Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα φίλες μου! Εμείς εχτές δεν πήγαμε πουθενά, γιατί θέλω να αναρρώσει πλήρως ο καλός μου, περάσαμε όμως τέλεια. Καταρχήν το τρίπλεξ ήταν μια χαρά. Θα ζήσω! :lol: Το έκανα γιατί στην εγκυμοσύνη είχα λίγο υγρό στην καρδιά και διαφυγή της μιτροειδούς βαλβίδας και θέλαμε να δούμε αν εχουν φτιάξει. Όλα μια χαρά! Και το υγρό έφγυγε και η διαφυγή δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου..Όταν γύρισα σπίτι ο καλός μου είχε ετοιμάσει ένα υπέροχο τραπέζι(με φαγητό απ'έξω εννοείτε) και το απόγευμα κάτσαμε όλοι μαζί και φτιάξαμε γλυκό. Πετρούλα το καρεκλάκι που μας είχες δείξει για τις εξόδους με έχει καταβολέψει! Βάζω την Εύα και κάθεται εκεί, της δίνω και τα κατσαρολικά της, και μαγειρεύουμε παρέα. Ενώ στο δικό της καρεκλάκι δεν καθόταν να παίξει, τώρα μ'αυτό επειδή κάθεται στο τραπέζι της αρέσει πολύ!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!

αρμακι μου ευχομαι καλη επιτυχια με τις εξετασεις αν και ειμαι σιγουρη ολα θα ειναι τελεια!

και καλη επιτυχια με την δουλεια αντε και στα hondos σουπερ σε ποια εταιρια;

Καλέ τι εταιρία? Το πολύ σε κάνα ταμείο να με βάλουν! :lol: :lol: :lol:

Άρμα μην στεναχώριεστε για το ινοαδενομα αν το παρακολουθείς όλα θα πάνε καλά, είχα και εγώ στο στήθος και μετά από χρόνια έπρεπε να το αφαιρέσω και όλα καλά είναι

Φωτεινή μου σ'αυχαριστώ πολύ! Με καθησυχάζεις! Το έχω τρομερό άγχος μην χρειαστεί να το βγάλω, αλλά τι να γίνει? Αν πρέπει θα γίνει κι αυτό..

Εγώ απο τότε που γέννησα την Αναστασία άρχισα να καταλαβαίνω αυτούς που έιχαν παιδιά...μέχρι τότε νόμιζα πως απλά ήταν υπερβολικοί..:rolleyes:

Πω πω βρε deleni μου κι εγώ το ίδιο..και έχω μετανιώσει για πολλές σκέψεις και ''κριτικές'' που έκανα πριν κάνω παιδί...:rolleyes:

sunsun μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο δύο φορές και μάλιστα σε δύο φίλες που αγαπώ πάρα πολύ. Η μία είναι η Όλγα(δεν ξέρω αν την θυμασαι από εδώ) που ξέχασα τα πρώτα γενέθλια του γιού της. Είχε στενοχωρηθεί πολύ και μου το είπε, αλλά τα βρήκαμε ευτυχώς. Και το δεύτερο και πολύ γελοίο είναι ότι γιόρταζε ο αρραβωνιαστικός της κουμπάρας μου και με πήρε εκείνη να μου ευχηθεί για την πεθερά μου και εγώ δεν της είπα χρόνια πολλά για τον καλό της...κλείσαμε το τηλ. πέρασε πολύ ώρα και όταν το κατάλαβα την πήρα πανικοβλημένη και εκείνη είχε πεθάνει στα γέλια λέγοντάς μου ''το περίμενα πως και πως αυτό το τηλεφώνημα'' :lol: Ευτυχώς το πήρε στην πλάκα!

Ριτάκι μην ανησυχείς για τον Γρηγόρη! Δεν μασάει και δεν θα σας βγει ξινό! Τίποτα δεν θα πάθει! Θετικές σκέψεις! Όσο για το δεύτερο είπαμε, όποτε και να το κάνεις ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος και το πέρνεις απόφαση. Μετά όμως όλα είναι τέλεια!

