Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα φιλενάδες...ελπίζω να είστε όλες καλά και τα ζουζουνάκια σας επίσης.

Εμείς είχαμε ένα ανήσυχο βράδυ...το μαναράκι μου συνέχεια στριφογύριζε...μάλλον από τους τραπεζίτες που περιμένουμε θα είναι. Ουφ κι αυτοί οι τραπεζίτες πια...πολύ καιρό κάνουν να βγουν!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα φιλεναδες!!!

Πως ειστε σημερα;;Καλη εβδομαδα σε όλους μας.

Οσο για το χτεσινο το θεμα, σας διαβασα σημερα γιατι χτες επιστρεψαμε στις 10.30 απο τον παιδότοπο, μεχρι να πλυθουμε , να πιουμε γαλα πέρασε η ωρα..

Giovanna εγω πάλι απο κλεισουρα δεν καταλαβα τπτ..Γιατι κλέιστηκες βρε κορίτσι μου;;Μεχρι 20 ημερών δεν καταλαβα καθολου το διαστημα, μετα πήραμε κι εμεις ευχή και καθε μερα εξω ειμασταν μεχρι τις 11 το βραδυ.Τι να σου λέω πολύ βολτα, μαλλον απο τοτε του'μεινε..χαχα

Αρχες Ιούνίου κάναμε διακοπές (πριν γεννησω δλδ), έκανα και μπάνιο, μετα πάλι τέλη Αυγουστου πήγαμε διακοπές στην Αλεξανδρούπολη με το μωρό, δυο μηνων ήταν ο μικρός. Δεν ήμουν καθολου αγχωμενη, θαρρεις και τον ειχα χρόνια ενα πράγμα..

Το μονο που δεν σκεφτομαι ειναι οι διακοπές, γιατι ξερω οτι θα τα βολέψουμε τα πράγματα..Τη ζεστη σκεφτομαι με την κοιλάρα εκει απέναντι

Μαρινα ποση δυναμη σου εδωσε αυτη η εξόρμηση αραγε...

Με το καλό να σαραντίσετε και να βγαίνετε όλοι μαζι!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα φίλες μου! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Με το καλό να γυρίσει ο Χρηστάκης μας σπιτάκι του! Τι ευχάριστο ήταν αυτό!!!! :-)

Κωνκωνακι τι καλά που άνοιξε ο σταθμός! Πολύ χαρηκα! Άντε όλη η εβδομάδα να κυλίσει με ευχάριστα νέα!

Σαρδελάκι μου καλώς όρισες. Πως περάσατε με τον καλό σου? Αυτή την εβδομάδα έρχεται η μανούλα σου?

Λοιπόν εγώ δεν έχω σκεφτεί ακομα τι με ενοχλεί περισσότερο στην άφιξη ενός νέου μωρού,(ίσως γιατί είναι μακρινό ακόμα..) η κλεισούρα ή τα ξενύχτια ή η αποστείρωση κλπ :lol:. Θα ήθελα πάλι όμως να γεννήσω άνοιξη. Να μην είμαι έγκυος καλοκαίρι και επειδή αν θα κάνουμε τελικά παιδάκι η Εύα σίγουρα θα πηγαινει σχολείο, να αποφύγουμε τους χειμερινούς μήνες τις εξάρσεις των ιώσεων. Αν και μετά από αυτό που έπαθα με την Εύα που κόλλησε ίωση Μαιο μήνα θεωρώ πλέον ότι είναι θέμα τύχης και μόνο να μην σου κολλήσει κάτι το νεογέννητο..:rolleyes:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ρε κορίτσια σας έχω πει τι μου είχε τύχει με την ευχή του παππά? Εμείς έχουμε έναν οικογενειακό φίλο παππά, νέο άνθρωπο, ήταν ναυτικός μαζί με τον μπαμπά μου και μετά έγινε παππας. Μόλις γυρίσαμε από το μαιευτήριο ήρθε και μας διάβασε μια ευχή και μόλις του είπα θα έρθω στις 20 μέρες να πάρω μισή ευχή μου είπε '' δεν υπάρχει μισή ευχή, αυτά τα δημιουργησαν, για 40 μέρες ούτε θα βγεις ούτε θα δεχθείς επισκέψεις'':shock::shock::shock:

Ε, νομίζω ότι από εκίνη την κουβέντα του με έπιασε όλη η κατάθλιψη της λοχείας..βέβαια δυστυχώς εγώ στις 18 μέρες βγήκα και χωρίς ευχή μια και το Ευάκι μου νοσηλεύτηκε...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

μου είπε '' δεν υπάρχει μισή ευχή, αυτά τα δημιουργησαν, για 40 μέρες ούτε θα βγεις ούτε θα δεχθείς επισκέψεις'':shock::shock::shock:

.

Μαράκι μου και μένα μου είπε οτι δεν υπάρχει μισή ευχή και μου έδιξε τις ευχές στο βιβλιαράκι του. Είχε ευχή για την πρωτη μέρα (που μας την διάβασε στις 7 μέρες που τον φωνάξαμε) και για την 40η μέρα. Στο χωριό μου για 40 μέρες δεν βγάζουν έξω το μωρό και δεν δέχονται επισκέψεις νύχτα. Ο παπάς το μόνο μου είπε ήταν να μην έρχετε σε επαφή με πολύ κόσμο για να μην αρρωστήσει όχι για κάποιον άλλο λόγο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα.

Ευχομαι ο χρηστάκης νε κοιμηθεί στο σπιτακι του σήμερα!Αντε περιμένουμε νεα.

