Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια σας διάβασα περιληπτικά έχω τέτοια χάλι με την ιγμορίτιδα που δεν βλέπω μπροστά μου …….:(:(:(

Αφήστε που πήγα να κάνω θεώρηση βιβλιάριου στο ικα που λήγει 28-2-2010 λόγο ανεργίας και μου το θεώρησαν από 1-4-2010

και μένω ένα μηνά χωρίς ασφάλεια και εγώ και το παιδί ..:mad::-x:-x

τελικά χτες και σήμερα κατάφερα να δώσω μονό 3 γεύματα θηλασμό στον Λευτέρακι μου στο 24ωρο ελαττώνουμε σιγα σιγα ;)

του δοκίμασα δέλτα ανβας οσι οσι μαμά μου οσι και κουνούσε και το χέρι αρνητικά

εύχομαι όλες η μανούλες να έχουν τον ποιο γλυκό ύπνο

και το πρωί θα δείτε την ποιο γλυκιά καλημέρα μου …..

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα φιλεναδούλες...σήμερα ξύπνησα από της 6.30...οπότε έχω πιεί ήδη το καφεδάκι μου.

Στονε το ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ είναι η αγαπημένη λέξη του Αναστάση ε;

Ριτάκι κι εμείς έχουμε τρέλλα με το παραμύθι της κοκκινοσκουφίτσας...το έχει μάθει απ΄έξω χαχαχα και λέει διάφορα. Δηλ. λέω εγώ το παραμύθι κι αυτός συμπληρώνει χαχα.

m57Zp2.png

Καλημερούλες κι απο μενα!!!

Εχω εναν πονοκεφαλο αλλο πράγμα, ξυπνησε ο μικρος απο τις 4.30 και μας φωναζε..Πήγαινε ο μπαμπας του του ελεγε "κοιμισου Ανασταση, ειναι νυχτα" ξεκινουσε εκεινος "μαμαααα" πηγαινα εγω τα ιδια "μπαμπαααα" εκεινος, μεχρι που αγανακτησαμε γιατι ειχε περασει και μιση ωρα και ειχε ξαγρυπνησει τελειως και τον εφερε ο αντρας μου στο κρεβατι..Γυρνα απο εδω γυρνα απο εκει βλέπω το ρολοι πήγε 6 και σηκωθηκα..

Λέω καμιά φορά οτι χάρη σε μένα μιλάει τόσο πολύ, π.χ. επειδή τη θήλασα, ή επειδή ήμουν μαζί της μέχρι 17 1/2 μηνών, και σίγουρα έχω θέσει καλές βάσεις αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι έμφυτο.

Sunsun επιτρεψε μου να διαφωνησω με την πρωτη πρόταση σου και να συμφωνησω με την δευτερη. Μιας φιλης μου το αγορακι που γεννησαμε με μια εβδομαδα διαφορα το πρωί και το απόγευμα μενει με την προγιαγια και η ομιλια του ειναι αριστη..Παπαγαλίζει τα πάντα και το εχω ακουσει μεχρι και σκουληκομυρμηγκοτρυπα που του εχουν πει να το προσπάθει. Η δικη μου η πεθερα οπως εχω ξαναπει οταν ειναι με το παιδι αυτες τις 4 ωρες το πρωί δεν κανει τπτ αλλο παρα να καθεται στο χαλί και να παιζει μαζι του και να του μιλά και να τον παροτρυνει γενικά..

Λέει γυρω στις 20 με 30 λεξουλες αλλά δεν εχουμε κανει ακομη προταση..

Ειναι καθαρα στο παιδι και ποτε θα νοιωσει εκεινο ετοιμο.

Για αυτο λέω οτι δεν με απασχολει καθολου το θεμα αυτο μιας και οτι συζηταμε ή ότι του λέω τα καταλαβαίνει όλα.

Τώρα εγώ έχω ένα άλλο θέμα, το οποίο ντρέπομαι και να σας ρωτήσω. Θα το κάνω όμως και ας με πείτε χαζή. Τις τελευταίες μέρες η Αλεξάνδρα δεν πίνει το γάλα. Δηλαδή από τα 300 μλ που θα έπινε στην καθισιά της, θα πιει τώρα ΄γυρω στα 90-100. Το υπόλοιπο το πετάμε και έχει αρχίσει και με στεναχωρεί αυτό. Σκέφτομαι τώρα, αν δεν το πετάξω; Αν το βάλω ψυγείο, το ζεστάνω πάλι λίγο και της το δώσω το πρωί; Χαλάει; Πίνουμε το ΔΕΛΤΑ ADVANCE και δεν το βράζω. Το ζεσταίνω λίγο.

