Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Καλησπέρα,χθες την έκανα.Ναι καλέ κινούμε από καναπέ κρεβάτι βέβαια.Έκανα κ το μπάνιο μου.Δεν ειναι συνεχόμενα.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινακι και εσεις αρχηγοπουλα θα ειστε το καλοκαιρι!!!Μια χαρα κοντοζυγωνει!!!

Εγω παλι ειχα και εχω ακομα ενα θεμα που προτιμω να γεννησω Ανοιξη.

Ας υποθεσουμε οτι γεννουσα χειμωνα και ηθελα να το βγαζω εξω το βρεφος..που να το πηγαινα?Σε καφετερια κλειστη και χωρους κλειστους με την καπνα επουδενι...

Οποτε η Ανοιξη με βολεψε πολυ και για καφε που πηγαιναμε και για φαγητο καθομασταν εξω και ολα καλα.

Παντως ξαναλεω τυχερα ειναι αυτα..οτι λεμε τωρα σιγουρα ειναι τελειως στον αερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας

μόλις μου τηλ η μικροβιολόγος και μου είπε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι 5483 β χορειακή γιατί είναι τόσο πολύ?

ξέρει καμία να μου πει ?τηλ στην γυναικολόγο θα με δει την Κυριακή που εφημερεύει και μου είπε να μην ανησυχώ πολύ δεν είναι το 5483 ?

:tongue::tongue:

Ε το πολυ πολυ να εχεις διδυμα...χαχαχαχ

Πλακα σου κανω δεν εχω ιδεα απλα φανταζομαι οτι ισως εισαι περισσοτερων εβδμαδων τελικα.Ξερω οτι οταν η χοριακη ειναι υψηλη ειναι καλο...

Αντε με το καλο κουκλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια ετσι μου είπε και η γυναικολόγος θα τρελαθώ η πεθερά μου είναι δίδυμη με την αδελφή της και ο ξαδέρφος του άντρα μου έκανε τρίδυμα

Τελευταία περίοδο είχα 21 Ιανουαρίου που να ψάξω να δω έχω πάθει σοκ τώρα μέχρι την Κυριακή θα σκάσω

Διαφημίσεις

Εγω παλι πιστευω οτι η καλυτερη εποχη για να γεννησεις ειναι ο Φεβρουαριος. Τρως μεν την κλεισουρα του χειμωνα, αλλα για λιγο. Μεχρι να σαραντησει το μωρο εχει μπει ο Απριλιος, εχει μεγαλωσει και η μερα και σου φτιαχνει η διαθεση. Ασε που μπορεις να πιεις κι ενα καφεδακι εξω αν εχει ωραια μερα. Αυτο που λεει η Μαρινα με τον ατελειωτο ιδρωτα την ωρα του θηλασμου, το air condition που δεν ξερεις αν πρεπει να το βαλεις ή οχι, συν του οτι δε βρισκεις εναν ανθρωπο στην Αθηνα (ολοι ειναι διακοπες), εχει απολυτο δικιο! Ασε που αμα γεννησεις Φεβρουαριο μεχρι τον Αυγουστο εχεις κοψει και την αποστειρωση, το ωραριο του μωρου εχει στρωσει κατα πολυ, οποτε ευχαριστιεσαι και τις διακοπες σου. Για μενα η χειροτερη εποχη ειναι απο τον Οκτωβριο μεχρι τα Χριστουγεννα που εχεις εναν ολοκληρο χειμωνα μπροστα σου... Τλεος παντων, θεωριες ειναι ολα!

Μαμαλευτερακι, δυο τεινα συμβαινουν... Η που εισαι πιο πολυ εγκυος, ή που εχεις διδυμακια! Αυτο μονο ο γιατρος μπορει να στο επιβεβαιωσει!:lol:

Αρμακι μη δινεις σημασια! Ο κοσμος τριβει τα χερια του για καυγα... Οποια γνωμη κι αν εχεις, δεν καταλαβαινω για ποιο λογο πρεπει να την επιβαλλεις στον αλλο και να τον κανεις σωνει και ντε και ακολουθησει τη δικη σου γνωμη...

Giovanna καλε ροδανι η μικρη! Παω στοιχημα οτι και ο Σωτηρης στα 3 θα ειναι σαν το διπλανο παιδακι στις κουνιες!:lol::lol:

t7fQp3.png

Κορίτσια ετσι μου είπε και η γυναικολόγος θα τρελαθώ η πεθερά μου είναι δίδυμη με την αδελφή της και ο ξαδέρφος του άντρα μου έκανε τρίδυμα

Τελευταία περίοδο είχα 21 Ιανουαρίου που να ψάξω να δω έχω πάθει σοκ τώρα μέχρι την Κυριακή θα σκάσω

Ε, τοτε μαλλον διδυμακια μυριζομαι!!!!:lol::lol::lol::lol: Αχ τι καλα!

t7fQp3.png

Μα ana08 μου βάση περιόδου είμαι 4 .1/2 εβδομάδες ούτε καν 5 δηλ την Κυριακή θα δούμε πόσα έχουμε . :confused::confused::confused::confused:

Αχ συγγνώμη σας πήρα μονότερμα με το θέμα μου συγγνώμη και ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας

άντε μακάρι να έχω δίδυμακια και να θηλάζω τον Λευτέρακι και τους 2σοματοφυλακες μαζί :tongue::-P:-P:lol::lol::lol:

μαράκι μου για την φουρνάρισα τί να πω; Να βρίσω;;; Άσε καλύτερα...ήθελα να ΄ξερα αφού είναι τόσο φρικη να είσαι όλη μέρα με το παιδί, τί τα κάνουν τα παιδιά;!!!!!!!!!!!

m57Zp2.png

ηρθαμε πηγαμε ειδαμε τον μπεμπη μας!!!

