Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Κορίτσι εσύ τι έκανες τελικά ? Το είδατε Κ το άλλο ωαριο? Ήταν μικρό? 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

vatraxaki μου μάλλον αγοράκι είναι, αλλά ακόμα δεν φαίνεται καλά. Ο γιατρός μου έχει τρελή δουλειά. Οταν ακυρώνει τις καθημερινές για γέννα τα αναπληρώνει Σάββατα και Κυριακές. Να φανταστείς έχει 3 μαίες στα ιατρεία του (και 2 ιατρεία) για βοηθούς, άστα χαμός.

Μπράβο στο Τιμούλη που βοηθάει τη μανούλα:D! Εγω για φαί έχω μουσακά απο χθες, τώρα για γρήγορα ή φτιάξε μια μακαρονάδα ή πάρε κάτι απ'έξω κοτοπουλο πατάτες θα τα φάει πιστεω ο μικρός;).

αληθεια;αγορομανα κι εσυ;αντε με το καλο και το μονο που εχει σημασια ειναι να ειναι γερα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι εγινε που εισαστε ολες σημερα;

σανσαν μου σιγουρα μας εχει τυχει σε ολους μας να ξεχασουμε η να μπερδευτουμε ανθρωποι ειμαστε πανε μια αλλη μερα επισκεψη κι ολα καλα αν ειναι φιλη σου δεν θα κρατησει κακια!

Κωνκωνάκι μέσα στην αναστάτωση ξέχαστηκε το θέμα με το σταθμό του Κωνσταντίνου σου! Καλά είναι δυνατόν χωρίς προειδοποίηση να σας αφήσουν έτσι στη μέση της χρονιάς? Πόση άδεια να πάρετε κι εσύ και ο καλός σου βρε παιδί μου, δεν έχετε και βοήθεια!Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα λύση! Και 2ο αντράκι ετοιμάζεις τελικά? Θα κάνουν και καλή παρέα! Με το καλό να γεννηθεί!

Σαρδελάκι να τον χαίρεσαι τον καλό σου και σύντομα να μη χρειαστεί να ξαναχωρίσετε για κανένα λόγο!

Αρμάκι χρόνια πολλά και στο δικό σου σύζυγο, σιδερένιος και σε σένα καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου αλλά και στη συνέντευξη!

Deleni μου νομίζω πως ένας ακόμα λόγος που πρέπει να αποφεύγουμε το γάλα μετά το φαγητό είναι ότι εμποδίζεται η πρόσληψη του σιδήρου! Και στην εγκυμοσύνη δε μας έλεγαν το σίδηρο να μην το παίρνουμε ταυτόχρονα με γαλακτοκομικά άλλωστε? Τώρα στην πράξη δεν ξέρω αν μπορείς να το εφαρμόσεις!

Sun-sun ακόμα και αν της κακοφανεί της φίλης σου, εφόσον είστε κολλητές τόσα χρόνια,ένα πείσμα θα είναι και θα της περάσει!

Εμείς σήμερα είμαστε καλύτερα νομίζω αν και το μπούκωμα επέστρεψε αρκετά έντονο στη μικρούλα μου, τουλάχιστον θέλει να τρώει αρκετά σήμερα και πραγματικά παρόλο που είμαι με 4-5 ώρες ύπνο μου αρκεί να τη βλέπω να τρώει! Και με τους εμετούς είναι κάπως καλύτερα, αφου σταμάτησα τα γαλακτοκομικά εντελώς, αλλά δεν καταφέρνω να κόψω τη μαύρη σοκολάτα! Έβγαλα και το Γωγούλη καμιά ώρα βολτίτσα το μεσημέρι με τα πόδια στις κούνιες και τρελάθηκε το καλό μου! Του έχουν λείψει οι βολτούλες μας αλλά και τα άλλα παιδάκια! Με τον ξάδερφό του μόνο έχει τρελό θέμα και τσακώνονται διαρκώς! ΄Μεγάλωσε το αγοράκι μου ανεβοκατέβαινε μόνο του στην τσουλήθρα και ας ήταν το πρώτο σκαλοπάτι επίτηδες όσο το μισό του ύψος περίπου! Γυρίσαμε μέσα στα χώματα, παραλίγο να τον βάλω μαζί με τα ρούχα του στο πλυντήριο!:lol:Άντε να ζεστάνει ο καιρός να τις καθιερώσουμε καθημερινά αυτές τις βόλτες μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΑΡΔΕΛΑΚΙ

Ελπίζω να είναι όλα τα μωράκια υγιέστατα και ελπίζω από εβδομάδα λέμε για ποιο ευχαρίστα θέματα ….