Παρεπιπτόντως το γλυκό σου έγινε υπέροχο!!! Το εχω και φώτο!

maeleni μπράβο σας που βγήκατε κι εσείς! Φιλιά στον Γρηγόρη σου!

κωνκωνακι μου χάρηκα πολύ που όλα είναι καλά με το νινί, αγόρι ή κορίτσι δεν έχει καμία σημασία, γερό να είναι! Για το σταθμό θα σου ξαναευχηθώ να βρεθεί σύντομα μία λύση..

Σουλίτσα μου εγώ στο έχω ξαναπεί. Το μόνο ''πρόβλημα'' της Ανδριάνας είναι ότι απλά περναει τέλεια μαζί σου! :lol: Είσαι η μόνη που ασχολείται σωστά με το παιδί και το κοριτσάκι σου το εκτιμά! Είναι από τη μια κουραστικό αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να είσαι πολύ περήφανη γι'αυτό!

fast τα βρήκατε με τον καλό σου?

Μαρίνα πως είναι η μπουμπούκα?

Φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παιδιά καλημέρα.

Βγήκαμε, αλλά μας το έβγαλε ξινό!

Μάτι δεν κλείσαμε όλο το βράδυ. Ξυπνούσε μόλις μας έπαιρνε ο ύπνος κι έκλαιγε. Οχι ότι συνήθως κοιμόμαστε τα βράδυα, αλλά χτες ήταν το κάτι άλλο. Λες και το έκανε επίτηδες.

Λούνα παρκ ε? Τι καλά. Κι εμείς θα πάμε παραλία σε λίγο για βολτίτσα. Εχει πολύ ωραία μέρα σήμερα.

Καλά να περάσετε όλοι με τα παιδάκια σας.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα μανούλες κ μωράκια,

Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα, δίχως σύννεφα, ο ήλιος λάμπει, με λίγο αέρα.

Δεν θα πάω πουθενά όμως γιατί θα κάνω τις δουλίτσες μου…άσε που ζεσταίνομαι από τώρα..... πόσο μου αρέσει ο χειμώνας δεν λέγετε.. βέβαια είμαι στο σπίτι και δεν βγαίνω έξω για δουλεία όπως ο περισσότερος κόσμος.:wink:

Ρίτα σε λίγο έτοιμη σε βλέπω για μωράκι…..αχ και εγώ τα λαχταρώ …ακόμα έχω την μυρωδιά τις Φωτεινούλας μου απο όταν ήταν λεχούδι. Την έπαιρνα στην αγκαλιά μου και την φιλούσα το λαιμουδακι της... ακόμα το κάνω

Σούλα αυτό το minadex δεν έχει την έντονη μυρωδιά που έχει το μουρουνέλαιο για μεγάλους, αυτό είναι καλούτσικο δεν μπορώ να πω ότι τρελάνετε άλλα δεν είναι χάλια.2384003m4ysinnixj.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

τι κανετε;

εδω εχει πολυ ωραια μερα αλλα εχει εναν αερα να σε παρει να φυγει(οχι εμενα γιατι ειμαι βαρια:lol:)

βλεπω ολες περασατε καλα εχθες ε; ωραια χαιρομαι κι εμεις καλα περασαμε δεν πηγαμε πουθενα αλλα δεν πειραζει κι εδω καλα ειναι!

σημερα ο Τιμος ξυπνησε στης 5:20 και ηθελε να δει παιδικα νομιζε οτι ηταν πρωι ευτυχως ξανακοιμηθηκε.

παω να κανω παστιτσιο φιλια!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μια γρήγορη καλημέρα και απο'μένα σε όλες σας.

