Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξερω και εγω ρε Ιωαννα..συμφωνα με τν παιδιατρο ο Γρηγορης φετος δεν εχει κολλησει καμμια ιωση ...το υγρο που το βρισκει μου λετε?

Ρωτησα και ωρλ και μου ειπε οτι μπορει να ειναι απο υγρασια στην ατμοσφαιρα,απο υγρασια απ οτο μπανιο απο πολλα...

Τεσπα ας μην το γκαντεμιαζω μπορει και να μην εχει τιποτα και να ειναι απλα απο τον ατμο τον τραπειζιτη η ενοχληση.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρουλα στο νοσοκομειο μας ειπαν οτι ευτυχως που τα ειχαμε αφαιρεσει αμεσως και δεν ειχαν κολλησει στο δερμα!!

παντως διαβαζα της Ευας και εμας ο Χρηστος το μπανιο το λεει μπα και πολλα γενικως το λεει με την πρωτη συλλαβη πχ το μελι το λεει με

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ετσι ειναι Ιωαννα μου, το Ευακι μας ειναι πολύ ομορφο κοριτσι και πραγματικά δεν δειχνει καθολου την ηλικια της.

Ριτα μακαρι να μην εχει τπτ ο Γρηγορης μπορει κτ να θελει να ακουσει το παιδι..

Ετσι ετσι και μενα με την πρωτη συλλαβη τα λέει όλα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρουλα στο νοσοκομειο μας ειπαν οτι ευτυχως που τα ειχαμε αφαιρεσει αμεσως και δεν ειχαν κολλησει στο δερμα!!

παντως διαβαζα της Ευας και εμας ο Χρηστος το μπανιο το λεει μπα και πολλα γενικως το λεει με την πρωτη συλλαβη πχ το μελι το λεει με

Και εμας για πολυ καιρο το εκανε αυτο..ηξερε ολες τις λεξεις την πρωτη συλλαβη.Οπου να ειναι θα στα πει ολοκληρα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

τι να πρωτογραψω η ερημη? Απο χθες το βραδυ λυσσαξατε!!!:lol::lol::lol:

Καταρχην για το θεμα της ομιλιας με καλυψατε πληρως! Ουτε εγω αγχωνομαι, ενταξει θα ηθελα να δω μια εξελιξη, αλλα ειμαι cool γενικα! Εγω πιστευω καταρχην στο παιδι. Υπαρχουν παιδια που το εχουν και αλλα που θελουν το χρονο τους. Οι εξωγενεις παραγοντες σαφως βοηθανε, αλλα πρεπει να μπορει και το παιδι να ακολουθησει... Ως προς αυτο που ειπες sunsun για τον θηλασμο θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω... Εχω δει παιδακια που θηλαζαν για πολυ καιρο και η γλωσσα τους δε λυθηκε τοσο, οσο αλλων που δε θηλασαν ή θηλασαν για πολυ λιγο... Αυτα σε γενικες γραμμες..

Σουλα τι ηταν αυτο που σου ειπαν καλε? Ακου να μπαζουμε απο τοσο μικρες!!!:lol::lol: Εγω στα 18 μου ημουν 1,54 (δε θελω σχολια!:tongue:)... Τωρα 13 χρονια μετα ποσο ειμαι οεο??? 1,50??? Θα τρελαθω, θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!:lol::lol::lol:

Ιωαννακι μου πολυ χαιρομαι για τον Χρηστακο μας!!! Αντε και ευχομαι αυριο να ακουσετε τα πιο ευχαριστα νεα!!!

Ευακι περαστικα στην αδερφουλα σου!!!

Αρμα πιστεψε με κι εμενα που ειναι αγορι, οταν βλεπει τον μπαμπα του σημασια δε μου δινει! Εχει τυχει κι εμενα να με σουταρει ο σκατουλης!!!

