Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια να ρωτησω κατι;

κανει να φαω φραουλες;ξερω οτι δεν ειναι η εποχη τους κι οτι θα εχουν φουλ ορμονες αλλα τις ειδα στον μαναβη και τις λιμπιστηκα!

οσο για την κοιλια μου μπορει να ειναι και συσπασεις δεν ξερω στον Τιμο δεν ειχα κι αν ειχα δεν το καταλαβαινα καθολου την Δευτερα που θα παω στη γιατρο μου θα της το πω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίτα ευχαριστώ :lol::lol::lol::lol: Τι άλλο να θέλω;;;; Εδώ έχω να μαγειρεύω για όλη τη σαρακοστή. Τη λαδένια τη φτιάχνω και εγώ και είναι τέλεια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Με την Αρμα μιλησα εχει ο ανδρας της παλι πυρετο.Ειναι πεσμενη και αυτη...ολες ειμαστε καπως αυτη την εποχη.

Βατραχακι θεωρητικα μπορουμε να τους δωσουμε φραουλες αλλα μου ειπε να τις αποφευγουμε διοτι ειναι οτι χειροτερο απο λιπασματα και ορμονες.

Εγω δεν θα του δωσω εχει χρονια να φαει.

Γιοβαννα δεν κανει τιποτα..ημουν λιγο πεσμενη και ξεχαστηκα με το ψαξιμο να εισαι καλα.Αληθεια οποτε μπορεσεις δωσε μου τη δικη σου συνταγη γα Λαδενια.

Αχ ολο το Χρηστακο σκεφτομαι..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ όπως τα λες είναι Ρϊτα αυτό φοβάμαι κι εγώ μήπως αντί για καλύτερα γίνει χειρότερα! ΄

Τι να σου πω.. εγω παντως το σκυλομετανιωσα..ηταν πολυυυ χειροτερα.

Κανε υπομονη οσο μπορεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μιλησαμε με την Ιωαννα στο τηλεφωνο. Ειναι ολύ καλύτερα ψυχολογικά και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει οσο πιο ψυχραιμα γινεται. Ρε κοριτσια πραγματικά ο Χρηστακος εχει τις αντιδρασεις που ειχε ο Παναγιωτης στο νοσοκομειο. Θελει συνεχεια του μανουλα και κανεναν άλλο.

Μαρινα η μπουμπου τουλαχιστον παιρνει το κανονικό βάρος;

Βρε κορίτσια είναι λογικό το παιδί να θέλει μόνο τη μητέρα του. Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν άρρωστη, μόνο τη μαμά μου ήθελα για να μου δίνει φάρμακο κλπ. Σαν να μην εμπιστευόμουν κανέναν άλλο, σαν να φοβόμουν.....δεν ξέρω. Πόσο μάλλον ένα παιδί που είναι σε νοσοκομείο, πονάει, δεν καταλαβαίνει........η μανούλα και τα χάδια της είναι παρηγοριά, βάλσαμο, σιγουριά, ο κόσμος όλος.:-(:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

Πάντως, εσείς που μιλάτε μαζί της στο τηλέφωνο, προσπθήστε να την στηρίξετε ψυχολογικά. Πείτε της και τα δικά μας περιστατικά καψίματο και ότι έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

Άντε να πάρει τα πάνω της και η Ιωάννα και ο Χρηστάκος!

Η μπουμπούκα Πικουλίνα τις τελευταίες 2 μέρες δεν πήρε καθόλου βάρος, μα πώς να πάρει αφού δεν έχει όρεξη να φάει και ό,τι τρώει το βγάζει!:(

mGKop3.png60Jvp3.png

ναί αύριο το βράδυ με το καλό θα έρθει ο αντρούλης μου για ΣΚ...

Με το Μαράκι μίλησα κι εγώ και μου είπε ότι έχει πυρετό ο αντρούλης της πάλι...ο Φεβρουάριος δεν μας πήγε καθόλου καλά σαν μήνας ουφ!

m57Zp2.png

μιλησα και εγω με την μαρια και η γαιδουρα ουτε που ρωτησα αν ειναι ολοι τους καλα,μονο για τον χρηστο ρωτησα και μου ειπε οτι μας εγραψε και η ιωαννα οποτε μπηκα να διαβασω,

ποιος μας ματιασε κοριτσια.

μαρινακι μου θα στρωσει η κατασταση βρε αγαπη μου.

ουτε θυμαμαι τι αλλο γραψατε.

αντε σαρδελακι μου να ερθει η μανουλα σου να παμε για κανα καφεδακι γιατι εχω φρικαρει τελευταια.

η φωτεινη δεν κοιμηθηκε λεπτο το μεσημερι.την ειχα στο κρεββατι και τι εκανε το ατιμο.εβαζε το δαχτυλο στο στομα για να κανει εμετο και ετσι με αναγκαζει να ειμαι εκει.την κρατησα με το ζορι την ταισα αυγο,2 λαβας κατι τσιτος γεμιστα ενα γιαουρτι και 2 πορτοκαλια(χυμο)και κοιμηθηκε στις 9.ναι καλα διαβασατε,ολα αυτα τα εφαγε το δικο μου παιδι απο τις 6κ30 ως τις 8κ30.κανει δουλεια αυτη η μ@λ@κι@ που πινει.

στο ιπποκρατειο εγινε πανικος απο τους εθελοντες για τον παναγιωτακη.πηγαν παρα πολλοι.μακαρι να ειναι συμβατος καποιος.ποσο ευτυχισμενη θα ημουν αν ημουν εγω.

εντωμεταξυ θελουν αιμοπεταλια για αλλο παιδι και δεν μπορω να παω πριν τις 8 μαρτιου.

πριν 10 μερες που εδωσα αιμα,εγραψαν οι νοσοκομες στην καρτελε μου ''προθυμη για ολα""αλλα μου ειπαν οτι αιμα δεν μπορω να δωσω παλι στους 4 μηνες οπως παω παντα αλλα στους 6 αυτη την φορα γιατι θα γινω εγω αναιμικη στο τελος.

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Να μαι και εγω..ξεκινησα για το σπιτι απο το νοσοκομειο πιο χαρωπη μιας και ο Χρηστος δεν εχει πια ορο και εχει φτιαξει πολυ η διαθεση του ..βεβαια φοβαται να περπατησει μονος του, να σηκωθει απο το κρεβατι ,να σκυψει ,περπαταει σιγα σιγα και ειναι αρκετα αδυναμος αλλα χαμογελαστος μπαινοντας ομως εδω διαβασα τα νεα για τον Παναγιωτακη και ειλικρινα αισθανθηκα τυχερη που ο γιος μου εχει εγκαυματα ..να δωσει ο θεος κουραγιο σε αυτους τους γονεις γιατι τραβανε μεγαλο ζορι ..η παναγιτσα να βοηθησει αυτο το αγγελουδι να γινει καλα!!!

Σας ευχαριστω και παλι για την αγαπη σας..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...