Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φωτεινή και το μπαγλαμαδακι πολύ ταλαντουχος ειναι..

Και εμεις το τραπέζι με μεσον το κλείσαμε, χαχα, κεντρο κατακεντρο, δευτερο τραπέζι πίστα

Οσο για την κουμπαρα σου, βρεθηκαν πολλές ευκαιριες και αφορμες να αποδείξει το ενδιαφερον της για την οικογενεια σας.Αυτη μαλλον ουτε τα προσχήματα ηθελε να κρατησει..Καλα κανεις και εχεις πικραθει, ανθρωποι ειμαστε, και να θελουμε να προσπερασουμε καποια πραγματα δεν μπορουμε, μας ενοχλούν.

Κι εγω ειμαι αρκετα αφηρημενη και ξεχνω πολύ ευκολα..Ειμαι αριθμομνημων όμως

Εχω συνεχεια σημειωματα στο γραφειο, στο ψυγειο και μονιμως κουβαλώ μια ατζεντα που αναγραφω υποχρεωσεις, εκκρεμότητες κλπ

Απο το πρωί με μια κούπα καφε στο χερι πηγαινοερχομαι..Ουτε μαγειρεψα, ο αντρουλης μου εβρασε πολύχρωμα μακαρονια , παραγγειλαμε και γαριδες σαγανακι και σε λίγο θα γινει η μιξη.. Το απόγευμα λέμε, αν κοπάσει ο αερας, να πάμε σε παιδότοπο.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

το παστιτσιο μας εγινε τελειο!!!!

οριστε να φαμε!

αλλα μονη με τον Τιμο δεν το ξανακανω γιατι η κουζινα εγινε τι να σας πω αν επεφτε βομβα θα ηταν σε καλυτερη κατασταση!!!!

εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου η διαθεση μου ειναι σαν το ασανσερ μια πανω μια κατω !

μολις κοιμησω τον μικρο θα ερθω να τα πουμε αν ειναι καμια εδω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Kiko ο μικρός σου βλέπω αποθέωση στην εκκλησία ε?

Περαστικά σας και με τα σουβλάκια. Πάλι καλά που δεν έφαγε ο μικρός.

Ο δικός μου πράγματι δόντι βγάζει, τον τελευταίο κυνόδοντα, τους άλλους τους βγάλαμε, αλλά από τότε που τον έχουμε έχουμε πάψει να κοιμόμαστε τα βράδια. Δεν είναι από δόντι, είναι από το χούι!

Stone έχουμε γιαγιά που ξεματιάζει κάθε μέρα το παιδί. Κι εγώ πιστεύω στο μάτι τα τελευταία χρόνια, αλλά όπως είπα και πριν το έχει κάνει συνήθειο αυτό το πράγμα. Το έχω πάρει πια απόφαση ότι βράδυ δεν θα κοιμηθώ πια, μέχρι να πάει φαντάρος. Από 4 μηνών προσπαθούμε να τον καταφέρουμε και δεν μπορούμε.

Βατραχάκι με το παστίτσιο μου τρέχουν τα σάλια. Είναι το αγαπημένο μου φαγητό. Ειδικά αν η μπεσαμέλ είναι πιο παχιά από τη βάση!!!!!!! Νιαμ νιαμ νιαμ! Αχ τι μου κάνεις τώρα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Γεια σας κοριτσια!!

Τα ευχαριστα πρωτα!Ο Χρηστακος μας μαλλον θα βγει αυριο και θα συνεχισει για 1 μηνα τη θεραπεια στο σπιτι.Ενταξει θα ειναι παλι κλεισμενο αλλα στο σπιτι του ,ειναι πραγματικα αλλιως και το παιδι θα ξανανιωσει.

Αν και απο οτι μου ελγε η ιωαννα περα απο το αισθητικο κομματι που θελει χρονο ειναι το παιδι πολυ καλυτερα και χαρουμενο.

Τοση χαρα που πηρα δε περιγραφεται!!!!!!!!!

Και το παρτυ συνεχιστηκε για εμας σημερα..ειχα πει να μην τον παω σε παιδικο παρτυ σε παιδοτοπο αλλα αφου πηγαμε εχθες λεω ας παει και σημερα και οτι γινει...

