Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

η ριτα που ειναι σημερα;

να σας ρωτησω κανει καμια σας την μπεσαμελ με κορν φλαουρ;

εγω την κανω με αλευρι αλλα σημερα καπου ειδα και με κορν φλαουρ ειναι καλη;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχάκι η μαμά μου κάνει με corn flour και είναι πιο βελούδινη….πολύ καλή

ναι ε; ετσι ελεγε κι εκει που το ειδα εχει πιο καλη υφη λεει στη γευση εχει διαφορα;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΑΡΔΕΛΑΚΙ

Ελπίζω να είναι όλα τα μωράκια υγιέστατα και ελπίζω από εβδομάδα λέμε για ποιο ευχαρίστα θέματα ….

\ πάντως και εμένα τις τελευτές 15 μέρες μια επιθετικότητα την έχει βγάλει γενικά είναι ήρεμος και ήσυχο μωράκι αλλά όταν είναι να τον ντύσω και να του αλλάξω πάνα κάνει ένα χαμό και αν δεν του γίνε το χατίρι πετάξει ότι κρατά στα χέρια του προς όπια κατεύθυνση και άμα σε πηρέ σε πηρέ

δεν ξέρω πώς να αντιμετωπίσω αυτήν την συμπεριφορά ?

μερικές φορές νευριάζω βάζω τις φωνές και το μετανιώνω άλλες γελώ και συνεχίζω

τι να κάνουμε μεγάλωσαν…..!!!!

γεια σας κοριτσακια.

κι εμεις εξω σημερα .ευνοει και ο καιρος αν και τον θεωρω υπουλο!

μαμαλευτερακη πολυ υπομονη θελει.κι εγω πολλες φορες βγαινω εκτος αλλα προσπαθω να με ελεγχω.

απλα εγω δεν εχω ουτε 5 λεπτα να ξεφυγω και μου ειναι ακομη πιο δυσκολο.

υπομονη και πολυ κουβεντα!

ειστε καλα κοριτσια μου?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

βατραχάκι η μαμά μου κάνει την μπάσαμε κάπως ελαφριά, όταν όμως φτιάχνω εγώ την εμπλουτίζω με λίγη κρεμά γάλακτος και τυρί Φιλαδέλφεια όπως και κίτρινα τυριά και γίνετε τέλεια.

Giovanna το μουρουνέλαιο είναι το Minadex το απλό της seven seas

Λαζαρενια είστε καλά η μικρή τι κανει:?::?:

Καλησπέρα και από μενα.

Οπως καταλαβαινετε για να μπαινω τωρα , ολη μερα ετρεχα.Δεν με κραταν τα ποδαρακια μου.

Το πρωι πηγα με την κορη μου στη λαικη που περιμενα 1,5 μηνα για να παω με τον παλιοκαιρο.

Βεβαια στο τελος μου το εβγαλε λιγο ξινο γιατι βαρεθηκε στο καροτσι και την κυνηγούσα αλλα οκ. τι να κανουμε?;)

Αχ τελικα το παιδακι μου με εχει πολύ αναγκη.σημερα ηταν παρα πολύ χαρουμενη εφαγε γελασε επαιξε και γειικα δεν ξεκολησε απο πανω μου.

Μονο τωρα που την εβαλα για υπνο δεν ηπιε καθολου γαλα.ελεγε "κακο" και το εσπρωχνε.

Τι να πω αλλες φορες χοροπηδαει και φωναζει"γαλα".

Συνηθησα πια φασεις ειναι.

Ιωάννα μου αντε καλη μου πατε προς το καλύτερο.Ευχομαι την αλλη εβδομαδα να ειστε σπιτακι σας.

Συμπεθέρα μου χρονια πολλα στον συμπεθερούλη:lol:

Ντινάκι μου με το καλό ο γιος αν και νομιζω οτι ειναι νωρις ακομα.Πω πω μανι κι το θεμα του παιδικου !!

Πετρούλα μου ευχομαι να περασετε τελεια!

Μαράκι μου καλη επιτυχια στις εξετασεις σου και φυσικα στην συνεντευξη.