Εχθές μέχρι από το πρωί στις 8 η ώρα μέχρι τις 6 το απόγευμα είχαμε διακοπή ρεύματος και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Την Παρασκευή δε είπα να πάμε στην εκκλησία να ανάψουμε ένα κεράκι . Τα πρώτα 10 λεπτά ήταν ειδυλλιακά μπορώ να πω, ο μικρός καθόταν στην αγκαλίτσα μου αγαλματάκι ακούνητο , μέτά όμως ξεθάρεψε και άρχισε να φωνάζει δυνατά ΠΑΠΑΣΣΣΣ, ΠΑΠΑΣΣΣ, να πιάνει στον κόσμο τα κουμπιά και τα φερμουάρ από τα σακάκια τους και η μεγαλύτερη αποθέωση ήταν που έκανε πορδίτσες και μου φώναζε ΜΑΜΑ ΠΡΙΤΣ, ΠΡΙΤΣ, κορίτσια τέτοια ντροπή δεν είχα ξανανιώσει στη ζωή μου ευτυχώς που πήγαμε κόντά στο τέλος της λειτουργίας και δεν έγινα περισσότερο ρεζίλι. Τελικά δεν είναι με τίποτα να γελάς στο σπίτι γιατί ο μικρός όταν τα κάνει και έξω είναι τρις χειρότερα.

Μετά την εκκλησία πήγαμε σε κάτι φίλους και παραγγείλανε σουβλάκια να φάμε και πρέπει να ήταν χαλασμένα γιατί χθες η μισή μέρα την περάσαμε με τον άντρα μου στην τουαλέτα με κοιλιακές διαταραχές. Χειρότερο και απο γαστρεντερίτιδα αυτό που πάθαμε μιλάμε, δεν είχαμε και ρεύμα είμασταν δηλαδή όλοι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Τεσπα να μη τα πολυλογώ σήμερα είμαστε πολύ καλύτερα , ευτυχώς είχαμε άγιο και ο μικρός δεν έφαγε καθόλου σουβλάκι και δεν τον έπιασε και εκείνον γιατι άλλιώς θα είχα καταστεναχωρηθεί δεν θα προλαβαίναμε οικογενειακώς το μπάνιο.

και στα δικά μας τώρα...

Μπράβο για τον Χρηστάκη , μακάρι Ιωάννα μου να βγείτε απο βδομάδα

Κυρία Φωτεινή μια χαρά , αφού βλέπετε αποτέλεσμα με το μουρουνέλαιο συνεχίστε το ακάθεκτοι.

Βατραχάκι καλή επιτυχία στο παστίτσιο σου

Σαρδελάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου

Κωνκωνάκι άντε αγοράκι , μπράβο θα έχει παρεούλα ο μικρός

ΣUN SUN αν η φίλη σου σε ξέρει λογικά δεν θα σε παρεξηγήσει για την αμέλεια σου , τώρα με τα παιδιά όλοι ξεχνάμε λίγο πολύ διαφορες υποχρεώσεις.

Αρμάκι , μπράβο για το τρίπλεξ αφού είναι μια χαρά μη φοβάσαι τίποτα και το ινομύωμα θα περάσει ,σιδερένιος και ο άντρα σου και πάντα τέτοιες εκπλήξεις...

Μαελένη μήπως έχει κανένα δοντάκι ο μικρός και είχε τέτοια ανησυχία

Λαζαρένια μπράβο που είναι καλύτερα και η μικρούλα

Σουλίτσα όντως η μικρή περνάει τέλεια μαζί σου και το δείχνει το κορίτσι

Ελενίτσα αν μπορέσεις και καταφέρεις και της κόψεις το μεσημεριανό γάλα μπορεί να είναι και καλύτερα αν δεις όμως ότι δυσανασχετεί πολύ το παιδί .....

Ριτάκι περάσατε την ιδανική μέρα που θα μπορούσε να είχε φανταστεί ένα παιδί, δηλαδή τρελό ξεφάντωμα και παιχνίδι. Μια χαρά μωρέ θα είναι το παιδί θα το δείς.