Καλα τρελαθηκε!Ειχε κλοουν και παριζακι και μολις φωναξαν τα παιδακια πρωτος πηγε και στρωθηκε στον κυκλο και ας ηταν ο πιο μικρος..

Το τι τους ελεγε ,τι χορο εριξε με το παριζακι ,τι παιχνιδια με τον κλοουν ο οποιος ρε παιδια τι χαλι ηταν?.. μιλαμε τοσο αδυνατο και κακομοιρη κλοουν δεν εχω ξαναδει..αφου ελεγα στον ανδρα μου μην τον λες κλοουν και εχει λαθος προτυπο το παιδι χαχα θα δει κανανεναν κανονικο με κοιλαρα και θα τρομαξει :lol:

Μετα τον γυρισαμε σπιτι και πηγαμε στο μαιευτηριο στην ξαδερφη μου την οποια δεν ειδαμε διοτι ειχε παει στη μοναδα να δει το μωρο και μετα φαγαμε με τους παποπυδες και τωρα κοιμαται.

Μιλαμε ηταν το προτυπο της συνεργασιας αυτο το σκ που ξεσαλωσε το παιδακι μου.Το εχω καταχαρει.Και το απογευμα ολο και καπου θα παμε!!!!!

Κοριτσια εχω ξαναπει θα κανω δευτερο αλλα θελω να ηρεμησει λιγο ο μικρος πρωτα και ολα θα γινουν!!!ειμαι και μικρουλα ακομη...μην ακουσω σχολια..:tongue::tongue::tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Σχετικα με αυτο που συζητατε..

Sun sun μου δεν πειραζει σε ολους συμβαινουν αυτα ειδικα τωρα με τα παιδια ολο και κατι μας διαφευγει.Αν ζητησεις συγνωμη και εξηγησεις και πας να τους δεις με το δωρακι σου θα το καταλαβει.

Εγω παιδια γενικως απο παντα ημουν υπερ τυπικη και παντα πρωτη στις υποχρεωσεις μου.

Απο το γαμο και μετα και πολυ περισσοτερο τωρα με τον μικρο εχω διαπιστωσει γαιδουρινη συμπεριφορα απο αρκετους (κυριως συγγενεις) και απο τοτε αλλαξα.

Ειμαι τυπικη μονο σε αυτους που ειναι το ιδιο απεναντι μου ,στον ανδρα μου και στο παιδι μου.

Σε καποους πλεον ειμαι επιτηδες ξεχασιαρα.

Γενικως μετραει πολυ για μενα η συμπεριφορα μετα το γεγονος δλδ και εγω εχω γνωστους που δεν ηρθαν ας πουμε στα βαφτισια ή στο γαμο αλλα εκτιμησα το γεγονος οτι μετα εκαναν το καλυτερο για να επανορθωσουν βλεπω ομως και κατι αλλους που μιλαμε...γαιδουρια ειναι λιγο να τους χαραχτηρισω και εχω αλλαξει και εγω τελειως απεναντι τους.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μaaeleni και εγω το πιστευω το ματι.Tου ριχνουμε ενα ξαματιασμα που και που.

Νικη τι επαθες?αν θες να το βγαλεις απο μεσα σου εδω ειμαστε.

Αρμακι μου μπραβο για τον υπερηχο!Ειδες ρε μια χαρα θα ειναι ολα.Εμεις τα ειπαμε και για τη δουλεια,να πας με τσαμπουκα.

Νατασσα αληθεια τι εκανες με τη γυναικα?

Γιοβαννα πως πηγε το τραπεζι?

Κων κων τι θα κανεις αν δεν ανοιξει ο σταθμος?εσυ λογω εγκυμοσυνης δεν μπορεις να παρεις καμμια αδεια?

Μαρινα πως ειναι η μπουμπου?

Deleni πως παει ο μικρος με τις γουλιες?

Λαζαρενια καλυτερα η μικρη?

Βατραχακι με κορν φλαουρ εμενα δε μου αρεσει μου φαινεται οτι κανει σαν γλιτζα η μπεσαμελ.

Σουλιτσα εγω εχω καταληξει οτι θελουν να εκτονωνουν την ενεργεια τους.Προσπαθησε να πεισεις τις γιαγιαδες να την βγαζουν μια βολτιτσα τα πρωινα.Μπραβο που περασατε ωραια!!!

