Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Κορίτσι εσύ τι έκανες τελικά ? Το είδατε Κ το άλλο ωαριο? Ήταν μικρό? 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όντως τα πάει τέλεια το βρεφάκι Ρίτα! Έτσι να συνεχίσει!

Σαρδελάκι καλως τα δέχτηκες!

Σας καληνυχτίζω κι εγώ σιγά-σιγά μήπως και κοιμηθούμε λιγάκι! Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωάννα μερα με τη μερα τα πηγαινετε όλο και καλύτερα..Ξεκουρασου και ηρεμησε σημερα εσύ, ο μικρος παιζει και εχει αρχισει να επανερχεται σταθερα.

Με το καλό να επιστρεψετε σπίτι σας. Ο πυρετός μη σε ανησυχεί, πολύ πιθανόν να μη συνδεεται καθολου με την κατασταση του..

Εμεις μετα τα γενεθλια πήγαμε εκκλησια και ο μικρος με το ζορι κρατιοταν, εβλεπε τα μεγαλύτερα παιδακια που γυρνουσαν μεσα στο ναό και παρασυρόταν..Οσο προσπαθουσα να του εξηγησω και να του μιλήσω όμορφα εκεινος αντιδρουσε και φωναζε, ε είπα κι εγω να τον αφησω να δω τι θα κάνει..Τι το ΄θελα, αρχισε να τρεχει με φορα στο διαδρομο και ειχε βαλει στοχο τον παπα, είμαι σιγουρη πως αν δεν τον σταματουσαν τελευταια στιγμη καποιοι γνωστοι που καθονταν πιο κατω, θα ειχε περασει κτ απο τα πόδια του παπα και θα εμπαινε μεσα στο Ιερό Βήμα..Ουφφφ

Καλό Βραδυ σε ολους μας

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλά ρε κορίτσια,όλες μόλις έφυγα μπήκατε;

Ιωάννα κάθε ώρα που περνάει θα είναι όλο κ πιο καλά.

Πετρουλά είχε στόχο το παιδί...μου θυμίζει λίγο τον ντένις τον τρομερό.

Γιορτάζει κανείς που ξεχνάω;αγίων θεοδώρων σήμερα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα φιλενάδες!

Χάθηκα λιγάκι.... Εδω και μια βδομάδα που είναι κλειστά τα σχολεία τα έχω παίξει. Ευτυχώς δεν δουλευω κάθε μέρα και προσέχω τον μικρό, τις μέρες που δουλευω βάζει άδεια ο καλός μου. Ακόμα δεν μας έχουν πει τίποτα για το πότε θα ανοίξει. Ρώτησα και σε ιδιωτικό και απογοητευτικα και απο τις τιμές και απο την οργανωση τους. Ο βρεφικός του δήμου κλάσεις ανώτερος!

Σήμερα πάω στον doctor να δούμε και το νινί μας.

Ιωάννα μου σας έχω συνέχεια στο μυαλό μου! Ευχομαι να αναρώσει γρήγορα ο Χρηστάκος σου και γυρίσετε σπιτάκι σας! Χαίρομαι που πάει καλύτερα, μπράβο του! Όλα θα πάνε καλά!

sardelaki μου καλώς τον δεχτήκατε! Φαντάζομαι χαρά ο Αστέρης. Καλά να περάσετε! Αυτή τη βδομάδα έλειψε ο καλός μου 2 μέρες μόνο και ο Κωνσταντίνος δεν σταμάτησε να φωνάζει μπαμπά. Στη βόλτα, στο σπίτι, στα αυτοκίνητα, στο σουπερ μαρκετ, παντού! Αφού μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα. Οταν ήρθε μόνο τούμπες που δεν έκανε!