Τα νεα μου τωρα... Αυριο φευγω! Παω στο αδερφακι μου στην Αγγλια! Μονη, ανευ συζυγου και τεκνου!:lol: Θα γυρισω τη Δευτερα και θα συνεχισω την αδεια μου μεχρι την Πεμπτη για να εκπαιδευσω την καινουρια κοπελα. Η αληθεια ειναι οτι δεν το πιστευα οτι θα τα καταφερω να παω, ελεγα οτι κατι θα στραβωσει... Παντως αν δεν μπω στο αεροπλανο δε θα ηρεμησω... Απο την αλλη εχω πολυ αγχος και τυψεις που αφηνω τον Σωτο μου. Εχω αφησει οδηγιες προς ναυτιλομενους! Τηλεφωνα παιδιατρου, δοσολογια φαρμακων, μενου γαι τον μικρο, εστειλα και τον αντρα μου σουπερ μαρκετ πρωι πρωι με μια λιστα νααααααα, μην τους λειψει τιποτα! Χθες κλαιγομουν στη μαμα μου που θα αφησω το παιδι και την εκανα τουρμπο!!! Μου λεει "Κοψε τις αηδιες, λες και το αφηνεις στον δρομο! Πηγαινε να περασεις καλα, αυτο εχει σημασια... Και μη σκας θα ερθει η μερα που θα σε παραταει ο Σωτηρης και πιστεψε με θα το κανει και χωρις τυψεις!!!:lol::lol::lol:" Ειναι η μανα μου πρωτη σε αυτα, αφου με ειχε ζαλισει να βγαλω εισιτηριο! Με ειχε απειλησει μαλιστα, πως αν δεν κλεισω εισιτηριο, θα παει να μου βγαλει αυτη και θα με χωσει στο αεροπλανο με το ζορι!!! Απο την αλλη οι γονεις μου εχουν κανει την υπερπαραγωγη, θα μου φορτωσουν λαδια, μελια, φυστικια, γλυκα του κουταλιου, φαγητα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο??? Ολα για το ξενιτεμενο... Εγω που θα βαλω τα ρουχα μου οεο????

t7fQp3.png

Νατασα καλό ταξιδι να εχεις και να περασεις πολύ-πολύ ομορφα!!Σε φορτωσαν ε;;Τι μου θυμησες... Μολις η μαμα μου μαθαινε για καποιον γνωστο ή συγγενη που θα ταξιδεψει στην Κρητη του ετοιμαζε ενα σακο με τυρια, κρετα, μαγειρευτα, τσουρεκια, ρουχα..Αστα να πάνε, κοιτα μην εχεις και υπέρβαρο..

Με το καλό να ερθει και η κοπέλα που θα κραταει τον Σωτηρη και μακαρι όλα να πανε όπως τα θες!

Αααα ευκαιρια να ψωνισεις απο εκει βρε!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Νατασσα τι ομορφα!!!θα δεις την αδελφουλα!!!και με ολα τα καλουδια μαζι κινητος βασιλοπουλος θα θυμιζεις και θα μυριζεις!!!!

να ξεσκασεις και λιγο και μην ανησυχεις για τον μικρο βρε!!αφου ειναι η γιαγια και ο μπαμπας πισω μην σε νοιαζει τιποτα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

αχ δεν σας προλαβαινω καλε τι φαγατε πρωι πρωι :lol:

ριτα πολυ γελασα με το γοβακι -γαλοτσα χαχα ευτυχως δεν το ξερει ο αντρας μου να μου το πεταξει και να γινω τουρμπο χαχαχα

γιατι στην περιπτωση μου ημουν γοβακι και κατεντησα αχαχαχαχα και παλι αχ!

α ρε δεν θα γεννησω θα δειτε μινιον θα γινω τωρα την χαλαρωση στην κοιλια και τις ραγαδες τι θα τις κανω δεν ξερω δεν εχω και κουμπαρο τον φουστανο αλλα ξεχασα σημερα θα γινω πλουσια θα κερδισω το τζοκερ :lol::lol::lol:

ευα μου περαστικα στην αδερφουλα σου σιδερενια!

