του λεω εισαι κουκλος!!

και για να μην ψαχνετε βαζω μονη μου την κουκουβαγια μου χαχαχα!

%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1.jpg

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! Ολο και κατι θα ψωνισω και απο εκει, δεν αντιλεγω! Και για σας ο,τι θελετε!!!

Φωτεινη μη μου λες τετοια! Αμα πεσω κατω απο το 1,50 θα πεθανω! Ποσα να αντεξει ενας (κοντος) ανθρωπος???

Σουλα πιστεψε με δε θα πηγαινα ποτε σε αυτο το αστυνομικο τμημα! Τρελη ειμαι???:lol::lol::lol: Απαπα!!!

Κικο Θεος ο αντρας σου! Κατι τετοια πετυχημενα τα λεει και ο δικος μου! Αλιμονο!

Αχ κοριτσια πηγε ο αντρας μου τον μικρο για κουρεμα πριν απο λιγο! Ειπαμε να του κοψουμε τη μαλλουρα και να τα κανουμε πολυ κοντα. Και με παιρνει τηλ. μολις τελειωσανε και μου λεει "Ενα θα σου πω! Ο γιος σου ειναι Μπραντ Πιτ".:lol::lol::lol: Καμια κουκουβαγια για τον αντρα μου την ψωναρα υπαρχει???:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Και κατι αλλο καλες μου φιλεναδουλες!

Εχετε διαβασει προσφατα κανενα καλο βιβλιο που να σε κανει να μη θες να το αφησεις? Εχω 4 ωρες στο αεροπλανο και 3 ωρες μετα στο λεωφορειο συν την επιστροφη...

t7fQp3.png

Πωπω Σαρδελάκι με το τυροκούλουρο μου τρέξανε τα σάλια, είναι και η ώρα επικίνδυνη , νομίζω πως πρέπει να είναι τέλειο, αλλά και το κεκάκι της κυρίας Φωτεινής δεν πάει πίσω, νομίζω θα το τιμήσουμε τη μεγαλοβδομάδα δεόντως.

Από ύψος εγώ είμαι το πρώτο μπόι στο φόρουμ, ο άντρας μου μου τη λέει και σ'αυτό : παναγία μου , μην πάρει το παιδάκι μας απο 'σένα πάει καήκαμε...

Απο ψωνάρες έχουμε μπόλικους και εμείς όταν φοράμε κανένα παπούτσι και είναι καινούργιο είμαστε ικανοί όλη την ημέρα να κυκλοφορούμε με το ένα πόδι όρθιο σαν στρατιωτάκια σε παρέλαση προκειμένου να μας πουν οι άλλοι : πωπω , καλέ τι ωραία παπούτσια φοράει ο Αναστάσης.χιχιχιχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...