Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Stone ΧΙΙΧΙΙΧΙΧ ΠΟΣΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ?

Βατραχακι το θέλω και εγώ το βιβλίο και ότι έχετε όλες για το κομμάτι πειθαρχία.......

.. Πιστεύω ότι τα παιδια μας είναι στην ηλικία που δοκιμάζουν τα όρια τους εμείς πρέπει να τα βάλουμε το θέμα είναι ποιος είναι ο σωστός τρόπος ….?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα πάμε στάνταρ αν και μικρός βήχει λίγο αλλά ο καθαρός αέρας καλό θα του κάνει

Το θέμα είναι ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ……………….!!!1?

\

Μαμάλευτεράκι , δεν πηγαίνετε σιγά σιγά μόνοι σας μαμά και γιός να προλάβετε γιατί εδώ ο ήλιος προς στιγμήν εξαφανίστηκε για τα καλά.

Ευχαριστω πολύ Κικιτσα μου, μην σε βαζω σε κοπο..

Το θεμα ειναι οτι απο τον Η/Υ αν διαβαζω πολύ ωρα ζαλιζομαι και θα το ήθελα σε εντυπο..Θα ξαναπροσπαθησω

Μη στενοχωριεσαι για το μπαμπακα σου, για τα μικρα μας ακομη και αυτη η επιθετικότητα εκδήλώση αγαπης εκφραζει..Απλά ειναι λίγο παραπάνω επιθετικα και τους βγαινει ετσι..

Μαμαλευτερακι τα νυχια μου να μυρισω καλέ;;Ουτε ενα τικερακι εχεις βαλει, απο που να καταλάβω την ηλικια σου..Τα΄χεις πατησει τα πρωτα -άντα;;;χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ευχαριστω πολύ Κικιτσα μου, μην σε βαζω σε κοπο..

Το θεμα ειναι οτι απο τον Η/Υ αν διαβαζω πολύ ωρα ζαλιζομαι και θα το ήθελα σε εντυπο..Θα ξαναπροσπαθησω

Μη στενοχωριεσαι για το μπαμπακα σου, για τα μικρα μας ακομη και αυτη η επιθετικότητα εκδήλώση αγαπης εκφραζει..Απλά ειναι λίγο παραπάνω επιθετικα και τους βγαινει ετσι..

Μαμαλευτερακι τα νυχια μου να μυρισω καλέ;;Ουτε ενα τικερακι εχεις βαλει, απο που να καταλάβω την ηλικια σου..Τα΄χεις πατησει τα πρωτα -άντα;;;χαχα

βρε δεν μου είναι καθόλου κόπος , είναι πολύ κουραστικό να το διαβάζεις απο τον υπολογιστή , θα χρειαστείς γυαλιά στο τέλος.:cool::cool:

Stone Αχ όχι κούκλα μου δεν τα έχω περάσει τα πρώτα αντα είμαι 28 και όσο για τα τικερακια δεν έχω ασχοληθεί και να σου πω δεν ξέρω καν πως μπαίνουν χιχιχι

• kiko δεν είμαι καλή οδηγός και ξέρεις φοβάμαι με τον μικρό να πάω βόλτα εδώ γύρο θα τον πάω το απόγευμα που θα πάμε στους χαιρετισμούς αν και καθόμαστε στην βεράντα που έχει ήλιο

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κικο έτσι ακριβός αντιδρά η Φωτεινή και όταν πάει να χτυπήσει την πιάνω το χέρι και την λέω με αυστηρό ύφος ότι ..όχι αυτό δεν είναι κάλο ..και αμέσως πάει να με αγκαλιάσει. ολοι την ημερα ειναι πισω απο τον ποπο μου:):) ποσες φορες κουτρουβαλιστικαμε κατω

Με το κάλο Πετρούλα να ακούσετε την καρδούλα και όλα να πάνε καλά

….καλέ πως το τρώει ο Ανάστασης το ταχίνι σκέτο? αυτό κολλάρει στον ουρανίσκο. κάλο είναι αν το ανακατέψεις με λίγο μέλι και λίγες σταγόνες νερό, γίνετε σαν χυλός και είναι έτσι πολύ νόστιμο

Kiko μου σε ευχαριστώ..