Ρίτα μου να σας ζήσει!

armaki μου ο σύζυγος είναι καλύτερα? Η Ευούλα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα φίλες μου! Έπεσε πολύ τρέξιμο αυτές τις μέρες και σε συνδιασμό με την διάθεσή μου που ήταν χάλια δεν κατάφερα να σας γράψω...Σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον. Ο καλός μου σήμερα δείχνει καλύτερα, εχτες πήγαμε και στον γιατρό, δεν του βρήκε κατι, απλά είπε αν ξανανεβασει να κάνουμε εξετάσεις. Ελπίζω ότι θα αρχίσει να συνέρχεται..

Το άλλο νέο είναι ότι με πήραν τηλ. από τα hondos που είχε δώσει βιογραφικό και την Τρίτη έχω συνέντευξη :-). Τέλος αυτές τις μέρες θα με φάνε οι γιατροί γιατί το πήρα αποφαση επιτέλους να κάνω κάποιες εξετάσεις που έπρεπε να κάνω από τότε που γέννησα και έχω χε*τ$& . Σήμερα έχω τρίπλεξ καρδιάς την Τρίτη το πρωί υπέρηχο στήθους(έχω ινοαδένωμα και αυτή η εξέταση είναι που φοβάμαι περισσότερο) και την Τρίτη το απόγευμα γυναικολόγο..

Το Ευάκι είναι μια χαρά. Αυτά τα δικά μου.

Ιωάννα μου χάρηκα πάρα πολύ που ο Χρηστάκης μας είναι καλύτερα!!!! Μην ανησυχείς καθόλου για τα δέκατα, αλλωστε πάντα ο πυρετός ειδικά όταν υπάρχει μέρες δεν πέφτει με τη μία. Όλα θα πάνε καλά! Έχεις τόση θετική ενέργεια από εδώ που είμαι σίγουρη ότι σας έχει έρθει και ε το παραπάνω! :lol:

Περαστικά και στον αντρούλη της Άρμας........Αργύρης δεν λέγεται;

Ναι giovanna μου σωστά θυμάσαι! :-)

Το απόγευμα δεν τρώει τίποτα.... απολύτως και να τη ρωτήσεις τι θέλει σου λέει γάλα...

Εντωμεταξύ δεν ξέρω αν κάνω καλά... μετά το μεσημεριανό όσο και να φάει (ακόμα και αν έχει φάει πολύ) πάντα ζητάει γάλα... Στην αρχή δεν της πολυέδινα αλλά τώρα τελευταία της έγινε συνήθεια νομίζω... βέβαια επιμένω πρώτα να φάει το φαγητό και μετά το γάλα αλλά βρε κορίτσια έτσι δεν έχει καθόλου ποικιλία στις γεύσεις αν εξαιρέσουμε το μεσημεριανό...

Εσείς τι λέτε;

deleni μου έζησα από κοντά με τον ανηψιό μου την ίδια κατάσταση, στο έχω ξαναπεί νομίζω. Δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο με την Αναστασία απλά στο αναφέρω να το έχεις υπόψιν. Ακριβώς έτσι έκανε και εκείνος με το γάλα. Πάντα ήθελε μετά το φαγητό. Περνώντας ο καιρός όλο και μείωνε το φαγητό και ζητούσε όλο και περισσότερο γάλα. Η κατάληξη ήταν μετά τα 2 να τρέφεται αποκελιστικά με γάλα και μακαρόνια..μπορούσε να κάτσει μέρες νηστικός και απλά ανπομονούσε να έρθει η ώρα να πιει το γάλα του. Δεν θα ξεχάσω το καλοκαίρι που μόλις έπεφτε ο ήλιος έλεγε συνέχεια ''νύχτωσε''? Γιατί ήξερε πως ήταν σίγουρο ότι μόλις νυχτώνει πίνει γάλα..Να μην στα πολυλογώ έφαγαν τρελλό πακέτο, η παιδίατρος είπε στην κουνιάδα μου ότι όλο αυτό έγινε επειδή του έδινε γάλα μετά το μεσημεριανό και μετά όταν δεν έτρωγε με τον καιρό του έδινε πάλι γάλα. Αλλά και τι να έκανε κι αυτή? Να τον άφηνε νηστικό??? Δεν έτρωγε ΤΙΠΟΤΑ..Δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ να τον κάνουν να φάει φαί και να τον πείσουν ότι δεν μπορεί να πίνει γάλα όποτε θέλει. τώρα είναι 3 1/2 και κάπως έχουν φτιάξει τα πράγματα επειδή πήγε και σταθμό, αλλά έχουν πολύ δρόμο ακόμα...

