Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ντίνα μου εχει μεγαλώσει απίστευτα.

Για να μην πω ποσο ομορφυνε!!!!Κούκλος και τα ματάκια του πω πω πρεπει να λιώνετε όταν σας κοιτάει .

Αχ να του δώσεις ενα μεγαλο φιλι !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι γαμπρο θα παρουμε εμεις?????κουκλος συμπεθερα κουκλος.

καλημερα φιλεναδιτσες μου.

μας ηρθαν οι καινουργιες και τους μαθαινουμε (ελαχιστα) την δουλεια.θα προσπαθησω να ερθω μετα παλι.

φιλακια κουκλες.

ααα!σουλα φιλακι ο κωσταντινος δεχεται μονο απο σενα οχι απο την κορουλα σου,να ξερεις...τον καβατζωσαμε εμεις και δεν θελω κερατωματα απο τωρα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κωνκων ειναι κουκλάκι, να τον χαίρεστε!!Τι ομορφα χαρακτηριστικα που εχει..Φτου!Σκορδα..

Βικυ καλώς τις δεχθηκατε τις νεες.. Στροφαρουν καθολου;;

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και απο'μένα.

Αρχικά να πω ότι χάρηκα ιδιαίτερα με την εξέλιξη της υγείας του Χρηστάκη και με τον έξοδο του από το νοσοκομείο.Είναι από τα πιο ευχάριστα νέα που ακούσαμε νομίζω , άντε σιγά σιγά να παίρνει τα πάνω της και η Ιωάννα μας και όλη της η οικογένεια.Μακάρι να υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις και στο θέμα του Παναγιωτάκη. Βίκυ γνωρίζεις τίποτα νεότερο;

Κωνκωνάκι ο γιός σου είναι μια γλύκα, τέλειες ματάρες έχει και τέλεια φωτογραφία , τον βγάλατε σε πολύ όμορφη φάση που είναι μες την τρελή χαρά, ηρέμησες και με τον παιδικό , μια χαρά μπράβο.

Κορίτσια να σας πω και εγώ ότι ο παπάς ο πνευματικός της μητέρας μου , είχε πει το ίδιο ακριβώς πράγμα ,ότι δεν υπάρχει δηλαδή μισή ευχή παρά μόνο στο σαραντισμό και ότι αυτό το κάνουν οι παπάδες καθαρά για τη λεχώνα για να μπορέσει να βγει έξω.

Γι'αυτό το λόγο και εγώ αποφάσισα να το τηρήσω και σας μιλάω ειλικρινά 40 μέρες μόνο το μπαλκόνι του σπιτιού με είχε δει, μιλάμε για πολύ κλεισούρα. Ημουν και λίγο ταλαιπωρημένη από την καισαρική , ήταν και ο άντρας μου υπερβολικός (με όλη τη σημασία της λέξεως) με το μωρό και φοβόταν μην αρρωστήσει και μην πάθει τίποτα και δεν άφηνε πέρα από τις οικογένειες μας να έρθουν να το δουν , κάτι και η επιλόχειος που έζησα , όμολογώ ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους οι 3 πρώτοι μήνες μετά την έξοδο μου από το μαιευτήριο. Γι'αυτό όπως είχα γράψει και πρίν Πετρούλα μου με πιάνει το κατιτίς όταν σκέφτομαι ότι θα ξαναζήσω πάλι όλο αυτό το σκηνικό. Είμαι όμως σίγουρη αυτή τη φορά αν ξαναμείνω έγκυος με το καλό και γεννήσω δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω τον άντρα μου να με ρίξει έτσι ψυχολογικά και σίγουρα δεν θα είμαι πλέον άπειρη με το μωρό για να φοβάμαι για το κάθετι.

Τα νέα μας τώρα, εγώ είμαι κάπως σήμερα γιατί βλέπω ότι όσο μεγαλώνει ο μικρός μας θέλει περισσότερο καιρό μαζί του και τα πρωινά που τον αφήνω κλαίει ,κάτι που δεν το έκανε όλους τους προηγούμενους μήνες και με έχει πάρει απο κατω βρε κορίτσια , νιώθω τύψεις που τον αφήνω. Το πρωί την ώρα που είδε να κατεβαίνουμε τις σκάλες για να πάμε στην πεθερά μου είχε γατζωθεί πάνω μου και δεν με άφηνε με τίποτα . Είναι λίγο καλύτερα μόνο όταν έρχονται οι δικοί μου γιατί είναι στο σπίτι και ίσως δεν αναστατώνεται τόσο αλλά και γιατί νομίζω περνάει λίγο καλύτερα με τους δικούς μου και τον μπαμπά μου που είναι συνέχεια απο πάνω του.

Πως φαίνεται ότι μ'αρέσει περισσότερο όταν είναι μαζί με τη μανούλα μου έ;χιχιχιχιχιχ:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

καλημερα!

