Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

@dimitra κάπου μου είχες απαντήσει για την κυστικη ίνωση αλλά πολλές οι αναρτήσεις μετά κ κάπου το έχασα!Σ ευχαριστω όπως κ να χει.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που θα πάμε φέτος εγώ βαρελά εκείνη την ερημική παραλία να μου πεις κοπελιά γιατί θα είμαι τοφαλα ιχιχιχιχιχι

Χαρα να δεις ο δικός μου χάιδευε την κοιλία ποια κοιλία ?

τέλος πάντων εγώ έμεινα μονό κόκαλα και αυτός έκανε ότι τον ενοχλούσε η μπέμπα το μεσημέρι που με φίλησε … χιιχιχιχιχ

χαχαχαχα τι βαρελα καλε αντε οσα και να βαλεις εισαι και δυο μετρα που να φανουν θα τα τσακισουμε τα παγωτακια φετος χαχαχα!

μαλλον καποιος θελει μπεμπα ε;;;;;;;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

kiko καλά εγώ να μάθω να βάζω τικερακια ????

χιχιχιιχιχ

θα κάνω 10 παΐδια και τικερακια δεν θα ξέρω να βάζω ακόμη ιχιχι

γιατί καλέ , είσαι και 2 μέτρα κοπέλα όπως λέει το Βατραχάκι.:wink::wink: και δεν ξέρεις να βάζεις τικεράκι.

Ντροπήςςς , που λέει και η διαφήμιση του Τζάμπο.

Βατραχάκι με το καλό να πάτε στο γιατρό.

χαχαχαχα τι βαρελα καλε αντε οσα και να βαλεις εισαι και δυο μετρα που να φανουν θα τα τσακισουμε τα παγωτακια φετος χαχαχα!

μαλλον καποιος θελει μπεμπα ε;;;;;;;

ʽ άσε ΑΣΕ ΑΣΕ άνοιξε παγωτάτζιδικο στην πόλη μμου δεν μπορείς να φανταστείς όλο και περνούσα για μια μπάλα ..

Φιλενάδα το καλοκαίρι θα σκίσω πολλά ΠΑΓΩΤΑ θα είμαι και έγκυος η μπέμπα θα τα ζητά χιχιιχ

Ναι το θέλει το τζενακη ο κάλος μου χιχιιχιχ να έχει λέει και λίγα πρωτεία

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Μαμαλευτερακι, συγχαρητηρια! Ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη! Κοριτσια, ο κλοιος εχει αρχισει να στενευει...:rolleyes:

Ριτα πολυ μου αρεσει γραβατωμενος ο μικρος! Και πολυ αντρακι λεμε!!!:lol::lol::lol: Εχει πλακα τωρα να την καθιερωσετε τη γραβατα σε καθημερινη βαση!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Μαμαλευτεράκι συγχαρητήρια!!!! Να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη!

Νατασα καλή επιτυχία με την καινούρια κοπέλα! Αφού πάντως θα επιβλεπει και η μαμά σου είναι πολύ σημαντικό. Ευχομαι να είναι πολύ καλή! όσο για τον κλοιό που στενεύει, το έλεγα και με το σαρδελάκι,(ο καλός μου δλδ μου το έλεγε) στο τέλος θα μας διώξουν από το καφέ εμάς που δεν το σκεφτόμαστε ακόμα! Εσύ μπορεί και να την γλιτώσεις!:lol: :lol: :lol:

Ριτα ο Γρηγόρης είναι τέλειος με την γραβατιά! Έτοιμος για μεγάλη ζωή! :lol:

Κωνκωνακι και ο Κωνσταντινούλης κούκλος!!! Μεγάλωσε πολύ!

Κίκο εγώ είπα, ποντάρω σε εσένα και την joa μας ότι θα είστε οι επόμενες :-) Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά με την φίλη σου!

Λοιπόν σήμερα πήγα στον φούρνο και ακούστε διάλογο με την φουρνάρισα(είναι νέα κοπελα και έχει 2 παιδιά)

''Δουλευεις''?

''όχι''

''και πως αντέχεις?

''τι εννοείς πως αντέχω, το παιδί μου?''

''ναι, πως αντέχεις να είσαι όλη μέρα με το παιδί?''

Μου γύρισε λίγο το ματι αλλά επειδή έχω πει στον εαυτό μου ότι θα γίνω καλύτερος άνθρωπος δεν απάντησα κατάληλα..δεν με νοιάζει να έχει διαφορετικη γνώμη από εμένα, αλλά ρε κορίτσια μου το έλεγε με έναν τρόπο και μία αηδία σαν να είμαι καμιά παρακατιανή :lol: :lol: :lol: Και ζητιάνα να ήμουν με λιγότερο οίκτο θα με κοιτούσε..

