Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και απο μένα!!!!

Σαραντήσαμε και είμαστε έτοιμοι για τσάρκες!!!!:tongue::tongue::tongue:

Χθες κορίτσια μου δεν μπήκα, έτρεχα να κοιμηθώ... στεναχωρέθηκα κιόλας γιατί ο μικρούλης απο κει που είχε ηρεμήσει αρκετά χθες είχε πολλές γιουλιές και φαινόταν να ζορίζεται και έσκασα γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι έφαγα και τον πείραξε... το μόνο που ενοχοποιώ είναι μισό κουλουράκι νηστίσιμο υποτίθεται με σουσάμι... Ίσως απο το σουσάμι, τι να πω...:roll::roll::roll: Και χθες δεν καλοκοιμήθηκα αλλά τουλάχιστον δεν κουτουλάω...:rolleyes::rolleyes:

Έπεσε και η Αναστασία πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού με το κεφάλι...αλλά ευτυχώς χτυπησε στο κούτελο...ευτυχώς γιατί μετά μου περνούσαν διαφόρα σενάρια, να σπάμε μύτη, δόντια κτλ και σταυροκοπιόμουν... Αλλά η καημένούλα έκλαιγε με μαύρο δάκρυ στον ύπνο της και πήγε ο καλός μου και κοιμήθηκε μαζί της

Sunsun η Κάτια είναι θεά και, μιλάω βέβαια για τον εαυτό μου, δεν μας αγχώνεις καθόλου, εγώ πολύ διασκεδάζω με τα κατορθώματα όλων και χαίρομαι γιατί τα νιώθω σαν "παιδιά" μας...:lol::lol::lol:

πάω να δουλέψω και θα ξαναμπώ αργότερα...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φωτεινή μου ακριβώς αυτά λέω κι εγώ! Φυσικά και αρκέι που καταλαβαίνουν!

Κορίτσια όταν ακούτε την ''αρμα'' να μην αγχώνεται μην σας μοιάζει τίποτα! Έχω τρέξει την Εύα με το παραμικρό, έχω μιλήσει με την παιδίατρο για το οτιδήποτε. Για την ομιλία σας το ξαναλέω δεν με έχει απασχολήσει καθόλου! Όταν αρρώστησε και είχε έρθει η παιδίατρος σπίτι και την είδε να παίζει με τα νερά της (της βάζω στα κουζινικά της νερό και εκείνη τα χύνει από ποτηράκι σε κατσαρόλα και από κατσαρόλα σε ποτηράκι) τρελλάθηκε! Μου λέει δεν το πιστεύω ότι δεν βρέχεται. Μετά την είδε να φτιάχνει πυργάκια με τους κύβους και επίσης τρελλάθηκε.Μετά που της έλεγα διάφορα, και η Εύα τα έκανε, την παρακολουθούσε με προσοχή και μου λέει είναι άψογη. Ε, της λέω κι εγώ ''να έλεγε και καμιά λεξούλα παραπάνω ε?'' Μου λέει ''είσαι με τα καλά σου? είναι πανέξυπνη, η ομιλία θα έρθει σιγά σιγά''

Ε, και αφού επιμένετε θα σας πω κι εγώ έναν διάλογο που κάνουμε πριν το μπάνιο

''Τι θα κάνουμε τώρα?''

''μπα''(μπάνιο)

''και τι θα σου δώσει η μαμά στην μπανιέρα''

''ντους!''(της δίνω το τηλέφωνο και πλένεται)

''και τι θα φτιάξει ο μπαμπάς μετά''?

''γάα'' (γαλα)

''τι γάλα''?

''νουνου''!

Ξύπνησε το αστέρι μου, πάω και μετά θα σας πω και δυο σκηνικά να γελάσετε!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Και να προσθέσω ότι τα παιδάκια που μιλάνε τα χαίρομαι πάρα πολύ. Μπράβο στα παιδάκια σας …..Ρε Βίκυ δεν κοιμάται η κόρη σου πάει πίσω από τις κουρτίνες και μου λέει ..κούκου τζα…θέλει να παίξουμε κρυφτούλι:D:D

arma ευχαριστώ για το κουράγιο!

Χτες είχα τον τεχνικό κανένα 3ωρο και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι.

Η εγχείρηση πέτυχε που λένε, αλλά ο ασθενής απεβίωσε.....κάτι τέτοιο. Πήρε τον υπολογιστή μαζί του.