τι κανετε;

για τον παπα που λετε κι εμας ο δικος μας λεει οτι δεν υπαρχει μιση ευχη την 8η μερα ηρθε σπιτι και μας εδωσε την ευχη και μας ειπε οτι μπορουμε να βγαινουμε εξω και οι δυο εως την δυση του ηλιου ε εμεις λιγο ξεφευγαμε στη ωρα :) εγω παντως την πρωτη που ρωτησα ηταν την παιδιατρο και μου εδωσε το ελευθερο απο τις πρωτες μερες να τον βγαζουμε εξω.

κωνκων μου κουκλος ο μικρος!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα!!!

Εχω απιστευτη δουλεια σημερα... Δευτεριατικο...

Εμεις χθες πηγαμε λουνα παρκ αλλα δεν του αρεσε καθολου του Σωτηρακη μου.. Εβαλε κατι κλαματα μεσα στα συγκρουομενα και γενικα ηθελε να φυγουμε! Τελικα καταληξαμε στην παιδικη χαρα που το καταευχαριστηθηκε!

κωνκων μου ο γιος σου ειναι κουκλακι! Πολυ ομορφος και πολυ αντρακι! Να τον χαιρεστε!!!:D

Καλα αυτα που λετε για τις λεχωνες, πραγματικα με εκνευριζουν παρα πολυ. Τι μυαλα υπαρχουν ρε παιδια, λες και ζουμε στον Μεσαιωνα... Εγω δεν τηρησα τιποτα. Στις 20 μερες χωρις να παρω ευχη βγηκα εξω χωρις το παιδι, οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα γιατι αισθανομουν ανασφαλεια να το βγαλω εξω. Καθε μερα ειχα κοσμο στο σπιτι. Στις 40 μερες που σαραντησαμε, πραγματικα ημασταν συνεχεια εξω μαζι! Γενικα εμεις δεν ειμαστε πολυ της εκκλησια με την εννοια των τυπων.. Πιστευω πολυ, αλλα αρνουμαι να ακολουθησω καποιος κανονες που ειλικρινα πιστευω οτι δε συναδουν με την εποχη μας. Αρχισα φιλοσοφικη συζητηση πρωι πρωι!:lol::lol::lol:

Ριτακι, επειδη ρωτησες, βρηκα μια κοπελα και μαλλον ξεκιναμε απο εβδομαδα. Το εχω πολυ αγχος, αν εκανα τη σωστη επιλογη, αν θα ταιριαξει με τον Σωτηρακη και ολα αυτα... Για να δουμε!

Ιωαννα περιμενουμε να μας γραψεις απο το σπιτι σας πια!

t7fQp3.png

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!!:D

Πήγα πριν λίγο σε ενα κατάστημα καλυντικων για ψώνια και καταλάθος εριξα ενα καθρεφτάκι και έσπασε:(. Αχ στεναχωρήθηκα πολύ! Αν και δεν μου είπαν τίποτα οι άνθρωποι μάλλον μου τα έχωσαν μετά. Ουφ τί τα ήθελα τα ψωνια!

Νατασα μου καλη αρχη με την κοπελα ευχομαι να ειναι καλη και να τα παει καλα με τον μικρο!

σαρδελινα μου καλως να την δεχτης την μανουλα σου!

κικο μου δεν πρεπει να νιωθεις τυψεις.

οσο για την μανουλα σου πιστευω πως ολες λιγο πολυ στην μαμα μας εχουμε περισσοτερη εμπιστοσυνη χαχα αν κι εγω δεν εχω προβλημα ουτε με την πεθερα μου ξερω οτι ο μικρος ειναι σε καλα χερια και με τις δυο γιαγιαδες!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!!:D

Πήγα πριν λίγο σε ενα κατάστημα καλυντικων για ψώνια και καταλάθος εριξα ενα καθρεφτάκι και έσπασε:(. Αχ στεναχωρήθηκα πολύ! Αν και δεν μου είπαν τίποτα οι άνθρωποι μάλλον μου τα έχωσαν μετά. Ουφ τί τα ήθελα τα ψωνια!

ελα βρε κωνκων μου σιγα ενα καθρεφατακι εριξες ανθρωπος εισαι δεν νομιζω να ειπαν και τιποτα μετα!

Καλημερα!!!

Ριτακι, επειδη ρωτησες, βρηκα μια κοπελα και μαλλον ξεκιναμε απο εβδομαδα. Το εχω πολυ αγχος, αν εκανα τη σωστη επιλογη, αν θα ταιριαξει με τον Σωτηρακη και ολα αυτα... Για να δουμε!

Και εμείς Νατάσα μου φοβάται τα λούνα παρκ ο μικρός. Τις προάλλες που πήγαμε να τον ανεβάσουμε στο Καρουζέλ, έπαθε το κατιτίς , δεν τα θέλει με τίποτα πέρα απο τις κούνιες και τα σχετικά.Nατάσα μου μέχρι πρότινος η μάμά σου δεν τον κράταγε; ρωτάω γιατί πρέπει να έχω χάσει επεισόδια, δεν ήξερα ότι ψάχνεις γυναίκα να τον κρατάει. Καλή αρχή να έχετε και μακάρι να τα πάνε καλά.

