Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Καλησπέρα,χθες την έκανα.Ναι καλέ κινούμε από καναπέ κρεβάτι βέβαια.Έκανα κ το μπάνιο μου.Δεν ειναι συνεχόμενα.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριτα μου ο Τιμος ξερει οτι η μαμα θα κανει μπεμπη κι οτι ειναι στην κοιλιτσα τον φωναζει συνεχεια κι ολο ερχεται μου φιλαει την κοιλια βαζει την πιπιλα του να την παρει ο μπεμπης τωρα δεν ξερω κατα ποσο καταλαβαινει οτι σε λιγο καιρο θα ερθει κι αλλο μωρο στο σπιτι προς το παρων που ειναι στην κοιλια μια χαρα ειναι :lol:

Μαρινα μου ναι μια χαρα μεγαλωνει ειχα αγχος μην λογω ζαχαρου βαζει πολυ βαρος αλλα ολα καλα μια χαρα λεει ειναι η γιατρος και καποιοι αλλοι δηκτες που δειχνουν οτι το μωρο λογω ζαχαρου να χει μεγαλη αναπτυξη εμενα ειναι στα φυσιολογικα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθα..άργησα λίγο όμως!

Μαγειρεψα, εκανα ρυζογαλάκι, ήρθε και μια φιλη με την κορη της ετων 6 και μετα απο μια ώρα τρελού παιχνιδιού και ενω ο Αναστασης συνεχιζε ακαθεκτος να ανεβοκατεβαινει σκαλες, καναπέδες και καρεκλες ακουμε το κοριτσακι "μαμα πότε θα φυγουμε;;κουραστηκααααα"

Πριν μιση ωρα σταματησε..Ρε παδια τι θα τον κανω τον βλέπαμε να πηγαινοερχεται και κωλαρακι δεν εβαζε κατω, σε μια στιγμή ξαπλωσε ανασκελα και ανοπιξε χερια-ποδια, λέει ο καλος μου "αυτό ηταν, εφτασε στα όρια του"..Ειναι σαν κτ παιχνιδια που όταν ειναι στο on πάν κι ερχονται πανω κατω και ξαφνικα οταν αρχισει να τελειωνει η μπαταρια τους πέφτουν οι ρυθμοι μεχρι που σταματουν..

Μαμαλευτερακι για διδυμακια σε κοβω..Εγω με ΤΕΡ στις 13/1 εχω τις μισες τιμες απ'ότι εσυ. Με το καλό, αν ειναι ετσι θα γινεις και τριτεκνη κατευθειαν, λίγο το'χεις;;

Νατασα καλή επιτυχία με τη γυναικα, θα συμφωνησω με τα κοριτσια στο θεμα της μαμας σου που θα επιβλέπει την κατασταση.

Εμενα τωρα με ψυχοπλακωσατε λίγο για τη περιοδο που θα γεννησω, αλλά θα τα δούμε όλα στην πραξη..Ο ερχομος ενος παιδιου δεν ειναι καθολου ευκολη υπόθεση όταν ο καιρός ειναι καλός τοτε ειναι και συμμαχος για τον πρωτο καιρό.. εξαλλου και φετος μια χαρα μας πήγε ο χειμώνας απο αποψη θερμοκρασίας

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ναι τουλάχιστον τα καλοκαιρια θα τα χαρούμε..Το χειμωνα θα βγαλουμε χολή!! χαχα

Ας ειναι ολα καλα που λες κι εσυ κι ολα τα υπόλοιπα ειναι θεωρίες..

Εσυ όλα καλα με το νινι ετσι;; Την επόμενη φορα που θα πας θα σου πει και ημερομηνια;;

ριτα μου ο Τιμος ξερει οτι η μαμα θα κανει μπεμπη κι οτι ειναι στην κοιλιτσα τον φωναζει συνεχεια κι ολο ερχεται μου φιλαει την κοιλια βαζει την πιπιλα του να την παρει ο μπεμπης τωρα δεν ξερω κατα ποσο καταλαβαινει οτι σε λιγο καιρο θα ερθει κι αλλο μωρο στο σπιτι προς το παρων που ειναι στην κοιλια μια χαρα ειναι

Αχου τον γλυκουλι μου...!! Μια χαρα θα τα πανε ειμαι σιγουρη ασε που θα τον αφησεις και λιγο στην ησυχια του και θα κανει τις διαολιτσες του ελευθερος!:lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καθόλου να μην ψυχοπλακώνεσαι Πετρούλα μια χαρά είναι ο Οκτώβρης! Θα το ντύνεις καλά-καλά και βουρ βόλτες!

Αν σας πω ότι καταφέραμε μέχρι τις 10.00 και ταισαμε,΄κοιμήσαμε και τα δύο ζουζούνια και πήγαμε και για καφεδάκι τα δυο μας τι θα πείτε? Ωραία ήταν αν και το μυαλό μας είναι συνέχεια στα μωρά μας και ολη την ώρα γι αυτά συζητούσαμε, απλά εκτός σπιτιού! Πρέπει να βρίσκουμε ομως χρόνο και για μας γιατί η αλήθεια είναι ότι σαν ζευγάρι έχουμε λίγο απομακρυνθει, αφού αυτή την περίοδο όλα περιστρέφονται γύρω από τα παιδιά και σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν έχω κανένα άλλο ενδιαφέρον! Πού θα πάει θα βρούμε τις ισορροπίες μας! Άντε καληνύχτα σε όλες και αύριο πρωί-πρωί να μας γράψει η Ιωάννα μας ότι είναι με το παιδί στο σπίτι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Νια βρε Πετρουλα μην αγχεσαι εδω συζηταμε εντελως θεωρητικα.Εμεις ουτε καν το εχουμε στο προγραμμα ακομα ..