Ιωαννα αν ειναι το τελευταιο γευμα της και δεν υπάρχει περιπτωση ας πουμε να πιει το υπόλοιπο σε μιση ωρα, τότε μην το κρατας. Θα σου προτεινα να της κανεις λιγότερο και αν το πίνει όλο να της προσθετεις λίγο ακόμα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!

Δεν σας έχω διαβάσει παρα μόνο λίγα απο την τελευταια σελίδα.

Αχ εσείς λέτε για προτάσεις και εμείς λέμε καθαρά μόνο "μπαμπα":sad:. Με καταλαβαίνει σε ότι του λέω αλλά δεν τα λέει μετα. Του μιλάω αργά, του διαβάσω βιβλιαράκια με λέξεις και γενικώς ότι κάνω του τα λέω απλά, εστιάζω σε απλές λεξούλες, αλλά ο Κωνσταντίνος τίποτα... Με προσέχει στο στόμα όταν μιλάω αλλά αυτός μούγκα!

Χθες ήταν πάλι κλειστά τα σχολεία και με ξεπάτωσε ο μικρός. Πήγαμε και στη παιδικη χαρα και ξέδωσε λιγάκι. Η μέση μου σήμερα χάλια, ελπίζω να μη με ρίξει τελειως.

vatraxaki μου τί έγινε με τον ενδοκρινολόγο?

armaki μου τί σου είπε ο doctor? Πρόλαβες τη συνέντευξη?

Σούλα μου έφαγε κάτι η μικρή?

Ερχετε ο καλός μου σήμερα οπότε θα ξεκουραστώ λιγάκι!

Επεξεργάστηκαν by blume

Διαφημίσεις

Κορίτσια μια καλημέρα κι από μένα.

Χάλασε ο υπολογιστής στο γραφείο και τώρα θα πρέπει να κάνω ένα σωρό αλχημείες για να μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου. Ουφ ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!

Εμείς μάλλον λέμε τα λιγότερα απ' όλους τελικά.

Μαμά και μπαμπά τελείως επιδεικτικά. Αγαπημένη λέξη? Αντε!

Αλλά λέμε οκτώ και εννιά και άλλα τέτοια μικρά, χαζά.

Την άλλη φορά προσπαθούσε να πει καπνιστό.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

καλημερα κοριτσια μου.

ελπιζω να ειστε ολοι και ολες καλα!

εμεις επιτελους σκασαμε τους 3 κοινοδοντες και εμεινε ο ενας!οπου ναναι βγαινει.τρελη γκρινια ,υπερενταση,νευρα.

μας χτυπαει,τα πεταει ολα κατω,ολα ης φταινε!!!κανω τοοσο υπομονη δενμπορειτε να φανταστειτε.ξερω ομως οτι ναι ειναι τα δοντια.

αφαγιες τωρα δεν εχει ισα ισα (φτου φτου)συνηθως κανει οταν ειναι να βγουνε τα δοντια.

αντε να τελειωνουμε γιατι τα νευρα μουυυυυ!!!

κοριτσια πολυ καμαρωνω για τα παιδακια σας που μιλανε τοσο τελεια.περυσι τετοιο καιρο θυμαστε?λεγαμε τα κατορθωματα τους.

οτι μπουσουλανε,οτι βγαζουν ηχους,τα πρωτα δοντια κα πολλα και τωρα κοιταξτε διαφορα!μεγαλωσανε τα καμαρια μας!!κι ειμαστε ακομη εδω.

οσο για την ομιλια μη ν ανυσηχειτε καθολου.τωρα ενακοριτσακι που ξερω 2,5 χρονω τα ειπε ολα σε μια βδομαδα.

εμενα μιλησε πολυ νωρις αλλα εβλεπα οτι περνουσε και καιρος που ηταν στασιμη.

ενω ειχε την ορεξη δε το εκανε.πχ ποτε δεν ελεγε το ενα και αρχιζε με το δυο για παρα πολυ καιρο.δεν ξερουμε πως τα χουν στο μυαλο τους πλασμενα.επισης πιστευω οτι παιζουν κι αλλα ρολο οπως οτι οταν αρρωστενουν σου βγαζουν χουγια ακομη και στην ομιλια.