Ε, της είπα κι εγώ απλά ότι στην αρχή θα ήθελα κι εγώ να φουλευω κάπου να ξελαμπικάρω αλλά τώρα το απολαμβάνω πάρα πολύ που την μεγαλώνω εγώ και ότι θα βγω για δουλειά μόνο επειδή υπάρχει ανάγκη..τι να πεις?...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα κοριτσάρες.

Μαμάλευτεράκι συγχαρητήρια. Χτες δεν το συζητούσες για εγκυμοσύνη και σήμερα είσαι κιόλας 5 εβδομάδων. ΜΠΡΑΒΟ. Με το καλό να έρθει η μπέμπα που επιθυμείτε.

Κωνκων εγώ δεν είδα τον Κωνσταντίνο σου. Βάλε τη φωτογραφία πάλι pleaseeeeeee!

Ρίτα για το Γρηγόρη δεν έχω λόγια. Είναι σούπερ αντράκι.

Κίκο εύχομαι τα καλύτερα για τη φιλενάδα σου. Καλή στερέωση λένε εδώ.

Λοιπόν, το κούνια μπέλα, το τραγουδάει και η Αλεξάνδρα, όπως επίσης και το πούντο - πούντο το δαχτυλίδι. Το Σάββατο που είμαστε στις κούνιες, δίπλα μας κουνιόταν και ένα αγοράκι 3 χρονών, και όταν ο μπαμπάς του άκουσε την Αλεξάνδρα, και την πολυλογία που είχε η δικιά μου, έπαθε πλάκα. Ο μικρός του λέει ακόμα τα πολύ βασικά. Κάποια στιγμή μου λέει η Αλεξάνδρα 'δεν θέλω άλλο κούνια, πάμε γύρω-γύρω', ο διπλανός μπαμπάς γουρλώνει τα μάτια του, γυρίζει, με κοιτάει και μου λέει 'πόσο είπατε ότι είναι η μικρή σας;' :lol::lol::lol::lol:

Τώρα,όσον αφορά το θέμα κλεισούρα, και εμείς βγήκαμε στις 18 μέρες, και μάλιστα χωρίς ευχή γιατί ο παππάς μου είπε 'πάρε το παιδί σου και πήγαινέ το βόλτα και μην ακούς αηδίες' (υπάρχουν και προοδευτικοί παππάδες), αλλά όσο να είναι βράδυ δεν βγήκα γιατί είχε κολικούς, από μπάνια πρέπει να έκανα καμιά 10αριά όλα και όλα, όλοι οι φίλοι μου έβγαιναν και μου έσπασαν τα νεύρα.........πιέστηκα λίγο. Θα συμφωνήσω και εγώ ότι τελικά η καλύτερη περίοδος είναι Φλεβάρης - Απρίλης, εκεί δηλαδή που ανοίγει ο καιρός και έχεις μπροστά σου Καλοκαίρι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Μου γύρισε λίγο το ματι αλλά επειδή έχω πει στον εαυτό μου ότι θα γίνω καλύτερος άνθρωπος δεν απάντησα κατάληλα..

Το έχεις βάλει στους στόχους του 2010; :lol::lol::lol::lol::lol: Όσο για τη φουρνάρισσα......τα λόγια περιττεύουν.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ε, της είπα κι εγώ απλά ότι στην αρχή θα ήθελα κι εγώ να φουλευω κάπου να ξελαμπικάρω αλλά τώρα το απολαμβάνω πάρα πολύ που την μεγαλώνω εγώ και ότι θα βγω για δουλειά μόνο επειδή υπάρχει ανάγκη..τι να πεις?...

Τι να πεις! Σκέψου τι τρελόπαιδα θα έχει η γυναίκα που θα έχει απηυδήσει χαχαχα!!!!!

Μαμαλευτεράκι με το καλό το νέο σας μέλος.

Ρίτα τι Γρηγόρης είναι αυτός!!!! Να τον χαίρεστε τον τυπάκο σας.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πάλι κοιμομουν η αρκουδιτσα..

Ρίτα ο Γρηγορακης μοιαζει με επιχειρηματία, ο χαρτοφυλακας του λείπει, χαχα

Πολύ το υποστηριζει το λουκ αλα γραβατα, να την καθιερώσετε!!!

Αρε τι businessman θα γινει αυτός..Οχι μονο θα αρχισουν να σου αρεσουν, θα τρεχεις να του παιρνεις και καινουριες σε λίγο!!Συλλογη απο γραβατες θα κανετε σαν τον Ακη Παυλόπουλο..Οσα κοροιδευαμε με τους γιους μας, όλα θα τα λουστουμε!!

Μαμαλευτερακη συγχαρητηρια!!!Καλε τι λίγο εγκυος..εγω 900 ειχα, εσυ ακομη το σκεφτεσαι;;;Κτ ψιλιαστηκες δλδ χτες που ελεγες περι εγκυμοσυνης

Πάω να ταϊσω κι ερχομαι σε λίγο να σας διαβασω

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σαε ευχαριστουμε για τα κοπλιμεντα.

