Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατασσα καλη επιτυχια με την κοπελα..δυσκολο πραγμα να βρεις η αληθεια ειναι.

Εσυ σε γραφειο απευθυνθηκες ή απο γνωστο?

Ξεκινησα να το λεω σε γνωστους, αλλα προκοπη δεν ειδα... Οποτε πηγα σε γραφειο. Δεν ειχα επιλογη. Για να δουμε...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή επιτυχία Νατάσα.. την έχεις συναντήσει την κοπέλα; πάντως είναι πολύ σημαντικό που είναι δίπλα η μαμά σου, κατά κάποιο τρόπο έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ;)

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα, θα πάω να κουρευτώ (τις 5 τρίχες που έχω στο κεφάλι μου :lol::lol::lol:) και ήδη απο τώρα νιώθω άλλος άνθρωπος!!! Θα παώ και για λίγα ψώνια (για το μωρό κυρίως) και είμαι.... περιχαρής!!!!!

Φιλιά, τα λέμε το βράδυ!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κικο μη στεναχωριεσαι..η αληθεια ειναι οτι βλεπω και εγω μια φαση μεγαλης προσκολλησης σε μενα.

Ενω μεχρι τωρα νομιζα οτι ειχε αδυναμια στον μπαμπα του πλεον βλεπω οτι ναι μεν τρελαινεται για τον μπαμπα αλλα καθημερινα πραγματα θελει να τα κανουμε μαζι.

Κατι φορες τον περνει η μανα μου και μου τον φερνει μετα απο 5 λεπτα επειδη φωναζει ΄΄μαμακα ..μαμακααα''.

Μια φαση ειναι και θα περασει εγω παντως το απολαμβανω μιας και μου κανει πολλες γλυκες.

Κων κων το καθρεφτακι ειναι πτεσμα...χαχα

Ενταξει εχεις δικιο και εγω εχω αισθανθει πολυ ασχημα αν και ξερω οτι ειναι μικρο παιδακι αλλα νιωθω χαλια οταν κανει ζημια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Deleni αντε βρε κοριτσι καλα ψωνια και καλο κουρεμα!!

Ολα μπαινουν σε σειρα σιγα σιγα και ουτε που θα το καταλαβεις!

Νατασσα νομιζω οτι ειναι πολυ σημαντικο που η μαμα σου ειναι απο κοντα.Μεγαλη υποθεση!!Εχει και ενα ''φοβο'' η γυναικα ετσι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α, οκ ταλε κουαλε τα αγορακια μας!:lol::lol::lol:

Οχι Κικο μου, και παλι κοπελα τον κραταγε αλλα τωρα μου φευγει και ειμαι να σκασω... Η μαμα μου μενει στο διπλα σπιτι, δε δουλευει οποτε ειναι κι εκεινη συνεχεια μαζι του. Αλλα δεν ηθελε να αναλαβει με τιποτα να τον εχει ολη μερα μονη της. Και την καταλαβαινω απολυτα να σου πω. Ειναι νεοτατη, υπερδραστηρια, εχει του κοσμου τις ασχολιες, ειναι και πολυ του εξω (3-4 φορες την εβδομαδα θα βγουνε το βραδυ με τον μπαμπα μου ή θα εχουν κοσμο στο σπιτι) και γενικα δεν ειναι ο ανθρωπος που θα μπορουσε να κλειστει μεσα στο σπιτι 10 ωρες την ημερα. Δικαιωμα της, κι εγω ετσι ακριβως θα ειμαι στα εγγονια μου! Επειτα σ'εμενα πεθερικα δεν παιζουν για να πεις να μοιραζονται τις μερες... Ετσι εχει οπως λεει την υψηλη επιστασια, χωρις να αισθανεται οτι κλεινεται. Υπαρχουν μερες που θα ειναι συνεχεια με τον Σωτηρη και δε θα παει πουθενα και αλλες που θα κανει το προγραμμα της. Ετσι ειμαι κι εγω πιο ησυχη και οτι δεν την κουραζω απο τη μια, απο την αλλη δεν αφηνω ενα μωρο ολη μερα με μια ξενη γυναικα. Τα ματια της μαμας μου, αλλα και του μπαμπα μου ειναι πανω της συνεχεια!:lol::lol::lol:

Ε τότε βρε κοπέλα μου μη σε προβληματίζει , τη στιγμή που έχεις δικούς σου ανθρώπους για κάθε ενδεχόμενο δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορεί στην αρχή ο μικρός να του φανεί κάπως αλλά αν είναι καλή η κοπέλα και ξέρει από παιδιά , θεωρώ ότι θα τα βρούνε σιγά σιγά. Όπως και να’ναι εύχομαι να τα βρούνε αμέσως και να ταιριάξουν. Καλή αρχή να έχετε.

