Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω Ιωάννα μου..Δεν πηγες δουλεια;;

Φωτεινη καλα ειμαι εκτος απο κτ μικροενοχλησούλες που νομιζω ειναι μες το πρόγραμμα.

Το μουρουνελαιο κανει θαυματα ε;;Αφου ειδατε τετοια βελτίωση να της το συνεχισετε Φωτεινή

Βικυ ουρα ε;;Ουτε στην τραπεζα ρε παιδι μου, με σειρα προτεραιοτητας πάτε;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

joa μου πόσο χάρηκα που γυρίσατε σπιτάκι σας και ο Χρηστάκης είναι καλύτερα! Όσο για την πιπίλα να μην το σκέφτεσαι καθόλου, εδώ έκοψε την κουβέρτα την πιπίλα σκέφτεσαι??? Εγώ πιο δύσκολα νομίζω θα κόψω την κουβέρτα παρά την πιπίλα! :lol: Πάντως αυτά δεν έχουν καμία σημασία! Το παιδί σε αυτή τη φάση χρειάζεται να κάνει οτιδήποτε που θα το ανακουφίζει και θα το κάνει χαρούμενο. Και να κακομάθει και λίγο δεν πειράζει ;)

Να σας πω και τα δικα μου(sorry που δεν σχολιάζω άλλα, αλλά θα έγραφα κατεβατα πάλι..:oops: ). Ευχάριστα δεν θα τα έλεγα. Με τη δουλειά δεν έγινε κάτι, για συνέντευξη περίμεναν γύρω στις 40 κοπέλες και σε όλες είχαν πει στις 12. Μέχρι τις 1 που έφυγα ειχαν φύγει μόλις 2 και μπροστά μου είχα 16 μέχρι να μπω εγώ. Δεν με έπαιρνε η ώρα και έτσι έφυγα. Αυτό δεν με νοιάζει, το συζητήσαμε με τον καλό μου αυτές τις μέρες το θέμα της δουλειάς και καταλήξαμε ότι ίσως είναι καλύτερα αφού φάγαμε το μεγάλο ''αγγούρι'' να ξαναψάξω από Σεπτέμβρη. Θα σας πω τον λόγο κάποια στιγμή.

Το στήθος μου είναι εντάξει, το ινοαδένωμα δεν μεγάλωσε αλλά τα γυναικολογικα μου χάλια. Πρέπει να κάνω απόξεση άμεσα. Το ενδομήτριό μου είναι πολύ παχύ, γι'αυτό και έχω τόσες αιμορραγίες. Ένα χρόνο πριν μου είχε πει ότι πρέπει να το κάνω μέχρι τα 30 τώρα όμως μου είπε άμεσα :-(. Θα γίνει και βιοψία, κατά 99% δεν είναι κάτι κακό αλλά πρέπει να το σιγουρέψουμε κι αυτό. Αποφάσισα πως θα το κάνω αυτό τον μήνα(αρχές Μαρτη δλδ) γιατί δεν μπορώ να ζω με την αγωνία. Είμαι λίγο σοκαρισμένη, φοβισμένη, λίγο απ'όλα...:confused:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Μαρακι μην στενοχωριεσαι καλή μου..Συμβαινει σε πολλές γυναικες, το εχει περασει η μαμα μου και η αδερφη μου πολύ ταλαιπωρηθηκε με γυναικολογικά.

Σκεφτεσαι το ενδεχόμενο να πάρεις και μια δευτερη γνωμη;;

Ουτε τη βιοψία να μη σκεφτεσαι, το κανουν όλοι οι γιατροι σε όλες τις περιπτωσεις..Γενικως οτι βγαινει απο το σωμα μετα απο καποια επεμβαση ειναι υποχρεωμενοι να το στειλουν για βιοψία. Όλα θα πανε καλά!!