Συμπεθέρα μου ολο ομορφο μου τον κανιες τον γαμπρο μου θα μας τον παρει καμια ξεμυαλιστρα!!!!

Ντινάκι ευτυχώς λυθηκε το θεμα του παιδικου .Πολύ βασανο !!

Τώρα για το θέμα που λέτε .Εγω νομίζω οτι ΑΝ εκανα δευτερο θα ηθελα παλι ιδια εποχη να μεινω εγκυος και να γεννήσω.

Και εγώ εκτός από 7-8 μέρες που χρειαζόμουν να συνερθω και λίγο απο την καισαρική δεν εκατσα μέσα.

Και κάθε πρωί μετα το θηλασμό που η μικρή δεν κοιμόταν την επαιρνα μαζι μου στη βεράντα και εγω επινα το καφεδακι μου, ενω αν ηταν χειμωνας δεν θα μπορούσα.

Διακοπές δεν πήγα βεβαια γιατί ειχαμε τους κολικούς και δεν το ρισκαρα!

Μαράκι αυτό με το θέμα της ευχής το είχα και εγώ.

Ο παπας της ενορίας μας είναι παρα πολύ τυπικός.

Μου είπε ότι η ευχή διαβάζεται στις 8 μέρες και μετα στις 40 , δεν υπάρχουν οι 20 μέρες.

Επίσης μου είπε ότι το μωρό πρεπει να εχει το ονομα του οταν γεννηθει και οχι στην βάφτιση οπως του ειπα γιατί στην ευχη που διαβαζουνε λενε και το ονομα .

Η αλήθεια είνια οτι επιεδη μου ειπαν ποσο τυπικος είναι παρόλο που διαβασα την ευχη στις 20 μερες γιατι ετσι νομιζα στον παπα αφηνα να αιωρείται ότι ειναι η 8η μερα!!!!!

Καλημέρα!!!

Άρμα και μένα ο παπάς που ήρθε να μου διαβάσει τη "μισή" ευχή μου είπε ότι αυτή είναι η ευχή που διαβάζουν τις πρώτες μέρες και δεν υπάρχει "μισή" ευχή απλά το κάνουν για να μπορεί (και καλά) η μαμά να βγει έξω... Εγώ πάντως και στην Αναστασία και στον μικρούλη είχα βγει ήδη απο την πρώτη εβδομάδα και την Αναστασία που ο καιρός ήταν καλός...την είχαμε ψοφήσει στη βόλτα!!!:lol::lol::lol: Ούτε τα ποτάκια μας δεν στερηθήκαμε αφού την βγάζαμε 11 το βράδυ κοιμισμένη στο καρότσι... περιττό να πω τι μου έσυραν οι γιαγιάδες της γειτονιάς που μας έβλεπαν...:lol::lol::lol:

Πάντως εγώ αυτό που βαριέμαι και τότε και τώρα είναι η αποστείρωση... πάρα πολύ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τα καλύτερα νέα είναι του Χρηστάκη και δεν νομίζω να του αφησει και τίποτα αισθητικά...είναι μικρούλης και τα κύτταρα του αναδομούνται και γρηγορότερα και καλύτερα...;)

Ο μικρούλης με τις γουλιές είναι καλύτερα αν και νομίζω ότι το Σαββατο που έφαγα ψάρι... μπορεί και να τον πείραξε...δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι όμως ότι μπορεί να χρειαστί να κόψω το ψάρι οπότε θα αφήσω να περάσουν λίγες μέρες και μετά θα ξαναδοκιμάσω... ο καημένος δεν έχει πολλές γουλιές απλά κάνει σαν να πνίγεται στο σάλιο του και σκούζει... :-(

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Μαρία και κωνκων και σε εμας ο παπας λέει ο καλά ειναι να μη βγει το παιδι εξω αν και ο σαραντισμος ειναι περισσότερο για τη λεχώνα.. Πριν εγραψα οτι ειμασταν καθε μερα εξω, μετα το σαραντισμό όμως αυτό..Πήρα μιση ευχη γιατι ο Αναστασης δεν εβαζε γλώσσα μεσα και ειπαμε να τον διαβασει λίγο ο παπας μηπως και ηρεμουσε και μετα επρεπε πριν κλείσει μηνα να πάμε στον παιδοκαρδιολογο για την πρώτη μας εξέταση..Εννοειται οτι τις βολτες μας και εμεις τις ξεκινησαμε μετα τις σαραντα μερες..Να σας πώ και κατι;;Δεν μου φανηκαν καθολου πως περασαν, ίσως επειδη ήμουν πρωταρα και μαθαινα..

Κωνκων σε εμας εδω ακομη καποιες θυμιατιζουν μολις πεσει ο ηλιος και κλεινουν πατζουρια και κλειδαμπαρωνονται..

Μη μπει το κακό στο σπίτι..Ασε που καποιες παλιες αν δουν λεχώνα σταυροκοπιούνται

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Α ναι το γνωστό θέμα με τις λεχώνες .

Στο χωριό μου . μετα που θα βασιλεψει ο ήλιος δεν παει κανεις σε σπιτι με λεχωνα και φυσικα η λεχωνα πρεπει να ειναι σπιτι της.

Επίσης οποιαδήποτε ωρα της ημέρας παει λεχωνα σε αλλο σπίτι θεωρείται γρουσουζιά.

Και ενα σωρό αλλα που μου ειχε σηκωθει η τρίχα οταν μου τα λεγανε.

Φυσικά εγω ημουν το μαυρο προβατο στην ιστορια δεν τηρησα τιποτα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...