Πετρούλα κοιμήσου τώρα που μπορείς γιατί βλέπεις τη Μαρίνα (άσχετο Μαρινάκι αλλά έχεις φοβερό γιο) και την Ελενίτσα στο θέμα του ύπνου. 9 μήνες μη κάνεις τίποτε άλλο εκτός από ύπνο , προσπάθησε να κάνεις απόσβεση για μετά τη γέννα.χιχι

Πικουλινάκι τι κάνει ο μικρός;

Όντως και εγώ λέω να είμαι η επόμενη αλλά μόλις ακούω για ύπνο και σκέφτομαι τα 3ωρα και με πιάνει το κατιτίς

Φεύγουμε και εμείς πάμε για καφεδάκι και μετά μας περιμένει μπακαλιάρος στη μαμά μου, θα μοσχομυρήσουμε πάλι όλοι προβλέπεται.

Πολλά φιλιά στις μανούλες που ξέχασα.:cool::cool::cool::cool:

Καλημερα μανουλες μικρες και μεγάλες!!

Παρα πολύ αερα εχουμε και εμεις εδώ..

Νατασα προς στιγμήν ζήλεψα πολύ με το allou, κορυφαίο Λούνα Πάρκ!

Εχουμε και εμεις εδω μια απομίμηση, το Magic!!Αρκετα καλό κι αυτό.. Καλα να περασετε όπου κι αν πάτε.

Οσο για το παιδί δρομολόγησε το σε παρακαλώ για λίγο νωριτερα.

Κτ εχω ακουσει για το 2012, δεν ξερω αν ισχυει...:tongue::tongue:

Νικη ξεπέρασε το οτι κι αν ειναι, αν δεν μπορεις πες το μας να ξεθυμανεις (και εγω σαν τη Νατασα ειμαι, θα σκάσω αν δεν μαθω..χαχα)

Επίσης τικερακι θα βάλω την άλλη βδομαδα, με τη βούλα!(του γιατρού..)

Μαρία το ταμειο ισα-ίσα θεωρω οτι ειναι πιο υπεύθυνη δουλειά και λιγότερο κουραστική.Σαν πωλήτρια θα πρέπει συνεχεια με το χαμόγελο (δε νομιζω να εχεις πρόβλημα σε αυτό) και να πειθεις ακομα και την πιο περιεργη πελάτισσα.Να κατσει με το καλό η δουλίτσα και το ποστο ευκολο ειναι..

Σούλα πολύ χαίρομαι που καθε Σαβ/κο με την Ανδρεανα περνατε τελεια και συνεργαζεται αψογα μαζί σου..Τιποτα δεν ειναι τυχαίο! Η Ανδρεαν όπως και όλα τα παιδακια μας θελουν ειδικους χειρισμους, δεν συμβιβαζονται ευκολα τελικά..

Βατραχακι και εγω με αλευρι την κανω και γινεται πλουσια-πλουσια. Με το κορν φλαουερ γινεται πιο λάιτ;;

Κωνκων μακαρι να βρεθει γρηγορα ακρη με τον παιδικό, να μπειτε σε μια σειρά πάλι.

Φωτεινή να πάτε οπωσδήποτε στους Αγαμους, κορίτσια και οι υπόλοιπες, σας το συστηνω..Ειναι κτ πρωτοτυπό και διαφορετικό.

Τι να σας πώ, δεν το μετανοιωσα καθολου, μονο η καπνα με επνιξε λίγο και με χάλασε..Κατα τα άλλα η παρασταση ειχε πολύ γελιο, συνδυαζε τραγούδια και κείμενα (σκετσακια) με πολύ ευστοχες ατακες και σχολια. Δεν αφησαν τιποτα όρθιο και το παρεακι απαρτίζεται και απο νεους καλλιτεχνες με πολύ ταλέντο. Μου αρεσε πολύ ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, εμπειρος, ευστοχος, καυστικός..Κι ο Κρατερός ήταν πολύ καλός, α και όμορφούλης, χαχα

Στις τρεις τελείωσε η παρασταση, πήγαμε και για σοκολατιτσα μετα, φτασαμε να κοιμηθούμε στις πέντε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γεια σας κοριτσακια.

