Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινακι σε ειχα στο νου μου σημερα.

Πως παει η μικρη με το μπουκωμα?Περασε?τρωει?απο αναγωγες?

Ο γωγουλης το χαρηκε το γαλατακι της μανουλας ε?

Απο οσο ξερω στα μωρακια που εχον αποθηλασει δινουν το μητρικο αν θελησουν σε ποτηρακι εκτος και αν επιμεινουν για στηθος.Μια χαρα τα κανεις ολα!

Εσυ πως πας απο κεφια?

Ντελενι εσυ που εισαι?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτάκι νομίζω ότι την επιλόχεια την έχω στο τσεπάκι! Χτες δεν πολυέγραψα γιατί με είχε πάρει πολύ από κάτω που δεν έτρωγε η μικρή! Εκεί που λέω ότι κάπως της πέρασε το μπούκωμα και τρώει καλύτερα, πάλι τα ίδια! Σήμερα ήταν μία κάπως καλύτερη μέρα, να δούμε από αύριο που θα σαραντήσει κιόλας! Από αναγωγές κάπως καλύτερα τώρα που σταμάτησα τα γαλακτοκομικά αν και πάλι ψιλοβγάζει, αλλά αν δεν σταματήσει τελείως το μπούκωμα δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα πού οφείλεται! Πάντως τον μικρό δεν τον βάζω στο στήθος γιατί φοβάμαι μη μου κόψει καμιά δαγκωματιά!:lol:

Και το Delenaki δεν εμφανίστηκε σήμερα ε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Ελα βρε Μαρινακι μου..επιλοχεια να παθεις εσυ η παλια?χαχα

Πλακα κανω αλλα σοβαρα τωρα ολες μας δεν ειπαμε τους πρωτους μηνες:

μα δε θα ησυχασω ποτε?

καθε μερα και κατι αλλο θα εχουμε?

παλι γουλιες

ωχ κοκκινο ματακι

ωχ κοκκινο πωπουδακι,

τρωει πολυ,

οχι τρωει λιγο

εχει μυξουλες,

μπας και εχει πυρετο?,

δεν παλευεται η κλεισουρα,

ολη μου τη ζωη ετσι θα την περασω?,

παλι κλαιει?,

μα δεν θα κοιμηθει ποτε?

χαχα και πολλαααααα αλλα.

Αναμενομενα ειναι αυτα!Αντε να ανεβεις να απολαυσεις τα παιδακια σου!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να'μαι κι εγω!!!

Μαρινακι μου κανει εντυπωση που λες για επιλοχεια καταθλιψη. Περασα κι εγω πολυ εντονη (και ναααααααααα το κλαμα, να τρεχουν τα ματια μου και να μην μπορω να το σταματησω), αλλα ειχα την εντυπωση οτι στο δευτερο η κατασταση ειναι πιο ευκολη επειδη ξερεις τι σε περιμενει (τα καλα εννοω!). Προσπαθησε να παρεις λιγο τα πανω σου, μια χαρα ειναι η μπουμπου! Μεχρι το Πασχα θα δεις, θα εχει ανοιξει και ο καιρος, θα εχει στρωσει και η μικρη και θα αισθανεσαι πολυ καλυτερα!!!

Αχ κοριτσια λετε για την ομιλια και σκαω... Εμεις ειμαστε ακομα ετη φωτος πισω... :(

t7fQp3.png

Δεν θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά η Κάτια τραγουδάει (με μελωδία) τον ύμνο του Παναθηναϊκού αλάνθαστο:

"Σύλλογος μεγάλος δεν υπάχει άλλος, δεν υπάχει άλλος πιο δυναμικός. Και χιλιάδες φίλοι μόλις δούν τριφύλλι ζήτω λένε ο Παναθηναϊκός!!"

