Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κα φωτεινη δικο εχετε κι εσεις!ετσι αφου κατλαβαινει τα παντα ειναι πολυ σημαντικο.ειδικα στη ηλικια των δυο πρεπει να γνωριζει τι του λες.

αλλα οπως λεει και πετρουλα μας ειναι στην φυση μας να αγχωνομαστε οι μαμαδες!

Λαζαρενια μου τι να πει και η αδελφουλα σου κουκλα μου:?::?:

σας καταλαβαινω ολες αλλα αν υπαρχει λογος να σας -μας πιανει πανικος αλλα αν δεν υπαρχει δεν βρισκο τον λογο

δεν αλλαζουμε συζητησει:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααααααα

Τι μου κανετε ??εμεις καθε μερα και καλυτερα ..απο το εγκαυμα στο στηθος εχει μεινει μικρη πληγουλα στην μεση του στηθους και αλλη μια κατω απο το λαιμο , ολο το αλλο ειναι κοκκινο λειο δερμα..το χερι εχει περισσοτερη δουλιτσα . Αυριο θα παμε και στο γιατρο να μας δει . θα σας εχω νεα .εχουμε ραντεβου στις 11

Οσο για ομιλια ,ουτε εμας λεει πολλα ,λεμε γυρω στις 30 λεξεις αλλα οχι καθαρα πχ το πουλι το λεει πουι αλλα δεν ανησυχω σημασια εχει να καταλαβαινει ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

:lol::lol::lol::lol: Καλά βρε Σούλα στο ιατρείο και συ βρήκες;; Χάθηκε να πάμε για κανένα καφεδάκι;;;:lol::lol::lol::lol:

Ασε ρε Ελενίτσα ούτε στον ύπνο μας πια δεν θα πιούμε αυτο τον καφέ (χα χα).

Παντως μετα βρεθήκαμε σε ενα χωρο που υποτίθεται ότι ηταν το σπίτι σου αλλα να σου πω κατι , πολύ τσιγγούνα ησουνα δεν μας κερασες !!!!!!!!!!!!!!!!

Η κόρη σου πάντως εδωσε ρέστα!!!!

Λοιπόν δυο σκηνικά θα σας πω και σταματάω.

Θυμάστε που η Εύα είχε ''ερωτευτεί'' έναν σφίκτη από ένα περιοδικό? όπως σας είχα πει δίπλα του είχε μια γυναίκα αντίστοιχη με μαγιώ. Της λέει λοιπόν ο εξυπνούλης ο μπαμπάς της μια μέρα

''ποιο είναι το αγόρι σου?'' Δείχνει εκείνη τον γκόμενο. Μετά της λέει και το κορίτσι του μπαμπά είναι ''αυτό'' και της δείχνει το κορίτσι. Πάω μετα από λίγο κοντά τους της λέει ''δείξε στη μαμά ποιο είναι το κορίτσι του μπαμπα?'' Πέρνει λοιπόν το σουργελάκι μου πονηρό ύφος μου δείχνει την γυναίκα και σκάει στα γέλια. Της λέω ''καλά αυτή είναι η μάνα σου βρε?'' ''Ναι'' λέει και ξανασκάει στα γέλια! Και από τότε αν θέλει να με πειράξει μου φέρνει το περιοδικό μου δείχνει την κοπελα και λεει ''μαμα'' και σκάει στα γέλια. Έχει και χιούμορ το βρωμόπαιδο! :lol: :lol: :lol:

