Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κικο και εμενα η Αναστασία τις ίδιες αντιδράσεις έχει και μάλιστα αν της πω ότι αυτό που κάνει είναι κακό και δεν χτυπαμε ποτέ την παίρνει το παράπονο...:shock::shock::shock:

Για ποιο βιβλίο λέτε; Αν το έχετε σε ηλεκτρονική μορφή θα μου το στείλετε και μένα να του ριξω μια ματιά μήπως και βρω καμιά άκρη;

Έτσι ακριβώς Ελένη μου , μία κοπανάει , μία αγκαλιάζει ο άτιμος και ετοιμάζεται να κλάψει.

Μπορώ να στο στείλω και εγώ αλλά το απόγευμα γιατί το έχω σώσει στο σκληρό δίσκο του pc μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Deleni και εμενα το ενα γευμα το εχει κοψει.Το δεκατιανο στην περιπτωση μας.

Μεταξυ πρωινου γαλατος και μεσημεριανου δεν τρωει απολυτως τπτ.

Δε πειραζει,η παιδιατρος μου ειπε οτι κοβουν ενα γευμα αλλα παιδακια το δεκατιανο και αλλα το απογευματινο.

Εμενα κοριτσια με εχει τρελανει ..μολις τελειωνει το γαλα μου λεει ''Θελω κι αλλο'' πολυ γελιο!Το λεει τοσο ξεκαθαρα και με στομφο που δε μπορω να του αρνηθω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Deleni μου και η Ανδρεάννα εχει κόψει το ένα γευμα αλλα το παμε κυλιομενα (χα χα)

Μια δεν τρώμε δεκατιανο μια μεσημεριανό και μια απογευματινό.

Ευτυχως που παντα τσιμπαει κατι ομως εστω και λιγο.

Τωρα για αυτο που λες με το γαλα .Σκεψου οτι παλιότερα τα παιδια ,μαλλον λόγω φτωχειας, μεχρι τα 2,5 η και τρια ηταν μονο με γαλατακι και μια χαρα μεγαλωνανε!!!!

Αχ Μαργαρίτα ωραία τα νεα από το Χρηστάκη μας...

Α και η Ανδρεάννα οταν τρωει ή πίνει κατι που της αρέσει και τελειώνει το κοιταει και λεει με τρελό παράπονο " παει!!!! αλλο??" και αντε να της αρνηθείς μετα.

Α ξεχασα να πω οτι προχθες της εδωσα ψωμακι με μελι και τσακισε δυο φετες !!!!!

Ευχάριστα νέα για τον Χρηστάκο , μακάρι και όλο το ΣΚ να κυλίσει έτσι και ακόμα καλύτερα.

Εμείς γενικώς έχουμε γίνει αρκετά δύσκολοι στο φαγητό.

Ας πούμε επροχθές μου είπε η μαμά μου δεν έτρωγε με τίποτα τη φρουτόκρεμα , ενώ εχθές τον έκανε χρυσό η πεθερά μου να φάει το μεσημεριανό και δεν το έτρωγε με τίποτα.

Γενικώς έχουμε κόψει το απογευματινό. Δηλαδή θα φάει το μεσημεριανό , μετά το απόγευμα κατά τις 6 ένα γιαουρτάκι (με τα χίλια ζόρια) και μετά στις 9 ένα μπουκάλι γάλα. Στο ενδοιάμεσο που έτρωγε , τοστ , τυράκι , πιτούλα και άλλα διάφορα τώρα τα έκοψε τελείως.

Και μόνο που πίνουν γάλα νομίζω ότι είναι κάτι ή και που τρώνε το μεσημεριανό (κρεατάκι , κοτόπουλο, ψάρι).

Εμάς Σουλίτσα από την άλλη κάνει το εξής: όταν τελειώσει το γάλα που πίνει και θέλει κι'άλλο μας το φέρνει στο κεφάλι , σα να σου λέει καλά δεν ξέρεις ότι θέλω κι'αλλο γάλα , τελείωνε και πήγαινε φέρε μου. Μιλάμε πολύ ζόρικος μας βγήκε ο άντρας.

Επεξεργάστηκαν by kiko

Και επίσης για το χτύπημα που λέτε και η Ανδρεάννα σηκώνει το χεράκι της καποιες φορές αλλα κατευθειαν της λεω "τι είπαμε μονο καλό" και αμεσως το γυρναει και χαιδευει και λεει "καλο καλο".

Διαφημίσεις

Ελένη η κορούλα σου με γάλα θα μεγαλώσει και η Φωτεινή με κασέρι και λάβας τυρι:):) δεν πινει γαλα

Πετρούλα ότι υπάρχει σε βαζο με ταχίνι το έχω πάρει :)…δοκιμασες αυτό με το κακάο…αχ τέλειο κορίτσια τελειο:D:D

Κορίτσια μου καλή σας μέρα.