Επίσης μετράει εως το δέκα, και λέει και τις νότες ντο ε μι φα σολ λα σι ντο

και πολλά πολλά άλλα....... Κάνουμε κανονικότατο διάλογο. Σήμερα που μιλούσαμε με τον άνδρα μου και την πεθερά μου πετάγεται και λέει "Θέλω και εγώ να μιλήσω λίγο" χαχαχα

Σας κούφανα; :D:D:D Μόνο το "ρ" και το "σπ" δεν λέει και κάνει μικρολαθάκια του στυλ η αλεπού γίνεται η "αλεπούδα" καμιά φορά (και φαίνεται οτι παραξενεύεται). Σκέφτεται "οι αλεπούδες" , η "αλεπούδα" :D:D

Συγνώμη κορίτσια, αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση... ξέρω !! Μου φαίνεται θα ανεβάσω στο youtube τίποτα...

arma συνέχισε την προσπάθεια και θα βρεις εκεί που δεν το περιμένεις... Κάτι σαν τις εγκυμοσύνες εδώ στο φορουμ ένα πράγμα ;). Για την εγχείριση μην φοβάσαι καθόλου. Και εγώ είχα κάνει αφαίρεση ινομυώματος πριν μείνω έγκυος

joa να μου φιλήσεις τον Χρηστάκο... εύχομαι σύντομα να μην τον ενοχλούν καθόλου τα εγκαύματα. Γιατί κόψατε την πετσέτα? Κάπου είχα διαβάσει οτι είναι καλό τα παιδιά να έχουν κάτι που τα κάνει να αισθάνονται ασφάλεια.

Σας αφήνω γιατί γύρισε ο άνδρας μου με διάστρεμμα από το ποδόσφαιρο :-(

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Sun sun να την χαιρεσαι!Αλλο ενα κοριτσακι εχω γνωρισει τετοιο που 24 μηνων ακριβως μιλουσε σα να ακουγες μεγαλον ανθρωπο.Ηρθε ο ανδρας μου εκστασιαμενος και μου το ειπε και δεν τον πολυπιστεψα μεχρι που γνωρισα τη μικρουλα!Πραγματικα τα κοριτσακια ειναι πολυυ μπροστα!

Ρε Νατασσα τα εχουμε ξαναπει αυτα!Θα μιλησει οταν θελει το παιδι!Κουλαρε και θα δεις!Απλα παρτου και παραμυθια!Εμεις με τα παραμυθια καθε μερα προσθετουμε πολλες νεες λεξεις στο λεξιλογιο μας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασα μη μασας!!Σκεφτηκα κι εγω να βαλω συζητηση με τον Ανασταση αλλά ειπα να μην γινω γραφική, θα γραψω λίγο να ευθυμησουμε..

Εγω:Ανασταση θα φαμε;;

Αναστ:Ναιιιι

Εγω:Τι θα φαμε:

Ανασ:Μαμ

Εγω:Θα φαμε σουπιτσα, τι θα φαμε;;

Ανασ:Ναιιιιι

Ρίτα οσο για τα παραμυθια τα εχουμε και εμεις..Οταν του λέω δειξε μου το πορτοκαλι, το παπουτσι, το τρακτερ, κλπ μου τα δειχνει κατευθειαν οταν του δειχνω εγω και τον ρωταω τι ειναι αυτο Αναστασακο;;Μπορειτε να φανταστειτε τι λεει..ΝΑΙΙΙ

Ρε sunsun για show με ταλαντουχα παιδια ειναι η Κατια!!Μπραβο της!!

Εγω δεν εχω συναντησει τετοια περιπτωση..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρίνα με το καλό να σαραντισετε και να δεις που απο αυριο κιολας τα πραγματα θα ειναι πολύ καλύτερα.Προσπάθησε οταν σε πιανουν οι μαυρες σου να βγαινεις καμια βολτιτσα μονη η με τον Γωγο εστω για μια ωριτσα, μια βολτα στα μαγαζια ή στο παρκο..Για σενα πιο πολύ, να παιρνεις τον αερα ου και αλλάζεις λίγο περιβαλλον.Το ξερω οτι σε στενοχωρει η μπουμπου αλλά πρεπει λίγο να ανασαίνεις για να μπορεις να αντιμετωπίζεις την κατασταση η οποια απ'ότι εχω καταλάβει θελει το χρόνο της για να ξεπεραστει..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Aπλα εγω προσπαθω να του λεω παντα το παραμυθι με το ιδιο στυλ και τις ιδιες λεξεις και να του δειχνω λεπτομερειες πανω στη φωτο και ας μην ειναι μεσα στο στορι..