μπράβο και στη μανούλα σου μια χαρά κάνει η γυναίκα , μακάρι και η δικιά μου να ήταν έτσι , εμείς τους κάνουμε χρυσούς για να πάνε μια εκδρομή αλλά τζίφος.

Διαφημίσεις

Σχετικα με τις ευχες κτλ..

Εγω επειδη ειχα τον πεθερο παππα περιμενα ποτε θα ερθει Αθηνα και μας διαβασε μια ευχη καπου στις 15 μερες ..βασικα ηθελα απλα να διαβασει το παιδι ο παππους του καποια στιγμη και ετσι δεν εδωσα σημασια σε μισες ευχες κτλ.

Μεχρι τις 20 μερες η αληθεια ειναι οτι οχι βολτα δεν ηθελα αλλα ουτε να σκεφτω δεν προλαβαινα ο Γρηγορης ετρωγε οληηηη μερα ..ολη ομως..

Μετα τις 20 μερες αρχισα να βγαινω..ειχα παει και για πεντικιουρ μανικιουρ και ενιωθα οτι ειχα παει μπουζουκια θυμαμαι..χαχα

Το παιδι ειχα αποφασιεσει να μην το βγαλω μεχρι να σαραντισει παρολα αυτα τον βγαλαμε μια μικρη βολτα καναδυο μερες πριν.

Περα απο το θρησκευτικο κομματι θεωρω οτι ηταν και λιγο επιφοβο να το βγαζω απο νωρις και ετσι εκανα υπομονη.

Γενικως πιστευω οτι ολα αυτα καθιερωθηκαν σε μια εποχη που οι γυναικας δουλευοντας σε χωραφια κτλ επαιρναν τα παιδα μαζι και πολλα αρρωσταιναν οπως ξερετε κτλ αυτος λοιπον ηταν ενας τροπος νομιζω να κανουν τις γυναικες να τα κρατανε σπιτι για ενα διαστημα προκειμενου να τα προφυλαξουν.Και επειδη δεν υπηρχε αλλος τροπος να τους το δωσουν να το καταλαβουν το εριχναν στη θρησκεια.

Εγω παντως κινηθηκα βαση του ενστκτου μου, μολις ενιωσα σιγουρια τον εβγαλα και απο εκει και περα καθε μερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικο μη στεναχωριεσαι..η αληθεια ειναι οτι βλεπω και εγω μια φαση μεγαλης προσκολλησης σε μενα.

Ενω μεχρι τωρα νομιζα οτι ειχε αδυναμια στον μπαμπα του πλεον βλεπω οτι ναι μεν τρελαινεται για τον μπαμπα αλλα καθημερινα πραγματα θελει να τα κανουμε μαζι.

Κατι φορες τον περνει η μανα μου και μου τον φερνει μετα απο 5 λεπτα επειδη φωναζει ΄΄μαμακα ..μαμακααα''.

Μια φαση ειναι και θα περασει εγω παντως το απολαμβανω μιας και μου κανει πολλες γλυκες.

Το ξέρω βρε Ριτάκι μου και εμένα τώρα τελευταία ίσως γιατί και εγώ όταν είμαι μαζί του συμπεριφέρομαι χειρότερα από παιδί και παίζουμε σαν τρελοί έχει φάει τρελό κόλλημα.Να σου πω την αλήθεια και εγώ στην αρχή ένιωθα άσχημα γιατί μέχρι πρότινος όταν τον άφηνα δεν έκανε καμία κίνηση ή να δείξει ότι στεναχωριέται έστω και λίγο και αναρωτιόμουν μα καλά αυτό το παιδί δεν με θέλει καθόλου; Αλλά σήμερα συνειδητοποίησα ότι καλύτερα να περνάει καλά με τους άλλους και να μη μου δείχνει αυτή τη δυσαρέσκεια γιατί και εγώ αρρωσταίνω όταν τον βλέπω να κλαίει.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!!

Τα νέα μας..... Όλο το Σάββατο είμασταν έξω , το πρωί βγήκαμε βόλτα με την μικρή και γυρίσαμε το μεσσημέρι και πέσαμε ξερές και οι δυο και κοιμηθήκαμε.Μετά το απόγευμα γιόρταζε ο ανηψιός-βαφτισημιός μου και έτσι από νωρίς πήγαμε με την μαμά μου στην αδελφή μου και μετά ήρθε και ο αντρας μου.Η μικρή ξεσάλωσε με τα αγόρια και περάσαμε πολύ καλά.

