Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ εχω μια νυστα κουραστηκα σημερα στη βολτα αρχισα να βαραινω!

αλλα εχω εδω τον τεχνικο της nova γιατι 10 μερες δεν εχουμε tv αν δεν ημουν εγκυος σιγουρα θα εμενα χαχαχα οπως τα παλια χρονια που δεν ειχαν τηλεοραση κι εκαναν παιδια χαχαχα

διαβασα οτι ο Χρηστακης ειναι καλυτερα και κοιμηθηκε το βραδυ ε;αντε μακαρι ολα καλα απο εδω και περα!

που εισαστε ολες αντε ελατε να τα πουμε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλησπέρα φιλενάδες.

Πολύ χάρηκα που η ψυχολογία της Ιωάννας μας έφτιαξε και ακόμα περισσότερο που ο Χρηστάκης είναι καλύτερα.

Και εγώ σήμερα κορίτσια πολύ στεναχωρήθηκα με την κόρη μου. Κάνει και αυτή τα ίδια που γράψατε, σηκώνει χέρι κλπ, αλλά αν της πω ότι δεν κάνει, αντιδράει ακόμα χειρότερα. Τραβάει μαλλιά, δαγκώνει, τσιμπάει, γρατζουνάει.....προσπαθώ να είμαι ήρεμη αλλά πονάει πολύ. Σήμερα πόνεσα τόσο που έβαλα τα κλάματα.....είχα και έναν τρελό πονοκέφαλο και μάλλον αυτό χειροτέρεψε την κατάσταση, Όταν με είδε να κλαίω έκανε ότι έκλαιγε και αυτή και μου έβγαζε τα χέρια από τα μάτια, αλλά καμία άλλη τρυφερότητα :-(:-(:-(:-(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας κοριτσια!

Ειπα να πω ενα γεια πριν φυγω, τα επαιξα σημερα!

Αυτο που λετε για την επιθετικοτητα, το εχει και ο Σωτηρης πολυ εντονα. Αμα δε θελει καποιον τον σπρωχνει, κανει νταντα οποιον τον εκνευριζει, αφηστε που για να αλλαξουμε πανα γινεται πολεμος κανονικος. Ειναι της ηλικιας νομιζω, θα τους περασει αυτο, θα ερθουν αλλα μετα... Ετσι για να μην ηρεμουμε ποτε.:rolleyes:

Ειχαμε κανενα νεο απο την Ιωαννα???

t7fQp3.png

Γεια σας κοριτσια.

Οχι δεν εχω κανα νεοτερο.

Αυτο που λετε παντως ο Γρηγορης δεν το εχει..μονο για πλακα καμμια φορα θα τσιμπησει μαγουλακια κτλ αλλα γελαει.Καμμια κλωτσια τρωω που και που οταν του βαζω πανα αλλα αυτο το εκανε ανεκαθεν ..εχει αεικινητα ποδια.

Το αντιθετο θα ελεγα οτι μας συμβαινει αυτη την περιοδο..ειναι ολο φιλια και αγκαλιες στα παντα.Φιλαει απο το τηλεφωνο μεχρι τα ντουλαπια..οτι τον συγκινησει εκεινη τη στιγμη.:lol:

Εμενα με εχει ταραξει παντως στα φιλια και πολυ το ευχαριστιεμαι. ;)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

και ναι επιτελους εχουμε τηλεοραση που παιζει και κατι αλλα εκτος απο παιδικα!!!!

χαχαχα

να σας ζησει ριτα γιατι προωρα;

παντως μια χαρα βγηκε αν εβγαινε στην ωρα του θα ηταν θρεφταρι!

παντως ουτε κι εμεις εχουμε επιθετικοτητα δεν σηκωνει το χερι ποτε ουτε κλωτσαει γενικως δεν κανει τετοια.

Επεξεργάστηκαν by vatraxaki

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μια γρηγορη καλησπέρα κι απο μενα..

Εχω γαιδουρεψει και κοιμαμαι απο τις 2.30..Πολύ υπνηλία, αρχισε να με ενοχλεί και η μεση, καλά πάμε

Πάω να ξυπνησω τον μικρό για να πάμε στα γενεθλια του μεσαιου γιου της κουμπαρας μου

Ρίτα να σας ζήσει το μωρακι, αν και προωρο , στα κιλα του ειναι μια χαρα

Νικη αν δε σου το εχουν στειλει ηδη τα κοριτσια το βιβλίο στειλε μου με πμ το e-mail σου

Απο την Ιωάννα, τπτ ακομη, ε;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Δε ξερω βατραχακι μου..ειχε συσπασουλες και της εσπασαν τα νερα.

Ευτυχως ειχε παει 2 μερες πριν στο γιατρο της επειδη ειχε συσπασεις και της εκαναν την ενεση για την ωριμανση των πνευμονων.

Ειναι το δευτερο της ισως παρακουραστηκε.

Και εσυ κοιτα να χαλαρωσεις απο εδω και στο εξης.

Τελικα ολα καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις αφήνω τη μπουμπουκα από τα χέρια μου κλαίει, οπότε θα σας διαβάσω σταδιακά! Ευτυχώς ο ΓΙωργάκης μου ειδικά τελευταία είναι απλά τέλειος και απίστευτα συνεργάσιμος (φτού,φτού να μην τον ματιάσω, )αλλιώς δεν την παλεύαμε!

Χάρηκα απίστευτα με τα νέα της Ιωάννας μας, μπράβο στο Χρηστάκη που πήρε τα πάνω του!

Μακάρι να έχουμε σύντομα ευχάριστα νέα από τον Παναγιωτάκη!

Κίκο μου φάση είναι νομίζω κι ο δικός μου σηκώνει χεράκι! Νομίζω ότι πρέπει να σκύψεις στο ύψος τους, να τους κρατήσεις τα χέρια (για να μη φας καμιά αδέσποτη :lol:) και να τους πεις με αυστηρό τόνο ότι αυτό είναι λάθος! Εγώ δεν το πετυχαίνω πάντα! Πάντως όπως κάνει ο μπαμπάς σου ακριβώς έτσι κάνει και ο πεθερός μου με τον άλλο εγγονο του και η αλήθεια είναι τον έχει καβαλήσει ο μικρός, κάθεται και τον χτυπάει και τελευταία τον βρίζει! Πρέπει για το καλό και τον 2 να του επιβληθεί κάπως!

Μαμά-Λευτεράκι μακάρι να είσαι η επόμενη εγκυούλα μας αφού το θέλετε τόσο!

Να σας ζήσει το μικράκι Ρίτα, μια χαρά στο βάρος του αν και πρόωρο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...