Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα γυναικολογικα σου στειλτα σε μενα...τα αντιμετωπιζω αψογα.

ελα μη φοβασαι σιγα τι ειναι?παρε λιγο θαρρος απο μενα...

Α, ρε Βίκυ όλο εσένα σκέφτομαι και προσπαθώ να παρω κουράγιο, αλλά ξέρεις πόσο φοβιτσιάρα είμαι γμτ..!

Μαράκι μου αφού σε είπε ο γιατρός που δεν είναι κάτι κακό, μην στεναχώριεστε κούκλα μου να τον έχεις εμπιστοσύνη και όλα θα πάνε καλά. Πολλές κοπέλες το περάνε αυτό μην σε παίρνει από κάτω όσο είναι νωρίς να το κάνεις και να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο.

Όσο για την δουλεία, ,,,κάθε εμπόδιο για καλο ,,,,έτσι λέω εγώ παντα

Φωτεινή μου σ'ευχαριστώ..κι εγώ πάντως λέω κάθε εμπόδιο για καλό!

giovanna μου ταλαιπωρήθηκες κι εσύ ε? Φαντάζομαι την αγωνία σου. Ελπίζω κι εγώ να πάνε και σε μένα ολα καλά και απλά να ηρεμήσω από τις αιμορραγιες και να έχω μια φυσ/κη περίοδο..όσο για την δουλειά η πρώτη κίνηση ήταν να ψάξω στο αντικείμενό μου, έχω δώσει άπειρα βιογραφικά αλλά απάντηση καμία. όταν βλέπουν ότι έχω παιδί κάτι παθαίνουν..Όλα γίνονται για καλό. Το θέμα αυτό έχει πάψει να μου τρώει ενέργεια :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!

Ιωαννα μου πολυ χαιρομαι οταν ιαβαζω πως ο μικρος ειναι ολο και καλυτερα οσο για την πιπιλα πιστευω πως ειναι το τελευταιο ας την παρει και μετα την ξανακοβεται σιγα!

αρμακι μου μην στεναχωριεσαι γλυκια μου η αποξεση δεν ειναι τιποτα η πεθερα μου εχει κανει 3-4 φορες τιποτα δε ειναι πας και σε λιγη ωρα φευγεις σπιτακι σου κι οπως ειπε και η στονε ολα τα στελνουν για βιοψια οσο για την δουλεια καλα το σκεφτηκατε μεσα στο καλοκαιρακι κατι θα βρεθει σιγουρα ολα θα πανε καλα ;)

εμεις σημερα λεμε να παμε για ψωνια για τον μπεμπη για να δουμε εως τελος της εβδομαδας δεν ειναι οι εκπτωσεις;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αρμακι επειδη και εγω καποια στιγμη ειχα παχυ ενδομητριο και το ειχα ψαξει δεν ειναι κατι σοβαρο...ολα θα πανε καλα!!!και για δουλεια τα σκεφτηκατε πολυ καλα..να παει και η μικρη απο Σεπτεμβρη σχολειο και ολα θα πανε τελεια!!!

βατραχακι διαβαζω ποσα κιλα πηρες και αξιζεις συγχαρητηρια !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Γραφω στα γρηγορα διοτι ο γιος μου με θελει αποκλειστικοτητα.Τις τελευταιες μερες τα κανουμε ολααα μαζι.

Αρμα ολα θα πανε καλα.Καλυτερα να γινει τωρα να ξεμπερδευεις.Δεν ειναι τιποτα εχει κανει και η μητερα μου.Οσο για τη βιοψια εκανα και εγω κανα χρονο πριν μεινω εγκυος και δεν ειχα απολυτως τιποτα.Ειναι τυπικο το θεμα.

Ιωαννα μου ο Χρηστακος αφου ειναι στο χωρο του καθε μερα θα ειναι και καλυτερα.

Οσο για την πιπιλα κτλ το συζητησαμε και τηλεφωνικως.Ουτε να το σκεφτεσαι αυτο ειναι το λιγοτερο μολις το παιδι νιωσει σιγουρια θα την ξανακοψει και ολα θα μπουν στο φυσιολογικο τους ρυθμο.Ειναι δυνατον να μην ηθελε λιγη παρηγορια τοσα που περασε?Ολα θα πανε τελεια!!

Θα ξαναρθω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαράκι μου όλα καλά θα πάνε θα δείς...μην μου αγχώνεσαι. Αφού πρέπει να γίνει θα το κάνεις και είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι ΟΚ!

Φωτεινή αφού κάνει θαύματα το μουρουνέλαιο σούπερ...μπράβο στην Φωτεινούλα μας που της άνοιξε η όρεξη!

