Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λαζαρενια κουκλα μου συγνωμη που το ανεφερα αλλα ειναι ενας γολγοθας και εσυ το ξερεις απο την αδελφουλα σου και εγω απο τον φιλο μου που εχει την ιδια περιπτωση καθημερινα μιλαμε στο φατσοβιβλιο και ξερω τι περναει.....γιαυτο λεω και φωναζω ..Δοξα Τον Θεο......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!

σας εχασα εχθες γιατι σουρτουκευαμε και επιστρεψαμε το βραδυ!!!

πηγαμε για ψωνια πηραμε κατι πραγματακια για τον μπεμπη πηρα κατι ανοιξιατικα ρουχα στον Τιμο κι ο μπαμπας μας πηρε παπουτσια μονο εγω δεν πηρα κατι τι να παρω μονο κατι παπουτσια μου αρεσαν και δεν ειχε νουμερο :mad: δεν με πειραζει καθολου ομως χαιρομαι πολυ οταν ψωνιζω για τα "παιδακια" μου χιχιχ.

σας διαβασα λιγο βιαστικα για την ομιλια που λετε κι εμεις λεμε πολλες λεξουλες αλλα οχι ολες σωστα καποιες τις σκοτωνει :lol: σημασια εχει οτι καταλαβαινει τα παντα!

σας φιλω παω να μαγειρεψω και να συμαζεψω τα λεμε μετα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Χάθηκα χθες γιατί έκανε μια επέμβαση η αδελφή μου και ήμουν όλη μέρα στο νοσοκομείο.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο κουράστηκα και σήμερα σέρνομαι.

Τα νέα σας τι κάνετε???? Δεν εχω προλάβει να διαβάσω τίποτα.Ελπίζω να είστε όλες καλα!!!!

Φιλάκια!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Εγω εχω ξαναπει οτι η ομιλια ειναι κατι που ερχεται μονο του.Λιγα πραγματα μπορει να κανει ο γονιος σε αυτο το κομματι.Εχω ακουσει να λεγεται οτι στον παιδικο λυνεται η γλωσσα τους κι ομως εχω φιλη που ειναι 4 ετων το παιδι της και παει απο μικρο στον παιδικο και ακομα δεν μιλαει καλα αντιθετως η αδερφουλα του που ειναι ισα με το Γρηγορη μιλαει πολυ καλα.

Επισης εχω ακουσει οτι αν του μιλας ολη μερα θα γινει φωστηρας χαχα κι ομως ξερω παιδακια που ''αργουν'' επειδη απλα ετσι ειναι το παιδι και στο τελος τα λενε πολυ πιο σωστα απο αλλα που ξεκινησαν νωρις.

Η παιδιατρος μου ειπε οτι την ομιλια την ελεγχουν σε πρωτη φαση στα 2μιση εως εκεινη τη στιγμη δεν τους ενδιαφερει καθολου αν το παιδι λεει πολλα ή λιγα.

Προσωπικα δε με νοιαζει καθολου αν ο Γρηγορης λεει πολλα ή λιγα ,ξερω οτι δεν ειναι δα και τοσο προχωρημενος πανω κατω ολα τα παιδακια τα ιδια λενε.

Με ενδιαφερει απλα η βελτιωση του σε αυτο το κομματι και πολυ περισσοτερο η αντιληψη του να συμβαδιζει με την ηλικια του.Τιποτα περισσοτερο.

Μια χαρα ευχαριστημενη ειμαι και αν και συναντω συχνα παιδακια πολυ πιο προχωρημενα δεν αγχωνομαι καθολου.

Οποτε κοριτσια cool!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλά καλέ κορίτσια για ψώνια πήγα γρήγορα και γράψατε 2 σελίδες ουφ.

Αύριο το μεσημέρι έρχονται οι γονείς μου και άρχισα ετοιμασίες. Φτιάχνω τζις κέικ τώρα κι αύριο θα τους μαγειρέψω λαζάνια.

Θα πάω να ετοιμάσω και το κρεββατάκι τους και είμαστε έτοιμοι και τους περιμένουμε!

m57Zp2.png

Αλήθεια; Εγώ νόμιζω ότι είχα τα πρωτεία....:rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

Αντε καλά νομίζω ότι η ευα είναι λιιγο μεγαλύτερη.