Ενταξει εγω παραδεχομαι οτι ημουν πολυ προσεχτικη στην πρωτη εγκυμοσυνη και ετσι σκοπευω να ειμαι και στην επομενη για αυτο λεω οτι θα με βολευε μια συγκεκριμενη περιοδο ωστε να μην αγχωθω.Επειδη με ξερω ..

Σαφως επειδη μου εκατσε μια φορα οπως το ηθελα δε σημαινει απολυτως τιποτα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αν σας πω ότι καταφέραμε μέχρι τις 10.00 και ταισαμε,΄κοιμήσαμε και τα δύο ζουζούνια και πήγαμε και για καφεδάκι τα δυο μας τι θα πείτε? Ωραία ήταν αν και το μυαλό μας είναι συνέχεια στα μωρά μας και ολη την ώρα γι αυτά συζητούσαμε, απλά εκτός σπιτιού! Πρέπει να βρίσκουμε ομως χρόνο και για μας γιατί η αλήθεια είναι ότι σαν ζευγάρι έχουμε λίγο απομακρυνθει, αφού αυτή την περίοδο όλα περιστρέφονται γύρω από τα παιδιά και σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν έχω κανένα άλλο ενδιαφέρον! Πού θα πάει θα βρούμε τις ισορροπίες μας! Άντε καληνύχτα σε όλες και αύριο πρωί-πρωί να μας γράψει η Ιωάννα μας ότι είναι με το παιδί στο σπίτι!

Καλε Μαρινακι εντυπωσιακοτατο!Και τα 2 στις 10?Μπραβο!!!!

Τελεια οργανωση.Οσο για εσας ε λογικο δεν ειναι τωρα να συζητατε μονο για τ παιδια?Θα βρειτε τους ρυθμους σας συντομα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Μαρινουλα, βρηκες χρόνο και για το συζ.Τα καταφερες!!

Εγω εκανα εξι μηνες να συνελθω και να καταλάβω οτι διπλα μου ειχα τον αντρα μου..Κανενα ενδιαφερον..

Ηρθε μονο του, οταν επιασαν τα κρυα και τοτε το συνειδητοποίησα, χαχα

Ριτα εμεις δεν προλάβαμε να το προγραμματισουμε..Φοβαμαι να τα προγραμματισω αυτα τα θεματα..Οταν ειπαμε θα ξεκινησουμε μας εκατσε με την πρώτη, και στον Ανασταση τα ιδια..

Καληνυχτα κι απο μενα, φιλια σε όλες..

Επεξεργάστηκαν by Stone

To ελπίζω Ρίτα μου :wink:! Γενικά είμαστε πολύ του προγράμματος και ο Γιωργάκης έχει συνηθίσει κι αυτός έτσι. Όμως καταλήγω ότι σε αντίθεση με το Γώγο που το μπάνιο τον χαλαρώνει και πέφτει κατευθείαν μετά για νάνι, τη μπουμπού την τσιτώνει αφού ένα τρίωρο μετά το μπάνιο δεν κοιμάται με τίποτα! Την έκανα πάντα στις 9 και νωρίτερα από τις 12 δεν κοιμόταν, δοκίμασα χτες στις 8 και κοιμήθηκε κατά τις 11 και κάτι! Ε, σήμερα την κάναμε κατά τις 5 και 8 κοιμήθηκε για λίγο μέχρι τις 9 που ξύπνησε να φάει και τώρα θα την ξυπνήσω εγώ να την ταίσω για να κοιμηθουμε κι εμείς!

mGKop3.png60Jvp3.png

στονε μου ναι ολα καλα με το νινι προς το παρων η πητ μου δεν αλλαζει αλλα θα φανει κι οταν μπω στον μηνα μου ποτε θα εμπεδωθει αν θα εχω διαστολη συσπασεις και τα γνωστα!

ριτα μου ναι ειναι πολυ γλυκος ο Τιμακος μου ασε μετα αν τον αφησω ελευθερο να κανει οτι θελει θα γινει ο χαμος χαχαχα

Μαρινα μου σουπερ μου ακουγεται το καφεδακι σας ολα θα βρουν τον δρομο τους σιγα σιγα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

To ελπίζω Ρίτα μου :wink:! Γενικά είμαστε πολύ του προγράμματος και ο Γιωργάκης έχει συνηθίσει κι αυτός έτσι. Όμως καταλήγω ότι σε αντίθεση με το Γώγο που το μπάνιο τον χαλαρώνει και πέφτει κατευθείαν μετά για νάνι, τη μπουμπού την τσιτώνει αφού ένα τρίωρο μετά το μπάνιο δεν κοιμάται με τίποτα! Την έκανα πάντα στις 9 και νωρίτερα από τις 12 δεν κοιμόταν, δοκίμασα χτες στις 8 και κοιμήθηκε κατά τις 11 και κάτι! Ε, σήμερα την κάναμε κατά τις 5 και 8 κοιμήθηκε για λίγο μέχρι τις 9 που ξύπνησε να φάει και τώρα θα την ξυπνήσω εγώ να την ταίσω για να κοιμηθουμε κι εμείς!

Α και εγω τρελη φαν του προγραμματος η Ιωαννα εριχνε τρελο γελιο μαζι μου!

Λοιπον προσεξε επειδη ειχα και ημερολογιο και εγραφα :lol:αυτο που λες με το μπανιο το ειχε και ο Γρηγορης τις πρωτες 40 μερες ξαγρυπνουσε μετα το μπανιο και ετσι τον εκανα απογευμα μπανακι.

Μετα κοντα στο δευτερο μηνα του το εφερα εκει που ηθελα..

Τωρα το παει εκει που θελει αυτος..:lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...