Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να μαι και εγω..ξεκινησα για το σπιτι απο το νοσοκομειο πιο χαρωπη μιας και ο Χρηστος δεν εχει πια ορο και εχει φτιαξει πολυ η διαθεση του ..βεβαια φοβαται να περπατησει μονος του, να σηκωθει απο το κρεβατι ,να σκυψει ,περπαταει σιγα σιγα και ειναι αρκετα αδυναμος αλλα χαμογελαστος μπαινοντας ομως εδω διαβασα τα νεα για τον Παναγιωτακη και ειλικρινα αισθανθηκα τυχερη που ο γιος μου εχει εγκαυματα ..να δωσει ο θεος κουραγιο σε αυτους τους γονεις γιατι τραβανε μεγαλο ζορι ..η παναγιτσα να βοηθησει αυτο το αγγελουδι να γινει καλα!!!

Σας ευχαριστω και παλι για την αγαπη σας..

να ηξερες ποσο χαρουμενη με εκανες.μονο να ηξερες.αντε αγαπη μου ολα καλα θα πανε

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

να ηξερες ποσο χαρουμενη με εκανες.μονο να ηξερες.αντε αγαπη μου ολα καλα θα πανε

Αχ πολύ χαίρομαι να διαβάζω ότι η ψυχολογία σου έχει φτιάξει. Όλα θα πάνε καλά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Να μαι και εγω..ξεκινησα για το σπιτι απο το νοσοκομειο πιο χαρωπη μιας και ο Χρηστος δεν εχει πια ορο και εχει φτιαξει πολυ η διαθεση του ..βεβαια φοβαται να περπατησει μονος του, να σηκωθει απο το κρεβατι ,να σκυψει ,περπαταει σιγα σιγα και ειναι αρκετα αδυναμος αλλα χαμογελαστος μπαινοντας ομως εδω διαβασα τα νεα για τον Παναγιωτακη και ειλικρινα αισθανθηκα τυχερη που ο γιος μου εχει εγκαυματα ..να δωσει ο θεος κουραγιο σε αυτους τους γονεις γιατι τραβανε μεγαλο ζορι ..η παναγιτσα να βοηθησει αυτο το αγγελουδι να γινει καλα!!!

Σας ευχαριστω και παλι για την αγαπη σας..

παρα πολυ ευχαριστα τα νεα σου ιωαννα μου!μπραβο κοριτσι μου χαρηκα πολυ που σε ακουω εστι δυνατη.ολα θα πανε καλα θα το δεις και μακαρι ποτε κανενα παιδακι να μην νιωθει πονο.

να τα εκατοστησεις και παλι!!

βικυ μου κι εγω εχω στεναχωρηθει για τον παναγιωτακη αλλα με χαλαει που ειναι μονο θεσσαλονικη και αθηνα.

θα ρωτησω κι εδω αν γινεται .

περαστικα και στηνα αρμα μας.πολυ δυσκολος ο φλεβαρης.αντε να φυγει αυτος ο μηνας να μπει ανοιξη!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Ιωάννα ετσι να εισαι χαρούμενη και αισιόδοξη, καθε μερα που περναει η διαθεση και η ψυχολογια θα βελτιώνονται.

Καθημερινα περιμενουμε δικα σας νεα, να πατε στο σπιτακι σας με το καλό..

Καλο βραδυ σε όλους και Μαρια περαστικα στον καλό σου.Καντε και εσεις λιγη υπομονη, τον άλλο μηνα θα εχει φυγει το κακό..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα πρόλαβα καμιά ? τι κάνετε εγώ άδω μαζί με το κερατάκι μου που ακόμη είναι ξύπνιο και έχει ένα γαϊδουρόβηχα τον πήγα πάλι παιδίατρο και μου λέει δεν είναι τίποτα μα πως ? δεν του έδωσε τίποτα πόσο βάφομαι …..!!!!

:tongue::tongue:

Μπραβο Ιωαννιτσα μας!!!Θα μιλησουμε κοριτσακι μου!

Σαρδελακι εκει εμενε αλλα απο οσο ξερω θα το κανουν εναλλαξ με τον ανδρα της μιας και ο μικρος δε θελει κανενα αλλον για να αντεξουν τα παιδια.Εχουν δρομο μπροστα τους.

Ολα θα πανε ομως πολυ καλα!Τοση θετικη ενεργεια εχουμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τώρα διάβασα περιληπτικά τι δυσάρεστα είναι αυτά με τον μικρό παναγιότατακι ? αχ γιατί ?

Ρίτα πως είναι ο γιος σου έφυγαν τα εξανθήματα ?

Βατραχακι μου εγώ έδωσα φράουλες στον Λευτέρακη μου πέρσι από αυτές του πάππου μου που δεν τις ραντίζει και δεν έχουν καθόλου λιπάσματα από του μανάβη δεν έδωσα … γιατί λες μετά τα 3 ?

Είναι το μονό φρούτο που έφαγε πολύ ευχαρίστα

Μαμάλευτεράκι οι φράουλες είναι αλλεργιογόνες και γι' αυτό δεν τις δίνουμε. Εμένα ο παιδίατρος μου έχει πει να τις φάει μόνο όταν είναι η εποχή τους, αλλά μετά τα 2 χρόνια........άρα θα είναι πια κοντά 3 αφού συζητάμε για το 2011. Καλύτερα να μην του δίνεις......ρώτα όμως και το γιατρό σου.

Καληνύχτα κορίτσια. Εύχομαι αύριο να ακούσουμε ευχάριστα νέα από όλους.

Περαστικά και στον αντρούλη της Άρμας........Αργύρης δεν λέγεται;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Δεν το ήξερα καν ότι είναι αλλεργιογόνος GiovannaXA εγώ νόμιζα ότι δεν τις δίνουμε λόγο τα πολλά φυτοφάρμακα που έχουν και δίνοντας του πάππου μου ήμουν ήσυχη αλλά ΤΕΛΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΠΕΡΣΗ

Δεν είδα κανένα εξάνθημα ούτε με ενημέρωσε η παιδίατρος φέτος όταν θα είναι η εποχή τους θα έχουμε κλίση τα 2 όποτε θα δώσουμε ακίνδυνα το αγαπημένο του φρούτο στον μικρό…

Αχ τελικά ποσά πράγματα δεν γνωρίζω?

και σε πόσα στάθηκα τυχερή ?

Καλημερα Μανούλες!

Σημερα εχουμε ήλιο και είναι και Παρασκευή, ευχομαι να ειναι για όλους μια καλή μερα και ο Χρηστακης μας να ειναι καλύτερα απο χτες.

ετσι ετσι....και ο παναγιωτακης να βρει τον σωτηρα του.

καλημερα φιλεναδες μου.

καλημερα χρηστακη

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...