Γενικώς έχουμε κόψει το απογευματινό. Δηλαδή θα φάει το μεσημεριανό , μετά το απόγευμα κατά τις 6 ένα γιαουρτάκι (με τα χίλια ζόρια) και μετά στις 9 ένα μπουκάλι γάλα.

Γιατί καλέ? Το γιαουρτάκι απογευματινό δεν είναι??? Εμένα πάντα έτσι έτρωγε. Μην αγχώνεσαι!

Αυτο που λετε παντως ο Γρηγορης δεν το εχει..μονο για πλακα καμμια φορα θα τσιμπησει μαγουλακια κτλ αλλα γελαει.Καμμια κλωτσια τρωω που και που οταν του βαζω πανα αλλα αυτο το εκανε ανεκαθεν ..εχει αεικινητα ποδια.

Το αντιθετο θα ελεγα οτι μας συμβαινει αυτη την περιοδο..ειναι ολο φιλια και αγκαλιες στα παντα.Φιλαει απο το τηλεφωνο μεχρι τα ντουλαπια..οτι τον συγκινησει εκεινη τη στιγμη.:lol:

Εμενα με εχει ταραξει παντως στα φιλια και πολυ το ευχαριστιεμαι. ;)

Κι εμείς τα ίδια..δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι και αυτό με τις κλωτσιές το κάνει στον μπαμπά της για παιχνίδι. Του κλωτσάει την κοιλιά αλλά αν κάνει ότι σηκώνει την μπλούζα του σταματάει. Δεν ξέρω γιατί, μάλλον φοβάται μην τον πονέσει! :lol:

Γενικά η Εύα δεν είναι καθόλου επιθετική, απλά όταν δεν την αφήνω να κάνει κάτι λέει ''κακό'' και βάζει τα κλάματα.(δλδ, το ξέρω οτι είναι κακό αλλά κλαίω γιατί θελω να το κάνω..:lol: ) Επιμένει λίγο αλλά μετά προσπαθώ να της αποσπάσω την προσοχή οπότε τα βρίσκουμε.

Πω πω την ξεπέρασα την κικο! :lol:

Έχω κι άλλα να πω όμως..έρχομαι

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Σαρδελάκι μου να χαίρεσαι τον καλό σου!!!! Να τα εκατοστήσει, να είναι πάντα γερός και χαρούμενος και να χαίρεται κι εκείνος εσένα και τον γιόκα σας!!!!

1397925jn0jb1e1ud.gif

κωνκωνακι μου πολύ πακέτο αυτό με τον σταθμό ρε γμτ..τι να πω? Και οι ιδιωτικοί όντως είναι ακριβοί, αν λες ότι δεν είναι και καλοί κιόλας τι να το κάνεις? Ελπίζω γρήγορα να λυθεί το πρόβλημα. Περιμένουμε νέα από τον γιατρό!

stone ''εκεμταλεύσου'' την υπνηλία και δωστου να καταλάβει! :lol: Ζήτα βοήθεια απ'όπου μπορείς και όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι.

Εύα και Βατραχάκι θα σας μαλώσω! Προσέξτε λίγο βρε κοριτσάκια μου! Μην πέφτετε με τα μούτρα στις δουλειές! Τα νινάκια στην κοιλίτσα σας πρέπει να τα προσέχετε κι αυτά! Χαλαρώστε λίγο, γιατί πολλά ακούμε, μην ρισκάρετε και βγουν πριν την ώρα τους!

