Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωαννα καλως ορισατε καλή μου στις παλιες σας συνηθειες!!

Καλη αναρρωση στον Χρηστακο μας που τωρα θα τα εχει όλα στα πόδια του και πολλά περισσότερα!!!Να του δωσεις πολλά-πολλά φιλάκια

Σουλα τι να σας κανω εσεις που μαθατε στα παιδια σας να λέν' και οχι αυτα ειναι τα αποτελέσματα. Ο δικος μου που δεν ξερει να το λεει σε όλα συμφωνει..

Εκει που γελάμε πολύ ειναι οταν κανει μια ζημια και του λέω "καλα παιδι μου, εισαι χαζό;;;" και λέει με μια φυσικότητα και ξεκαθαρα "Ναιιι"

Λαζαρενια τωρα που το σκεφτομαι μονο για τον καιρό δεν θα πρεπει να αγχωνομια..Μαλλον για όλα τα υπόλοιπα,παρα για αυτό!!χαχα

Κικη μακαρι να ειναι ολα καλα με τη φιλη σου και να ειναι τυχαίο το γεγονος που δεν απανταει στο τηλ. Και εγω εχω δυο φιλες που παντρευτηκαμε σχεδον μαζι, τέλη του 2007 και δεν εχουν παιδακι..Πραγματικα πολύ θα χαρω όταν μαθω τα ευχαριστα για εκεινες..

Ελένη με γεια τοκουρεμα!!Κια τα παπουτσια της Αναστασιας..Τι μαξιλαρακι πήρες σφηνακι;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Goodmorning!

τα καλυτερα νεα ειναι αυτα του Χρηστακου μας σημερα!!!!!

Ιωαννιτσα μου τα ειπαμε εμεις!Καθε μερα και καλυτερα θα ειναι!

Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!

Αρμα καλη επιτυχια σε ολα θα τα πουμε!!

Κικο ευχομαι τα καλυτερα για τη φιλη σου!Ολα να της πανε καλα διοτι πραγματικα ειναι πολυ ψυχοφορο αν της συμβει το ιδιο δευτερη φορα.

Μηπως εχει θρομβοφιλια για αυτο και οι ενεσεις ή ειναι απλα για τη διατηρηση της εγκυμοσυνης?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!!!!

Ιωαννα μου τι ευχαριστα νεα αντε ολα θα ξεπεραστουν απο εδω και περα!!!

εσυ πηρες αδεια απο την δουλεια;

αρμακι μου καλη επιτυχια και στο γιατρο και στη δουλεια μην εχεις αγχος ολα θα πανε τελεια!!!!

αχ συγνωμη που δεν σχολιαζω κι αλλα αλλα εχω ραντεβου στον ενδοκρινολογο και παω να ετοιμαστω φιλια πολλα σε ολες θα τα πουμε το μεσημερι!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Kαλημέρα σε όλες.

Mόλις κάθησα στη θεσούλα μου κι έκανα κι ένα καφεδάκι να πιω κι είπα να διαβάσω τα νέα σας.

Arma καλή επιτυχία στη συνέντευξη και......δεν θέλει άγχος.

Joa περαστικά σας και όλα τα άσχημα να μείνουν πίσω σας.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ιωαννα μου χαίρομαι που είστε σπιτάκι σας και ο Χρηστάκης βρήκε πάλι το κέφι του! Ολα θα πάνε καλά τώρα καλή ανάρωση! Ευχαριστουμε για τις συμβουλες...

Μαράκι μου καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις και στη συνέντευξη.

pikoulinaki μου μεγάλωσε και η μικρή, ξεπετάχτηκε λιγάκι! Τα έχεις στο ίδιο δωμάτιο ή όχι ακόμα? Ξυπνάει συχνά η μικρή μέσα στη νύχτα?

λαζαρένια καμιά άδεια για Πάσχα θα πάρετε?

Σούλα μου στις πέτρες είπε ναι ε?:lol:Είναι μιά πονήρω αυτή! Κανα αγαπημένο φαϊ δεν έχει μπάς και λυγισει και φάει?

Κικο μου ευχομαι να πάνε ολα καλά στη φίλη σου. Οσο για το πρωινό ξύπνημα ο Κωνσταντίνος ξυπνάει 6.30 το πολύ 7.00 ακόμα νύχτα έιναι έξω.

