Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πικουλινάκι εμείς είμαστε οι τελευταίοι. 9750 ΓΡ.

Βατραχάκι την Πέμπτη έχουμε παιδίατρο για να δούμε τα χαϊρια μας. Σαν να τη βλέπω λίγο πιο τσουπωμένη (που θα έλεγε και η γιαγιά μου) αλλά δεν το λέω μην την ματιάσω.

Σαρδελάκι ούτε και εγώ μπορώ να δω τη φώτο. :-(:sad::-(:sad:Γενικά δεν βλέπω τις φωτογραφίες σου σε αυτή τη δ/νση, όπως δεν βλέπω και το τικεράκι της Άρμας. Γιατί άραγε;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εμενα η αφαλιστρια μου μου προτεινε το εξης. Α θεση σε ολα τα νοσοκομειο συμβαλλομενα και μη και 100% καλυψη. Εκτος απο το δωματιο καλυπτεται και ο,τι αλλο χρησιμοποιησουμε μεσα στο νοσοκομειο (διαγνωστικες εξετασεις, οξυγονο κτλ.) Ολα αυτα με 430 ευρω τον χρονο. Για χειρουργους και παιδιατρους δε με ενδιεφερε γιατι καλυπτονται απο τη δουλεια μου κατα 80%. Αρα μικρο το ποσο που δεν επιστρεφεται. Τι λες Πικουλινακι? Ιωαννα εσυ?

Giovanna πως εισαι τωρα με τον αντρα σου? Μη στεναχωριεσαι βρε κοριτσι μου, ολοι μας εχουμε ασχημες μερες...

t7fQp3.png

Giov όλα ειναι μεσα στο πρόγραμμα, και οι μαυρες μας και οι ασπρες μας..Και εμεις με τον μικρο περναμε φαση, σαν το σκυλο με τη γατα ειμαστε..Ευτυχως ειναι ο συζ. και κραταμε τις ισορροπίες.Καμια φορα η ενταση της ημερας απο τις δουλειες και το τρεξιμο βγαινει χωρις να το καταλάβουμε και γινεται το ξεσπασμα..Τις πιο πολλες φορες χρειαζεται γιατι λειτουργει ως εκτονωση

Βατραχακι προς το παρον τις εχω με το usb, ο συζ. τωρα που ηρθε καταενθουσιαστηκε..Πήρε το αναψυκτικο του και καθοταν και τις χαζευε..Αυριο θα πάω να πάρω ενα καλώδιο όπως ειπε η Ρίτα, η καρτα μνημης δεν τις χωραει όλες..Σκεφτηκα κολπάκι να κανω, να τις μετεφερα απο το στικακι στο pc και απο εκει αντιγραφη επικοληση στην καρτα μνημης της μηχανης και μετα upload στην κορνιζα, αλλα η χωρητικοτητα ειναι ανεπαρκης..Τωρα σε μπερδεψα εγω ε;;;χαχαχα

Πάντως κοριτσια να τον φτυσω τον καλό μου μια χαρα κατανοηση δειχνει και κανει αρκετα πράγματα..Με το που θα'ρθει δεν προλαβαινει να βγαλει το μπουφαν αναλαμβανει δραση και το μεσημερι μετα το φαγητό πριν φυγει ξανα, κανει κουζινα και παγκο..Προχτες με τον αερα εσπασε μια μεγαλη πήλινη γλάστρα και βγηκε στο μπαλκονι εβαλε λάστιχο το πουλακι μου..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μπράβο Πετρούλα!!;) Και ο δικός μου κάνει, δεν εχω παράπονο, αλλά πρέπει να υπαγορεύσω εγώ τις δουλειές αλλιώς...θα κάθεται στον καναπε΄...:rolleyes:

Κορίτσια έχει πολύ γέλιο τις τελευταίες μέρες η μικρή δεν φωνάζει τον άντρα μου μπαμπά αλλά Αλέκο ή Αλεκάκι :lol::lol::lol: και ο καημένος έχει σκάσει!!!:tongue::tongue::tongue:

Σας καληνυχτώ φιλενάδες, τρέχω μπας και προλάβω να κοιμηθώ καμιά ωρίτσα...;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Giovanna πως εισαι τωρα με τον αντρα σου? Μη στεναχωριεσαι βρε κοριτσι μου, ολοι μας εχουμε ασχημες μερες...

Αναγκαστικά μιλήσαμε, γιατί δεν γινόταν να είμαστε στο σπίτι σαν τους μουγγοθόδωρους. Του είπα πόσο πολύ με θύμωσε και με στεναχώρησε το χθεσινοβραδινό, ζήτησε και συγγνώμη, είπε ότι θα προσπαθήσει να συγκατεί τα νεύρα του και........ θα δούμε. Εγώ βέβαια ακόμα είμαι κάπως. Τώρα τον έστειλα να κοιμήσει την Αλεξάνδρα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαζί με την Αλεξάνδρα κοιμήθηκε και ο ίδιος :lol::lol::lol::lol::lol:

Και εμένα συνήθως με βοηθάει στις δουλειές. Σήμερα που είχε και τη φωλιά του λερωμένη έκανε πάααααρα πολλάαααααα.

Καληνύχτα κοριτσάρες.

μανουλες και μωρακια ...καλημερα

Ιωαννα κ Χρητακο καλως ηρθατε στο σπιτακι σας και καλη αναρρωση

μαμαλευτερη συχαρητηρια, με το καλο τα (διδυμακια) :?::!::!: :):):)

1376192c0s5xp3cxf.gif

Καλημεραααα

Ο Χρηστακος ειναι αρκετα καλα απο διαθεση ,χορευει ,τραγουδαει παιζει ..βεβαια εχουμε παλι γυρισει στην πιπιλα αλλα σιγα σιγα θα την ξανακοψουμε ..τουλαχιστον κοψαμε την κουβερτα !!!