\ πάντως και εμένα τις τελευτές 15 μέρες μια επιθετικότητα την έχει βγάλει γενικά είναι ήρεμος και ήσυχο μωράκι αλλά όταν είναι να τον ντύσω και να του αλλάξω πάνα κάνει ένα χαμό και αν δεν του γίνε το χατίρι πετάξει ότι κρατά στα χέρια του προς όπια κατεύθυνση και άμα σε πηρέ σε πηρέ

δεν ξέρω πώς να αντιμετωπίσω αυτήν την συμπεριφορά ?

μερικές φορές νευριάζω βάζω τις φωνές και το μετανιώνω άλλες γελώ και συνεχίζω

τι να κάνουμε μεγάλωσαν…..!!!!

:tongue::tongue:

καλησπερα και απο εμενα.

καλε τι ειναι αυτα που λετε??? δεν παω για τριτο...Μια ταραμοσαλατα ζηλεψα η ερμη...χαχαχαχαχαχα

Stone εχουμε ευχαριστα? Καλα καταλαβα??? Με το καλο αν ισχυει!!! Θα σου στειλω πμ με το μειλ.

Σαρδελακι μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου. Μηπως ειχες παει σε κανενα παιδοτοπο στην Αρετσου εχθες?

arma μου με το καλο η συνεντευξη και αλα αποτελεσματα στις εξετασεις..

joa μην στεναχωριεσαι για τα δεκατα! Το παιδι ειναι καλυτερα οπως λες..Παιζει κι ολας.. Με το καλο να πατε σπιτι σας.

Παω για κανενα καφεδακι με τα παιδακια μου και θα γυρισω να σας πω. Τα εχω παρει λιγο με τον αντρα μου...

Διαφημίσεις

Κορίτσαρες μου καλησπέρα…τι κάνετε? Ελπίζω να είστε όλες και τα παιδάκια σας καλά

Ιωάννα πολύ χάρηκα που όλα πάνε καλά για τον Χρηστακο, γρήγορα θα πατέ σπιτάκι και όλα θα είναι ένα κακό όνειρο

Κώνκων…..αγοράκι έεε:?::?::):) τέλεια με το κάλο κούκλα μου

Άρμα μην στεναχώριεστε για το ινοαδενομα αν το παρακολουθείς όλα θα πάνε καλά, είχα και εγώ στο στήθος και μετά από χρόνια έπρεπε να το αφαιρέσω και όλα καλά είναι, τριπλεξ γιατι να κανεις:?:

Σαρδελάκι μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου πολύχρονος

Sunsun δεν πειράζει που το ξέχασες, πηγαίνεις άλλη φορα για καφέ και έτσι δεν θα αισθάνεσαι άσχημα

Ρίτα να σας ζήσει το μωράκι να είναι καλότυχο και γεμάτο υγεία

Λαζαρενια καλά είναι τώρα η μικρούλα εε:?::?::):)

Εύα και Βατραχάκι τώρα που σε λίγο θα μπείτε στον μήνα σας να προσέχετε, να παραβλέπεται λίγο τα κουραστικά πράγματα και δουλείες να κάνετε τα απαραίτητα

Πετρούλα, Νατάσσα fast καλά είστε…..ξέχασα καμιά:?::?:

Maeleni και κικο Μαρινα,μαμαλευτερη καλα ειστε:?:

Εγώ σήμερα από το πρωί στο πόδι είμαι, είχα ένα μνημόσυνο, μετά πήγα αγορά και αγόρασα τα απαραίτητα για να κάνω ένα καθρέφτη για το σπίτι. Τελικά ευτυχώς που δεν τον αγόρασα έκανε 400ε και εγώ με όλα τα υλικά μου βγήκε 110ε, βεβαία δεν είναι το ίδιο άλλα τουλάχιστον θα έχει την δίκια μου υπογραφή....... αν ποτέ στρωθώ να τον κάνω:):):)

δεν σας ειπα ...το μουρουνελαιο θαυμα κανει, θα παρουμε και δευτερο μπουκαλι.......:D:D

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Γεια σας κοριτσια!