Ελένη μου με γειά το νεο λουκ!

vatraxaki μου καλά αποτελέσματα στον ενδοκρινολόγο.

Διαφημίσεις

Αχ δεν ξέρω βρε κορίτσια μου , δε νομίζω όμως , μου είχε πει στον προγεννητικό έλεγχο που είχε κάνει ότι είναι όλα καλά και απλά κάνει αυτές τις ενέσεις για να (δυναμώσει) το ωάριο. Μόλις τώρα μου έστειλε μήνυμα και μου έγραφε ότι δεν είναι καλά , περνάει άσχημα και δεν είναι σε θέση να μου μιλήσει. Μου έγραψε επίσης γιατί να τα περνάει όλα αυτά και με πήραν τα ζουμιά βρε κορίτσια. Είναι τόσο γλυκός άνθρωπος και καλός και ταλαιπωρείται πολύ.δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έχει συμβεί και δεν θέλω να τη ρωτήσω.Τέλος πάντως συγνώμη δεν θέλω να σας ψυχοπλακώνω με αυτά , απλά επηρεάστηκα πολύ.

Batraxaκι το πήγατε εχθές στο γιατρό , το είδατε το μωρό;

Αχ βρε Κικο μου υπαρχουν πολλα ασχημα εκει εξω...

Μια ξαδερφη μου ειχε 3 απανωτες αποβολες και τελικα ειχε τοξοπλασμα.

Η κοπελα μετα την δευτερη αποβολη επεσε στα ψυχοφαρμακα..

Τεσπα το ξεπερασε μενει εγκυος και γενναει προωρο.1 μηνα σε μοναδα.

Ενταξει παει και αυτο και ολα πηγαν καλα και εχει μια κορουλα 4 ετων.

Μετα πηγε για το δευτερο και της τυχαινει εξωμητριο.

Αφαιρει τη μια σαλπιγγα και απο τοτε κανει 4 προσπαθειες υποβοηθουμενης αναπαραγωγη και αποτυγχανουν κανει και μια εξωσωματικη και λεει.. τερμα το κοριτσακι μου να ειναι καλα..

Και ξαφνικα μετα απο 3 μηνες μενει φυσιολογικα εγκυος και τωρα ειναι μια χαρα!!!

Ηθελα να καταληξω οτι ολα θα της πανε καλα της κοπελας!Εφοσον δεν εχει θεμα γονιμοτητας θα βρεθει η αιτια.Απλα να τη συμβουλευσεις να το ψαξει οι επαναλαμβανομενες αποβολες συνηθως εχουν καποια αιτια.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου.

Πρώτον και κυριότερον !!!!!!!!!!!! Ιωάννα μου καλώς ήρθατε σπιτάκι σας κουκλίτσα μου!!!!!! Καλή ανάρωση!!!!! Παίζει σημαντικό ρόλο που ο Χρησστάκος είναι χαρούμενος και χαμογελαστός!!!! Να του δώσεις πολλά φιλάκια!!!!

Σούλιτσα μου μην στεναχωριέσαι καθόλου εμείς είμασταν έτσι την προηγούμενη εβδομάδα, πέρα από λίγο γάλα δεν έτρωγε σχεδόν τίποτα.Σίγουρα κάτι την ενοχλεί.Θα περάσει θα δεις!!!!

ΜΑΜΑΛΕΥΤΕΡΑΚΙ συγχαρητήρια!!!!!!! Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη γλυκειά μου!!!!! με το καλό!!!!! Και προσοχή τώρα!!!!

Αρμα μου καλή επιτυχία!!!!!

Ριτάκι τι παιδί είναι αυτό καλέ???? Μας έχει τρελάνει!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Βρε Βατραχάκι μου ήθελα να ήξερα πώς αντέχεις και τρέχεις και στις παιδικές χαρές με τον μικρό.Εγώ καμιά φορά αποφασίζω να πάω κάπου και μόνο στην ιδέα οτι θα πρέπει να κυνηγάω την Ραφαέλα το σκέφτομαι.