(Μη σας πω πως λεω την κοκκινοσκουφιτσα και το τελος του παραμυθιου διοτι θα σκασετε στα γελια χαχα)

Οταν προσπαθησα να του διαβασω δεν καθοταν αλλα απο τοτε που εμπλουτισα το στορι με πραγματα που ξερει (πχ.ο ξυλοκοπος στην κοκκινοσκουφιτσα δεν ηταν ξυλοκοπος αλλα μαστορας και στο τελος τους εφτιαξε και την καρεκλα χαχα)ειδα οτι μου δινει περισσοτερη σημασια και την επομενη μερα με εντυπωσιαζει .Μου λεει λεξεις που ουτε καν τις εχω τονισει ιδιαιτερα πχ.πετρες (απο τις πετρες που γεμισε η μαμα κατσικα την κοιλια του λυκου για να ελευθερωσει τα κατσικακια) οι οποιες παρεπιπτοντως τον εχουν εκστασιασει χαχα

Αφηστε που νομιζω οτι συμπαθει το λυκο χμμμ να ανησυχω?χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πάντως κι ο Γώγος δε λέει πολλά αλλά πια είναι το τελευταίο που με απασχολεί!

Όσο για τη μπουμπού μέχρι πριν να αρρωστήσει,πριν να πάμε στο Παίδων μάλλον ήμουν πολύ καλά και τώρα δηλαδή πιστεύω ότι είναι πολύ ήσυχο μωρό, αλλά πια ανησύχώ υπερβολικά και φοβάμαι το παραμικρό! Συνέπεσε και με το Χρηστάκο και τον Παναγιωτάκη που μπήκαν στο νοσοκομείο και δε σας κρύβω ότι επηρεάστηκα πάρα πολύ! Ελπίζω κι εγώ από αύριο που θα μπορώ να βγάζω και τη μπέμπα θα είναι καλύτερα τα πράγματα! Φιλάκια σε όλες και καληνύχτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εντάξει... ο σύζυγος ξάπλα στον καναπέ, εγώ θα την πληρώσω πάλι... Α, ρε μάνες τί τραβάμε!

Ήθελα να ευχηθώ προηγουμένως Καλή εγκυμοσύνη μαμαλευτεράκη!! Η χοριακή πολλαπλασιάζεται καθημερινά οπότε δεν είμαι σίγουρη για διδυμάκια. Αλλα φυσικά αν υπάρχει κληρονομικότητα είναι πολύ πιθανό.

Πάντως για την ομιλία να πώ πως εγώ μίλησα σχετικά αργά και πάντα ήμουν άριστη μαθήτρια. Δεν σημαίνει τίποτα. Σε αυτή την ηλικία νομίζω είναι στη φάση που είναι αναμενόμενο να λένε μικρές φρασούλες με δύο λέξεις. Λέγεται "τηλεγραφικός λόγος".

