Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Κορίτσι εσύ τι έκανες τελικά ? Το είδατε Κ το άλλο ωαριο? Ήταν μικρό? 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα!!!!

Πριν λίγο κοίμησα την μικρή, τσίμπησα κάτι και ήρθα να δώ τι κάνετε.

Άραγε τι κάνει η Ιωάννα????Εύχομαι να περάσουν μια ήσυχη νύχτα και το πουλάκι μου το πρωί να είναι καλύτερα.

Πετρούλα μου άρχισαν βλέπω τα συμπτώματα!!!!!!

Άρμα μου τι κάνετε????

Εγώ σήμερα κορίτσια ειδικά τώρα το απόγευμα κουράστηκα πάρα πολύ.Έκανα μπάνιο την μικρή, μάζεψα κάτι ρούχα που είχα απλωμένα καθάρισα λίγο την κουζίνα και μετά δεν μπορούσα να κουνηθώ.'Ωρες ώρες νιώθω πολύ χάλια.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Ρίτα να σας ζήσει....όντως αν ήταν τελειόμηνο πόσο θα ζύγιζε;;;:lol::lol::lol::lol:

Βατραχάκι όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι...

Ο άντρας μου σήμερα είχε τρελά κέφια και ζύμωσε ψωμί!!! Τρελή επιτυχία, καλύτερα και απο του φούρνου...το τσακίσαμε!:D

κορίτσια είμαι ψόφια..πάω για ύπνο;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

ριτακι να σα ςζησει το μωρακι σας.να ειναι γερο και καλοτυχο.

αρμακι εμφανισου!!!

οι εγκυουλες να προσεχετε.

ντελενιτσα σε ευχαριστω και παλι.

καληνυχτα κοριτσια

(παω να δω εργακι)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Να μαι και εγω ..μολις ηρθα σπιτι μιας και θα κατσει και σημερα ο συζυγος γιατι μετα εγω θα γυρισω σπιτι Δευτερα βραδυ ..

Πετρουλα !!!καταλαβα καλα??εχουμε νεα εγκυμοσυνη???συγχαρητηρια!!

Σήμερα ο Χρηστος ολη μερα ηταν πολυ καλα ..το εγκαυμα οπως το βλεπω εγω ,δεν βλεπω μεγαλες διαφορες αλλα ο χειρουργος ειναι ευχαριστημενος ..μας εκανε και κουβεντα οτι θα μπορουμε σιγαι σιγα να σκεφτομαστε απο την αλλη εβδιμαδα την εξοδο .το παιδι ηταν πολυ κεφατο ολη μερα , επαιζε και καθοταν ελαχιστα αγκαλια και ειχα ανεβει πραγματικα παρα πολυ ,οποτε τωρα το βραδακι που ανεβασαμε πυρετο προσγειωθηκα ξανα...ξεκινησε με ενα 37,3 37,5 37,8 και τωρα 37,3 και παραμενει εκει ..το θετικο ειναι οτι εχει ζεστα ακρα..αλλα με εριξε πολυ αυτος ο βραδυνος πυρετος...

θελω να τελειωσουμε να γυρισουμε σπιτι μας..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

deleni μου ψωμακι ε;μιαμ μιαμ ζεστο ζεστο οταν ειναι με τρελενει!!!

εχετε αρτοπαρασκευαστη;

ευα μου κι εσυ τα ιδια ε;ασε κι εγω κι εχω κι ενα σπιτι θελει γενικη αλλα ολο το αναβαλω σημερα ειπα να σιδερωσω αλλα ο μικρος δεν με αφησε να κανω και πολλα με τραβουσε απο το χερι να παμε να παιξουμε!οποτε παλι μου εμειναν ασιδερωτα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ιωαννα μου αφου ο γιατρος ειναι ευχαριστημενος απο την βελτιωση του παιδιου αυτο ειναι πολυ καλο αντε και με το καλο να επιστρεψετε σπιτακι σας!