Για τη δουλεια ούτε να το βαζεις στο μυαλο σου..Με τα νευρα των ανθρωπων παίζουν;;Καλεσαν 50 ανθρωπους για μια θεση...Ειναι σοβαροι;;

Αφου το εχετε συζητησει με τον καλό σου ασε να περασει το καλοκαιρακι, να τακτοποιησεις και αυτα θεματα με τις εξετασεις και μια και καλή το Φθινόπωρο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαράκι μου αφού σε είπε ο γιατρός που δεν είναι κάτι κακό, μην στεναχώριεστε κούκλα μου να τον έχεις εμπιστοσύνη και όλα θα πάνε καλά. Πολλές κοπέλες το περάνε αυτό μην σε παίρνει από κάτω όσο είναι νωρίς να το κάνεις και να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο.

Όσο για την δουλεία, ,,,κάθε εμπόδιο για καλο ,,,,έτσι λέω εγώ παντα

Βικυυυ θα με πας ΙΚΕΑ να παρω και αλλα πραγματα :wink::wink: :D:D

αμαν ρε μανα....το σπιτι σου γενναει λεφτα,απ'τον τοιχο τα κοβεις απορω?

τι σου κανει η οικονομια ε???????

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικυ ουρα ε;;Ουτε στην τραπεζα ρε παιδι μου, με σειρα προτεραιοτητας πάτε;;;

οχι!!!με ωραριο.εγω ειμαι 8-9 αν μου ρθει μετα την εβαψα χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

τα γυναικολογικα μου χάλια. Πρέπει να κάνω απόξεση άμεσα. Το ενδομήτριό μου είναι πολύ παχύ, γι'αυτό και έχω τόσες αιμορραγίες. Ένα χρόνο πριν μου είχε πει ότι πρέπει να το κάνω μέχρι τα 30 τώρα όμως μου είπε άμεσα :-(. Θα γίνει και βιοψία, κατά 99% δεν είναι κάτι κακό αλλά πρέπει να το σιγουρέψουμε κι αυτό. Αποφάσισα πως θα το κάνω αυτό τον μήνα(αρχές Μαρτη δλδ) γιατί δεν μπορώ να ζω με την αγωνία. Είμαι λίγο σοκαρισμένη, φοβισμένη, λίγο απ'όλα...:confused:

τα γυναικολογικα σου στειλτα σε μενα...τα αντιμετωπιζω αψογα.

ελα μη φοβασαι σιγα τι ειναι?παρε λιγο θαρρος απο μενα...

Πετρούλα μου και η δική μου η μαμά το έχει κάνει, ακριβώς για τον ίδιο λόγο και για την βιοψία ακριβώς αυτό που λες μου είπε και ο γιατρός. Όμως μου είπε επίσης ότι επειδή αυτό γίνεται λόγω αυξημένων οιστρογόνων όχι τόσο για τώρα αλλά μελλοντικά ίσως να είναι επικύνδινο για κακοήθειες. Τεσπα, ελπίζω όλα να είναι καλά. όσο για την δεύτερη γνώμη το σκέφτηκα κι εγώ αρχικά αλλά μετά σκέφτηκα ότι ο συγκεκριμένος γιατρός και παλιότερα που είχα προβλήματα με κύστες με γλίτωσε από πολλά χειρουργεία, ενώ αλλοι θα με έβαζαν. Είναι από τους γιατρούς που αν δεν είναι άκρως απαραίτητο δεν σε βάζει σε τετοιες διαδικασίες, οπότε είπα να ακολουθήσω την συμβουλή του και να μην μπλεχτώ άλλο.

