Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια να σας ευχαριστω ολες για το δωρο!!!ο Χρηστος λατρευει τον Γουινι αλλα δυστυχως δεν μπορει να του το δωσουμε μιας και δεν μπορει να εχει καμια επαφη με χνουδωτα ..Του διαβασα την καρτα με τα ονοματα απο ολα τα μωρακια μας και τα ακουγε ολα με προσοχη!!!Με συγκινησατε πολυ!!αν και δεν ξερω σχεδον καμια κοπελα προσωπικα (εκτος απο την Μαργαριτα)σας νοιωθω πραγματικα φιλες μου..

Ο μικρος ακομη δεν εχει καμια αισθητη βελτιωση και δυστυχως εχει ακομη πυρετο αλλα ευτυχως σε χαμηλα επιπεδα 38,1 .Οι γιατροι ειναι αισιοδοξοι παντως..

Οσο για το τηλ. επειδη ο μικρος θελει συνεχεια αγκαλια και μονο εμενα πολλες φορες μου ειναι δυσκολο να μιλησω αλλα θα προσπαθω ειτε μεσω της ριτας ειτε αν πεταγομαι στο γραφειο(ηρθα για μιση ωρα )να σας λεω νεα μας

Ευχαριστω και για τις ευχες αλλα προσπωπικα οπως εχουν γινει τα πραγματα μου ειναι αδιαφορα τα γενεθλεια ..

Σας ευχαριστω πραγματικα για την αγαπη σας!!!Να προσευχεστε για τον Χρηστακη μου..

φιλια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Πικουλινι μπας και μιλησες εσυ με κανα μηνυμα?

Μεχρι εχθες το βραδυ με πηρε η ιδια 2 φορες..ουφ...

Μαρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο τι να σου πω...υπομονη οσο αντεχεις.

Ριτα της εστειλα τωρα ενα μηνυμα!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου φαίνεται το 2010 δεν μπήκε και πολύ καλά. Διάβασα και το θέμα με τον Παναγιωτάκη και με έχει πάρει πολύ από κάτω βρε κορίτσια , έχω καταστεναχωρηθεί. Αρχικά προώθησα παντού όλα αυτά τα στοιχεία που αντέγραψα από το topic (ονοματεπώνυμο, νοσοκομεία , τηλέφωνα ) σε όλους τους συναδέλφους στην εταιρεία (απαριθμούν τους 300) όπως επίσης και σε πολλές από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε. Ευελπιστώ παναγίτσα μου ότι έστω και αν η συμμετοχή αγγίξει το 10% σε αυτή την προσπάθεια , θα έχουμε ευχάριστα νέα για τον Παναγιωτάκη.

Μακάρι να μου δώσουν και εμένα άδεια να μπορέσω να κάνω την εξέταση.

Έχω στεναχωρηθεί επίσης που δεν έχετε κανένα νεώτερο από την Ιωάννα , μακάρι να είναι για καλό που χάθηκε και ο Χρηστάκης να είναι καλύτερα και θέλει τη μανούλα του μαζί του. Σας παρακαλώ πολύ αν κάποια μάθει κάτι ή μιλήσει μαζί της να δημοσιεύσει τα νέα για να υσηχάσουμε λίγο και εμείς σήμερα.

Βρε pikoulini , τρελάθηκες και εσύ προς στιγμή αλλά ευτυχώς μέχρι εκεί ήταν βρε κοπέλα μου.

Μαρινάκι όντως ο θηλασμός θέλει μεγάλη υπομονή , όσο μπορείς συνέχισέ τον και στην πορεία θα φτιάξουν τα πράγματα. Είναι και μικρούλα η μπουμπού μωρέ. Όσο μπορείς κράτησε την όρθια για να ρεύετε η ζουζούνα και να χωνεύει καλύτερα το γαλατάκι.