Κι εμεις σημερα βολταραμε, ο Σωτηρακης μου το καταευχαροστηθηκε.

Αρμακι μια χαρα ειναι τωρα ο μικρος, αν και αυτον τον καιρο τον τρεμω. Καλη επιτυχια και στη συνεντευξη και στις εξετασεις! Κι εγω εχω αμελησει να παω στον γυναικολογο, πρεπει να το κανονισω αμεσα!

κωνκων, ποτε δεν ξερεις, μπορει να ειναι κοριτσακι! Σε αυτη την εβδομαδα γενικα, ειναι παρα πολυ δυσκολο να καταλαβουν οι γυναικολογοι το φυλο, γι'αυτο ειναι και πολυ επιφυλακτικοι. Γερο να ειναι, αυτο εχει αημασια! Οσο για τον σταθμο, τι να πω? Ελεος!

Ιωαννακι πολυ χαιρομαι που παιρνετε το καλυτερο! Και για τον πυρετο, το θεμα ειναι οτι μειωνεται... Ευχομαι σημερα να ειναι απυρετος ο Χρηστακης! Να μου τον φιλησεις!

Σαρδελακι να τον χαιρεσαι! Χρονια Πολλα!!!

Sunsun με καλυψαν τα κοριτσια! Ζητησε της συγνωμη και θα καταλαβει! Εμενα δε μου εχει συμβει, γενικα εχω μνημη ελεφαντα! Δεν υπαρχει περιπτωση να ξεχασω γενεθλια! Ειμαι ληξιαρχειο κανονικο!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Καλησπέρα και από εμάς κορίτσια.

Sardelaki να χαίρεσαι τον καλό σου και την οικογένειά σας.

Αρμάκι με το καλό τα αποτελέσματα και η συνέντευξη. Άντε όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Όσο για το Αργύρης....το έχω ξαναπεί....είναι απίστευτο το πόσα πράγματα θυμάμαι. Καμιά φορά τομάζω και τους άλλους. Το θέμα είναι ότι καμιά πληροφορία που ακούω δεν πάει χαμένη....

Sunsun αυτό που έκανες εσύ στη φίλη σου το έχει κάνει μία φίλη σε εμένα....περίπου δηλαδή. Ξέχασε τα γενέθλια της Αλεξάνδρας, αλλά και όταν κάποιες μέρες μετά μιλήσαμε με μήνυμα και στην ερώτησή της 'τι κάνετε;' απάντησα 'καλά, το Σάββατο χρονίσαμε και την Τρίτη περπατήσαμε' δεν μπήκε και πάλι στον κόπο να μου πει ΄χρόνια πολλά'. Δεν της ξαναμίλησα......και όταν κάποια στιγμή.....μετά από δική της πρόσκληση πήγαμε για καφέ, είχα κρατήσει το μήνυμα, της το έδειξα της είπα πόσο πολύ είχα πειραχτεί. Έχω ωροσκόπο Σκορπιό κορίτσια και αν μου κάνεις κάτι την έβαψες.:mad::mad::mad::mad::mad:

Κωνκων αγοράκι και πάλι; Με το καλό κοπέλα μου.

Μαρίνα στρώνει σιγά - σιγά και η τοσοδούλα σου και θα ηρεμήσεις και εσύ. Άντε και μέσα στην εβδομάδα σαραντίζετε....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας κοριτσια!

Κι εμεις σημερα βολταραμε, ο Σωτηρακης μου το καταευχαροστηθηκε.