ΕΠανερχομαι...

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα και από εμάς κορίτσια.Και εμείς περάσαμε όμορφα σήμερα. Είχε λιτανεία (Κυριακή της Ορθοδοξίας και λιτανεύονται όλες οι εικόνες) και η Αλεξάνδρα μου εκστασιάστηκε με τις Φιλαρμονικές. Είχε μείνει ακούνητη και κοίταζε. Τι όμορφη που ήταν :lol::lol::lol::lol: Αφού το έφτυνα να μην το ματιάσω το μωρό μου (κουκουβά!!!!!). Μετά πήγαμε με φίλους μας για καφεδάκι και το μόνο άσχημο ήταν ότι και πάλι μας κουβαλήθηκε η πεθερά μου (να θυμηθώ να τσακωθώ με τον καλό μου γι' αυτό το θέμα :lol::lol::lol::lol: ). Κάνω πλακίτσα, αλλά δεν την αντέχω άλλο ρε κορίτσια.

Ρίτα το απόγευμα θα πάω να δω και εγώ ένα ασαράντιστο βρεφάκι. Θα σου πω μετά αν μου ξύπνησαν τα ίδια συναισθήματα. Εγώ βέβαια δεν είμαι και τόσο μικρή για να το καθυστερώ. Το θέμα είναι ότι όσο πιο πολύ αργούμε τόσο πιο δύσκολα το αποφασίζουμε. Εγώ πραγματικά ζηλέυω τώρα το Πικουλινάκι, την Deleni και τη Μαρίνα, αλλά και τις εγκυούλες μας, γιατί σε λιγότερο από ένα χρόνο θα έχουν ξεμπερδέψει και θα μπορούν να χαρούν τα ζουζούνια τους, ενώ οι υπόλοιπες τα έχουμε μπροστά μας ακόμη. Τεσπά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβαννα πως πηγε το τραπεζι?

Ααααα τελικά δεν το έκανα γιατί κάτι τους προέκυψε. Θα το κάνω το επόμενο Σάββατο σίγουρα και θα σου πω. Καλύτερα γιατί έτσι έχω και πιο πολύ χρόνο γαι να προετοιμαστώ.

Kαλε γιοβαννα ναι και εγω το ιδιο σκεφτομαι..τα κοριΤσια τωρα τα ζηλευω παει ξεμπερδεψαν αλλα αυτη η αποφαση ειναι δυσκολη...:lol:

Καλα ουτε εγω ειμαι τοσο μικρη πλακα εκανα πριν..

Αντε γιοβαννα εσυ πρωτη σου παραχωρω τη σειρα μου και μετα θα κανω και εγω :tongue:

Κικο τι παθατε βρε κοριτσι?Πω πω το χειροτερο μου ειναι οι εμετοι... ευτυχως δεν εφαγε ο μικρος σου.

Οσο για την εκκλησια εγω το εργο το εχω δει απο πολυ νωρις λογο οτι ο παππους μας ειναι παππας...

Όποτε παμε σε εκκλησια φωναζει παππου παπαααααααα στον αγνωστο ιερεα και εχει και την απαιτηση να του μιλησει χαχα πολυ γελιο πεφτει.

Ομως εχουμε μαθει το σταυρο μας και αναβει κερακι και φιλαει και τις εικονες απο νωρις.

Καλα να ειναι μωρε τα ζουζουνια παιδακια ειναι δεν πειραζει.

Πως με βρισκετε?cool ειμαι ε?χαχαχα

Απο βδομαδα που θα σκασει μυτη η μυξα και γκρινια ξαναρωτηστε με χαχαχαχα

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Σας γράφω στα γρήγορα...

Με πήραν τ/φ οτι αυριο ανοίγει ο σταθμός:D οπότε θα τα πούμε αυριο το πρωι!

Στις 18.00 έχουμε παρτυ και ακόμα οι άντρες μου κοιμούνται! Πάω να τους ξυπνήσω!

Φιλιά!

Καλα ουτε εγω ειμαι τοσο μικρη πλακα εκανα πριν..