Νατασα μου καλη αρχη με την κοπελα ευχομαι να ειναι καλη και να τα παει καλα με τον μικρο!

σαρδελινα μου καλως να την δεχτης την μανουλα σου!

κικο μου δεν πρεπει να νιωθεις τυψεις.

οσο για την μανουλα σου πιστευω πως ολες λιγο πολυ στην μαμα μας εχουμε περισσοτερη εμπιστοσυνη χαχα αν κι εγω δεν εχω προβλημα ουτε με την πεθερα μου ξερω οτι ο μικρος ειναι σε καλα χερια και με τις δυο γιαγιαδες!

Και εγώ μωρέ βατραχάκι μου , δεν μπορώ να πω πως έχω πρόβλημα με την πεθερά μου , ίσα ίσα που τον αγαπάει πολύ αλλά όσο να'ναι άλλιως νιώθω όταν είναι με τους γονείς μου , νιώθω λες και τον κρατάω εγώ και ακόμα καλύτερα.

Κωνκων σιγά καλέ δεν έγινε και τίποτα , εχουν δει αυτοί τέτοιες ζημιές .ουυυυυυυυυ...

καλημερα!

Πηρα την Ιωαννα αλλα γκρινιαζε ο μικρος και δεν προλαβα να της μιλησω φανταζομαι ισχυει οτι θα βγουν σημερα..αντε με το καλο!

Κων κων ποσοοο μεγαλωσε καλε?Εντυπωσιακος ο μικρος!!Αυτα τα μπαλακια και τις κατασκευες τα φαγαμε με το κουταλι αυτο το σκ χαχα ωραια ηταν ε?

Ο δικος μου ξυπναγε μεσα στον υπνο του και φωναζε ''Γιαννηηηη μπαλιες''χαχα

Σημερα απο το πρωι κυκλοφορει με μια γραβατα που του εφεραν πανω απο τη πιζαμα του ..πολυ γελιο!!

Νατασσα καλη επιτυχια με την κοπελα..δυσκολο πραγμα να βρεις η αληθεια ειναι.

Εσυ σε γραφειο απευθυνθηκες ή απο γνωστο?

ξαναρχομαι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εμείς Νατάσα μου φοβάται τα λούνα παρκ ο μικρός. Τις προάλλες που πήγαμε να τον ανεβάσουμε στο Καρουζέλ, έπαθε το κατιτίς , δεν τα θέλει με τίποτα πέρα απο τις κούνιες και τα σχετικά.Nατάσα μου μέχρι πρότινος η μάμά σου δεν τον κράταγε; ρωτάω γιατί πρέπει να έχω χάσει επεισόδια, δεν ήξερα ότι ψάχνεις γυναίκα να τον κρατάει. Καλή αρχή να έχετε και μακάρι να τα πάνε καλά.

Α, οκ ταλε κουαλε τα αγορακια μας!:lol::lol::lol:

Οχι Κικο μου, και παλι κοπελα τον κραταγε αλλα τωρα μου φευγει και ειμαι να σκασω... Η μαμα μου μενει στο διπλα σπιτι, δε δουλευει οποτε ειναι κι εκεινη συνεχεια μαζι του. Αλλα δεν ηθελε να αναλαβει με τιποτα να τον εχει ολη μερα μονη της. Και την καταλαβαινω απολυτα να σου πω. Ειναι νεοτατη, υπερδραστηρια, εχει του κοσμου τις ασχολιες, ειναι και πολυ του εξω (3-4 φορες την εβδομαδα θα βγουνε το βραδυ με τον μπαμπα μου ή θα εχουν κοσμο στο σπιτι) και γενικα δεν ειναι ο ανθρωπος που θα μπορουσε να κλειστει μεσα στο σπιτι 10 ωρες την ημερα. Δικαιωμα της, κι εγω ετσι ακριβως θα ειμαι στα εγγονια μου! Επειτα σ'εμενα πεθερικα δεν παιζουν για να πεις να μοιραζονται τις μερες... Ετσι εχει οπως λεει την υψηλη επιστασια, χωρις να αισθανεται οτι κλεινεται. Υπαρχουν μερες που θα ειναι συνεχεια με τον Σωτηρη και δε θα παει πουθενα και αλλες που θα κανει το προγραμμα της. Ετσι ειμαι κι εγω πιο ησυχη και οτι δεν την κουραζω απο τη μια, απο την αλλη δεν αφηνω ενα μωρο ολη μερα με μια ξενη γυναικα. Τα ματια της μαμας μου, αλλα και του μπαμπα μου ειναι πανω της συνεχεια!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...