Ευτυχώς με τον ήλιο σήμερα μας ήρθαν και τα ευχάριστα νέα από την Ιωάννα.Πολύ χάρηκα που την άκουσα καλύτερα!!!!!! Από εδώ και στο εξής όλα θα είναι καλύτερα.

Όσο για τον Παναγιωτάκη πολύ χαίρομαι που ο κόσμος πηγαίνει, μακάρι να μπορούσα να πάω και εγώ.

Πετρούλα μου άντε κορίτσι μου και την άλλη Παρασκευή να ακούσουμε καρδούλα!!!!

Αρμα μου περαστικά στον αντρούλη σου!!!!

Μαρινάκι μου υπομονή κορίτισι μου.Πάντως και εγώ κάπως έτσι ήμουν με τον θηλασμό στην Ραφαέλα.Δεν μου είναι και πολύ καλή ανάμνηση.

Σούλα μου μια από τα ίδια και η δικιά μου.Τελευταία κάνει πολλά νούμερα στο φαγητό της.Κορίτισα χθες όλη την ημέρα την βγάλαμε με γάλα αρνιόταν να φάει φαγητό, έφαγε μόνο 4 κουταλίτσες (είχα κριθαράκι με κρεας) και το απογευματάκι με το ζόρι μια μικρή κρεμούλα μόνο.Για να δούμε σήμερα!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

καλησπερα... χαρηκα παααααααααρααααα μα πααααραααα πολυ που βελτιωθηκε η κατασταση του Χρηστακου. Επιτελους να ανακουφιστει λιγακι η Ιωαννα μας. Στεναχωρεθηκα ομως που δεν προλαβα να παω σημερα στο Ιπποκρατειο. Ειχα 40 παιδακια εδω και επρεπε να επιβλεπω μην χτυπησουν η συμβει κατι και πριν απο λιγο εφυγαν οποτε... την Τριτη τωρα θα μπορεσω.. Οσο σκεφτομαι οτι περναει χρονος και θα μπορουσα να ειμαι εγω μου ερχεται να τρελαθω. Ελπιζω να βρεθει καποιος συμβατος δοτης σημερα κι ολας.

Αν μπορειτε στειλτε μου και εμενα το ηλεκτρονικο βιβλιο. Θα με ενδιεφερε πολυ να το διαβασω.

Εχθες το βραδυ εκανα λαχανοντολμαδες μεχρι τις 12.00 και μετα επεσα ξερη μεχρι τις 6 το πρωι που για αγνωστο λογο ξυπνησε ο μικρος και ηπιε γαλα. Συνηθως κοιμαται μεχρι τις 9-10. Γενικα εχω 3 μερες να κοιμηθω γιατι ακομα μας απασχολει ο βηχας και κανουμε μασκες.

deleni μου και εμεις δεν τρωμε παντα το απογευματινο. Οπως μας ερθει.. αν δεν της δωσεις γαλα και πεινασει μηπως φαει κατι?

ΜΑρινακι μου σαν να περιγραφεις τον θηλασμο μου στον Νικολα νιωθω. Τρελες αναγωγες. Υπομονη κοπελα μου μεχρι να μπουν οι στερεες τροφες. Ειναι δυσκολη περιοδος θελει πολυυυυ υπομονη και πολλαα πλυντηρια. Παντως στη δικη μου περιπτωση οτι και αν ειχα κοψει απο γαλακτοκομικα κτλ οι αναγωγες επιμεναν. Μεχρι και τις κρεμες θυμαμαι στην αρχη εβγαζε. Αν παιρνει βαρος ομως δεν υπαρχει προβλημα.

Σουλιτσα η κορη σου κουκλα!!!! Ολο ηθελα να στο γραψω και λογω της ασχημης ψυχολογιας μου το ξεχνουσα!

Ασχετο αλλα μου ηρθε να φαω ταραμοσαλατα!!

Διαφημίσεις

νικη μου ταραμοσαλατα????????ενταξει ειναι της εποχης αλλα μηπως ετοιμαζεσαι για το τριτο?????????εεεεεεε?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Νίκη μου ευχαριστώ κοριτσάκι μου.

Εγώ δεν λεω τιποτα για την ταραμοσαλατα γιατι την τελευταια φορα που ειπα στην Πετρούλα για τα γλυκα τελικα ...ηταν εγκυος(χι χι)

Βικάκυ με αυτα και με αυτα δεν προλαβα να σε παρω τηλ. να σου πω για το θεμα που ειχαμε συζητήσει.

Τα παιδια παντως ειναι πολύ καταβεβλημένα και δεν εχουν διαθεση να το ψαξουν.

Ελπίζω να το ξεπερασουν και να το παλεψουν .Τι να πω?

σουλα μου ξερεις οτι ειμαι παντα στη διαθεση σου και σε οποιονδηποτε χρειαζεται την βοηθεια μου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ηρθαμε κι εμεις!

σημερα βολταραμε ειχε τελεια μερα αντε να καλοκαιριασει βρε παιδι μου αλλαζει η διαθεση σου!

εσεις τι κανετε; δεν σας διαβασα δεν προλαβα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...