αυτη την στιγμη η λαζαρενια μιλαει παρα πολυ καλα εκτος απο τα κινεζικα που τα λεει τοσο γρηγορα(χαχαχαχ)κανει προτασουλες με 3 λεξεις και οτι ζητησει το καταλαβαινω.

αν θελει να φαει ζηταιε και πιατο και κουταλι!

εντωμεταξυ ειναι τοσο απαιτητικη!!!!!παναγια μουυυυυυυ....αυτο το ειχε απο την κοιλια.φιανοταν τι τσαουσα θα βγει!!!

τωρα μαμαααααααααα!!!!!!!!!!

μπαμπααααααααααα οσιιιιιιιι!ελα εδωωωωω!σηκω,παμε ελα!!!!!!μπαμπαααααααααααα!!!

οτι θελει τον κανει!!!τον εχει τρελανει σας λεω κοριτσια !!!

κωνκων μου μην ανυσηχεις καθολου.εγω τον ειδα τον κωνσ/νο και καταλαβαινει τα παντα.θεμα χρονου ειναι.πως παει η εγκυμοσυνη?

να ξεκουραστεις και να προσεχεις!

υπολοιπα κοριτσια τα φιλιαμουυυ

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερα Κωνκων, καλώς να δεχτεις τον αντρούλη σου..

Πως εισαι;;Παλι η μεση σου ε;;Αντε θα ξεκουραστεις απο σημερα..

Σ'ευχαριστώ. Ασε αυτή η μέση μου χάλια! Τουλάχιστον να μη πιαστώ τελειως. Πονάω λιγάκι και στη κοιλιά χαμηλά και ψιλοφοβάμαι τώρα.

Καλημέρα φίλες μου!

Λοιπόν εγώ σας το έχω ξαναπεί, η ομιλία είναι το μοναδικό πράγμα που δεν έχει καταφέρει να με αγχώσει! :lol: Τα 4 από τα 5 ανήψια μου μίλησαν όλα μετά τα δύο, μέχρι τότε ζήτημα αν έλεγαν μαμα, μπαμπα παππου γιαγια...Σας πληροφορώ ότι από την στιγμή που μίλησαν έγινε χαμός! Δεν ξέραμε που να κρυφτούμε!:lol: Τι να σας πω τώρα? Ο μεγάλος μου ανηψιός πάει δευτέρα δημοτικού, έχει έναν πάκο επαίνους, κάνει αγγλικά και γαλλικά με απίστευτη ευκολία. Τα γαλλικά τα ζητησε μόνος του και δεν τον έχουν ξεκινήσει κανονικά, τα κάνει με μία φίλη τους η οποία όταν έχει χρόνο τον παίρνει τηλ. του λέει ''θα έρθεις?'' εκείνος ρίχνει μια ματιά 10 λεπτά πριν και τα ξέρει όλα απ'έξω! Χωρίς υπερβολή! Και αυτό το παιδί μέχρι τα δύο όλα τα έλεγε ''ντα''! Η ανηψια του άντρα μου επίσης άργησε και είχαν να συγκρίνουν με ένα συνομίλικό της που ήταν καθε μέρα μαζί που έλεγε τα ΠΑΝΤΑ από 14 μηνών. Την κοιτούσαν σαν να είχε πρόβλημα. Ε, λοιπόν πάει πρώτη δημοτικού τώρα, είναι άριστη σε όλα, θέλει το πολύ 20 λεπτά να τελειώσει τα μαθήματά της και το άλλο παιδάκι δυστυχώς πατώνει στο σχολείο και όλη την ώρα φωνάζουν τους γονείς του για να βρουν λύση..

Το ''χειρότερο'' σενάριο το είχε το βαφτιστήρι μου(ο γιος της αδερφής μου) που έφτασε 3 και δεν μίλαγε όμως καταλάβαινε τα πάντα, έτσι του έκαναν 1 1/2 χρόνο λογοθεραπεία. Τώρα πάει νηπιαγωγείο και δεν έχει καμία διαφορά με τα συνομίληκα παιδάκια στην ομιλία. Μιλάει ολόσωστα και πεντακάθαρα.

