Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

λαζαρενια μου εμενα τα κιλα δεν με πειραζαν γιατι μεχρι να σαραντησω και να παω για μπανιο ειχε παει αυγουστος και μετα η γιατρος μου μου επετρεπε μονο σε απομερες παραλιες με καθαρα νερα οποτε εκανα καμια 5 μπανια και δεν με ειδε και κανεις χαχαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι γλυκια μου εως 10 μ'εχει η γιατρος αλλα για να δουμε!

Τελεια!!Πραγματικα την καλυτερη περιοδο για μενα!

Ασε που απο αποψη ιωσεων μεχρι να σαραντησει το παιδι και μετα δε θα υπαρχει τοσο εντονο θεμα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τελεια!!Πραγματικα την καλυτερη περιοδο για μενα!

Ασε που απο αποψη ιωσεων μεχρι να σαραντησει το παιδι και μετα δε θα υπαρχει τοσο εντονο θεμα!!

σ'αυτο ναι ετσι ελπιζω κι εγω!

Διαφημίσεις

ριτα μου οταν κουραζομαι εχω κατι ψιλοπονακια αλλα δεν ξερω τα θεωρω φυσιολογια αυριο που θα παω στη γιατρο θα δω τι θα μου πει δεν ξερω και πως να τις τα εξηγησω κατι σαν τσιμπιες νιωθω οχι πονακια γεννας η περιοδου.

αντε με το καλο βατραχινα μου.

κι αλλο κριαρακι ε???ωχχχχ

εγω παλι εκανα συνεχεια μπανια αλλα τωρα που το σκεφτομαι μου αρεσουν τα μωρα 6 μηνων καλοκαιρακι.λεω τωρα μια σκεψη κανω.αλλα με το θεμα ιωσεων συμφωνω απολυτα!!!

σας καληνυχτωωω

1654096yn4fep17z7.gif

κι εγω με προκληση πηγα αλλα κι οταν εκανα καρδιοτακογραφο εδειχνε οτι ειχα συσπασεις κι εγω δεν τις ενωθα καθολου!

καληνυχτα λαζαρενια μου!

Επεξεργάστηκαν by vatraxaki

Διαφημίσεις

Και εμενα ετσι εδειχνε αλλα δεν καταλαβα τιποτα αργοτερα με τους πονους αρχισα να καταλαβαινω τι ηταν οι συσπασεις.

Ολα καλα θα πανε κουκλα μου!!!

Εχεις ψωνια να κανεις κτλ ή εχεις απο ολα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλό βραδύ σε όλες δεν πρόλαβα καμία..:(:(

Παντός και εμένα μου άρεσε η εποχή που γέννησα και δεν είχα και θέμα με τα κιλά μιας και είχα βάλει μονό 9 ½ και τα7 τα είχα χάση στο μαιευτήριο .:lol::lol:

. αγωνιά έχω αν μείνω τώρα έγκυος θα γεννήσω μες την κάρδια του χειμώνα συν και όλο τα καλοκαίρι έγκυος :mad::x:x:x

βατραχάκι τελεία εσύ θα είστε σουπερ στης φετινές διακοπές …..:cool::cool:

:tongue::tongue:

Καλημέρα!

Κατ'αρχήν να ευχηθώ στον Χρηστάκη μας να πάει με το καλό σπίτι του και καλή ανάρωση! Σήμερα δεν βγαίνουν απο το νοσοκομείο???

Λοιπον χθες περάσαμε τέλεια στο παρτυ. Ο παιδότοπος ήταν στη Ν.Σμύρνη, όχι πολύ μεγάλος χώρος αλλά ηταν πολύ καθαρός (σε σχέση με άλλους που έχω πάει). Οι κοπέλες που πρόσεχαν τα παιδάκια ήταν πολύ καλές. Λύσαξε ο Κωνσταντίνος, τον είχε πιάσει τρέλα! Και που δεν σκαρφάλωσε... Στο τέλος φύγαμε με βραχνιασμένη τη φωνή απο τις τσιρίδες και τα γέλια!:D Χάρηκα πάρα πολύ που το ευχαριστήθηκε τόσο:D!

Κωνκωνάκι ανοίγει ο σταθμός? Επιτέλους!΄Εμάς μας βλέπω για Απρίλη να πηγαίνουμε μήπως γλιτώσουμε καμιά ίωση!

Ναι Μαρίνα μου επιτέλους ανοίγει. Τώρα για τις ιώσεις, μέχρι τώρα ο δικός μου αρρώστησε 2 φορές (με πυρετους, διάρροιες και τέτοια). Δόξα Τον Θεό και φτου φτου να μη το ματιάσω. Τις υπόλοιπες φορες την περάσαμε με βήχα και μυξούλες που δεν ήταν τόσο έντονο για να πάμε γιατρό. Μακάρι να πήρε σ'αυτό απο τον άντρα μου και να έχει γερό οργανισμό. Καλά κάνατε και βγήκατε βολτίτσα! Αντε μόλις φτιάξει ο καιρός να συνατηθούμε στο άλσος. Εκεί κοντά δε μένεις?

giovanna μου για την κλεισούρα που λές με το μωρό, θα συμφωνήσω με το vatraxaki. Στις 7 μέρες πήραμε την ευχή του παπά και κάθε μέρα έξω. Τότε έιχα και τη μαμά μου εδώ και ήταν μια χαρά. Μόλις σαράντησε το μωρό πηγαίναμε όλοι μαζί για καφε και βολτουλες(όχι θάλασσα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου).

αγωνιά έχω αν μείνω τώρα έγκυος θα γεννήσω μες την κάρδια του χειμώνα συν και όλο τα καλοκαίρι έγκυος :mad::mad::mad::mad:

μαμαλευτερακη μείνε έγκυος με το καλό και όλα θα πάνε καλά! Σημασία έχει να γεννηθούν γερά μωράκια, χρειάζονται και κάποιες θυσίες για την οικογένεια σου:wink:. Μεγαλώνουν γρήγορα όμως...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...