Νατασα μου καλο ταξιδι και να περασεις τελεια χωρις τυψεις!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Stone μου δεν μπορεις να φανταστεις τι λυσσα τους εχει πιασει! Στο μεταξυ η αδερφη μου τα εχει με ενα συμφοιτητη της Αγγλο. Και του ειχε δωσει καποτε να δοκιμασει τσουρεκι και αυτος εκστασιαστηκε! Απο τοτε καθε φορα που μιλαμε με τη μικρη στο τηλεφωνο και ειναι κι εκεινος εκει φωναζει "Τσου-ρε-κι!!!" με προφορα!!!:lol::lol::lol: Το οποιο σημαινει οτι θα φορτωθω 4 τσουρεκια μαζι μου!!! Ελεος!!! Οσο γα το υπερβαρο, επειδη το ειπα κι εγω, πεταχτηκε ο μπαμπας μου και ειπε οτι θα το καλυψει εκεινος, αρκει να ειναι χοτρατο το παιδι του! Ο, τι να'ναι δλδ...

t7fQp3.png

Καλημερα!!!

Χθες κλαιγομουν στη μαμα μου που θα αφησω το παιδι και την εκανα τουρμπο!!! Μου λεει "Κοψε τις αηδιες, λες και το αφηνεις στον δρομο! Πηγαινε να περασεις καλα, αυτο εχει σημασια... Και μη σκας θα ερθει η μερα που θα σε παραταει ο Σωτηρης και πιστεψε με θα το κανει και χωρις τυψεις!!!:lol::lol::lol:" Ειναι η μανα μου πρωτη σε αυτα, αφου με ειχε ζαλισει να βγαλω εισιτηριο! Με ειχε απειλησει μαλιστα, πως αν δεν κλεισω εισιτηριο, θα παει να μου βγαλει αυτη και θα με χωσει στο αεροπλανο με το ζορι!!!

Σωστήηηηηη η μαμά!!!!;)

Όσο για τα ρούχα... μην πάρεις, βγες για ψώνια!!!!!!;););)

Καλά να περάσεις Νατάσα μου...:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Νατάσα σε ζηλεύω , καλό ταξίδι βρε να έχεις και να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται. Εκμεταλλεύσου κάθε δευτερόλεπτο στην Αγγλία και μην αφήσεις καθόλου το χρόνο να περάσει έτσι.

Σαρδελάκι εσύ να καλοδεχτείς τους δικούς σου και να περάσεις εξίσου όμορφα όλοι μαζί.

Πλάκα πλάκα λέμε για την ατάκα που άκουσε η Σούλα , εμένα πάλι ο άντρας μου , μου λέει το άλλο.

Παντρεύτηκα μια γυναίκα που για να μιλήσει έπρεπε να της πάρω συνέντευξη και τώρα έχεις γίνει η μεγαλύτερη γλωσσοκοπάνα της Αττικής.

Άκουσον , άκουσον τι είπε ο άνθρωπος για τη γυναίκα του , που εγώ στόμα έχω και μιλιά δεν έχω η καημένη.

Όσο για την ομιλία και εμείς σε οποιαδήποτε άλλη λέξη λέμε μόνο την κατάληξη.

Πες μήλο: λο

Πες λεμόνι: νι

Πες πορτοκάλι: εδώ παθαίνει γλωσσοδέτη : κακάλι μαμά.χιχιχχιχι

Καλημερα , καλημερα,

Μπραβο στο Χρηστακο που παει πολύ καλά!!!!

Νατασσα καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!

Sun Sun απλά να σου πω οτι ο Παναγιωτης θήλασε μονο 20 μερες και εγώ πήγα στη δουλεια οταν ηταν 38 ημερων !!!!!! Κανόνες στο θεμα ομιλιας δεν υπάρχουν!!!!!

Ευα περαστικά και σιδερενια η αδελφούλα σου!!!

ναι ναι :lol::lol::lol::lol:

κοριτσια ενα νηστισιμο κεικ

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4379&Itemid=49

αααααχχχχ! την είδα τη συνταγή Φωτεινή και μου έπεσαν τα σάλια....:D:D:D θα την κάνω όταν σιγουρευτώ ότι το σουσάμι δεν πειράζει τον μικρούλη...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...