Ασε που τα ψυχολογικά μου εδώ και 2-3 μέρες είναι χάλια!!! Αυτές οι ορμόνες με έχουν σακατέψει.Κάθε πρωί σηκώνομαι πολύ χάλια , χωρίς όρεξη . χωρίς όμως να υπάρχει κανένας λόγος.Άντε άντε να περάσει ο καιρός!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Βρε Πετρούλα μου, ήθελα να σε ρωτήσω κάτι..... την συνήθεια του Αναστάση με τα μαλλιά σου την κόψατε???? Και αν ναι βρε κορίτσι μου πως τα καταφέρατε????

Εγώ ότι και να την κάνω δεν λέει να το κόψει με τίποτα. Υπάρχουν στιγμές που της κατεβάζω το χέρι και το αφήνει και υπάρχουν στιγμές που κλαίει και αν δεν πιάσει μαλλί δεν κοιμάται και εκνευρίζεται.

Το ξέρω ακούγεται αστείο , αλλα σας διαβεβαιώνω ότι ώρες ώρες είναι πολύ λουραστικό!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

τίποτε δεν διάβασα πάλι...μπράβο σας ρε κορίτσια που προλαβαίνεται και γράφεται τόσα χαχαχα...εγώ γιατί δεν προλαβαίνω γμτ;

Βγήκα για ψώνια...επέστρεψα και τώρα μαγειρεύω μυδοπίλαφο...και θέλω να φτιάξω και τυροκούλουρο πλεξούδα...άντε να δούμε πότε!

ελπίζω να είστε όλες καλά...φιλάκια!

m57Zp2.png

Πωπω γεμισαμε εγκυουλες!!

Οσο για περιοδους εκγυμοσυνης και ποτε ειναι καλυτερα για γεννα ,εμενα μου αρεσε η περιοδος της πρωτης εγκυμοσυνης δλδ. το επιασα Αυγουστο και γεννησα Μαιο ηταν πολυ καλη ,αλλα στο δευτερο λεω να το ξεκινησω λιιιγο πιο νωρις ..Να μαστε καλα πρωτα ο θεος ..

Κικο πολυ στεναχωρηθηκα με την φιλη σου ...βεβαια να σκεφτεται το θετικο οτι δεν εχουν προβλημα γονιμοτητας ..

Βατραχακι δεν ειμαι σπιτι , ειμαι στο γραφειο ..ιδιωτικος τομεας βλεπεις ..ο Χρηστακος ειναι σπιτι με τις 2 γιαγιαδες και ειναι καλα μονο που τον τρωει αρκετα το εγκαυμα , την Παρασκευη θα παμε να τον ξαναδουν ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εύα μου κανε κουραγιο, καιρός ειναι και θα περασει, εισαι στο τελείωμα..

Θυμαμαι και εγω πόσο ήμουν στις μαυρες μου και καποιες φορες δεν αντεχα ούτε την παρουσια κάποιου μεσα στο σπίτι, ακομη και της μαμας μου..Θυμαται η καημενη πόσες φορες ηρθε για να με βοηθησει κι ουτε της μιλούσα..Ντρεπομαι τωρα που τα σκεφτομαι..

Όσο για τα μαλλια το κοψαμε αυτο Ευα μου, δοξα τω Θεώ..Απο τοτε που αρχισε να κοιμαται στο κρεβατακι του..Ζοριστηκαμε λίγο αλλα ηταν θεμα 3 ημερων, τωρα μια χαρα και το μεσημερι που κοιμομαστε μαζί δεν κανει καμια κινηση.

Ειναι λίγο ανησυχος μεχρι να τον παρει ο υπνος βεβαια.. Το ξερω ρε Ευα μου, εγω σε καταλαβαίνω οτι ειναι πολύ ενοχλητικό..Σε τι φαση ειστε εσεις;;Πρεπει αρχικα να την κοιμιζεις στο κρεβατακι της

Ιωάννα μου το καφε με τις εγκυούλες θα γινουμε σε λίγο..χαχα

Αντε και εσεις στο χορό, το Πασχα πλησιααααζει!!!χαχα

Ιωαννα σε ενα σημειο ειναι το εγκαυμα;;Τοπικά δλδ ή σε διαφορα σημεια;;

οχι ειναι σε πολλα σημεια δυστυχως..

στο πηγουνι , λιγο στον λαιμο και ολο το στηθος μεχρι τον οφαλο καθως και το δεξι χερακι απο τον αγκωνα εως τον καρπο ..ειναι εκτεταμενο το εγκαυμα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...