Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μη γελας σαρδελακι ...διοτι μιας φιλης μου ο ανδρας της λέει χαριτολογωντας..

''Αχ..σε γνωρισα γοβακι και εγινες γαλοτσα...''

Ενταξει ειναι χοντροκομενος ο τυπος αλλα εχει γελιο...

Παλι καλα που δεν ημουν ποτε ''γοβακι'' και δεν εχω ακουσει τετοιο σχολιο !!!

Χχαχα!Ας ευθυμησουμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαζαρενια κουκλα μου συγνωμη που το ανεφερα αλλα ειναι ενας γολγοθας και εσυ το ξερεις απο την αδελφουλα σου και εγω απο τον φιλο μου που εχει την ιδια περιπτωση καθημερινα μιλαμε στο φατσοβιβλιο και ξερω τι περναει.....γιαυτο λεω και φωναζω ..Δοξα Τον Θεο......

μη ζητατε συγνωμη κα φωτεινη.καθε αλλο...

ξερω και για τον φιλο σας τα ειχαμ επει.ειναι μεγαλος γολγοθας και ποναει πολυυ αλλα η αδερφη μου μου λεει συνεχως''εχω δει και χειροτερα''

αφου περπαταει και τρεχει κ εχει την υγεια του ολα θα πανε καλα!μεγαλη δυναμη!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Ιωαννα μου μπράβο στον Χρηστάκη, είμαι σίγουρη πως και ο γιατρός αυριο θα ενθουσιαστεί. Να σε ρωτήσω... Είχες πει οτι σε περιπτωση που πέσει καυτο νερό-λάδι βάζουμε αμέσως κρύο νερό. Με τα ρουχα τί γίνετε? Οταν ήμουν μικρή μου έπεσε καυτο νερό στο πόδι και η μαμά μου μου έβγαλε την κάλτσα αμέσως αλλά μαζί με την κάλτσα ξεκόλλησε και το δέρμα. Το βάζουμε στο νερό με τα ρούχα και τα βγάζουμε μετά?

Διαφημίσεις

Κωνκων εισαι απολυτα σωστη σε αυτο που λες . Πρωτη κινηση ειναι να βγαλουμε αμεσως τα ρουχα πριν προλαβουν να κολησσουν πανω στο παιδι και επειτα δρουμε με το φυσ.ορο ή την βρεγμενη πετσετα και το νερο . Εμας να φανταστεις ο Χρηστος φοραγε και φανελακι και μπλουζακι και παρολο που τα βγαλαμε ακαριαια εμεινε λιγο δερματακι στο φανελακι του .. το σημαντικο ειναι να διατηρησεις την ψυχραιμια σου γιατι εγω ειχα αρχιζει να ουρλιαζω απο τον πανικο μου ευτυχως ο Γιωργος ηταν πολυ πιο ψυχραιμος απο μενα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μη γελας σαρδελακι ...διοτι μιας φιλης μου ο ανδρας της λέει χαριτολογωντας..

''Αχ..σε γνωρισα γοβακι και εγινες γαλοτσα...''

Ενταξει ειναι χοντροκομενος ο τυπος αλλα εχει γελιο...

Παλι καλα που δεν ημουν ποτε ''γοβακι'' και δεν εχω ακουσει τετοιο σχολιο !!!

Χχαχα!Ας ευθυμησουμε!

:lol::lol: και ξαναγελάω φιλενάδα :lol::lol:

πάω να συνεχίσω το γλυκάκι

m57Zp2.png

Παω και εγω!Σας φιλω!

Ααα ξεχασα ο Γρηγορης μου δειχνει παλι το αυτακι του χωρις ιχνος μυξας..αν υποψιαστω οτι εχει παλι υγρο θα τρελαθω.

Φιλια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σαρδελακι καλως να δεχτεις τους γονεις σου!!!φανταζομαι χαρα!!!

Πωπω πρεπει να ετοιμασω μισθοδοσια γιατι αυριο την μιση μερα θα λειπω στο νοσοκομειο και βαριεμαιιιιι

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βρε Σουλα τι επαθες και εσυ?χαχα

Αλλα για να σε παρηγορησω και ο ιδιος μου ο ανδρας μου λεει οτι εχω μπει...

Σε γνωρισα λεει διμετρη και τωρα επεσες..αντε τωρα να του εξηγησω οτι στα νιατα μου το δεκαποντο το φορουσα ολη μερα και τωρα η παντοφλα παει συννεφο χαχαχα

Α Μαργαρίτα μου και εμενα απο τοτε που γέννησα η παντοφλιτσα ειναι το αγαπημένο μου αξεσουάρ!!!!!!

Διαφημίσεις

Ευα περαστικα στην αδερφη σου και ταχεια αναρρωση να εχει!!

Σαρδελάκι με το καλό να ερθουν οι δικοι σου..

Ιωαννα παλικαρι μεγαλο ο Χρηστακης μας!Σας αφησε αφωνους με την πρόοδο που κανει ε;;

Φωτεινη δεν αισθανομαστε καθολου μειονεκτικα βρε, ειναι δυνατόν;;Ισως επειδη δεν εχουμε δει τα χειροτερα ασχολουμαστε με πταίσματα..Μακαρι με τετοια θεματα να εχουμε να κανουμε και οχι με άλλα..

Κωνκων 'αλλοι λεν τα ρουχα τα αφαιρουμε κατευθειαν και μετα βρεχουμε την περιοχή αλλοι παλι υποστηριζουν οτι τα ρουχα δεν πρεπει να τα αφαιρεσουμε κατευθειαν μονο αν ριξουμε αρκετο νερό πάνω στο εγκαυμα.

Νομιζω πως πρεπει να τα βγαζουμε κατευθειαν όμως

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αμα δεν συναντηθεί ο Κωνσταντίνος με την Φωτεινή πώς να του λυθεί η γλώσσα:lol:? Χαχαχαχα θα θέλει να της πεί τοοοοοσα θα μιλήσει.....:lol:

ναι ναι :lol::lol::lol::lol:

κοριτσια ενα νηστισιμο κεικ

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4379&Itemid=49

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...