Ριτάκι να σας ζήσει το μωράκι! Απίστευτο μωρό! Πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!

Μαρίνα μου πως είναι η μπουμπούκα με τους εμετούς?

Σουλίτσα η Ανδριάνα καλά? Με τον ύπνο πως πάτε?

Νατάσα ο Σωτηράκης ειναι εντάξει μετά την ίωση?

Φαστ κάτι διάβαζα για ταραμοσαλάτες εχτές??? Τι έγινε? Πάμε για τρίτο? χαχαχαχα!!! Τα παιδάκια σου τι κάνουν?

Λαζαρένια εσείς τι κάνετε? Η μικρή σου εντάξει με τον βήχα?

Βίκυ και Φωτεινή τι γίνεται με την Φωτεινούλα? Συνεχίζει να τρώει?

giovanna μην αγχώνεσαι με την επιθετικότητα. ίσως να θέλει να σου τραβήξει την προσοχή. Υπάρχει περίπτωση στον σταθμό, να βλέπει κι άλλα παιδάκια να το κάνουν και να το κάνει κι εκείνη?

Ελπίζω να μην ξέχασα καμιά, αλλά και να ξέχασα, ελπίζω να με συγχωρέσει! :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα κοριτσια.ελπιζω αν ειστε ολες καλα και πανω απο ολα τα παιδακια σας!

σαρδελινα καλως τον δεχτηκες τον αντρουλη σου και να τον χαιρεσαι συγχρονως.να τα εκατοστησει!

ιωαννα χαιρομαι που πανε καλυτερα για τον χρηστακο.ολα θα μοιζαουν σαν κακο ονειρο!

αρμακι καλημερα και περαστικα στον συζ.

καλη επυτιχια στην δουλεια μακαρι να σε παρουν γιατι εχεις κουραστει κι εσυ πολυ.

οσοσ για τις εξετασεις καλα κανεις και θα πας.κι εγω εχω να κανω τεστ παπα απο τοτε που γεννησα.κακως που το αμελησα.

ολα θα πανε καλα.

η λαζαρενια ειναι καλυτερα.παρα πολυ ελαχιστη μυξουλα και ελαχιστο βηχα.αλλα παααααρα πολυ γκρινια.σκαει κι ο αλλος κοινοδοντας και η συμπεριφορα της μου θυμιζει οπως τοτε που σας ελεγα οτι τσιριζε?τωρα δεν τσιριζει αλλα ολα τα πεταει κατω,βαφει τους τοιχους γενικως πραγματα που δεν τα εκανε.

φοβμαι μην ξαναβγαλει ραγαδα και την ενοχλει αυτο γιατι καταλαβα οτι τοτε που τσιριζε εφταιγε κι αυτο!

αυτα τα νεα μας.εσεις ολα καλα?

1654096yn4fep17z7.gif

καλημερα!!!!

τι κανετε;

αρμακι μου ευχομαι καλη επιτυχια με τις εξετασεις αν και ειμαι σιγουρη ολα θα ειναι τελεια!

και καλη επιτυχια με την δουλεια αντε και στα hondos σουπερ σε ποια εταιρια;

σαρδελινα μου να χαιρεσε τον αντρουλη σου να τα εκατοστησει!!!

φιλια σε ολες μην με μαλωνετε παω λιγο να συμαζεψω το χαος σας υποσχομαι αν κουραστω θα σταματησω ;)

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

κωνκωνακι μου πολύ πακέτο αυτό με τον σταθμό ρε γμτ..τι να πω? Και οι ιδιωτικοί όντως είναι ακριβοί, αν λες ότι δεν είναι και καλοί κιόλας τι να το κάνεις? Ελπίζω γρήγορα να λυθεί το πρόβλημα. Περιμένουμε νέα από τον γιατρό!