Επανέρχομαι

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Κωνκωνακι μου ειναι στο ιδιο δωματιο. Ο Παναγιωτης μπορει να ξυπνησει αλλα η μπεμπα αποκλειεται!!!! Η μπεμπα δεν εχει ξυπνησει ποτε βράδυ. Μεχρι 40 ημερων τη ξυπναγα εγω στις 3 για να φαει. Απο τοτε σερυ ολο το βραδυ!!!

Αχ pikoulinaki μου τί καλά! Θέλω κ εγώ να είναι ετσι:lol:. Ο Κωνσταντίνος ξυπνούσε για γάλα τη νύχτα μέχρι και λίγο πριν τα Χριστουγεννα.

Μαράκι μου καλά κάνεις μου υπενθυμίζεις τις περιπτώσεις απο τα ανήψια σου και παίρνω θάρρος.

Τωρα κατάφερα να διαβάσω τα νέα σου. Μη φοβάσαι όλα θα πάνε καλά! Η μαμά μου έκανε πέρισυ αποξεση. Και έχω ακούσει και απο πολλές γνωστές μου. Οσο για τη συνέντευξη, αυτό δεν λέγετε συνεντευξη, να σας μαζεψουν 40 ατομα, έλεος. Εχει τύχει και στον άντρα μου τέτοια συνέντευξη και στο τέλος τους έβρισε και έφυγε.

εμεις επιτελους σκασαμε τους 3 κοινοδοντες και εμεινε ο ενας!οπου ναναι βγαινει.τρελη γκρινια ,υπερενταση,νευρα.

μας χτυπαει,τα πεταει ολα κατω,ολα ης φταινε!!!

λαζαρενια μου κουράγιο! Πονάνε τα άτιμα. Εμείς περιμένουμε εδώ και 4-5 μήνες τους τελευταίους 4 τραπεζίτες αλλά τίποτα ακόμα.

Επεξεργάστηκαν by blume

σωστη αρμα!!!

καμια σχεση δεν εχει η ομιλια με την εξυπναδα!

μπορει ναμιλησει καποιο παιδακι νωρις και στο σχολειο να ειναι σκραπας!

πες τα μας κοριτσι μου!!

κωνκων να προσεχεις ετσι?

1654096yn4fep17z7.gif

Κικο μου εύχομαι με την δουλειά σου όλα να πάνε καλά. Είπαμε, ό,τι γίνεται γίνεται για καλό. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε την υγεία μας και να είναι τα παιδάκια μας καλά! όλα τα άλλα γίνονται!

Μαρινάκι μου πιστεύω ότι το άγχος που σου έμεινε από το νοσοκομείο είναι απόλυτα λογικό. Εγώ ακόμα δεν μπορώ να πω ότι το ξεπέρασα τελίως. Ειδικά στην αρχή μόλις βγήκε ανησυχούσα με το παραμικρό. Μιλούσα με την παιδίατρο τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα για το οτιδήποτα. Να ναι καλά η γυναίκα με είχε ωοηθήσει πολύ τότε. Όλο αυτό όμως μου έκανε πάρα πολύ κακό στην ψυχολογία μου και δεν με άφηνε να χαρώ καθόλου το Ευακι μου. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά να λες ότι όλα είναι καλά και αν πολυζορίζεσαι κατευθείαν έξω για βολτίτσα να ξελαμπικάρεις!

Sunsun επιτρεψε μου να διαφωνησω με την πρωτη πρόταση σου και να συμφωνησω με την δευτερη. Μιας φιλης μου το αγορακι που γεννησαμε με μια εβδομαδα διαφορα το πρωί και το απόγευμα μενει με την προγιαγια και η ομιλια του ειναι αριστη..Παπαγαλίζει τα πάντα και το εχω ακουσει μεχρι και σκουληκομυρμηγκοτρυπα που του εχουν πει να το προσπάθει. Η δικη μου η πεθερα οπως εχω ξαναπει οταν ειναι με το παιδι αυτες τις 4 ωρες το πρωί δεν κανει τπτ αλλο παρα να καθεται στο χαλί και να παιζει μαζι του και να του μιλά και να τον παροτρυνει γενικά..

Λέει γυρω στις 20 με 30 λεξουλες αλλά δεν εχουμε κανει ακομη προταση..

Ειναι καθαρα στο παιδι και ποτε θα νοιωσει εκεινο ετοιμο.

Για αυτο λέω οτι δεν με απασχολει καθολου το θεμα αυτο μιας και οτι συζηταμε ή ότι του λέω τα καταλαβαίνει όλα.

