Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια έχω ΧΟΡΕΙΑΚΗ 1500 ΜΑΛΩΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΕΓΚΥΟΣ …

Είμαι πολύ χαρούμενη μίλησα με την γυναικολόγο και μέσα στην εβδομάδα θα πάω να με δει και με υπέρηχο …

Αε άλλα τερτίπια μπαίνουμε πρέπει να ελαττώσουμε τους θηλασμούς σίγα σιγά

τι τελεια νεα ειναι αυτα ζουζουνα μου;;;

αντε με το καλο κι ολα να πανε τελεια να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!

πολυ χαρηκα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημερα ολη μερα ο Γρηγορης ειναι ετοιμος για μπουζουκια..οταν βγηκαμε βολτα εβγαλε τη γραβατα εξω απο το μπουφαν χαχαχα και οταν φαγαμε την εκανε σαλιαρα...

Εχουν γινει αχωριστοι..και μου αρεσει που ελεγα οτι δεν παω καθολου τα γραβατωμενα αγορακια.χαχα

..............................

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ασε πολυ γελιο σου λεω μας κοιταζαν στο δρομο καλα ,καλα..

Να σας πω και ενα σκηνικο..ο μικρος μετραει αγγλικα και ελληνικα.

Οταν πηγαμε σε ενα μαγαζι με παιδικα ρουχα ζητουσε να του δωσουν κατι μπαλονακια που εχουν για τα παιδια.

Του εδωσε λοιπον ενα η πωλητρια και της λεει με υφος...''twooo'' με κοιτει η κοπελα και της λεω ''α θελει δυο΄΄΄πεταγεται ο Γρηγορης ''ναι δυοοο'' μου λεει η κοπελα..

''αγγλομαθης ειναι το παιδακι σας?'''

χαχαχα μιλαμε λυθηκα στα γελια..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Α βατραχακι αυτος ο ταπητας κατω ειναι πολυ βολικος για τα ζωηρουλικα μας.

Ευτυχως πλεον και εδω εχουν στις περισσοτερες παιδικες χαρες γιατι αλλιως....

Ωραια περασατε ε?

Μπραβο ξεσαλωσε ο μικρος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα79 ευχαριστώ να σου ζήσει ο γιος κούκλος παίδαρος … πρέπει να μάθω να βάζω φωτογραφίες ζήλεψα τώρα

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΜΟΥ …………….. εσύ με τον μπέμπη και γκαστρουλα φέτος το καλοκαίρι ααααααα είχε δίκιο ο άντρας σου τα κανόνισαν καλά με τον δικό

:tongue::tongue:

εδω οι περισσοτερες εχουν χωμα αλλα αυτη ειναι καινουρια παιδικη χαρα και ειναι πολυ ωραια μονο οι παιδοτοποι εχουν τετοιο ταπητα.

ασε ναι ξεσαλωσε να τον εβλεπες ετρεχε και γελουσε τρελη χαρα πολυ χαιρομαι οταν τον βλεπω ετσι χαρουμενο.

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΜΟΥ …………….. εσύ με τον μπέμπη και γκαστρουλα φέτος το καλοκαίρι ααααααα είχε δίκιο ο άντρας σου τα κανόνισαν καλά με τον δικό

χαχαχα μια χαρα τα κανονισαν ασε!!!

Εγω παλι μονη μου με τον Γρηγορη βατραχακι μου ειναι αδυνατον πλεον να τον ακολουθησω στην παιδικη χαρα...

Μιλαμε και ο ανδρας μου που δεν παραπονιοταν το σαββατο απηυδησε..εχουν ξεσαλωσει παει και τελειωσε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ασε ριτα ευτυχως ηταν περιφραγμενη με πορτουλα και δεν ειχε φοβο να φυγει και στα παιχνιδια που ανεβαινε ηταν χαμηλα οποτε μια χαρα ειχα και την ανηψια μου μαζι που τον κυνηγουσε χαχαχα

Μαμάλευτεράκι πολλά συγχαρητήρια καλέ. Ο θηλασμός απ’ότι κατάλαβα δεν θεωρείται και η καλύτερη αντισύλληψη έ.χιχιχιχχι.

Μου φαίνεται έχετε βάλει σκοπό όλες εδώ μέσα να προσθέσουμε και 2ο tickeraki (όσες δεν έχουμε), τουλάχιστον βρε μαμάλευτεράκι κανόνισε τώρα να προσθέσεις μια και καλή 2 tickerakia.Μπράβο, μπράβο πάντα τέτοια. Ακούω στοιχήματα για την επόμενη….

Ρίτα ο γιός σου μου θυμίζει έλληνα κροίσο ηλικίας 2 παρά κάτι χρονών με 8 γράμματα.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ. Super , σας φαντάζομαι και γελάω μόνη μου.

Μόλις τώρα μίλησα και με μια φίλη μου η οποία είναι στην ηλικία μου κορίτσια και προσπαθεί εδώ και 4 χρόνια να κάνει παιδί αλλά δυστυχώς τίποτα. Είχε μείνει έγκυος πριν ένα χρόνο αλλά είχε τρομερή αποκόλληση και το έχασε και τον τελευταίο χρόνο παιδεύεται με κάτι ενέσεις που κάνει στην κοιλιά (δεν ξέρω γιατί ακριβώς είναι) και μόλις τώρα παρατήρησα ότι δεν ήρθε σήμερα στη δουλειά και την πήρα τηλέφωνο και μου είπε τα ευχάριστα από τη μία αλλά από την άλλη έχει πάλι αποκόλληση ρε γ@#@# μου και ειλικρινά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι πολύ καλός άνθρωπος και το θέλει τόσο πολύ και το θεωρώ μεγάλη αδικία να μη της κάτσει τουλάχιστον αυτή τη φορά.Αχ ευχηθείτε να πάνε όλα καλά και σε ‘κείνη.

Αυτά από ‘μένα σας χαιρετώ γιατί θα την κάνω σε λίγο είμαι και κομμάτια τελείως , ο μικρός είχε ξυπνήσει στις 230 και τον ξαναπήρε ο ύπνος στις 400 το πρωί.

Μου φαίνεται Ρίτα ο δικός μου ο γιος ήταν να βάλει τη γραβάτα και να πάει στα μπουζούκια χθες το βράδυ με την όρεξη που είχε.:tongue::tongue::tongue:

χαχαχα μια χαρα τα κανονισαν ασε!!!

Που θα πάμε φέτος εγώ βαρελά εκείνη την ερημική παραλία να μου πεις κοπελιά γιατί θα είμαι τοφαλα ιχιχιχιχιχι

Χαρα να δεις ο δικός μου χάιδευε την κοιλία ποια κοιλία ?

τέλος πάντων εγώ έμεινα μονό κόκαλα και αυτός έκανε ότι τον ενοχλούσε η μπέμπα το μεσημέρι που με φίλησε … χιιχιχιχιχ

Δλδ μαμαλευτερακι ποσο να εισαι τωρα?

Σορρυ που ρωταω αλλα απο χοριακες δεν εχω ιδεα.

Λες και εγώ ήξερα είμαι λεει 5 εβδομάδες και έχω χορειακή 1500 στον Λευτέρη 12 εβδομάδες έμαθα ότι ήμουν έγκυος πρώτη φόρα έκανα και εγώ χορειακή

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...