Φωτείνή να παρετε και αλλο μουρουνολαδο.Αφου σας βοηθησε τοσο!

Νικη μου τι παθατε βρε?

Πολλα πολλα φιλακια σε ολες σας και στα μωρακια μας!!!!

Επεξεργάστηκαν by SOULA33

Πετρουλα μου συγχαρητηρια!!!!!!!! Βαλε και ενα τικερακι αν θελεις να βλεπουμε ποσο ειναι το σπορακι σου.

βατραχακι μου θα σας πω αυριο. Ακομα εχω νευρα!

Εσυ κουραζεσαι πολυ ε?

Παντως εγω απο μνημη ....χρυσοψαρο..Ξεχναω γεννεθλια - γιορτες ..τα παντα. Τις προαλλες γιορταζε ο αδερφος μου και ειχα πει σε ολους οτι γιορταζει και τελικα ξεχασα να τον παρω τηλεφωνο (δεν τα παω καλα με τα τηλεφωνα η αληθεια ειναι). Το θυμηθηκα 12.30 η ωρα τη νυχτα ...ευτυχως του τηλεφωνησα και ηταν εξω. Γενικα ομως δεν θυμαμαι πολλα σχετικα με τι μου λενε. Μονο νουμερα θυμαμαι.

Διαφημίσεις

Γεια σας παιδια!!!

Αργησα σημερα αλλα καλλιο αργα παρα ποτε..χαχα

Σαρδελακι μου να τον χαιρεσαι!!!!Πολυχρονος και οτι επιθυμειτε!

Κοριτσια δε σας διαβασα αναλυτικα αυριο θα το κανω διοτι τωρα κουτουλαω.

Το πρωι πηγαμε με τον μικρο για παιχνδι..ανελεητοοο δε σας λεω τιποτα.

Μετα καφε,μετα φαγητο,μετα τον αφησαμε το μεσημερι σπιτι να κοιμηθει και πηγαμε στον κολλητο μου που εχει ενα κουκλακι 2 μηνων να το δουμε.

Καλε κοριτσια..παθαμε πλακα με τον ανδρα μου..ποσο ευκολα ξεχναμε..ηταν τα δικα μας τοσο μικρα?Μιλαμε το επιανα και ηταν πουπουλο..:lol:

Θα σας εξομολογηθω τις σκεψεις μου..

Εκει λοιπον που το εβλεπα σκεφτομουν ''αχ τι ωραια να ειχαμε και εμεις τωρα ενα βρεφακι σπιτι'' (παρεκαμψα την περιοδο της εγκυμοσυνης χαχα)μολις το αφηνε η κοπελα εκλαιγεκαι ξαφνικα το μυαλο μου επαιρνε στροφες..εβλεπα εικονα εμενα να κραταω το μωρο και να κλαει και απο διπλα τον Γρηγορη να χοροπηδαει απο τους καναπεδες και να διαλυει το σπιτι και εγω ανημπορη να μην μπορω να τον κουμανταρω... και μετα συνηλθα...:lol::lol::lol:

''Οχι ακομα..no way'' ειπα και ηρθα στα ισια μου!Το ειπα μετα στον ανδρα μου και μου λεει οτι και εκεινος αυτο σκεφτοτα αλλα το εβρισκε πολυ ωραιο αυτο το σκηνικο της τρελας και κρυφογελαγε ο ατιμος...:lol:

Τεσπα μετα γυρισαμε και πηραμε τον Γρηγορη να παμε σε κατι φιλους με 2 παιδακια,μετα με τους φιλους υπεκυψα και τα πηγαμε σε παιδοτοπο..ε θα κολλησαμε και 15 ιωσεις..και λιγες λεω..ηπιε και απο ενα καλαμακι αλλου παιδιου ο Γρηγορης και λεω αυτο ηταν παει...λιγο χαλαστηκα αλλα μετα ο μικρος κοιμηθηκε στις 10 νταν ..ξερος επεσε δλδ και καταλαβα ποσο πολυ το ειχε αναγκη το παιχνιδι και ανεβηκα λιγακι οποτε και αποφασισαμε και βγηκαμε με τον καλο μου και τωρα ηρθαμε!!

