Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα φιλεναδα, με συμπλήρωσες..

Διαβασα και απο εκει τα νεα, υπάρχει μεγαλη προσέλευση ε;;;

στο ιπποκρατειο δινεται χαμος.σε λιγο θα παρω τηλ την γνωστη μου για να δω τι θα μου πει.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα κορίτσια μου,

Αχ χάρηκα παρα πολύ με τα νεα της Ιωάννας μας και επιτελους ανεβηκα λίγο.

Χρηστάκη μου ,καλημέρα ψυχούλα μου , ευχομαι να ηταν πολυ ηρεμη η νύχτα σου.

Περαστικά στον αντρούλη σου Μαράκι μου.

Συμπεθέρα αντε με το καλό να ερθει σήμερα ο αντρούλης γλυκειά μου να χαρείς λίγο!!!

Οι υπόλοιπες φιλεναδες μου πως είστε????

καλημέρα μανούλες και γιαγιούλες,

τι ωραία μέρα που είναι σήμερα. Μόνο όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει. Εύχομαι να είναι το ίδιο ωραία και λαμπερή για τον Χρηστάκη και για τον Παναγιωτάκη μιας και διάβασα αισιόδοξα νέα και για τους δύο.

Όντως Ιωάννα , μέρα με την ημέρα όπως διαπιστώνεις και εσύ είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και έτσι θα συνεχίσουν.

Πολύ χάρηκα που υπάρχει μεγάλη προέλευση για να βοηθήσουν τον Παναγιωτάκη, μακάρι να γίνεται το ίδιο και εδώ στην Αθήνα.

Κάτι τέτοιες στιγμές με κάνουν πολύ χαρούμενη για το ενδιαφέρον που δείχνουμε για το συνάνθρωπό μας.

Περαστικά και στον σύζυγο της Άρμας που ταλαιπωρείται πάλι , θα περάσει που θα πάει μωρέ..

Όσο για τις φράουλες , να πω την αληθεια μου ,πέρσι έκανα το λάθος και του έβαλα και εγώ λίγο στην φρουτόκρεμα έτσι για να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα (δεν μου είχε πει τίποτα και η πρώην παιδίατρος μας) και ευτυχώς παναγία μου που δεν εμφάνισε τίποτα.

Αντε Σαρδελάκι με το καλό να υποδεχτείς και εσύ τον αντρούλη σου σήμερα.

Ρίτα βλέπω ξεσπάθωσες χθες με τις συνταγές , έβγαλες όλο σου το άχτι.χιχιχχιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩΩΩΩΩΩΩ

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ιωάννα μου πόσο χάρηκα που διάβασα ότι ανέβηκε λίγο η διάθεση του μικρού... και η δική σας... Κουράγιο κούκλα μου και όλα θα περάσουν ;)

Μακάρι τα νέα να είανι καλά και για τον Παναγιώτάκη....

Και εδώ έχει λιακάδα και η θερμοκρασία ανέβηκε λιγάκι :-):-)

Άρμα μου πολύ ταλαιπωρήθηκε ο άντρας σου...ήταν ανθεκτικές οι ιώσεις του Φλεβάρη φαίνεται :confused::confused:

Σαρδελάκι με το καλό να τον δεχτείς!!!!:D:D:D Πέρασαν οι μέρες!!!

Εμείς είμαστε καλά, ο μικρός έχει ησυχάσει κατά πολύ, η Αναστασία όσο πάει ζηλεύει και περισσότερο... αλλά βρε κορίτσια ώρες ώρες έχει πολύ πλάκα!!!:rolleyes::rolleyes: Χθες είχε ο άντρας μου τον μπέμπη να ρευτεί και η ζηλιαρόγατα σκαρφάλωσε σε μένα για να τη βάλω και εκείνη να ρευτεί!!!:lol::lol::lol: και το απόγευμα που είχα εγώ τον μπεμπη ήρθε απο την άλλη μεριά για να της χτυπαώ την πλάτη και φώναζε "γκου μπέμπη, γκου" (να κάνει γκρου- να ρευτεί!!!!):lol::lol::lol::lol:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Μεγαλη δύναμη το parents μανούλες,

μπορεί να μην γνωριζόμαστε άλλα το δέσιμο είναι μεγάλο.

Το κοινό ενδιαφέρων ειναι τα παιδάκια μας, ο άνθρωπος – ανθρωπιά, και οικογένεια.

Την annina η μάνουλα του Παναγιωτακη δεν την ξέρω προσωπικα , άλλα από το καλοκαίρι που διαβάζω τον γολγοθα τους…. τα λογία της που σε κτυπάνε βαθιά στην κάρδια ,... είναι μεγαλο τον ενδιαφερον και η αγωνια.