Ασε Μαράκι μου. Πήγα εδω στη γειτονιά σε έναν που μου έχουν πει τα καλύτερα λόγια όλοι εδώ στη γειτονιά που έχουν παιδάκια. Ο χωρος ηταν καθαρός αλλά μόνο 2 αίθουσες, μια για τα μικρά και 1 για τα μεγάλα παιδάκια και στα 10 παιδάκια μόνο 1 δασκάλα. Ενω στο παιδικό του δήμου έχουν 3 δασκάλες ανα 10 παιδάκια. Και οι χώροι πολύ μεγαλύτεροι. Ελπίζω να λήξει η απεργία τους γιατί τα έχω παίξει, κουράστηκα πολύ αυτή τη βδομάδα. Καλά αποτελέσματα και μακάρι να πανε όλα καλά και με τη δουλειά.

sardelaki μου να τον χαίρεσαι!

λαζαρενια μου κουράγιο! Ελπίζω να ηρεμήσει γρήγορα η μικρή!

Το νινί μας είναι πολύ καλά! Τώρα σε 2 βδομάδες έχω να κάνω το Αλφα τεστ. Αυριο θα πάμε σε παρτυ σε παιδότοπο και ελπίζω να κολλήσουμε τίποτα, τόσο καιρό την περάσαμε με λίγο βήχα.

Διαφημίσεις

ουφ κανω ενα διαλειμα ευτυχως εχω και βοηθο τον Τιμο συμαζεψε ολα τα πεταμενα του παιχνιδια μου εδινε τα ρουχα να τα βαλω στο πλυντηριο χαχα παω για τα υπολοιπα το κακο ειναι οτι δεν μαγειρεψα και δεν ξερω τι να κανω!

κωνκων μου μπραβο στο νινακι σας ολα καλα!

ακομη δεν φαινετε τι ειναι ε;δουλευει και Σαββατα ο γιατρος σου;εδω κανενας γιατρος δεν δουλευει Σαββατο.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κορίτσια γειά σας κι απο μένα.

Μόλις κοιμήθηκε ο ταλιμπάν μου και είπα να περάσω να σας πω μια καλησπέρα.

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω όλες. Βρε τι είστε εσείς!!!!

Τόσες πολλές και τόσο γρήγορα που τα γράφετε!!!!

Να πω στην arma να πάει καλά η συνέντευξη και μακάρι να την πάρει τη δουλειά (αν κατάλαβα καλά), χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και περαστικά στους αρρωστούληδες και όπως ειπώθηκε και πριν: οι εγκυούλες να καθήσουν και λιγάκι στα αυγά τους!!!!!

Εμεις ευτυχώς είμαστε καλά, χωρίς ιώσεις και τα σχετικά και μόλις βγάλαμε τον κάτω κυνόδοντα τον ένα. Μας λείπει ο 2ος κάτω και νομίζω ότι τα βασικά δοντάκια μας έχουν συμπληρωθεί. Μόνο οι πίσω τραπεζίτες θαρρώ του λείπουν, αλλά δεν ξέρω και πότε βγαίνουν.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

κωνκων μου μπραβο στο νινακι σας ολα καλα!

ακομη δεν φαινετε τι ειναι ε;δουλευει και Σαββατα ο γιατρος σου;εδω κανενας γιατρος δεν δουλευει Σαββατο.

vatraxaki μου μάλλον αγοράκι είναι, αλλά ακόμα δεν φαίνεται καλά. Ο γιατρός μου έχει τρελή δουλειά. Οταν ακυρώνει τις καθημερινές για γέννα τα αναπληρώνει Σάββατα και Κυριακές. Να φανταστείς έχει 3 μαίες στα ιατρεία του (και 2 ιατρεία) για βοηθούς, άστα χαμός.