κι εμεις εξω σημερα .ευνοει και ο καιρος αν και τον θεωρω υπουλο!

μαμαλευτερακη πολυ υπομονη θελει.κι εγω πολλες φορες βγαινω εκτος αλλα προσπαθω να με ελεγχω.

απλα εγω δεν εχω ουτε 5 λεπτα να ξεφυγω και μου ειναι ακομη πιο δυσκολο.

υπομονη και πολυ κουβεντα!

ειστε καλα κοριτσια μου?

Αχ γιατί εγώ έχω ? οι γονείς μου και τα πεθερικά ζουν στο χωριό μονή μου μεγαλώνω των μικρό είναι όλοι μέρα κολλημένος πάνω μου.

είναι και ο θηλασμός στην μέση

δεν τον έχω αφήσει ποτέ και πουθενά μόνο όταν κοιμάται όταν είναι ξύπνιος ακόμη και με τον άντρα μου κλαίει και φωνάζει μαμά μου μαμά μου όσοι ώρα λείπω από το σπίτι

να σκεφτείς βγαίνουμε μαζί στην αγορά οι τρεις μας και αν μπω μέσα σε κάποιο μαγαζί και με χάση από το οπτικό του πεδίου ουρλιάζει μαμά μου ….

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κικο περαστικά σας!!Ξυνα σας βγηκαν τα σουβλάκια Παρασκευιάτικα μωρε.. Ο Αναστασης εδωσε ρεσιτάλ ετσι;; Πολύ γέλασα με τις τρελλίτσες του!!χαχα

Τα δικας μας κατορθωματα στην εκκλησια τα διαβασες;; Η Βικυ τον παρομοιασε με τον Ντενις και να σου πω ο χαρακτηρισμος του ταιριαζει γάντι!!

Όσο για τα τρίωρα ύπνου που λές (στο δευτερο παιδακι) ή την παλαβομαρα των παιδιών μας, μην το σκεφτεσαι..Μακαρι να εχουμε τετοια θεματα για να αποφασίσουμε για δευτερο.

Μεσα στο πρόγραμμα δεν ειναι αυτά;;Εικοσι ειμαστε εδω και όλες τα ιδια περμανε πάνω-κατω, στα 2α θα αλλάξει αυτό;;

Παίρνεις την απόφαση και ευχεσαι να ειναι όσο πιο ανωδυνο γινεται..Να το αποφυγουμε πάντως δεν γινεται, παραταση δινουμε νομιζω...

Μαελένη μπορει ο Γρηγορακης σου να ήταν και ματιαγμενο το παιδι..Κοριτσια εγω πιστευω στο ματι και μου ειπαν που διαβασαν το παιδι ότι ματιαζεται ευκολα, κι εγω το ιδιο.

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα και απο μενα .Τρεχω παλι για να τελειωσω τις δουλιτσες μου και να μαγειρεψω.

Την χθεσινοβραδυνη αρνηση της μικρης να πιει γαλα την πληρωσε ο μπαμπας μας γιατι ξυπνησε κατα τις 6 κια μιση και πεινουσε.Δεν πειραζει καλα να παθει που βγηκε μονος του(χα χα)

Οντως κοριτσαι η μικρη φαινεται να το ευχαριστιεται πολυ τα σ/κα που ειμαστε μαζι.

Πολλα φιλακια σε ολες σας και ενα τεραστιο φιλι στον χρηστάκη.

Καλημέρα σε όλες ξέχασα να πω καλή επιτυχία στο παστίτσιο βατραχάκι

kiko αχ και εμένα όλο χαζαμαρουλες κάνει έξω περαστικά σας από την γαστρεντερίτιδα άσχημο πράγμα σου κόβονται τα πόδια

Stone αχ μου αρέσουν πολύ οι παραστάσεις έχω κάτι εισιτήρια για την μεθεπομένη εβδομάδας σε παιδική παράσταση και θα πω τον μικρό ελπίζω να καθίσει φρόνιμα

καλημερα σε ολλεσ

:tongue::tongue:

Να αναφερθώ και εγώ σε ενα περιστατικό οπως της sunsun.

