Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φωτεινή με την pegi μιλούσα πάρα πολύ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά ακόμη...μέχρι που αρρώστησε ο μικρός και την έχασα εντελώς και είμαι πολύ λυπημένη που δεν ξέρω τι γίνεται με το παιδί και που δεν μπορώ να της δώσω λίγο κουράγιο...την ένιωθα κι αυτήν πολύ κοντά μου μιάς και επικοινωνούσαμε καθημερινώς μέσω πμ!

m57Zp2.png

Ελένη το ταχίνι το δινω και σκετο (ενα κουταλάκι του γλυκού), το εχω βάλει και σε κέικ και μου εχουν πει οτι το βαζουν και στο ρυζόγαλο..Σημερα εχω σκοπό να κάνω ρυζογαλάκι και θα το δοκιμασω

Σούλα ο μικρος ειναι καλά αν και αρχισε να γινεται γκρινιαρης ενω δεν ηταν καθολου ετσι..

Εγω πήρα χτες τον γιατρό και μου εκλεισε ραντεβου για την επόμενη Παρασκευή, μου ειπε οτι ειναι ακομη νωρόις, την Παρασκευη αν όλα παν καλά θα ακουσουμε καρδούλα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!

Χαρηκα παρα πολυ με την Ιωαννα μας, που επιτελους εχει αρχισει να σκεφτεται θετικα! Και με τον Χρηστακη μας, που εχει αρχισει να ξαναβρισκει τον παλιο του εαυτο!

Αχ, να πανε ολα καλα γαι ολα τα παιδακια που ταλαιπωρουνται!!!

Εγω εχω αρκετη δουλιτσα σημερα, θα σας δω αργοτερα!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

συμπεθέρα ο γιος μου βλέπει την μέλλουσα γυναίκα του στον υπολογιστή και μου λέει "μαμά καλή μπουμπούκα" :mrgreen:

Αντε πήραμε και την έγκριση του γαμπρού !!!!!!!!!!!

:lol:Καλημέρα σε όλες ήλιο έχουμε σήμερα και εμείς περιμένουμε να ξυπνήσει ο μπαμπάς μας να πάμε καμία βόλτα έτοιμο το φαγητό σουπιές με σπανάκι έχω για σήμερα θα φάμε και αύριο μου βγήκαν πολλές χιιχχι

Μόλις τέλειωσα όλες μου τις δουλείες κ Έχω φτιάξει ένα τσάι με φρουτακια κάθισα να το πιω παρέα μαζί σας :lol::lol::lol:

:tongue::tongue:

Να σας ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα που βρήκα το χρόνο.

Βρε κορίτσια ο Αναστάσης όταν νευριάζει και δεν του γίνεται το δικό του σηκώνει το χέρι του να μας χτυπήσει και μόλις του πούμε με αυστηρό ύφος ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό τότε μας αγκαλιάζει και καλά για να μη του κρατήσουμε μούτρα.

Το θέμα είναι ότι με εμάς (μαμά και μπαμπά) το ελέγχουμε και δεν το κάνει συχνά ή αν πάει να κάνει την κίνηση σταματάει αμέσως μόλις δει το βλέμμα μας.

Πριν λίγο όμως πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου στο σπίτι να δω πως τα πάνε και μου είπε ότι τσάκισε τον πατέρα μου στο ξύλο γιατί τον έβαλε μέσα στο σπίτι να του αλλάξουνε την πάνα και επειδή ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος πολύ πράος και δεν του χαλάει με τίποτα χατίρι κάθεται και τις τρώει και δεν μιλάει ,μόνο στεναχωριέται και τώρα που μιλήσαμε ήταν πολύ στεναχωρημένος που του συμπεριφέρεται έτσι ο μικρός και εγώ νιώθω χάλια βρε κορίτσια , τι να κάνω να το σταματήσει αυτό το χούι;

Εγω πήρα χτες τον γιατρό και μου εκλεισε ραντεβου για την επόμενη Παρασκευή, μου ειπε οτι ειναι ακομη νωρόις, την Παρασκευη αν όλα παν καλά θα ακουσουμε καρδούλα

Πω , πω , τι ωραία στιγμούλα , μου έχει λείψει αυτό το συναίσθημα.