το 37,5 δεν ειναι πυρετος ειναι δεκατα οποτε μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ηρθα και εγω..

Βγηκαμε μια βολτιτσα σημερα.

Ιωαννακι μου μην πεφτεις..σκεψου οτι δεκατα εμεις μεγαλοι ανθρωποι ανεβαζουμε για πλακα ποσο μαλλον ο μικρουλης μας με τοση ταλαιπωρια.

Αν ηταν λογος ανησυχιας θα σας το ελεγαν και δε θα σας συζητουσαν την προοπτικη να γυρισετε σπιτακι σας.

Μ ετο καλο να βγειτε φιλεναδα και απο εκει και περα ολα θα γινουν.

Απο πονο ειναι καπως καλυτερα το παιδι?

Σε επαιρνα τηλεφωνακι να στα πω αλλα ειναι αργα ,ξεκουρασου και τα λεμε.

Αν θες να μιλησεις εδω ειμαι η κουκουβαγια..χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ιωάννα μου άντε με το καλό την άλλη εβδομάδα να πάτε σπιτάκι σας, τουλάχιστον αν βλέπεις και το μικρό ευδιάθετο ανεβαίνεις κι εσύ! Τα δύσκολα πέρασαν και όντως αυτά είναι δεκατάκια και ίσως αναμενόμενα από ότι πέρασε ο μικρός! Προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο μπορείς και να ξέρεις σας έχουμε όλοι στο μυαλό μας!

Εύα για πέσε και εσύ για ύπνο από νωρίς γιατί νομίζω το παράκανες! Άντε οι εγκυούλες μας που το παρακάνετε με τις δουλειές-βατραχάκι για σένα χτυπάει η καμπάνα, έχετε καιρό για δουλειές μετά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα.

Ρίτα να σας ζήσει ο μικρούλης και να είναι γερός. Στις 33 εβδομάδες ε; Είχε προλάβει η ξαδέρφη σου να ετοιμάσει πράγματα ή θα τρέχουν τώρα;

Vatraxaki και Εύα φροντίστε να ξεκουράζεστε και να αφήσετε τις γενικές........

Μαρίνα μου φτύστον τον Γιώργο σου μην τον ματιάξουμε. Τα δικά μας σας τα είπα το μεσημέρι. Με στεναχωρούν οι αντιδράσεις της κόρης μου. Τουλάχιστον τα κάνει μόνο σε εμένα και τον πατέρα της. Θα έλεγα ότι φταίει ο Σταθμός, αλλά αυτή πάει κάθε πρωί με μεγάλη χαρά.

Deleni και εγώ φτιάχνω ψωμί που και που και γίνεται τέλειο.

Ιωάννα μου είδες που τα πράγματα φτιάχνουν; Αφού ο πυρετός πέφτει σημαίνει ότι το έγκαυμα πάει καλύτερα. Το βλέπεις άλλωστε και από τη συμπεριφορά του Χρήστου σου. Έτσι και αλλιώς 37,3 δεν είναι πυρετός. Να του δώσεις πολλά, πολλά φιλάκια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλώς τον δέχτηκες σαρδελάκι. Να περάσετε ένα όμορφο ΣΚ.

Κορίτσια πάω για νανάκια. Καληνύχτα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλως τον δεχτηκε σαρδελακι!!!Χαρηκε ο μικρος ε?Μπραβο μπραβο!

Γιοβαννα ετοιμη θα ηταν αφου ηταν το δευτερο της.Λιγο πολυ θα εχουν πραγματα.

Πηγαν οι δικοι μου να τη δουν σημερα..εντυπωσιακος ο μικρος 2,700 και 50 ποντους στην 33 εβδομαδα.

Εχουν παθει πλακα οι γιατροι στη μοναδα,επιασε και το στηθος και το μπμπερο αμεσως πραγμα πολυ σπανιο για προωρακι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...