Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! 
      την φράση μόνο που είπες τόνισα. Πότε δεν είπα ομως ότι το έκανες κακοπροαίρετα! Ελπίζω να μην σε νευρίασα με τις απαντήσεις μου. 

καλό βράδυ! 

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εύα μου κανε κουραγιο, καιρός ειναι και θα περασει, εισαι στο τελείωμα..

Θυμαμαι και εγω πόσο ήμουν στις μαυρες μου και καποιες φορες δεν αντεχα ούτε την παρουσια κάποιου μεσα στο σπίτι, ακομη και της μαμας μου..Θυμαται η καημενη πόσες φορες ηρθε για να με βοηθησει κι ουτε της μιλούσα..Ντρεπομαι τωρα που τα σκεφτομαι..

Όσο για τα μαλλια το κοψαμε αυτο Ευα μου, δοξα τω Θεώ..Απο τοτε που αρχισε να κοιμαται στο κρεβατακι του..Ζοριστηκαμε λίγο αλλα ηταν θεμα 3 ημερων, τωρα μια χαρα και το μεσημερι που κοιμομαστε μαζί δεν κανει καμια κινηση.

Ειναι λίγο ανησυχος μεχρι να τον παρει ο υπνος βεβαια.. Το ξερω ρε Ευα μου, εγω σε καταλαβαίνω οτι ειναι πολύ ενοχλητικό..Σε τι φαση ειστε εσεις;;Πρεπει αρχικα να την κοιμιζεις στο κρεβατακι της

Πετρούλα μου εγώ είναι πολύς καιρός τώρα που την έβγαλα από την κούνια της και κοιμάται σε κανονικό μεγάλο 1 1/2 κρεβάτι, γιατί στην κούνια δεν ήθελε με τίποτα.Τώρα, σε αυτό το κρεβάτι ζητάει συνέχεια να είσαι δίπλα της ξαπλωμένη για να πιάνει τα μαλλιά και έτσι κοιμάται.Υπάρχουν στιγμές που ξυπνάει την νύχτα και μόνο που κάθομαι δίπλα της αποκοιμιέται.Υπάρχουν όμως φορές που αν δεν ξαπλώσω δίπλα της ή δεν πιάσει μαλλί δεν κοιμάται με τίποτα, εκνευρίζεται και κλαίει , ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο ανδρας μου παντως Πετρουλα δεν κρατιεται ...εγω το παω πιο πισω ..

Κι εμεις απο ..ακρατια πήγαμε Ιωαννα μου!!

Προσεξε μην σου την κάνει την ..πιτσιλια!!χαχα

Εφυγαααα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ιωαννα μου χαίρομαι που είστε σπιτάκι σας και ο Χρηστάκης βρήκε πάλι το κέφι του! Ολα θα πάνε καλά τώρα καλή ανάρωση! Ευχαριστουμε για τις συμβουλες...

Μαράκι μου καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις και στη συνέντευξη.

pikoulinaki μου μεγάλωσε και η μικρή, ξεπετάχτηκε λιγάκι! Τα έχεις στο ίδιο δωμάτιο ή όχι ακόμα? Ξυπνάει συχνά η μικρή μέσα στη νύχτα?

λαζαρένια καμιά άδεια για Πάσχα θα πάρετε?

Σούλα μου στις πέτρες είπε ναι ε?:lol:Είναι μιά πονήρω αυτή! Κανα αγαπημένο φαϊ δεν έχει μπάς και λυγισει και φάει?

Κικο μου ευχομαι να πάνε ολα καλά στη φίλη σου. Οσο για το πρωινό ξύπνημα ο Κωνσταντίνος ξυπνάει 6.30 το πολύ 7.00 ακόμα νύχτα έιναι έξω.

Ελένη μου με γειά το νεο λουκ!

vatraxaki μου καλά αποτελέσματα στον ενδοκρινολόγο.

Κωνκωνακι μου ειναι στο ιδιο δωματιο. Ο Παναγιωτης μπορει να ξυπνησει αλλα η μπεμπα αποκλειεται!!!! Η μπεμπα δεν εχει ξυπνησει ποτε βράδυ. Μεχρι 40 ημερων τη ξυπναγα εγω στις 3 για να φαει. Απο τοτε σερυ ολο το βραδυ!!!

Διαφημίσεις

Πωπω βρε πικουλινα ποτε πηγε 3 μηνων η μικρη???μεγαλωσε...

Να σε ρωτησω ..δεν υπηρχε δυνατοτητα να την βαλεις σε δικο της δωματιο ή ηταν δικη σας επιλογη ??δεν το εχω σκεφτει τι θα κανουμε σε ενδεχομενο δευτερου παιδιου

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αμαν πια αυτες τις μερες εχει πλακωσει τοση δουλεια που δεν προλαβαινω ουτε να ξυθώ.