Και το άλλο. Κάθε απόγευμα 4.30-5 ο μπαμπάς της της διαβάζει παραμύθια στην κούνια. Καλά δεν σας λέω πως τα λέει, πχ'' ο πρίγγιπας πήγε στη Διονυσία και κουρεύτηκε να γίνει όμορφος να αρέσει στην σταχτοπούτα'' και τέτοια..ε, η Εύα το καταδιασκεδάζει και τετοια παραμύθια θέλει να της διαβάζει μόνο ο μπαμπάς της. Εγω θέλει να της διαβάζω βιβλία με εικόνες και να τα λέμε και να τα δείχνει. Πάω λοιπόν εχτές να την ξυπνήσω εγώ γιατί ο καλός μου είχε αργήσει να γυρίσει το μεσημέρι και τον άφησα να κοιμηθεί για να φύγει κατευθείαν μετά. Με το που ανοίγει τα μάτι λέει ''μπαμπα?'' της λέω θα έρθει σε λίγο. Κάθομαι στην καρέκλα να της διαβάσω, με αγνοούσε...με το που άκουσε τον μπαμπά της να σηκώνεται έκανε χαρές. Μολις τον είδε με έσπρωξε από την καρέκλα να σηκωθώ, μου έδειξε τη ''έξοδο'' του δωματιου να φύγω και είπε ''μπαμπα'' δείχνοντας την καρέκλα για να κάτσει. Με ΕΔΙΩΞΕ!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Σουλίτα μου να σαι καλά! Γέλσα πάλι! Άκου ''μαζεύεις''!!! Μηπως να σου στείλουμε και κανένα μπαστουνάκι! χαχαχαχα! Καλα δεν πάνε καλά οι άνθρωποι!

Mαράκι μου και μπαστουνάκι και κανα τσαγάκι αντε σιγα σιγα.

Δεν σας τα ελεγα εγώ ?????

Αχ εχω κατι ωράιότατα " γεροντόπαχα" που δε λενε να φύγουν , κόντυνα κιόλας , λιγα αρθριτικά παει παει .Φευγω παω για εγγραφη στο ΚΑΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

joa τι καλά που ο Χρηστάκης μας είναι κάθε μέρα και καλύτερα!!!! Καλά δεν είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα επανέρχονται τα μικρά παιδάκια? Ειναι άξια θαυμασμού πραγματικά! Ολά θα πάνε τέλεια, θα το δεις!

Mαράκι μου απαιχτη η Ευούλα μας!!!!!

Τα τσογλανακια ξέρουν πλεον και να κανουν χιούμορ!!!!!!

Εμ βεβαια σε εδιωξε ηταν η ωρα της με τον μπαμπα της καλέ!!!!

Πω πω πως το λες πάντως " ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ" !!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ασε ρε Ελενίτσα ούτε στον ύπνο μας πια δεν θα πιούμε αυτο τον καφέ (χα χα).

Παντως μετα βρεθήκαμε σε ενα χωρο που υποτίθεται ότι ηταν το σπίτι σου αλλα να σου πω κατι , πολύ τσιγγούνα ησουνα δεν μας κερασες !!!!!!!!!!!!!!!!

Η κόρη σου πάντως εδωσε ρέστα!!!!

Άχρηστη νοικοκυρά παιδί μου.... τι περιμένεις;;!!!!:lol::lol::lol: (αυτό λέει η μαμά μου κάθε φορά που θα της πω ότι έτυχε να έχουμε κόσμο και δεν προλάβαινα να κάνω τίποτα και παρήγγειλά απο έξω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

Μολις τον είδε με έσπρωξε από την καρέκλα να σηκωθώ, μου έδειξε τη ''έξοδο'' του δωματιου να φύγω και είπε ''μπαμπα'' δείχνοντας την καρέκλα για να κάτσει. Με ΕΔΙΩΞΕ!!!!

Άρμα μου όταν έρχονται οι γιαγιάδες στο σπίτι δεν μπορούμε να πλησιάσουμε το δωμάτιο... το μόνο που εισπράτουμε είναι ένα μεγαλοπρεπέστατο "ότσωωωωωωωω" (έξω):lol::lol::lol::lol::lol:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Λοιπόν δυο σκηνικά θα σας πω και σταματάω.