Καλα αρμα τη γνωμη μου για κατι τετοιους τυπους και τετοιου ειδους σχολια την εχω ξαναπει στο παρελθον.Ασε μην τα παρω παλι.Εχω και εγω καναδυο τετοιους εξυπνουληδες γνωστους..

Παλι καλα που εχεις γινει καλυτερος ανθρωπος αυτη την εποχη :lol:και επεσε σε σενα διαφορετικα εμενα δε θα μου γλιτωνε :wink:

Υπρχει βεβαια και το αλλο ειδος που σου λενε..''ελα μωρε και σιγα τι κανεις σπιτι ολη μερα ποσο κουραστικο να ειναι το παιδι..''

Αυτοι ειναι συνηθως οι μη εχοντες παιδια και τους απαλασσω λογω αγνοιας :lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οι άντρες μου πήγαν για εμβόλια, για να δούμε τι θα κάνουν αφού ο Γώγος μια μυξούλα και βηχαλάκι τα έχει, και βρήκα χρόνο να σας διαβάσω!

Αντε μόλις φτιάξει ο καιρός να συνατηθούμε στο άλσος. Εκεί κοντά δε μένεις?

Ναι απέναντι! Άντε να βρισκόμαστε να παίζουν και τα παιδάκια μας να τα λέμε κι εμείς από κοντά!

Για το θέμα της κλεισούρας με το μωρό τα είπα και πιο πάνω!Αυτή τη φορά πάντως που έμεινα έγκυος Απρίλιο, μια χαρά πήγαμε διακοπές το Καλοκαίρι, ταξίδεψα αεροπορικώς, τέλεια! Εγώ και στο Γώγο και τώρα βγαίινω έξω αλλά επειδή το μωρό μέχρι να 40ντήσει δεν το έβγαζα ούτε τότε, ούτε τώρα, έχω άγχος να επιστρέψω γρήγορα να το θηλάσω! Όμως το Καλοκαίρι δεν κρατιόμουν με τίποτα ήθελα κάθε μέρα βόλτα, τώρα υπήρχαν μέρες που είχε πραγματικά πάααρα πολυ κρύο και κανείς δεν είχε όρεξη να βγει οπότε δεν έχανα τίποτα! Επίσης, για το θηλασμό πολύ καλύτερα τώρα, την άλλη φορά σε κάθε γεύμα γινόμουν μούσκεμα στον ιδρώτα, δεν ήξερα αν πρέπει ή όχι για το μωρό να ανάβω air-condition κλπ! Βέβαια γέννησα και κατακαλόκαιρο, 6/7 κι επίσης πήγαμε διακοπές με το που σαράντησε το μωρό αλλά νομίζω θα είναι καλύτερα φέτος που θα έχει κάπως μεγαλώσει, αφού θα έχει στρώσει κάπως το πρόγραμμά του και δε θα αγωνιώ πού και πότε θα το ταίσω!Από την άλλη στο θέμα των ιώσεων έχετε απόλυτο δίκιο ότι τώρα είναι χειρότερο, αλλά έτσι κι αλλιώς το 2ο παιδάκι είναι πολύ περισσότερο εκτεθιμένο στα μικρόβια και τους ιούς! Όλα αυτά βέβαια είναι τελείως θεωρητικά, αφού όπως τα είπα η Κωνκων σημασία έχει να γεννιούνται γερά μωρά και τα άλλα δεν είναι τίποτα, εξάλλου δεν είναι απόλυτα στο χέρι μας να αποφασίζουμε πότε θα γεννήσουμε! ΓΙα τη μισή ευχή κι εγώ με έναν ιερέα που μίλησα μου είπε ότι δεν υπάρχει, τελικά ήρθε κάποιος άλλος και κανονικά μας τη διάβασε! Κι εγώ το βρίσκω καταθληπτικό αυτό που λένε για 40 μέρες μην το κουνήσεις ρούπι!

Deleni κι εμένα κάτι τέτοια κάνει η μικρή ότι πνίγεται! Εμένα με πειράζει πολύ περισσότερο που δεν τρώω γαλακτοκομικά παρά ψάρι! Στη δική μας περίπτωση και στα 2 παιδιά με τα θαλασσινά και το ψάρι είχαμε τρελούς εμετούς! Μακάρι να μην ισχύει αυτό για εσάς!

Αναστασία ο συνδυασμός κοπέλα και επιτήρηση από τη μαμά σου είναι ό,τι καλύτερο νομίζω!

Μαμά Λευτεράκι με το καλό! Χμμμ κάτι ήξερες που το ανέφερες τελευταία!

Είδα φώτο Γρηγοράκη με γραβάτα! Απίστευτος! Ρίτα να τον χαίρεσαι και πάλι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...