ειναι μια χαρα μεγαλωνει φυσιολογικα και ειναι σχεδον 2 κιλα μια χαρα φυσιολογικος λεει η γιατρος μου ολα ειναι καλα της ειπα και για τις συσπασεις και μου ειπε να προσεχω κι να δω οτι εχω συχνες να παω στην κλινικη μεχρι 10 την μερα παντως ειναι φυσιολογικο λεει,μου ειπε να μην πολυκουραζομαι κι εως το επομενο ραντεβου με θελει εγκυο μετα δεν την πειραζει :lol:

αυτα τα νεα μας!!!

μαμαλευτερακη μου λες να εχουμε διδυμακια αχ τι καλα!!!!

αρμακι επρεπε να ημουν εγω στο φουρνο και με τα νευρα που εχω το τελευταιο διαστημα να εβλεπες τι θα γινοταν :lol::lol::lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ελα ντε ρε σαρδελακι ..ετσι με φουντωνει και εμενα μια φιλη μου συχνα πυκνα..:lol:

Νατασσα προσεξε το σκεπτικο μου...(κουβεντα να γινεται παντα ετσι?).

Εισαι σωστη στη σκεψη σου και εγω θα προτιμουσα να γεννησω ας πουμε Φεβρουαριο και να ειναι τα πραγματα οπως τα λες το καλοκαιρι ομως (το εχω φιλοσοφησει :lol::lol:)για να γινει αυτο πρεπει καποια να μεινει εγκυος Ιουνιο δε θα ειναι μεσα στο αγχος του πρωτου τριμηνου καλοκαιριατικα?ε?

:lol::lol:

Πολυ πλακα εχει η κουβεντα στο αγνωστο ..ιδια ελεγα και με τις φιλες μου πριν κανουμε τα πρωτα παιδακια μας..τελικα η καθε εποχη εχει τις δυσκολιες της γερα να ειναι και ολα καλα!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ωραια βατραχακι μου τελειος ο μικρος!!Λοιπον τωρα προσεχε!!

Θα σε εχουμε υπο παρακολουθηση.Κατσε και μην κανεις τιποτα!!!

Αληθεια στον τιμο τι εχεις πει?Εχεις κανει κουβεντα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Άσχετο τώρα: Πικούλίνα πού είσαι??? Ο άντρας μου επιστρέφει από την κοινή μας παιδίατρο! Νομίζω ότι μετά από τη λαχτάρα τη δικιά σας με τον τρελό πυρετό του Παναγιωτάκη μετά το εμβόλιο, το έχει πάρει από φόβο αυτό της ανεμοβλογιάς και ενώ τον βρήκε εντάξει το Γώγο του έκανε μόνο ένα άλλο που είχαμε σε εκκρεμμότητα και είπε στον άντρα μου ότι της ανεμοβλογιάς 8η-10η μέρα μπορεί να κάνει υψηλό πυρετό αν κολλήσει την οποιαδήποτε ίωση επειδή ρίχνει το ανοσοποιητικό, και επειδή έχουμε και τη μπουμπού στο σπίτι ας το αφήσουμε προς το παρόν! Τη σκαπουλάραμε για αυτό το μήνα! Περιμένω να επιστρέψουν να μου πουν τι άλλο τους είπε, γιατί τον έστειλα και με χαρτάκι με απορίες και για τη μπουμπού!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βατραχάκι μια χαρά μεγαλώνει ο μπουμπούκος σου! Κάτσε κι απόλαυσε τους 2 μήνες -που λεέι ο λόγος δηλαδή, αφού τον τελευταίο καιρό όσο βαραίνεις είναι δύσκολα τα πράγματα- γιατί ο 1ος καιρός με το μωρό κακά τα ψέματα έχει δυσκολίες και απίστευτες χαρές βέβαια!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σς κοριτσια .

μαμαλευτερακη πολυ ωραια νεα ειναι αυτα που μας ειπες!συγχαρητηρια βρε!!!

αντε με το καλο τα ''δυδιμακια''???

κοριτσια συμφωνω με μαρινα και με νατασα για το θεμα γεννησης.

εγω συλλαβα τελη ιουλιου και γεννησα απριλιο.και το καλοαιρι δεν περασα καλα λογω εγκυμοσυνης αλλα και το επομενο επαθα αυτο που ειπε η μαρινα.ιδρωνα απο τον θηλασμο,ιδρωνε και το μωρο και τα κιλα δεν ειχανε χαθει και πολλα αλλα.

μου αρεσει τωρα που γεννησανε οι αδερφες μου.το καλοκαιρι και μπανια κανανε ενω ηταν εγκυες και τωρα θα κανουνε ανετα και τα μωρα θα ειναι κα ξεπεταγμενα.

θα καθονται κιολας!

αλλα οπως ειπατε ολα αυτα ειναι αποψεις...γερα να ειναι

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...