Αααα και εμείς βολτάραμε σήμερα. Κούνιες, ψώνια και καφέ και το απόγευμα Σούπερ Μάρκετ. Και η Αλεξάνδρα το χάρηκε. Ελπίζω να μην μου αρρώστησε πάλι, γιατί κάποια στιγμή φύσαγε.

δεν σας ειπα ...το μουρουνελαιο θαυμα κανει, θα παρουμε και δευτερο μπουκαλι.......:D:D[/size][/font]

Κα Φωτεινή σας το σύστησε η παιδίατρος; Ποιο είναι; Την Πέμπτη θα πάμε και εμείς για ζύγισαμ και μέτρημα και το έχω και λίγο άγχος. Σκέφτομαι να το πω και και για το μουρουνέλαιο.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Μαρακι καλή επιτυχία στην συνεντευξη και στις εξετασεις σου.Και εγω δεν τις μπορω καθολου αυτες τις γυναικολογικες αλλά ειναι αναγκαίο κακό και κανω την καρδια μου πέτρα καθε φορα..Τι καλά να σε πάρουν στην δουλεια, μεσα στα καλλυντικά και στα αρώματα θα εισαι..άλλη διαθεση!

Μαρίνα η μπουμπου στρωνει, μια χαρα ειστε σημερα..Μακαρι ετσι να συνεχίσετε

Κωνκων γερό να ειναι και να κατουραει και όρθιο!!χαχα

Παρεακι με τον Κων/νο και θα μοιραζονται πολλά πραγματα αν τελικά και το 2ο ειναι αγορακι.

Νικη ναι εγκυμονουσα στα πολύ αρχικα ειμαι..

Ελένη το πήρες το e-mail;;Μου εβγαλε αποτυχια σημερα και στο ξαναεστειλα!

Σαρδελακι να χαιρεσαι τον συζυγο

Φωτεινη να μας βαλεις τη δημιουργια σου σε φωτο.Καλή αρχή!Τι ομορφο και ανανεωτικό που ειναι να δημιουργεις..

Νατασα και Ιωάννα και εμεις σημερα όλη μερα βολταραμε, εχουν και οι γονεις μου επισκεψεις απο την Ξανθη και η μερα σημερα πήγε ετσι..απο καφε σε καφε, απο αγορα σε κομμωτηριο κ.ο.κ

Ρίτα που εισαι; Μιλησες καθολου με την Ιωάννα;;

Σε λίγο θα πάμε σε μουσικη σκηνη στους Αγαμους Θυτες..Το ειχαμε κανονισει εδω και ενα μηνα, αν και δεν εχω πολύ ορεξη ωστοσο δεν μου πάει τελευταια στιγμη να πουλήσω την παρεα..Ευχομαι τουλάχιστον να μην το μετανοιωσω.

Καλο Βραδυ σε όλους και φιλια σε οσες ξεχασα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Giovanna συγγνώμη δεν έγραψα το δικό σου όνομα πριν:oops::oops::oops: …τι κάνεις??

Η γιατρός δεν μας είπε για άλλο μπουκάλι υποθετο πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αφού τώρα αρχησε να παίρνει μπρος η Φωτεινή…χαζή είμαστε να σταματήσουμε τώρα.

Πετρούλα καλά να περάσετε…που θα περάσετε γιατί από ότι λένε το πρόγραμμα θα είναι τέλειο. Εμείς θα πάμε το άλλο Σαββάτο

Την δημιουργία μου θα σας την βαλω να την δείτε προς το παρόν είναι ένας κορμός βαμμένος καφέ με 4 καθρέφτες….οοοταανν το τελειώσω χα χα χα χα

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

το έχω ξαναπεί....είναι απίστευτο το πόσα πράγματα θυμάμαι. Καμιά φορά τομάζω και τους άλλους. Το θέμα είναι ότι καμιά πληροφορία που ακούω δεν πάει χαμένη....