Οσο για ασφαλειες , το ειχα συζητησει με το σαρδελακι εκτενως .Εμεις την καναμε για το αχρειαστο της υποθεσης .Δλδ μας καλυπτει μονο σε περιπτωση ατυχηματος ή ασθενειας ,οχι για προγραμματισμενες επισκεψεις . Εχουμε θεση δικλινου (που σκεφτομαστε στην επομενη ανανεωση να το κανουμε μονοκλινο )αλλα στο ιατρικο ουτως ή αλλως σε αυτες τις ηλικιες δεν εχουν δικλινο αλλα μονο μικρα μονοκλινα(boxes).Εμεις πληρωνουμε 380 τον χρονο και εχουμε eurolife(μονο για το παιδι ) .To oλο θεμα στο ιατρικο κοστισε 4500 ευρω οποτε πιστευω οτι εχουμε βγαλει τα λεφτα μας για την επομενη 10ετια .Απο το ιατρικο μειναμε απολυτα ευχαριστημενοι ,απο προσωπικο απο γιατρους , απο καθαριοτητα , απο συμπεριφορα προς το παιδι .Ειχαμε τον πονο μας αλλα τουλαχιστον το παιδι ειχε την καλυτερη δυνατη φροντιδα!!

Μαρινα για το θεμα των ασθενοφορων ,στο παρκιν βλεπω αραγμενα 7 ασθενοφορα αλλα δεν ξερω ποσο γρηγοροι ειναι στο να ερθουν μιας και εμεις τον πηγαμε μονοι μας στο ιατρικο .Αλλα για να καταλαβεις αμεσοτητα .8.30 εγινε το ατυχημα ,9 ειμασταν στο ιατρικο και 10 του ειχαν παρεσχεθει οι πρωτες βοηθειες ,τον ειχα δει 2 γιατροι και ειχαμε παει στο δωματιο ..Οτι πληρωνεις ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα φιλες μου!!!

Πως ειστε;;

Ιωάννα η πιπιλα... Εδω ο δικος μου που γκρινιαζει χωρις να εχει κατι σκεφτομαι να τη δωσω, εσυ το συζητας κιολας;;; Μεχρι και στη μεση θα τον ειχα στο κρεβατι, δενν κοιταμε πρόγραμμα τωρα, κοιταμε να νοιωσει το μωρο ξανα την ασφαλεια που ειχε..

Τωρα με προβληματισες με την ιδιωτικη ασφαλεια..Το ειχα βγαλει απο το μυαλο μου αλλα ετσι όπως τα περιγραφεις πραγματικα αξιζει να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..

Φωτεινη καλημερα!!!Σε χασαμε χτες..Τα κοριτσια σου πως ειναι;;Ειδα αργα το βραδυ κλήση απο τη Βικυ, θα την πάρω σημερα

Ελένη και Giovanna και ο δικος μου με τις δικες μου παραινεσεις ενεργοποιείται, χαχα

Ενιοτε κανει και απο μονος του πραγματα

Διαφημίσεις

Πετρουλα πως παει η εγκυμοσυνη ??την προηγουμενη εβδομαδα εμαθα και για την κολλητη μου οτι ειναι εγκυος ..πηρα μεγαλη χαρα 10/10/2010 εχει ΠΗΤ!!!προσπαθουσαν πανω απο χρονο και χαρηκα λες και ημουν εγω εγκυος ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Τετοια να γινονται Ιωάννα μου!!Το ευχομαι σε όλα τα κοριτσια που προσπαθουν και δεν ειναι και λίγα...

Εγω καλά ειμαι, κτ μικροενοχλησουλες εχω..Την Παρασκευη θα πάω στο γιατρό να με δει ή μαλλον να το δει..το σπορακι!

καλημερα κουκλες.

δεν προλαβαινω ουτε τουαλετα να παω.και απο την δουλεια αλλα και επειδη ειμαστε 12 ατομα σε ενα γραφειο με μια τουαλετα και δεν παιρνουμε σειρα χαχαχα.

ιωαννα μου χαρηκα παρα πολυ για τον χρηστακο μας.ενα κακο ονειρο ηταν και περασε αγαπη μου.

μαμαλευτερακι καλη εγκυμοσυνη να εχεις.να ειναι γερο/α το/τα ζουζουνι/α σου!!!αληθεια πως σε λενε?γιατι εγω τουλαχιστον σε ξερω ως λευτερομαμα!!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλά είμαστε Πετρούλα, εσύ πως τα πας με την εγκυμοσύνη?

Αυτές τις μέρες είδα τον καιρό καλο και έβγαζα την Φωτεινούλα μου έξω και μετά όταν έφευγε εγώ έπερνα τους δρόμους για βόλτα,:):)

Χτες που έβρεχε 4 ώρες στο δρόμο ήμουν ....σουρτούκα μα σουρτούκα.... αν οδηγούσα κιόλας ε τότε το σπίτι δεν θα με έβλεπε, το έχω το δίπλωμα κορνιζα:):).

Η Φωτεινη πλέων ανοίγει το στοματάκι της για να φάει και δεν έχουμε τα δράματα που τόσο καιρό είχαμε, το minadex το συνιστώ με χίλια….φτου φτου φτου να μην την ματιάσω:) οπως λεει και η Giovanna μας:):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...