Τελεια μερα!(σε καναδυο μερες θα δουμε αν θα μας βγει ξυνο)

Με την Ιωαννα μιλησα το πρωι ελαχιστα και μου ειπε οτι ομικρος ηταν απυρετος!!!Αυριο θα την ξαναπαρω!

Πολλα φιλακια!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Την δημιουργία μου θα σας την βαλω να την δείτε προς το παρόν είναι ένας κορμός βαμμένος καφέ με 4 καθρέφτες….οοοταανν το τελειώσω χα χα χα χα

Γειά σας κα Φωτεινή. Τη δημιουργία σας περιμένω να τη δω κι εγώ με αγωνία. Οσο για την ερώτησή σας είμαστε καλά και σήμερα είχαμε κι εμείς την πρώτη μετά Γρηγόρη έξοδό μας. Απ' ότι βλέπω όμως σήμερα ήταν μέρα εξόδου για πολλές μανούλες :)

Εύχομαι να περάσατε όλες πολύ όμορφα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα!

Μαρίνα μου ελπίζω να περάσει γρήγορα το μπουκωμα της μικρής. Λίγο πολύ με αυτόν τον καιρό όλα τα παιδάκια ενα μπούκωμα ή λίγο βηχαλάκι το έχουν.

Οσο για τον Γιωργάκη όντως μεγάλωσε. Κάθε μέρα βλέπω καινούρια πράγματα που κάνει ο μικρός και τρελαίνομαι! :D

Φωτεινή μου τελικά με το μουρουνέλαιο της άνοιξε η όρεξη? Εγώ δίνω σίδηρο στον Κωνσταντίνο γιατί έχει έλειψη και του έχει ανοίξη η όρεξη απο αυτό. Αντε μπας και βάλουμε κανα γραμμάριο!

deleni μου πώς τα πήγατε χθες με το γάλα?

ana μου ναι ακόμα δεν φαίνεται τί είναι. Θα δούμε, δεν έχω αγωνία όπως στο πρώτο, απλά να είναι γερό!

Ρίτα μου και εμείς σήμερα έχουμε πάρτυ σε παιδότοπο και τρέμω... Ελπίζω να μη κολλήσουμε τίποτα. Οσο για το σκηνικό με το 2ο παιδάκι, δεν είναι τοσο τραγικο:lol:...

Armaki μου πώς είστε σήμερα?

Σουλίτσα μου της λείπεις πολύ μάλλον! Απο αυτά που σου λένε οι γιαγιάδες τελικά μαζί σου άλλο παιδί γίνετε!

Οσο για το θέμα του παιδικού χάλια! Ακόμα δεν μας έχουν πει τίποτα. Πέμπτη και Παρασκευή που τηλεφωνούσα δεν απαντούσε κανείς:mad: το έκλεισαν το μαγαζί. Να δω απο αυριο τί θα μας πούνε. Το ξέρω οτι έχουν κ αυτοί τα δίκια τους αλλά τα έχω πάρει άσχημα. Ούτε ξέρω ποση άδεια να βάλω, που την κρατούσα για όταν αρρωσταίνει ο μικρος... Οι συμβάσεις του λήγουν σε 3 μήνες απο τώρα, μέχρι τότε τί θα γίνει.... Ουφ!

Καλημερα!!!

Εμεις σημερα λεμε να παμε λουνα παρκ... Και ο Θεος βοηθος!:lol::lol::lol: Να δω πως θα τον μαζεψουμε μετα!:lol:

Ριτα ετσι κι εγω, βλεπω τα βρεφακια, προς στιγμην ξεσηκωνομαι και μετα λεω με τιποτα!!!!!!! Οχι ακομα! Εχω καιρο!:lol: Δε νομιζω να αντεχα αυτη την παρανοια ουτε με σφαιρες. Τωρα το εχω μεταφερει για το 2011. (Να μεινω εγκυος ετσι?) Πριν απο λιγο καιρο ελεγα στις αρχες του 11, τωρα λεω στα μεσα του 11... Σε λιγο καιρο θα λεω για το 2012!:lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...