Αντε γιοβαννα εσυ πρωτη σου παραχωρω τη σειρα μου και μετα θα κανω και εγω :tongue:

Καλέ το κατάλαβα ότι κάνεις πλάκα. Αλλά και πάλι, άλλο 34 και άλλο 30. Πάντως εμείς, πρώτα ο Θεός, σκεφτόμαστε Καλοκαιριάτικα να βάλουμε μπροστα.

κωνκων μου αντε μπραβο απο αυριο ολοι στους ρυθμους σας!καλα να περασετε στο παρτυ!

ριτα και γιοβαννα μου χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα!

εγω ξαπλωσα λιγο εβλεπα εργο και με πηρε ο υπνος εμεις δεν θα παμε πουθενα ειμαι μονη με τον μικρο ο μπαμπας μας παλι ειναι για δουλεια γι'αυτο πριν δεν ημουν καλα κι εχθες μοναχουλια ειμασταν κι ωρες ωρες με περνει απο κατω και σκεφτομαι πως οταν με το καλο ερθει κι ο μπεμπης θα τα βγαλω περα μονη μου με δυο παιδια; ειναι φορες που τα βλεπω θετικα και λεω θα τα καταφερνω μια χαρα και ειναι φορες που τα βλεπω ολα μαυρα και λεω τι θα κανω;

αυφ αυτα τα ειπα και ξελαφρωσα!

Επεξεργάστηκαν by vatraxaki

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κωνκων πολύ ωραια, απο αυριο ο Κων/νος μαθητης ξανα λοιπόν!!

Ρίτα ειναι ενταξει το παιδι ε;;Αντε με το καλό να επιστρεψουν σπίτι τους τα παιδια και να εχει καλή αναρρωση ο Χρηστακης.

Βατραχακι μην σε παίρνει απο κάτω, να κανεις όμορφες και αισιοδοξες σκέψεις. όλα στην πραξη θα τα δεις και θα τα καταφερεις!

Προσπάθησε οταν σε πιανει αυτη η ταση να βγαινεις λίγο εξω..Γιατι δεν παίρνεις λίγο τον Τίμο να περπατησετε, να πατε μεχρι τη μαμα σου ας πούμε ή σε μια φίλη.Τι να κανουμε οι αντρουληδες μας με τις δουλεις που εχουν θα δουλεψουν και Σαβ/κα και αργίες.

Ιωάννα, ευχομαι με το καλό!!

Πάμε και εμεις για τη βολτιτσα μας..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας όμορφες! Τι μου κάνετε?

Επιτέλους ευχάριστα! Ο Χρηστάκης πάει σπίτι του αύριο? Μπράβο το αγοράκι μας! Όσο για το αισθητικό κομμάτι πολύ γρήγορα δε θα θυμίζει τίποτα το δυσάρεστο περιστατικό!

Κωνκωνάκι ανοίγει ο σταθμός? Επιτέλους!΄Εμάς μας βλέπω για Απρίλη να πηγαίνουμε μήπως γλιτώσουμε καμιά ίωση!

Κίκο γέλασα απίστευτα με το μικρό σου! Όλα τα λεφτά το πιτσιρίκι!

Δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω! Να σας πω στα γρήγορα και τα δικά μας! Η μικρή πάλι μύξες και τρελό μπούκωμα, κάποιες στιγμές πνίγεται και δε μπορεί να φάει με τίποτα! Παρόλα αυτά για να ξελαμπικάρουμε σήμερα πήγαμε με το μικρό σε μια μάζωξη με συμφορμίτισσες αν και καθίσαμε λίγο, καλά περάσαμε! Γυρίσαμε έβγαλα ένα ακόμα γεύμα για τη μικρή γιατί την πέτυχα την ώρα που έτρωγε το μικρό, και βγήκαμε με φίλους και το Γιωργακη για φαγητό! Οι φίλοι μας δεν έχουν ακόμα παιδάκια και καταχάρηκαν το Γώγο αλλά κι αυτος το καταευχαριστήθηκε που ήταν το επίκεντρο αλλά και σωστός κύριος! Φόρτισα μπαταρίες και ελπίζω να αντέξω μέχρι την πέμπτη που σαραντιζουμε!

Φιλάκια ελπίζω να προλάβω να τα πούμε αργότερα

!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...