Κι εγώ συμφωνώ απόλυτα. Είναι στο παιδί, αλλιώς η Εύα τώρα θα έπρεπε να αναλύει τη θεωρεία του χάους με την ομιλία της :lol: :lol: :lol:. Όλη μέρα μαζί, παίζουμε, λέμε τραγούδια, παραμύθια, παίζουμε παιχνίδια ''ρόλων''( δασκάλα, μαμά, σούπερ μάρκετ, μαγειρική) αλλά κι εκείνη λέει λεξούλες αρκετές, μέρα με τη μέρα προσπαθεί όλο και πιο πολύ αλλά δεν κάνει προτάσεις παρά μόνο με 2 λέξεις και αυτές πολύ λίγες. Το σημαντικό είναι να καταλαβαίνουν και να εκτελούν ''εντολές''.

armaki μου τί σου είπε ο doctor? Πρόλαβες τη συνέντευξη?

Ντίνα μου μάλλον δεν θα τα διάβασες. Θα στα πω στα γρήγορα. Με την δουλειά τίποτα, έφυγα γιατί περίμεναν 40 άτομα και με τον γυναικολόγο χάλια. Την άλλη βδομάδα μπαίνω για απόξεση γιατί το ενδομήτριό μου είναι πολύ παχύ και πρέπει να αφαιρεθεί ώστε να σταματήσουν οι αιμορραγίες.

Περαστικά για την μεσούλα σου, φρόντισε τουλάχιστον τώρα που θα έρθει ο καλός σου, να ξεκουραστείς λιγάκι.

maeleni μη σκας για την ομιλία θα τα πει όλα μαζεμένα! Καλο κουράγιο με τη δουλειά σήμερα!

Λαζαρένια υπομονή! Δεν μπορώ να συ πω τίποτα άλλο! Θα ηρεμήσει ξανά η λαζαρένια σου!

giovanna κι εγώ θα σου έλεγα να της φτιάχνεις λιγότερο. Αν ζεστάνεις γάλα μετά δεν κάνει να το φυλάξεις και να το ξαναζεστάνεις.

Νατασα εχτές που ήμουν πεσμένη σκεφτόμουν πόσο έχω γελάσει με τα ευτράπελα που σου έχουν συμβεί, δεν έχεις κανα καινούριο να μας πεις να γελάσουμε λίγο??? :lol: :lol: :lol:[/b]

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα μανούλες κ μωράκια

Τι διαβάζω πάλι…σας έχει πιάσει άγχος για την ομιλία…..πλάκα έχετε καλέ…τι πάει να πει ότι όλα τα παιδιά είναι ιδία?…όχι δα δεν είναι.:)

Αν το παιδί σας καταλαβαίνει αυτό που λέτε και δεν κοιτάζει στο κενό …τότε γιατί τόση στενοχώρια?:confused:

Η Βίκυ και ο Λουκάς μίλησαν στον χρόνο επάνω και θυμάμαι την κόρη μου όταν είχαμε καλοκαιρινή ταβέρνα στην Χαλκιδική Αύγουστος μήνας και η Βίκυ γεννημένη αρχές Σεπτεμβρίου…έπαιρνε ένα καρβέλι ψωμί από το ράφι και εγώ την κυνηγούσα από πίσω και εκείνη έλεγε…εγώ σελω μαμ… εγώ σέλω μαμ.

Η Φωτεινή καταλαβαίνει τα πάντα άλλα λέει λίγα πράγματα…μου έχει φύγει η γλωσσά να μιλώ όλοι μέρα…τι πάει να πει αυτό …είναι στο παιδί πότε θα μιλήσει

Μην σας πιάνει στενοχώρια είναι άδικο για τα παιδάκια, αυτά έχουν τον χρόνο τους.

Να χαίρεστε κάθε μέρα που περναει γιατί είναι πολύτιμη και όλα θα έρθουν με την σειρά τους, κάθε παιδάκι είναι μοναδικό με τον τρόπο του.

Προχθές η Φωτεινή μου ζητούσε νερό, ήμασταν στην κρεβατοκάμαρα και την λέω ….το μπουκαλάκι σου είναι μέσα στο σαλόνι διπλα στο τζάκι, πάνε πάρτω και έλα εδω πάλι…..και τσούπ δίχως δεύτερη κουβέντα τα έκανε όλα….αυτό αρκεί δεν αρκεί?:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...