Άντε με το καλό Πετρούλα μου και όλα καλά να πάνε.

Διαφημίσεις

:lol:Καλημέρα σε όλες ήλιο έχουμε σήμερα και εμείς περιμένουμε να ξυπνήσει ο μπαμπάς μας να πάμε καμία βόλτα έτοιμο το φαγητό σουπιές με σπανάκι έχω για σήμερα θα φάμε και αύριο μου βγήκαν πολλές χιιχχι

Μόλις τέλειωσα όλες μου τις δουλείες κ Έχω φτιάξει ένα τσάι με φρουτακια κάθισα να το πιω παρέα μαζί σας :lol::lol::lol:

Σε ζηλεύω Μαμάλευτεράκι, μην αφήσεις με τίποτα τέτοια μέρα ανεκμετάλλευτη και δεν πάτε βολτίτσα.

Μιαμ μιαμ και το φαγητάκι.

kiko αχ και εμένα τελευταία δεν θέλει να ντυθεί κυκλοφορά μόνιμα ξεβράκωτος και όταν δεν του γίνει το χατίρι ουρλιάζει και κλοτσά

αχ και εγώ θέλω να ξανά μείνω εγκυοσσσσσσσσσσς ζηλεύω

Θα πάμε στάνταρ αν και μικρός βήχει λίγο αλλά ο καθαρός αέρας καλό θα του κάνει

Το θέμα είναι ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ……………….!!!1?

Σουλα ευχαριστώ καλή μου

Κικο και ΜαμαΛευτερακι αντε σιγα-σιγα να μπαινετε και εσεις στο κλαμπ.

Μαμαλευτερακι ποσων ετων εισαι;;

Κικο και εμενα αρχισε πολύ αντιδραση..Προς το παρόν δεν χτυπαμε, αλλα ουρλιαζουμε..Δεν ξερω αν ειναι και οι ορμονες παντως την τελευταια εβδομαδα επικρατει ενταση στο σπίτι αναμεσα σε μαμα και γιό..

Το βιβλιο που μας συστησε το Βατραχακι "Πειθαρχια κλπ" το εχεις;; Εγω δεν μπορω να το εκτυπώσω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σουλα ευχαριστώ καλή μου

Κικο και ΜαμαΛευτερακι αντε σιγα-σιγα να μπαινετε και εσεις στο κλαμπ.

Μαμαλευτερακι ποσων ετων εισαι;;

Κικο και εμενα αρχισε πολύ αντιδραση..Προς το παρόν δεν χτυπαμε, αλλα ουρλιαζουμε..Δεν ξερω αν ειναι και οι ορμονες παντως την τελευταια εβδομαδα επικρατει ενταση στο σπίτι αναμεσα σε μαμα και γιό..

Το βιβλιο που μας συστησε το Βατραχακι "Πειθαρχια κλπ" το εχεις;; Εγω δεν μπορω να το εκτυπώσω..

Το έχω μωρέ Πετρούλα μου και ειλικρινά σου μιλάω προσπαθώ να είμαι πολύ ήρεμη μαζί του και γενικώς να τα αντιμετωπίζω όλα με διάλογο και είναι καλύτερα τα πράγματα μεταξύ μας, αλλά στεναχωρήθηκα πολύ που άκουσα τον μπαμπά μου έτσι στο τηλέφωνο. πήγαινε να κλάψει ο κακομοιρούλης γιατί τρελένεται για 'κείνον και νομίζει ότι ο μικρός του το ανταποδίδει με ξύλο. :-(:sad::-(:sad:

Αν θες μπορώ να στο στείλω , στείλε μου πμ να στο στείλω τη Δευτέρα με κούριερ για να το έχεις την Τρίτη . Εμένα δεν θα μου κοστίσει τίποτα.:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...