Προσωπικά προσπαθώ να θυμάμαι τις υποχρεωσεις μου, όπως και κατά βάθος θέλω να μου το ανταποδίδουν……ΑΛΛΑ….δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα…ανθρωπη ειμαστε και κανουμε λαθη

Κατάπια πάρα πολλά γεγονότα και σε ένα βαθμό ακόμα το κάνω αλλά τώρα τα παίρνω από άλλη πλευρά…την χιουμοριστική.

Ένα πράγμα δεν συγχώρεσα και το κρατάω μέσα μου,

Αχ καλέ τι βλέπω στην τηλεόραση χα χα χα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:…για ανόρθωση στήθος κάνεις ένα μείγμα με ταχίνι με μέλι, πορτοκάλι και λεβάντα ..και το αλείφεις γύρο γύρο …χα χα χα χα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:..για το δικό μου ΟΥΤΕ όλο η βιομηχανία του Χαιτογλου δεν το σηκώνει χα χα χα χα :lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν στα δικά μας…τα έχω πάρει με την κουμπάρα μου ,,,την νονά τις Κάλλης γιατί εδω και αρκετά χρόνια δεν θυμάται τα γενέθλια και γιορτή του παιδιού μου…δεν λεω για να φέρει δώρο όχι οχι δεν θέλω κάτι τέτοιο, το παιδί μου έχει τα πάντα και είναι υπερήφανο ...άλλα ξέρετε είναι το τυπικό θέμα…μια ευχή ..ενα χρόνια πολλά αρκεί.

Το άλλο που έκανε είναι ότι η κόρη της ήταν φίλες με την Βικυ από 5 ετών και έως πριν το γάμο της Βίκυς ..... δεν ήρθε η κόρη της γιατί είχε να πάει σε άλλο γάμο...... και ούτε ένα τηλέφωνο στην Βίκυ για ευχες...η κουμπαρα μου μπορουσε να συμβουλεψει την κορη της για να ερθει..τουλαχιστον ετσι θα εκανα εγω

Άλλα το κορυφαίο είναι στην βάφτιση της Φωτεινής.....το πρωτο μου εγγονακι.... που ηξερε τι εχει περασει η Βικυ... ενώ όλα τελείωσαν και ήμασταν στης χαιρετούρες... εγώ ήμουν με το μωρό πίσω πίσω και την έντυνα.... η κουμπάρα μου δεν έκανε τον κόπο να έρθει 10 βήματα για να μου ευχηθεί ..... ούτε πηρέ τηλέφωνο στις επόμενες μέρες.

Την έχω τιμωρήσει από τότε.:mad::x.. ούτε εγώ έχω σήκωση το τηλέφωνο να ρωτήσω τι κάνουν …αυτά

Πετρούλα χαίρομαι που περάσατε καλά ειδες που δεν ηθελες :)…το πρόγραμμα το ξέρω πάνω κάτω γιατί ο άνδρας μου είναι γνωστός με τον Χρήστο τον Μιτρενζη ..που παίζει το μπαγλαμαδακι… και αυτός μας λέει ότι στην Αθήνα γίνετε χαμός, εκείνος μας έκλεισε και το τραπέζι…μέσων βάλαμε;););)…το μαγαζί το ξέρουμε από παλιά γιατί ήμασταν και μέτοχοι κάποτε:!:…έχω ρίξει τσιφτετέλι μέσα εκεί ουουου :):)!!!!! έτσι έχασα και τα κιλά μου μετά από την Κάλλη...... αλλα πάνε όλα:mad::mad: δεν πειραζει ομως εχουμε την υγεια μας.......ειπες εχει πολυ καπνα :(:( μονο αυτο σκεφτομαι γιατι δεν καπνιζω πλεων...και πως κανω ξανα μπανιο μετα στις 4 τα ξημερωματα, μπιστολακι κτλ:):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...