Και εμεις λέμε να πάμε στην εκκλησία απόψε..Καθομαι και τον εχω στην αγκαλια μου, τις πιο πολλές φορες καθεται και ακουει τον παπα, προχτες που πήγαμε σε βάφτιση μονο στην κολυμπήθρα που δεν μπήκε.Θα παμε κι αν δω οτι δεν καθεται, θα φυγουμε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κικο και εμενα η Αναστασία τις ίδιες αντιδράσεις έχει και μάλιστα αν της πω ότι αυτό που κάνει είναι κακό και δεν χτυπαμε ποτέ την παίρνει το παράπονο...:shock::shock::shock:

Για ποιο βιβλίο λέτε; Αν το έχετε σε ηλεκτρονική μορφή θα μου το στείλετε και μένα να του ριξω μια ματιά μήπως και βρω καμιά άκρη;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κικο έτσι ακριβός αντιδρά η Φωτεινή και όταν πάει να χτυπήσει την πιάνω το χέρι και την λέω με αυστηρό ύφος ότι ..όχι αυτό δεν είναι κάλο ..και αμέσως πάει να με αγκαλιάσει. ολοι την ημερα ειναι πισω απο τον ποπο μου:):) ποσες φορες κουτρουβαλιστικαμε κατω

Με το κάλο Πετρούλα να ακούσετε την καρδούλα και όλα να πάνε καλά

….καλέ πως το τρώει ο Ανάστασης το ταχίνι σκέτο? αυτό κολλάρει στον ουρανίσκο. κάλο είναι αν το ανακατέψεις με λίγο μέλι και λίγες σταγόνες νερό, γίνετε σαν χυλός και είναι έτσι πολύ νόστιμο

Έτσι ακριβώς γίνεται και με εμάς κυρία Φωτεινή και ομολογώ πως το έχει κόψει σχεδόν αλλά ο μπαμπάς μου δυστυχώς δεν είναι χαρακτήρας που μπορεί να επιβληθεί στον Αναστάση και να του πει κάτι με αυστηρό ύφος. Ο Αναστάσης τον έχει τον μπαμπά μου σαν παιχνίδι , επειδή εκείνος δεν του λέει ποτέ όχι και επειδή ο Αναστάσης του αρέσει πολύ η αγκαλιά αλλά δυστυχώς με εμένα δεν το ευχαριστιέται πολύ αυτό λόγω του ότι με πονάει η μέση μου , είναι ικανός να είναι στον πατέρα μου 5 ώρες αγκαλιά γιατί ξέρει ότι ο μπαμπάς μου δεν πρόκειται να τον αφήσει κάτω και να κλάψει ο μικρός.Η εκμετάλλευση σε όλο της το μεγαλείο σας λέω. Γι'αυτό στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι αυτή την κίνηση όσο ο μικρός βλέπει πως ο μπαμπάς μου δεν του μιλάει τόσο θα συνεχίζει να του την κάνει.

Εμένα μου το είχε μάθει η γιαγιάκα μου να τρώω το ταχίνι με λίγο νεράκι και λίγη ζαχαρίτσα και γίνεται σαν χυλός και το αλείφω μετά στο ψωμάκι.Μιαμ μιαμ. είναι τέλειο.

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Μιλησα με την Ιωαννα.Ο Χρηστακος χωρις τον ορο κοιμηθηκε πολυ καλυτερα το πουλακι μου και προς το παρον ειναι απυρετο.Μετα τη θεραπεια του θα δουν αν θα ανεβασει μιας και εκει συνηθως ανεβαζει πυρετο.

Ποναει λεει ακομα αλλα ειναι καπως πιο χαρουμενο και εχει μαθει το ζουζουνι να μην ακομπαει τις πληγες του .

Αχ μακαρι να αρχισει να θρεφει και να μην ποναει!

Θα ξαναρθω αργοτερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγώ ήθελα να ξανρωτήσω για το απογευματινό...

Το πρωί εκτός απο το γάλα τρώει ή αυγό ή σουσαμένιο κουλούρι ή στο τσακίρ κέφι λίγη μπανάνα ή μήλο ή αχλάδι....

Το απόγευμα δεν τρώει τίποτα.... απολύτως και να τη ρωτήσεις τι θέλει σου λέει γάλα...

Εντωμεταξύ δεν ξέρω αν κάνω καλά... μετά το μεσημεριανό όσο και να φάει (ακόμα και αν έχει φάει πολύ) πάντα ζητάει γάλα... Στην αρχή δεν της πολυέδινα αλλά τώρα τελευταία της έγινε συνήθεια νομίζω... βέβαια επιμένω πρώτα να φάει το φαγητό και μετά το γάλα αλλά βρε κορίτσια έτσι δεν έχει καθόλου ποικιλία στις γεύσεις αν εξαιρέσουμε το μεσημεριανό...

Εσείς τι λέτε;

Να θυμίσω ότι γενικά δεν τρώει πίτες, κουλουράκια, σαντουιτσάκια, γιαούρτι, τίποτα δηλαδή και ούτε τα δοκιμάζει καν....:confused::confused::confused: με γάλα θα μεγαλώσει αυτό το παιδί;;;;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...