Για την δουλειά πραγματικά έτσι το είδα κι εγώ ότι παίζουν με τα νεύρα των ανθρώπων. Αφού περνούσαν από δίπλα μας οι κοπέλες που δούλευαν και μουρμούριζαν ''σιγά μην προλάβει να τις δει όλες..''. Αυτό που είπαμε με τον καλό μου είναι ότι τώρα σιγά σιγά η δουλειά του θα ανοίξει. Και ίσως θα είναι καλύτερα να πιεστούμε λίγο ακόμη προκειμένου να κάτσω με την Εύα μέχρι τον Σεμπτέμβρη που θα πάει σταθμό παρά να μείνει με την γιαγιά. Ακόμα το συζητάμε και πέρνουμε γνώμες απ'όπου μπορούμε για να γίνει το καλύτερο και για την Εύα και για εμάς.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Τι κάνω εγώ εδώ; Απεργώ. Θα κάνω κάτι δουλίτσες στο σπίτι, θα περάσω και λίγο από το γραφείο και μετά θα πιω και έναν ρημαδοκαφέ με μία φίλη μου που έχω να τη δω από τα Χριστούγεννα. Αυτά παθαίνεις όταν έχεις παιδιά........χάνεσαι.

Άρμα δεν έγινε και τίποτα με τη δουλειά, μην στεναχωριέσαι. Γιατί δεν ψάχνεις κάτι στο αντικείμενό σου καθαρά; Η απόξεση δεν είναι τίποτα. Τη δική μου ιστορία σας την έχω πει; Από τις αρχές του 2006 είχα τρελές αιμοραγίες. Αίμα όμως που δεν σταμάταγε με τίποτα για 10 μέρες. Στην αρχή έλεγα ότι έιχα αγχωθεί πολύ με το γάμο και με κάτι άλλα παρατράγουδα στη δουλειά. Έφτασα όμως στο αμήν και πήγα στο γιατρό. Βρήκε ινομυώματα, που τότε όμως δεν μπορούσε να τα αξιολογήσει ακόμα γιατί τα έβλεπε λίγο περίεργα.......όπως καταλαβαίνεις πήγα να πεθάνω. Για να μην στα πολυλογώ, επειδή είχα και το γάμο μπροστά και δεν μπορούσα να τα ακυρώσω όλα, 15/7 παντρεύτηκα, έκανα μια σειρά από εξετάσεις, αναλύσεις, καρκινικοί δέικτες κλπ (με αυτά τα αποτελέσματα ηρέμησα λίγο) και 5/9 χειρουργείο. Περιττό να σου πω ότι πέρασα ένα Καλοκαίρι δράμα. Καλά - καλά δεν χάρηκα το γάμο. Είχα 3 ινομυώματα και ευτυχώς που τα αφαίρεσα γιατί μπορεί να εξελισσόταν άσχημα και γιατί θα είχα συνέχεια αποβολές. Τώρα εσύ μια απλή απόξεση θα κάνεις, θα πας το πρωί και το μεσημέρι θα είσαι σπίτι σου, και ο γιατρός σου λέει και ότι 90% δεν είναι τίποτα. Μην στεναχωριέσαι καθόλου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα ,

Καταρχήν Μαράκι μου με το θέμα της δουλειάς εφόσον το συζητησατε και με τον αντρα σου αστο καλύτερα από το Φθινόπωρο .Κοιταξε πρωτα την υγεια σου γιατι δεν υπαρχει τιποτα πιο σημαντικο.

Και φυσικα μην αγχώνεσαι ,προφανώς δεν ειναι τιποτα γλυκεια μου!!

Ιωάννα μου χαιρομαι αφανταστα που ο Χρηστος μας ειναι καλυτερα.Ε στο σπιτακι του ειναι το πουλακι μου!!!!Και οσο για την πιπιλα ασε το χρονο του!Τοσα περασε η καρδουλα μου!!!!

Η μικρή χθες εφαγε το ψαρακι της (ειναι βεβαια ο αγαπημενο της φαγητο) και γενικα εφαγε αρκετα.

Αν φαει και σημερα ή που εληξε την απεργεια ή που εκανε μια μικρη διακοπη!!

Ειδωμεν

[quote=SOULA33;187353

Η μικρή χθες εφαγε το ψαρακι της (ειναι βεβαια ο αγαπημενο της φαγητο) και γενικα εφαγε αρκετα.

Τελικά δεν είναι τυχαίο που οι κόρες μας είναι γεννημένες 27/6 και οι δύο. Διαβάζω για την Ανδριάννα και είναι σαν να τα γράφω εγώ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...