Οσο για την ομιλία του μικρού δεν αγχώνομαι. Ξέρω ότι θα το κάνει κάποια στιγμή, αλλά μ' αυτά που διαβάζω για τα δικά σας τα καμάρια.....μια ανησυχία την έχω να πω την μαύρη αλήθεια.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

αρμακι ολα θα πανε καλα.σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια(δεν εχω πολυ κρατα και καβατζα)χαχαχα

και με την αποξεση σιγουρα θα πανε ολα καλα.το ευακι ειναι γλυκαααααααααααα!!!

κα φωτεινη δικο εχετε κι εσεις!ετσι αφου κατλαβαινει τα παντα ειναι πολυ σημαντικο.ειδικα στη ηλικια των δυο πρεπει να γνωριζει τι του λες.

αλλα οπως λεει και πετρουλα μας ειναι στην φυση μας να αγχωνομαστε οι μαμαδες!

1654096yn4fep17z7.gif

:lol::lol::lol::lol::lol:

αρμακι αστερι η ευα!!!!χαχαχαχαχα

και οντως ξερει πααρα πολλα!!!

εγω ενα λαθος απλα εκανα.της μιλαγα χαιδευτικα.δηλ

''θες ψωμακι?''θες νερακι?θες μαμ?''

ετσι δεν μαθαινουν να μιλανε σωστα και το διορθωνω αλλα ειμαι μια γλυκεια μανουλα κι εγω....

1654096yn4fep17z7.gif

σανσαν αστερι η κορη σου αλλα με χαλασες τωρα με τον παναθηναικο.εμενα τραγουδαει τον ολυμπιακο και την περνει ο μπαμπας της τηλ και της λεει.''τι ομαδα ειμαστε?ολυμπιακος!φωναζει η μικρη μεσα και τραγουδα.!!!

αλλα τωρα τι κανει βρε κοριτσια.ο αντρας μου εχει τατου.και της εχει κανει εντυπωση αυτο και εψαχνε και εμενα να δει.αφου δεν εχω πηρε το στυλο κι αρχισε ναμε ζωγραφιζει.μετα τα ποδια της και μετα ολες τις κουκλες.και οταν την ρωταω τι κανεις εκει?

απανταει ''τατου'' με υφος!!

ερχομαιιιιιι

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα ,

Ντινάκι μου κοίταξε να ξεκουραστεις λίγο κορίτσι μου για να μην εχεις χειροτερα με τη μέση σου.

Η μικρή χθες εφαγε αλλα πολύ λιγοτερο.Μαλλον το παει μερα παρα μερα ξερω και γω?

Για το θέμα της ομιλίας εμενα παντως η Ανδρεάννα με εκπλήσει κάθε μερα.

Δεν υπάρχει λέξη που να μην προσπαθήσει να την πει.Λεει λέξεις που δεν ξερω καν από πού τις εχει ακούσει.

Παντως εχει τεραστια διαφορα από μερα σε μερα.

Sunsun εσείς πάντως είσαστε πολύ μπροστα.Μπραβο σας.

Νατάσα μου όταν θα πάρει μπρος θα παρακαλάς να βαλει και λίγο μεσα την γλωσσίτσα του(χα χα).

Deleni και συμπεθέρα σας είδα χθες στον ύπνο μου.

Υποτίθεται ότι βρεθήκαμε στο οδοντιατρείο και μετα κάπως μπλέξανε τα πράγματα.

Πάντως στο ονειρο πρωταγωνιστούσε η Αναστασία με τα τσαλιμακια της!!!

Α να σας πω και κάτι για χθες που πηγα να βγαλω ταυτοτητα.

Οτων με μετρησανε για το ύψος με βγάλανε 1,74 και μου λεεί 1,68 .Φορούσα κατι μπότες που το πολύ πολύ το τακούνι τους ηταν 2 πόντοι.

Λεω 1,71 είμαι και ξέρετε τι μου απαντήσανε? Ε οσο περναν τα χρόνια μαζευεις!!

Λες και είμαι 60 χρονών…………….

Διαφημίσεις

Καλημέρα ,

Ντινάκι μου κοίταξε να ξεκουραστεις λίγο κορίτσι μου για να μην εχεις χειροτερα με τη μέση σου.

Η μικρή χθες εφαγε αλλα πολύ λιγοτερο.Μαλλον το παει μερα παρα μερα ξερω και γω?

Για το θέμα της ομιλίας εμενα παντως η Ανδρεάννα με εκπλήσει κάθε μερα.

Δεν υπάρχει λέξη που να μην προσπαθήσει να την πει.Λεει λέξεις που δεν ξερω καν από πού τις εχει ακούσει.

Παντως εχει τεραστια διαφορα από μερα σε μερα.

Sunsun εσείς πάντως είσαστε πολύ μπροστα.Μπραβο σας.