Μπράβο στο Τιμούλη που βοηθάει τη μανούλα:D! Εγω για φαί έχω μουσακά απο χθες, τώρα για γρήγορα ή φτιάξε μια μακαρονάδα ή πάρε κάτι απ'έξω κοτοπουλο πατάτες θα τα φάει πιστεω ο μικρός;).

Κορίτσια αισθάνομαι πολύ άσχημα και έλεγα να το μοιραστώ... Πριν από δύο βδομάδες μας κάλεσε μια πολύ καλή μου φίλη στα 2α γεννέθλια της μικρής της για σήμερα. Την πήρα τηλέφωνο, της είπα οτι θυμόμουν οτι τα γεννέθλιά της είναι στις 18, και οτι θα ερχόμασταν σίγουρα. Εντωμεταξύ βρεθήκαμε κιόλας. Και ήρθε 18 του μηνός και εγώ στον κόσμο μου όλη μέρα έτρεχα εκτός σπιτιού και γύρισα στις 12, και δεν πήρα τηλέφωνο. Το ξέχασα δηλαδή...

Και ήρθε και η σημερινή μέρα....

Και το ξέχασα οτι ήταν το πάρτυ...... :(:( Με πήρε και τηλέφωνο πριν από λίγο οτι τελείωσε το πάρτυ, και της είπα οτι νόμιζα οτι ήταν αύριο το πάρτυ, και οτι αισθάνομαι πολύ άσχημα και θα προσπαθήσω να επανορθώσω....

Το μόνο που με παρηγορεί είναι οτι δεν είχαν έρθει στην βάφτιση της μικρής για να πάνε διήμερο με τον άνδρα της γιατί είχαν την 5η επέτειο γάμου τους.. Μάλιστα τότε το είχα αναφέρει στο φόρουμ γιατί ήθελα πολύ να έρθουν και είναι από τα πιο σημαντικά άτομα στη ζωή μου. Κάνουμε παρέα από 15 χρονών για να καταλάβετε..

Πώς το ξέχασα βρε κορίτσια???? Σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο???

Χρόνια Πολλά στους Θοδωρήδες και στις Θεοδώρες!!

Ρίτα να σας ζήσει το μπεμπάκι!

arma κι εγώ πρέπει να πάω γυναικολόγο. Γιατί κάνεις τριπλεξ? αισθάνεσαι κάτι? Παλιά είχα κάνει ντοπλερ γιατί έχω ένα φυσηματάκι αλλά δεν είναι ανησυχητικό. Το έχω από μικρή. Αλλά γενικά καμιά φορά σκέφτομαι οτι θα πάω από καρδιά... Μάλλον δεν θέλω να γεράσω :)

Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν όλα τα παιδάκια μπορεί στα καλά καθούμενα για ένα πείσμα να κλαίνε δυνατά για 5 λεπτά ουρλιάζοντας κτλ. Το κάνει μια φορά στις 4-5 μέρες και δεν ξέρω πού να κρυφτώ.. Νομίζω το έκανα και εγώ μικρή! Αργότερα σίγουρα αλλά δεν ξέρω σε αυτή την ηλικία..

Επεξεργάστηκαν by sunsun

C5lUp3.pngMWF6p2.png

sunsun μου μη στεναχωριέσαι. Αφου έχει και αυτή παιδί θα καταλάβει, εδώ ξεχνάμε άλλα κ άλλα... Και στο κάτω κάτω δεν της είπες οτι το ξέχασες απλά μπέρδεψες τις μέρες. Και στη βάφτιση που δεν ήρθε θα μπορούσε να κάνει το ταξιδάκι της καμιά μέρα αργότερα, δεν χάλασε και ο κόσμος. Κανόνισε να πάς για επίσκεψη και φυσικά θα είσαι ψύχραιμη απλά μπέρδεψες τις μέρες δεν τρέχει τίποτα! Αν είναι φίλη θα το καταλάβει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...