Ιωάννα μου πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που γυρίσατε σπιτάκι σας...περαστικά και αγύριστα. Ποτέ ξανά να μην ταλαιπωρηθεί το αγοράκι μας!

Βικάκι από βδομάδα θα προσπαθήσω να κανονίσουμε καφεδάκι οκ;

Συμπεθέρα και σήμερα θα φάει μιά χαρά το κοριτσάκι μας, είμαι σίγουρη.

Πάντως την κουλούρα μου την τσάκισαν...ήταν και οι πεθερά και ο πεθερός εδώ και φάγαμε όλοι και σήμερα έμεινε ένα μικρό κομματάκι μόνο χεχε. Σημασία έχει ότι άρεσε...κι ο Αστέρης έτρωγε και μου λέει "μαμά καλό κουλούλι"

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Ιωαννα μου κι εγω ακριβως την ιδια ασφαλεια λεω να κανω και μαλιστα στην ιδια ασφαλιστικη. Η διαφορα ειναι οτι το δικο μου προγραμμα ειναι για μονοκλινο δωματιο και απ'ο,τι βλεπω η διαφορα ειναι μονο 50 ευρω απο τη δικη σου, που πιστευω οτι αξιζει για τη διαφορα της θεσης... Οσο για την πιπιλα ο,τι σου ειπαν τα κοριτσια! Αρκει να ειναι χαρουμενο και να αισθανεται ασφαλες το πουλακι μου...

Αρμακι για τη δουλεια μη σκας! Αφου βρηκατε λυση με τον καλο σου, χιλιες φορες καλυτερα να ξεκινησεις μια και καλη απο Σεπτεμβριο. Οσο για τα γυναικολογικα σου, ολα καλα θα πανε! Δε θα ειναι τιποτα, θα το δεις!!!

Πηζω παλι σημερα, ελπιζω να ξαναγυρισω! :D

t7fQp3.png

Tσουπ να'μαι και εγώ η απεργοσπάστρα.

Σήμερα 11 η ώρα μπήκαμε στα γραφεία. Μας είχαν κλείσει την είσοδο και δεν μας αφήνανε να μπούμε τα συνδικάτα και έτσι βγήκε το μισό μεροκάματο. Τουλάχιστον το εκμεταλλεύτηκα και πετάχτηκα μέχρι τα Τζάμπο να πάρω κάτι ψιλοπράγματα, playmobil & πιπιλίτσες.:tongue::tongue:

Ιωάννα μου χαίρομαι που κάθε μέρα είναι και καλύτερα ο Χρηστάκης, μπράβο βρε κοπέλα μου άντε να αναρρώσει τελείως το παιδάκι και να μη θυμάται τίποτα.

Όπως κατάλαβες Ιωάννα μου , εμείς στον ύπνο θεωρούμε απαραίτητη την πιπιλίτσα, το μεσημέρι αν είναι κομμάτια μπορεί να κοιμηθεί και χωρίς πιπίλα το βράδυ όμως ούτε λόγος και να πω και εγώ την αλήθεια μου δεν έχω προσπαθήσει να του την κόψω, περιμένω να αναπτυχθεί λίγο ακόμα η ομιλία του και μετά να κάνω προσπάθειες.

Μαράκι μου γλυκό σε νιώθω για τις εξετάσεις και εγώ έτσι φοβίτσο είμαι και γι'αυτό αποφεύγω τελείως τους γιατρούς αλλά να ξέρεις ότι πλέον οι γιατροί σε ότι βρίσκουν κάνουν βιοψία , δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω και το θέμα είναι καθαρά τυπικό. Αν ήταν κάτι θα στο είχε πει ο γιατρός σου, ιδοανέμυωμα (το σκότωσα μάλλον) είχε βγάλει και η μητέρα μου στο στήθος και της το αφαιρέσανε καθαρά για τυπικούς λόγους όπως σου προανάφερα και τώρα όλα καλά. όσο για το ινομύωμα και αυτά συνήθη φαινόμενα είναι δυστυχώς που ξεπερνιούνται με την πάροδο του χρόνου.

Όσο για τη δουλειά , ελπίζω να μη στεναχωριέσαι γιατί όπως σου είπαν όλες κάθε εμπόδιο για καλό , και εγώ μέχρι να βρω τη σημερινή μου δουλειά έτρωγα συνέχεια πόρτα και απελπιζόμουν , κάθησα και ένα χρόνο και μετά ήρθε τελείως ξαφνικά. Όλα θα γίνουν, προσπάθησε να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι είσαι με το παιδάκι σου τώρα και έχει ο θεός.