Τώρα τις προτάσεις με 8 λέξεις που λέει η μικρή πραγματικά δεν ξέρω πώς τις έχει συνδυάσει... Λέω καμιά φορά οτι χάρη σε μένα μιλάει τόσο πολύ, π.χ. επειδή τη θήλασα, ή επειδή ήμουν μαζί της μέχρι 17 1/2 μηνών, και σίγουρα έχω θέσει καλές βάσεις αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι έμφυτο. Ακούει μια λέξη και με κοιτάει στο στόμα αν είναι δύσκολη και την επαναλαμβάνει. Εγώ πάντα της έλεγα πώς λέγεται αυτό το οποίο της είχε τραβήξει την προσοχή. Δεν την φόρτωνα με ολόκληρες προτάσεις. Μόνο μία λέξη. Αργότερα, όταν π.χ. είχε μάθει το "νερό", έμαθε το "κρύο" και ύστερα το αντίθετό του το "ζεστό" (στο μπάνιο). Οι δύο λέξεις μαζί κάνουν φρασούλα. Μετά προσθέταμε "Το νερό είναι κρύο". Γενικά έχω καταλάβει οτι μαθαίνει πρώτα μία λέξη και μετά της δίνω και το αντίθετό της με την πρώτη ευκαιρία. π.χ. ΔΕΝ είναι κρύο. Είναι ΖΕΣΤΟ. έτσι έμαθε και την έννοια του "δεν". Αλλά φάνηκε από νωρίς η "κλίση". 14 1/2 μηνών στην παραλία ονομάτιζε αυτά που έβλεπε από το βιβλίο με τις εικόνες για 2 ετών... Ήθελε δηλαδή να τα πει.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Κορίτσια τα μπουμπούκια μας μεγαλώνουν και συνεχώς μας εκπλήσουν. Η Αλεξάνδρα σήμερα είπε καθαρότατα 'κουζίνα' :lol::lol::lol: Όσο για τα παραμύθια, και εμείς έχουμε φτιάξει τις δικές μας εκδοχές και εννοείται ότι πάντα αναλύουμε κάθε σελίδα, με κάθε λεπτομέρεια.

Τώρα εγώ έχω ένα άλλο θέμα, το οποίο ντρέπομαι και να σας ρωτήσω. Θα το κάνω όμως και ας με πείτε χαζή. Τις τελευταίες μέρες η Αλεξάνδρα δεν πίνει το γάλα. Δηλαδή από τα 300 μλ που θα έπινε στην καθισιά της, θα πιει τώρα ΄γυρω στα 90-100. Το υπόλοιπο το πετάμε και έχει αρχίσει και με στεναχωρεί αυτό. Σκέφτομαι τώρα, αν δεν το πετάξω; Αν το βάλω ψυγείο, το ζεστάνω πάλι λίγο και της το δώσω το πρωί; Χαλάει; Πίνουμε το ΔΕΛΤΑ ADVANCE και δεν το βράζω. Το ζεσταίνω λίγο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πάντως Νατάσα μην σε αγχώνει το θέμα της ομιλίας καθόλου. Εγώ έχω περίπτωση φίλου που, από ότι λέει η μαμά του βέβαια, μίλησε 9 μηνών, πέρα από τα κλασικά μαμά, μπαμπά κλπ και στο χρόνο περπάτησε. Ε στη συνέχεια ένα Γυμνάσιο έβγαλε και αυτό με το ζόρι. :lol::lol::lol::lol: Άρα μην στεναχωριέσαι καθόλου.

Γιοβάννα μου καθόλου να μη ντρέπεσαι λογικότατη η απορία σου! Κι εγώ από εδώ έμαθα ότι στις τροφές αλλά κυρίως στο γάλα από τη στιγμή που θα έρθει σε επαφή με τα σάλια του μωρού δεν πρέπει να το ξαναδώσουμε γιατί αναπτύσσονται μικρόβια. Το γάλα είναι ακόμα πιο ευαίσθητο γι αυτό πρέπει να αποφεύγουμε να το δίνουμε ξανά! Εγώ μπορεί να το κάνω μόνο αν είναι γάλα που έχω βγάλει με το θήλαστρο και το θεωρώ πολύτιμο οπότε μπορεί να το ξαναζεστάνω αλλά και πάλι δεν το δίνω στη μικρή αλλά στο Γιώργο. Ακόμα δεν κοιμήθηκα αφού η μικρή γκρίνιαζε και μόλις τα έκανε, ελπίζω να ηρεμήσουμε τώρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ευχαριστώ Μαρινάκι. Μάλλον και μόνο στην ιδέα θα το πετάξω. 150 μλ θα φτιάχω άλλη φορά Ουφ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...