Ξεχασα να πω μαμαλευτερακι συγχαρητηρια κοριτσαρα μου.Αντε να δούμε ανα εχεις διδυμακια.Και εγω ήθελα παρα πολύ να κανω διδυμα αλλα μπα!!!!

Ευα μου τι να πω .Με εχει σκασει με το φαγητό.Μακάρι να της περάσει.Αμαν αυτες οι " φάσεις" ποσες πια θα περάσουμε ακόμα?

Ιωάννα μου χαίρομαι παρα παρα πολύ που είσαι και πάλι στην παρέα μας.

Αχ βρε Κικο μου υπαρχουν πολλα ασχημα εκει εξω...

Μια ξαδερφη μου ειχε 3 απανωτες αποβολες και τελικα ειχε τοξοπλασμα.

Η κοπελα μετα την δευτερη αποβολη επεσε στα ψυχοφαρμακα..

Τεσπα το ξεπερασε μενει εγκυος και γενναει προωρο.1 μηνα σε μοναδα.

Ενταξει παει και αυτο και ολα πηγαν καλα και εχει μια κορουλα 4 ετων.

Μετα πηγε για το δευτερο και της τυχαινει εξωμητριο.

Αφαιρει τη μια σαλπιγγα και απο τοτε κανει 4 προσπαθειες υποβοηθουμενης αναπαραγωγη και αποτυγχανουν κανει και μια εξωσωματικη και λεει.. τερμα το κοριτσακι μου να ειναι καλα..

Και ξαφνικα μετα απο 3 μηνες μενει φυσιολογικα εγκυος και τωρα ειναι μια χαρα!!!

Ηθελα να καταληξω οτι ολα θα της πανε καλα της κοπελας!Εφοσον δεν εχει θεμα γονιμοτητας θα βρεθει η αιτια.Απλα να τη συμβουλευσεις να το ψαξει οι επαναλαμβανομενες αποβολες συνηθως εχουν καποια αιτια.

Το ξέρω βρε Ριτάκι μου και εγώ τα ίδια της λέω , όπως επίσης να κοιτάξει και κάποιον άλλο γιατρό , αλλά ξέρω επίσης πως έχει δίκιο που νιώθει όπως νιώθει γιατί όταν και εγώ είχα πάθει την παλίνδρομη μετά με είχε πάρει πολύ από κάτω δεν ήθελα τίποτα και κανένα.

Μακάρι παναγία μου να καταφέρει να το κρατήσει αλλά και γενικώς όλες οι που επιθυμούν τόσο ένα παιδάκι να τους έρχεται.

Σουλίτσα μήπως να κοιτάξεις να της κάνεις τα αγαπημένα της φαγητά μπας και πέσει στον πειρασμό και φάει τελικά.

Ιωαννίτσα μου και εμένα ο σύζηξ δεν το συζητάει με τίποτα , το θέλει το 2ο παιδί όσο τίποτε άλλο στον κόσμο αλλά όντως η πολύ ακράτεια φέρνει αναπάντεχα αποτελέσματα όπως λέει και η Πετρούλα.

Κωνκωνακι μου ειναι στο ιδιο δωματιο. Ο Παναγιωτης μπορει να ξυπνησει αλλα η μπεμπα αποκλειεται!!!! Η μπεμπα δεν εχει ξυπνησει ποτε βράδυ. Μεχρι 40 ημερων τη ξυπναγα εγω στις 3 για να φαει. Απο τοτε σερυ ολο το βραδυ!!!

pikoulini αν κάνω 2ο παιδί θα στο φέρω για να το εκπαιδεύσει η μπεμπούλα.Τέλεια , αυτά ούτε στο όνειρο μου δεν τα είχα δει με τον Αναστάση.:rolleyes:

Διαφημίσεις

Χαχα πολυ πλακα οι ανδρες!!

Εμενα το συζηταγε απο νωρις αλλα μετα τα 9-10 κιλα του Γρηγορη με ειδε που εχω γινει σαραβαλο και κανει υπομονη..περιμενει μεχρι νεωτερας :lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

12 ή 14 Μαίου θα μπω για καισαρική!!!!!Μάλλον 12

Και η Ευούλα με καισαρική γι’αυτό μπαίνεις προγραμματισμένα; Βλέπω το 2010 θα είμαστε φουλ με νέες αφίξεις μωρών. Με το καλό βρε κοπέλα μου και εσύ να είναι, τουλάχιστον θα προλάβεις να φας αλλά και να χωνέψεις το πασχαλιάτικο αρνάκι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...