Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

kiko μου υπέροχος ο μικρός...

με την ευκαιρία που είπες για παιδάκια να σας πω και τον δικό μας μικρό διάλογο!

Πόσα παιδάκια έχει η μαμά κι ο μπαμπάς;

Αστέρης: ένα παιζάκι

Να κάνουμε κι άλλο παιδάκι;

Αστέρης: Ναι μαμά κι άλλο παιζάκι;

Τί να κάνουμε; Ένα αγοράκι ή ένα κοριτσάκι;

Αστέρης: Μία μπουμπούκα

χαχαχα...μας έστειλε όταν το είπε πρώτη φορά.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωάννα κάτι τελευταίο : η ασφάλεια είναι για συγκεκριμένα νοσοκομεία ή για όλα;

Σαρδελάκι μια χαρά ο Αστέρης , άντε ετοιμάσου για την μπουμπούκα, δεν πρέπει να χαλάμε χατήρια στα παιδιά. Εμένα αφού λέει ότι έχει άλλα ντύο αδέλφια δεν κάνω κίνηση ακόμα.χιχι

η eurolife σε καλυπτει για ολα τα νοσοκομεια συμβεβλημενα και μη . Στην περιπτωση μας το ιατρικο δεν ηταν συμβεβλημενο οποτε πληρωσαμε εμεις το νοσοκομειο και θα μας δωσει πισω η ασφαλιστικη το 100% των εξοδων κατατεθοντας τον ιατρικο φακελο του παιδιου . Αμα πας σε συμβεβλημενο νοσοκομειο (ΜΗΤΕΡΑ - ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ)τα βρισκει μονη της η ασφαλιστικη με το νοσοκομειο χωρις να πας εσυ να κανεις κατι ή να πληρωσεις κατι .

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

η eurolife σε καλυπτει για ολα τα νοσοκομεια συμβεβλημενα και μη . Στην περιπτωση μας το ιατρικο δεν ηταν συμβεβλημενο οποτε πληρωσαμε εμεις το νοσοκομειο και θα μας δωσει πισω η ασφαλιστικη το 100% των εξοδων κατατεθοντας τον ιατρικο φακελο του παιδιου . Αμα πας σε συμβεβλημενο νοσοκομειο (ΜΗΤΕΡΑ - ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ)τα βρισκει μονη της η ασφαλιστικη με το νοσοκομειο χωρις να πας εσυ να κανεις κατι ή να πληρωσεις κατι .

Ιωαννακι ακου κατι που μου ειπε η αφαλιστρια μου. Στα νοσοκομεια που δεν ειναι συμβεβλημενα, αντι να πληρωσεις το ποσο και να περιμενεις να τα παρεις απο την ασφαλιστικη κανεις το εξης. Ζητας απο το νοσοκομειο να υπογραψεις διμηνες συναλλαγματικες και φευγεις χωρις να πληρωσεις. Μολις εισπραξεις (σε καμια περιπτωση δεν υπερβαινει το διμηνο), πας και πληρωνεις τις συναλλαγματικες. Αυτο ειναι πολυ χρησιμο 1. γιατι δε χρειαζεται να κανεις αναληψη επιτοπου και 2. γιατι αν το ποσο ειναι μεγαλο και δεν το εχεις στην ακρη, δεν αγχωνεσαι να βρεις τροπο να βρεις τα λεφτα για να παρεις το εξιτηριο. :wink:

t7fQp3.png

ΥΓ. Νατάσα τι έγινε με τη νέα γυναίκα , ξεκινήσατε ή απο Δευτέρα ;

Γεια σου ρε Κικο απεργοσπαστρια, τριτεκνη και γκρειντερ συγχρονως!!!:lol::lol::lol::lol:

Η κοπελα ξεκιναει απο Τριτη! Για να δουμε.....

t7fQp3.png

σας χαιρετω κοριτσια,συγνωμη που δεν συμμετειχα ακομη μια φορα αλλα δεν τα καταφερα.

καλο μεσημερι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν να σας πω και εγω διαλογο με τον Παναγιωτη σημερα που με κουφανε!!!!

Ειναι κατω στο χαλι και φαινεται σα να μασαει κατι.

Του λεω εγω: Παναγιωτη τι μασας;;;;;

και μου απανταει

Τιποτα μαμα τσιχλα!!!!!!!!

Εννοειται οτι δε μασαγε τίποτα.Μου εκανε εντυπωση που ειπε τσιχλα ο σκατουής. Που την εμαθε ;;;;

αστερια τα παιδια σας κοριτσια με τον διαλογο

και εγω με τη Φωτεινη

που θα παμε κουκλα μου?

νοπουλο......Μαρινοπουλο

τι θα παρουμε?

γκαλα και ουτι......γαλα και γιαουρτι

Ιωάννα μου γνώμη μου είναι μην τον παραπιέσεις να κόψει την πιπίλα τώρα, σιγα-σιγά μωλέ το αγοράκι τόσα που πέρασε! Τελικά εσείς δεν πληρώσατε τίποτα στο ιατρικό ήταν τελείως καλυμένα από την ασφάλεια? Εμένα καλύπτει 80% η κανονική μου ασφάλεια μόνο όμως στο ιατρικό και γι αυτό σκέφτομαι αν αξίζει να κάνω και ιδιωτική ασφάλεια! Πάντως όταν πήγαμε με το Γώγο το Δεκέμβρη σε δίκλινο μας είχαν, άρα πάλι καλά που σας έβαλαν σε μονόκλινο, ίσως βέβαια επειδή ήταν και πιο σοβαρό περιστατικό.

Αρμάκι αυτό που περιγράφεις το έχω ακούσει κάμποσες φορές αλλά είναι διαδικασία ρουτίνας απ' ότι μου έχουν πει! Καλύτερα όμως που θα το κάνεις τώρα, για να σου φύγει από το μυαλό! Όσο για τη δουλειά θα έρθει κάτι καλύτερο, πάντα πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό! Επίσης πιστεύω ότι αν βρεθεί κάτι πραγματικά καλό αξίζει να μείνει λίγο η Εύα με τη γιαγιά, αλλιώς ο Σεπτέμβρης είναι πολύ κοντά!

Ο Γωγουλίνος ήπιε και σήμερα γάλα που είχα βγάλει με το θήλαστρο και άφησε η μπέμπα και μετά που τη θήλαζα ήρθε και μου έδειχνε το άλλο στήθος και έλεγε γαα. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον βάλω απευθείας αλλά χάρηκα γιατί ένιωσα ότι πραγματικά όλο αυτό το παίδεμα με το θηλασμό δεν πάει χαμένο αφού το παιδάκι μου ενώ γενικά μας παιδεύει να πιει το γάλα του της μαμάς το κατεβάζει μονοροόυφι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...