Εμάς κορίτσια έχουν στενέψει πολύ τα πράγματα στη δουλειά μου και γίνονται αρκετές περικοπές. Την Παρασκευή μας έχουν φωνάξει όλο το προσωπικό να μας αξιολογήσουν γιατί θα γίνουν και άλλες περικοπές. Από τη μια έχω αγχωθεί τι θα γίνει από την άλλη όμως λέω ότι είναι να γίνει θα γίνει, ζούμε και με τα πολλά και με τα λίγα και μόνο που θα είμαι με τον μικρό μου αυτό τα λέει όλα.

Με τη φίλη μου δυστυχώς δεν έχω κανένα νέο , δεν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου και εγώ όσο και να μη θέλω δεν την παίρνω τηλέφωνο.

Τώρα για τις ασφάλειες που λέτε βρε κορίτσια να σας πω την αλήθεια εμείς είχαμε την ΑΣΠΙΣ αλλά από τότε που έκλεισε δεν έχουμε κάνει καμία άλλη κίνηση. Αν μπορείτε όσες έχετε πείτε μου και εμένα να το ψάξω λίγο και τι αξίζει.

Σουλίτσα είδες τελικά η μικρή ήθελε το αγαπημένο της φαγητό μάλλον για να πάρει φόρα. άντε καλή συνέχεια.

Να κουκουβαγίσω και εγώ λίγο , ε ναι λοιπόν θα κουκουβαγίσω:

πως σε λένε Αναστάση:

αναστάσης: ΤΑΤΣΗ

τι κάνεις:

αναστάσης: ΚΑΑΑ (καλά)

πόσο χρονών είσαι

αναστάσης: ενα

πόσα παιδάκια έχει η μαμά και ο μπαμπάς

αναστάσης: ΝΤΙΑ (τρία) ο άντρας μου πρέπει να έχει και 2 εκτός γάμους αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η επιμονή του σε αυτό τον αριθμό.

τι θες να φας

αναστάσης: τσινι (κριτσίνι)

τι θες να πιεις

αναστάσης:νεο

τον μπαμπά πως τον λένε

ΝΤΟΝΙ

και τη μαμά

ΤΣΙΤΣΙ (ΚΙΚΗ)

αυτάααα, φιλιά σε όλες.

ΥΓ. Νατάσα τι έγινε με τη νέα γυναίκα , ξεκινήσατε ή απο Δευτέρα ;

Νατασσα εμεις ειχαμε βαλει δικλινο μιας που την ειχαμε την ασφαλεια για το αχρειαστο της υποθεσης ,τωρα ομως που μας χρειαστηκε τον επομενο χρονο θα το κανουμε μονοκλινο ,η διαφορα οντως ειναι αμελητεα .

Κικη και εμεις πριν απο αυτην ειχαμε ασπις αλλα εκλεισε και ψαχτηκαμε το φθινοπωρο και κλεισαμε τελικα στην eurolife..

Κικη να διεκδικησεις επιδομα τριτεκνου βρε!!!χαχαχα αντε θα διοριστεις και στο δημοσιο !!!απιστευτος ο Αναστασης ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Νατασσα εμεις ειχαμε βαλει δικλινο μιας που την ειχαμε την ασφαλεια για το αχρειαστο της υποθεσης ,τωρα ομως που μας χρειαστηκε τον επομενο χρονο θα το κανουμε μονοκλινο ,η διαφορα οντως ειναι αμελητεα .

Κικη και εμεις πριν απο αυτην ειχαμε ασπις αλλα εκλεισε και ψαχτηκαμε το φθινοπωρο και κλεισαμε τελικα στην eurolife..

Κικη να διεκδικησεις επιδομα τριτεκνου βρε!!!χαχαχα αντε θα διοριστεις και στο δημοσιο !!!απιστευτος ο Αναστασης ...

Ιωάννα μου εδώ σαρωτής Κίκο, όποτε μπορέσεις θα μου γράψεις (και σε πμ αν δεν θες δημόσια) τι ακριβώς παρέχει η ασφάλεια και σε τι κόστος.

Ευχαριστώ.

Το γέλιο επίσης είναι ότι όταν λέει ο Αναστάσης στην ερώτηση πόσα παιδάκια έχει ο μπαμπάς και η μαμά ; και λέει αυτός ΝΤΙΑ δείχνει τα 2 δαχτυλάκια. Δηλαδή άλλα ντι άλλων.χιχιχιχ:tongue::tongue:

κικο μου τα γραφω και πιο πανω ..καλυπτει μονο εκτακτες ασθενειες ή ατυχηματα και τα παντα απο την εισαγωγη στο νοσοκομειο και μετα . Δεν καλυπτει προγραμματισμενες επισκεψεις σε γιατρους . το κοστος ειναι 380 ευρω το ετος για δικλινο δωματιο και μονοκλινο οπως ενημερωσε παραπανω η Νατασσα ειναι 430 ευρω .

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...