Ετσι ακριβως κι εγω! Απιστευτη μνημη!!! Κι εγω τρομαζω τους αλλους, νομιζουν οτι κραταω σημειωσεις με τη ζωη τους!:lol::lol::lol::lol: Επισης ειμαι και περιεργη! Δεν εχω χειροτερο απο το να μου πεις "θελω να σου πω κατι, αλλα θα στο πω αργοτερα"! Μπορει να σε σκασω γαι να το μαθω... Παλιοτερα ημουν παρα πολυ αδιακριτη, τωρα εχω μαθει να το ελεγχω...:lol::lol::lol: Γενικα θελω να μαζευω ολη την πληροφορια, αλλιως ειμαι ικανη να σκασω!:lol::lol::lol:

Stone καλα να περασετε, αν κι εγω θα το ακυρωνα χωρις καμια τυψη!:lol: Βρηκες ανθρωπο!:lol:

t7fQp3.png

Καλησπέρα!

Σαρδελάκι μου να τον χαίρεσαι, να είναι πολύχρονος και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!

Άρμα καλή επιτυχία με τη δουλειά, μακαρι να σου "κάτσει":D

Κορίτσια σας ζηλεύω όλες που βολτάρετε με τα ζουζούνια σας... θέλω και γωωωωωωωωω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φωτεινή μου όντως βάλε καμιά φωτό να το δούμε! Όσο για ο δεύτερο μπουκάλι εγώ ψηφίζω ναι... ο άντρας μου στην κυριολεξία με αυτό μεγάλωσε!;)

Λαζαρένια ελπίζω να αναρρώσεται και εσείς σιγά σιγά...

Ιωάννα μου μπράβο στον Χρηστάκη μας... εγώ είμαι σίγουρη ότι απο βδομάδα θα είστε στο σπιτάκι σας ;)

Στονε δεν το πήρα το μειλ... δες τα πμ σου...

Sunsun και εγώ σπανίως ξεχνάω κάτι αλλά πιστεύω ότι αν της εξηγήσεις δεν θα σου κρατήσει κακία... στο κάτω κάτω τόσα χρόνια είστε φίλες..;)

Εγώ απο τότε που γέννησα την Αναστασία άρχισα να καταλαβαίνω αυτούς που έιχαν παιδιά...μέχρι τότε νόμιζα πως απλά ήταν υπερβολικοί..:rolleyes:

Όσο για το μεσημεριανό γάλα...θα της το κόψω τελείως, ήδη σήμερα δεν της έδωσα...αλλά έχω τον μπαμπά της που "λυγίζει"..:mad: Τέλος πάντων απο σήμερα μου υποσχέθηκα και εκείνος ότι δεν θα της ξανακάνει το χατήρι...

έχω και τη μαμά μου απο την άλλη που με πρήζει να της δίνω με το επιχείρημα πως όταν ήμουνα μικρή έπινα 2 κιλά γάλα την ημέρα (απο αγελάδα- full full fat :D:D) το οποίο είναι μεν αλήθεια αλλά εγώ έκτός απο αυτό έτρωγα και όλο το φαί μου...:rolleyes:

Πάντως και εγώ αυτό φοβάμαι Άρμα μου (την περίπτωση με τον ανιψιό σου) γι αυτό και επιμένω....

Τεσπά, καλό βράδυ κορίτσια, τα λέμε αύριο!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

φαστ μου τι εγινε γλυκια μου και τα πηρες με τον καλο σου;

κι εγω το τελευταιο διαστημα οταν εχω νευρα σ'αυτον ξεσπαω :lol::lol::lol: τι να κανω καποιον πρεπει να παρει η μπαλα εχω και τις ορμονες μην ξεχναμε ;)

φωτεινη μου καλε αν μπω στον μηνα μου καθε μερα γενικη θα κανω τοτε τις θελουμε τις συσπασεις χαχαχα

γιαβαννα μου μην φοβασαι δεν θα κρυωσε η μικρη μια θα ειναι!

στονε μου καλα να περασετε οταν πας θα σου ερθει το κεφι!

Νατασα μου κι εσεις βολταρατε ε; ωραια!

deleni μου ξεχασα να σου πω οτι κι εμενα μου το απαγορευσε η γιατρος μας να του δινω γαλα μετα το φαγητο και λιγο να φαει τον αφηνω ετσι γιατι το κανουν λεει συνηθεια και μετα δεν τρωνε το φαγητο γιστι ξερουν οτι θα πιουν γαλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...