Την Κυριακή με έπιασε η προκοπή και σιδέρωσα μετά μαγείρεψα και το μεσσημέρι έπεσα και κοιμήθηκα μαζί με την μικρή γιατί ένιωθα πτώμα.Το απόγευμα δεν σηκώθηκα και πολύ ορεξάτη αλλά με την Ραφαέλα που να κάτσω να διαβάσω τα νέα σαςΕπιχείρησα μια φορά και ήρθε κατευθείαν πάνω μου και τώρα και με την κοιλιά δεν βολεύομαι καθόλου.

Εσείς τι κάνετε δεν πρόλαβα να διαβάσω νέα σας....ελπίζω να είστε όλες καλά.

Αλήθεια έχουμε κανένα νεότερο από την Ιωάννα???? Τι κάνει ο Χρηστάκης????

Πετρούλα μου τι κάνεις, πως αισθάνεσαι???? Αντε να έρθει γρήγορα η Παρασκευή να πας στο γιατρό.

Δεν μου έστειλες μην.για κείνο που λέγαμε.Περιμένω....

Φιλάκια σε όλες !!!!! Θα προσπαθήσω να σας διαβάσω.

Κωνκων τέλειο το αγοράκι σου!!!!!! Το μόνο που είδα!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Την κοπελα Deleni μου, την ειδα οταν ηρθε σπιτι να κανουμε το ραντεβου. Ειναι απο τη Γεωργια, 28 χρονων και εχει ενα παιδακι 4 χρονων που το εχει αφησει στη χωρα της... Μου αρεσε πολυ γιατι πρωτον ειναι μανα και δευτερον μου φανηκε πολυ γελαστος ανθρωπος! Για να δουμε...

Γενικα ειναι μεγαλη υποθεση αυτο με τους γονεις μου. Και τον φοβο τους εχουν, αλλα και περνανε ολη μερα απο εξετασεις!:lol:

Θα σας πω τα νεα απο εβδομαδα!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

αχ καλέ δεν σας είπα και το νέο...λέμε το φεγγαράκι μου λαμπρό..αρχίζω εγώ, λέει ο Αστέρης "ακεράκι μου λαμπό" (αστεράκι λέει χαχα) συνεχίζω εγώ κι ο Αστέρης λέει την τελευταία λέξη χαχα.

όσο για τις ευχές κι εγώ πήρα στις 20 μέρες και μετά στις 40...αυτό! Βόλτες δεν πολυβγαίναμε, ας πω καλύτερα ότι όλο το καλοκαίρι κλειστήκαμε μέσα!

m57Zp2.png

Ουφ τι δουλειά και αυτή Δευτεριάτικα!!!

Νατάσα μου , ευχομαι να τα παει καλα ο μικρος με την κοπέλα.Ευτυχως παντως που υπρχει και το θεμα της ασφάλειας των δικών σου δίπλα.

Συμπεθερούλα μου και της νύφης σου της αρέσει το τραγουδάκι αύτό αλλα την εχει δει "πυξίδα".

Εγώ τραγουδάω και αυτή λεει "πανω " (που ειναι το φεγγαρακι), "δρόμος" (για το περπατώ) κτλ κτλ.

Αβυσσος η ψυχή των μωρών!!!

Αχ πάντως εδώ και λίγο καιρό η μικρή επαναλαμβανει ΟΛΕΣ τις λέξεις που ακούει ευκολες δυσκολες μικρες μεγαλες .Τα πάντα!

Φυσικά αλλες τις πετυχαίνει και αλλες τις "σκοτώνει" αλλα και μόνο που το παλευει ειναι θετικό.

Οπως καταλαβαινετε εχετε να κανετε με ενα μωρο παπαγαλακι και μια μανουλα κουκουβαγια (χα χα)

συμπεθερούλα βλέπω τα μωρά μας να μιλάνε ασταμάτητα και συγχρόνως ώστε να μην βγάζουν συννενόηση χαχα.

Κι εμείς παπαγαλάκια...όταν μιλάω στο τηλέφωνο προσπαθεί να πεί ότι λέω κι εγώ. Χθες του έλεγα "τι ωραία μαλλάκια που έχει ο Αστέρης" ο παπαγάλος "μαμά ωαία μαλλιά ακέγης" χαχαχα

m57Zp2.png

Αχ μου αρέσει που με αφήσατε να μιλάω μόνη μου!!!!

Να πω και άλλα?????

Συμπεθέρα μου τωρα ειδα οτι εγραψες!!!!

Τα φανταζεσαι να τα βάλουμε μαζί??Είμια περίεργη να ακούσω τη συνομιλία τους!!!!!

Επεξεργάστηκαν by SOULA33

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...