Ευακι περαστικά στην αδερφούλα σου γλυκειά μου και καλη αναρρωση!

Και να σας πω και ενα σκηνικο να δειτε τι φωστηρα εχω κουκουβα!χαχα

Του λεω προχθες Γρηγορη μου σιγα σιγα οι πανες θα τελειωσουν και θα αγορασουμε βρακακια δεν θα υπαρχουν αλλες πανες.

Κοιταει το πακετο με τα παμπερς το διπλο το μεγαλο και μου λεει...

''πολλες'' χαχα ενταξει ησυχασε σου λεει εχουμε ακομα..χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες , να ‘μαι και εγώ.

Διαβάζω ευχάριστα νέα από όλες σας και χαίρομαι , άντε να ανεβαίνουμε σιγά σιγά.

Όσο για το θέμα της ομιλίας , συμφωνώ απόλυτα με την κα Φωτεινή και εγώ δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα μιας και αυτά που έχει μάθει ο μικρός είναι μόνο ο διάλογος που σας έγραψα χθες και το έχω κάνει και εγώ ολόκληρο θέμα λες και μου έδωσε ολόκληρη συνέντευξη.:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά Σούλα πολύ γέλιο έριξα με την ατάκα του αστυνομικού. Αυτός είναι να τον πάρεις στο γάμο σου που λένε και να σου πει και του χρόνου. Εγώ τι να πω που μου λένε συγχαρητήρια για τη νέα εγκυμοσύνη δηλαδή .:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πετρούλα , άντε μια μέρα έμεινε για να δεις τη φακούλα σου. Με το καλό να είναι βρε κοπελιά.

Eυάκι , σιδερένια να είναι η αδερφούλα σου κοπέλα μου.

Ελένη και Μαρινάκι είσαστε άξιες συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που καταβάλλετε προκειμένου να συνεχίσετε τον θηλασμό .

Πολλά φιλιά σε όσες ξέχασα

Βρε Σουλα τι επαθες και εσυ?χαχα

Αλλα για να σε παρηγορησω και ο ιδιος μου ο ανδρας μου λεει οτι εχω μπει...

Σε γνωρισα λεει διμετρη και τωρα επεσες..αντε τωρα να του εξηγησω οτι στα νιατα μου το δεκαποντο το φορουσα ολη μερα και τωρα η παντοφλα παει συννεφο χαχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

armaki μου το ΠΙ πού το βρήκες???:lol::lol::lol: Θα κατουρηθώ απο γέλια!

Οσο για τα παραμύθια να ακούσεις μόνο τί λέει ο άντρας μου για τη Χιονάτη και τί έκανε με τους 7 νάνους.... Ο μικρός κυλιέται στα γέλια:lol:.

Σουλίτσα μου εγώ θα έβγαζα τα παπούτσια επι τόπου να με ξαναμετρησουν. Μα τους άχρηστους, οι γιαγιάδες 60 χρονών ίσως να μαζευουν λιγάκι......:mad: Άχρηστοι άνθρωοι....

Ευα περαστικά στην αδερφούλα σου!

Μην αισθάνεστε μειονεκτικά απέναντι σε αλλά παιδάκια που αρχίζουν ποιο γρήγορα την ομιλία κτλ

Φωτεινή μου προς Θεού όχι τέτοιο πράγμα! Ισα ίσα που χαιρόμαστε για την ανάπτηξη τους! Το κάθε παιδάκι στην ώρα του! Απλά υπάρχει μια ανυσηχία, λογικό είναι... Αν είχα αγχωθεί και στεναχωριώμουν θα έτρεχε ήδη στους γιατρούς. Αμα δεν συναντηθεί ο Κωνσταντίνος με την Φωτεινή πώς να του λυθεί η γλώσσα:lol:? Χαχαχαχα θα θέλει να της πεί τοοοοοσα θα μιλήσει.....:lol:

Βρε Σουλα τι επαθες και εσυ?χαχα

Αλλα για να σε παρηγορησω και ο ιδιος μου ο ανδρας μου λεει οτι εχω μπει...

Σε γνωρισα λεει διμετρη και τωρα επεσες..αντε τωρα να του εξηγησω οτι στα νιατα μου το δεκαποντο το φορουσα ολη μερα και τωρα η παντοφλα παει συννεφο χαχαχα

:tongue::tongue:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...