Θυμάστε που η Εύα είχε ''ερωτευτεί'' έναν σφίκτη από ένα περιοδικό? όπως σας είχα πει δίπλα του είχε μια γυναίκα αντίστοιχη με μαγιώ. Της λέει λοιπόν ο εξυπνούλης ο μπαμπάς της μια μέρα

''ποιο είναι το αγόρι σου?'' Δείχνει εκείνη τον γκόμενο. Μετά της λέει και το κορίτσι του μπαμπά είναι ''αυτό'' και της δείχνει το κορίτσι. Πάω μετα από λίγο κοντά τους της λέει ''δείξε στη μαμά ποιο είναι το κορίτσι του μπαμπα?'' Πέρνει λοιπόν το σουργελάκι μου πονηρό ύφος μου δείχνει την γυναίκα και σκάει στα γέλια. Της λέω ''καλά αυτή είναι η μάνα σου βρε?'' ''Ναι'' λέει και ξανασκάει στα γέλια! Και από τότε αν θέλει να με πειράξει μου φέρνει το περιοδικό μου δείχνει την κοπελα και λεει ''μαμα'' και σκάει στα γέλια. Έχει και χιούμορ το βρωμόπαιδο! :lol: :lol: :lol:

Και το άλλο. Κάθε απόγευμα 4.30-5 ο μπαμπάς της της διαβάζει παραμύθια στην κούνια. Καλά δεν σας λέω πως τα λέει, πχ'' ο πρίγγιπας πήγε στη Διονυσία και κουρεύτηκε να γίνει όμορφος να αρέσει στην σταχτοπούτα'' και τέτοια..ε, η Εύα το καταδιασκεδάζει και τετοια παραμύθια θέλει να της διαβάζει μόνο ο μπαμπάς της. Εγω θέλει να της διαβάζω βιβλία με εικόνες και να τα λέμε και να τα δείχνει. Πάω λοιπόν εχτές να την ξυπνήσω εγώ γιατί ο καλός μου είχε αργήσει να γυρίσει το μεσημέρι και τον άφησα να κοιμηθεί για να φύγει κατευθείαν μετά. Με το που ανοίγει τα μάτι λέει ''μπαμπα?'' της λέω θα έρθει σε λίγο. Κάθομαι στην καρέκλα να της διαβάσω, με αγνοούσε...με το που άκουσε τον μπαμπά της να σηκώνεται έκανε χαρές. Μολις τον είδε με έσπρωξε από την καρέκλα να σηκωθώ, μου έδειξε τη ''έξοδο'' του δωματιου να φύγω και είπε ''μπαμπα'' δείχνοντας την καρέκλα για να κάτσει. Με ΕΔΙΩΞΕ!!!!

Ωχ και ξανά ωωωωχ!

Και δείχνει άλλη "μαμά" και σε διώχνει! Για βάλε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί μου φαίνεται πως μπαμπάς και κόρη έχουν κάνει κόμμα!!!!! Χαχαχα! Πάντως έχει χούμορ η μικρή!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ιωάννα μου χαίρομαι παρα πολύ που βελτιώνεται ο Χρηστάκης μας.

Είναι αυτό που λεει και η Μαρία , τα μικρά επανέρχονται παρα πολύ γρήγορα.

Αντε γλυκειά μου μπορα ηταν και περασε!

Θα περιμενουμε και νεα απο το γιατρό.

Διαφημίσεις

Λαζαρενια μου τι να πει και η αδελφουλα σου κουκλα μου:?::?:

σας καταλαβαινω ολες αλλα αν υπαρχει λογος να σας -μας πιανει πανικος αλλα αν δεν υπαρχει δεν βρισκο τον λογο

δεν αλλαζουμε συζητησει:D:D:D

'ηταν ο μονος λογος που αγχωθηκα!!!απο την στιγμη που εμεινα εγκυος κουβαλουσα αυτο το βαρος!

με ποναει πολυ αυτο το θεμα....δεν αντεχεται!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Mαράκι μου και μπαστουνάκι και κανα τσαγάκι αντε σιγα σιγα.

Δεν σας τα ελεγα εγώ ?????

Αχ εχω κατι ωράιότατα " γεροντόπαχα" που δε λενε να φύγουν , κόντυνα κιόλας , λιγα αρθριτικά παει παει .Φευγω παω για εγγραφη στο ΚΑΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ Σουλίτσα μου κακογερνάμε! Κι εγώ τα ίδια! :lol: :lol: :lol:

Να πάρε και μερικά δωράκια..χαμομηλάκι, μπαστουνάκια και πι για τις δύσκολες μέρες! :lol:

xamomili.jpg

mpasoyni.jpg

67199467.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...