Νατάσα μου όταν θα πάρει μπρος θα παρακαλάς να βαλει και λίγο μεσα την γλωσσίτσα του(χα χα).

Οτων με μετρησανε για το ύψος με βγάλανε 1,74 και μου λεεί 1,68 .Φορούσα κατι μπότες που το πολύ πολύ το τακούνι τους ηταν 2 πόντοι.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:εχω λιωσει σουλααααα

εισαι θεαααααααααααα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Κορίτσια παρακαλώ δεν θέλω να παρεξηγηθώ, όλα αυτά τα είπα και θα τα λέω με καλή πρόθεση, το επιτρέπει η ηλικία μου και η πείρα μου :) να έχω μεγαλύτερη εμπειρία από εσάς και το λέω αυτό γιατί μεγάλωσα 2 κορακλες έζησα τα παιδιά των φιλών μου και των συγγενών μου και είδα πως είχαν αναπτυχθεί και στην ουσία είχα όλα μα όλα την ιδία κατάληξη…μίλησαν, τραγούδησαν, περπάτησαν, χόρεψαν, σπούδασαν, παντρευτήκαν και τώρα κάνουν δικιες τους οικογένειες.

Μην αισθάνεστε μειονεκτικά απέναντι σε αλλά παιδάκια που αρχίζουν ποιο γρήγορα την ομιλία κτλ

Εγώ πάνω από όλα σας διαβάζω με μεγαλη χαρά για τα κατορθώματα τον μικρών θησαυρών σας….αλλά πάντα μένω με την απορία….γιατί τόσο άγχος για πράγματα που δείχνουν στην τελική ότι θα πάρουν το δρόμο τους.

Όταν καμιά φόρα η συμπεθέρα μου μου λέει…δεν μιλάει και πολύ εε?

Και ξέρετε την την απαντώ ….εεε δεν θα μας λύση και το Μακεδονικό ζήτημα:):) μου αρκει που καταλαβαινει

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

αρμακι ολα θα πανε καλα.σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια(δεν εχω πολυ κρατα και καβατζα)χαχαχα

και με την αποξεση σιγουρα θα πανε ολα καλα.το ευακι ειναι γλυκαααααααααααα!!!

Λαζαρένια μου σ'ευχαριστώ πολύ! Αν είναι να στην πάρω όλη την ενέργεια κράτα την!χαχαχαχα!!!

Αρμα τρελάθηκα μιλαμε!!!Τα ιδια λέμε και εμεις ακριβως ετσι!!!

Αχ! Μαζί θα μας τα πάρει η ΝΑΣΑ..:lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

αρμακι αστερι η ευα!!!!χαχαχαχαχα

και οντως ξερει πααρα πολλα!!!

εγω ενα λαθος απλα εκανα.της μιλαγα χαιδευτικα.δηλ

''θες ψωμακι?''θες νερακι?θες μαμ?''

ετσι δεν μαθαινουν να μιλανε σωστα και το διορθωνω αλλα ειμαι μια γλυκεια μανουλα κι εγω....

Καλά παααρα πολλά δεν ξέρει, η μαλλον ξέρει αλλά δεν τα λέει, όσο για την γλυκιά ομιλία δεν πιστεύω πως παίζει ρόλο. Τα ''μαμ'' ''ατα'' κτλ. ναι, αλλά όχι το ''νεράκι' ''ψωμακι'' κλπ.

sunsun κι εγώ πάντως δεν στενοχωριέμαι καθόλου όταν ακούω για άλλα παιδάκια. Πραγματικά τρελλαίνομαι όταν ακούω τέτοια!!!!

delenaki μου πέρασαν 40 μέρες??? Πω πω! Άντε τα καλύτερα έρχονται! Σου έπεσαν λίγο μαζεμενα εχτές ε? Η Αναστασία τώρα είναι καλά?

Σουλίτα μου να σαι καλά! Γέλσα πάλι! Άκου ''μαζεύεις''!!! Μηπως να σου στείλουμε και κανένα μπαστουνάκι! χαχαχαχα! Καλα δεν πάνε καλά οι άνθρωποι!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα ,

:lol::lol::lol::lol: Καλά βρε Σούλα στο ιατρείο και συ βρήκες;; Χάθηκε να πάμε για κανένα καφεδάκι;;;:lol::lol::lol::lol:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε ποιος ηταν αυτος που σε ειπε ετσι.......γυαλια φορουσε:?::?::?:

δεν ειδε ποσο ετων εισαι:?::?:

αν μαζευα απο τα 30 μου θα ημουν πιο κοντη απο την Φωτεινη:D:D:D:D:D

εχω μαζεψει αλλα περιπου 5 ποντους:confused::confused::):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...