Επίσης και με την Ιωάννα μας που αυτή η περίπτωση είναι πιο οικία , λόγο καθημερινής επαφής…η κολλητή μας… Είναι και άλλες δυο μανούλες μέσα από εδω που καβαλάνε τον δικο τους σταυρό, μιλώ για την Abbie η μάνουλα του Ηθαν και μια άλλη μάνουλα με το όνομα pegi ..αν το θυμάμαι καλά ..απο Θεσσαλονίκη που το αγοράκι της έπαθε εγκεφαλίτιδα και από ότι διάβασα είναι σε κέντρο αποκατάστασης, εχει χαθει η κοπελα και δεν γραφη πια.......και ποσα αλλα παιδακια που υποφερουν στα νοσοκομεια τα δικα μας και σε ολο τον κοσμο

Μέσα από αυτές της σελίδες βοηθήσατε το παιδί μου με την συμπαράσταση και λογία αγάπης στον δικό μας αγώνα.

Η άνδρας μου χτες με ρώτησε γιατί δεν είμαι στο pc όπως με έχει συνηθίσει καθημερινά, και όταν του εξήγησα τον λόγο…δηλαδή για τον Χρηστικό που είμαστε όλες στεναχωρημένες και τώρα για τον Παναγιωτακη…. χαμογέλασε γλυκά, κούνησε το κεφάλι του και με απάντησε πως ναι έχω δίκιο να μην έχω εγώ ούτε εσείς όρεξη πολύ για κουβεντούλα.

Δεν ήθελα να σας χαλάσω την διάθεση….μια και είναι και Παρασκευή και εμαστε ολες πιο χαλαρες περιμενοντας το Σαββατο/Κυριακο, άλλα έτσι απλά την σκέψη μου αυτή την μοιραστικά μαζί σας:)

μολις με αραδιασε τον corn flour στο χαλι μου και γελαει:confused::confused::lol::lol::lol:

θα την τσακισω:lol::lol::lol::lol::lol:.....Βικυ πλακα κανω ενταξη:):)

Μαρια μου περαστικα στον ανδρουλη σου

σαρδελακι με το καλο να ερθει ο καλος σου

πολλα φιλακια στον Χρηστακο μας...

και μια ερωτησουλα ??? ταχινι δινετε στα παιδακια σας ...ταχινοπιτα??

Εγώ κυρία Φωτεινή να πω την αλήθεια μου δεν έχω φτιάξει ποτέ ταχινόπιτα. Τις προάλλες που είχα φτιάξει λίγο ταχίνι με ζάχαρη χτυπημένο για να το φάω εγώ και του έδωσα του μικρού δεν τον είδα να τρελένεται ιδιαίτερα, βέβαια θα ξαναπροσπαθήσω γιατί απ'ότι ξέρω το ταχίνι κάνει πολύ καλό και έχει και πολύ σίδηρο αν δεν κάνω λάθος.

Φωτεινουλα εχεις δικιο, εχει σπάσει το καφε γιατι δεν υπάρχει αυτη η ορεξη να μπαινουμε και να λέμε τις καθημερινες τρελες των μικρων αλλα και χιλια δυο ασχετα για να χαλαρωνουμε..Μολις πάει και ο Χρηστακης στο σπίτι του θα ερθει παλι και η ιωαννα μας μας και θα βρουμε πάλι τους ρυθμους μας..

Οσο για το ταχινι εγω δινω και τρελαίνεται, ειναι τροφη υψηλης πρωτεϊνικης αξίας και εχει πολλά οφελη για την υγεια μας.Ταχινοπιτα δενε χω δοκιμασει ουτε εγω όμως..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Σουλίτσα, τι κανετε;;

Η Ανδρεανα πως ειναι;;

Καλά είναι κορίτσι μου.Ευτυχώς δεν είχαμε παρενεργειες απο το εμβόλιο και το μπουκωμα εχει σχεδόν περασει.

Εχει αλλαξει πολύ πάντως.Δεν υπάρχει πλεον λέξη που να μην προσπαθησει να την πει.Μεγάλο παπαγαλάκι!

Σήμερα το πρωι ξύπνησε και δεν με φηνε να φυγω.Δεν επινε και με τιποτα γαλα απο τον μπαμπα της και μετα ετρεχα για να μην αργησω στη δουλεια!!

Ο Αναστάσης πως είναι?Εσύ πότε θα πας στο γιατρό τελικά?

Deleni μου, λογικό το βλεπω να κανει ζηλίτσες η Αναστασία αλλά πιστευω οτι θα περασει μωρε!Μικρούλα ειναι και αυτη!!!

Και εγώ έτσι νομίζω Σούλα μου... προς το παρόν δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα, αν χειροτερέψει (π.χ. αρχίσει να μην τρώει ή να θέλει να κοιμάται μαζί μας) τότε θα δω τι θα κάνω... Προς το παρόν το "διασκεδάζουμε"...:lol::lol:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

430128m74ago6t5y.gif

καλημερα!!!

ευχομαι να εχουμε μια υπεροχη μερα με ευχαριστα μονο νεα!!!

ολα θα πανε καλα πρεπει να ειμαστε αισιοδοξες και με θετικη ενεργεια μην μας περνει απο κατω!!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...