Οι άλλες οι μανούλες και οι νέες εγκυούλες είσαστε καλά; τα παιδάκια σας;

Αντε βρε Ιωαννακι!!! Υπομονη κανε, και ολα θα πανε τελεια!!! Σε σκεφτομαστε ολες να το ξερεις και κατα τη γνωμη μου καμια σημασια δεν εχει πλεον που δε γνωριζομαστε.. Εγω νιωθω οτι σας ξερω πολυ καλα πια! Προσευχομαστε ολες για τον Χρηστακη!

t7fQp3.png

Ιωάννα όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι και σε λίγα χρόνια θα του περιγράφεις το περιστατικό για να του υπενθυμίσεις πόσο ζωηρός ήταν και πόσο παίδεψε τη μανουλίτσα του! Κι εκείνος να μη σου πω ότι θα σε αμφισβητεί, λέγοντας έλα ρε μάνα σιγά το πράγμα! Αχ, τι θα τραβήξουμε μέχρι να μεγαλώσουν τα βλαστάρια μας!Πολλές πολλές αγκαλίτσες κοριτσάκι μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα μετη γιετρό εχεις μιλήσει για το θεμα του θηλασμού;

Όχι δεν την έχω πάρει, γιατί ξέρω ότι θα μου πει τα κλασσικά, μεγάλη προσοχή στη διατροφή, μικρά και συχνά γεύματα, όρθια στάση στο θηλασμό αλλά και για να ρευτεί κτλ! Το θέμα είναι ότι εγω νιώθω ότι δεν έχω το κουράγιο να τα εφαρμόσω και κυρίως όταν βλέπω να παιδευόμαστε τόσο πολύ να θηλάσει και μετά να τα βγάζει...άστα να πάνε! Τα ξέρεις και εσύ δυστυχώς από 1ο χέρι! Αναστασία μου τα ίδια και χειροτερα περάσαμε και με το Γώγο και η αλήθεια είναι οτι η γιατρός μου είχε πει ότι ήταν πολύ πιθανό να έχει και η μπουμπού το ίδιο θέμα! Δυστυχώς δε διαψεύστηκε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κορίτσια ήρθε και η δική μου ώρα να την κάνω σιγά σιγά, θα επανέλθω το απόγευμα απο το σπίτι και ελπίζω να υπάρχουν νέα και να είναι πιο ευχάριστα αυτή τη φορά.

Ιωάννα εύχομαι και πάλι Χρόνια Πολλά και να έχεις μεγάλη δύναμη να αντιμετωπίσετε αυτό που σας συνέβη και να είσαι σίγουρη πως θα πάνε όλα καλά.

Πολλές πολλές ευχές να γίνει γρήγορα καλά και αυτή η αθώα ψυχούλα ο Παναγιωτάκης που ταλαιπωρείται και να είναι επίσης μια κακή ανάμνηση όλο αυτό που ζούνε.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια

Ιωάννα το ξέρω ότι τα γενέθλιά σου δεν έχουν τώρα καμία σημασία αλλά παρόλα αυτά εγώ σου εύχομαι ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ

Δίκιο έχουν τα κορίτσια, κάποια στιγμή όλο αυτό θα είναι μια κακιά ανάμνηση. Ο Χρηστάκης σου θα αναρρώσει και το καλό είναι ότι ακόμα δεν έχει μνήμη. Τίποτα δεν θα θυμάται από όλο αυτό.

Κορίτσια εγώ όταν ήμουν μικρή είχα λαχταρήσει τους δικούς μου παάαααρα πολλές φορές. 1) Κατάπια καπάκι ούζου και μου είχε κάτσει στο λαιμό, 2) είχα βάλει μπίλιες στη μύτη μου, 3) πήγα να πνιγώ στη θάλασσα, 4) έκοψα τη φλέβα από το πόδι μου ένα κομμάτι γυαλί, 5) με δάγκωσε φίδι και..........6) Καλοκαίρι 1998 κάηκα ανάμεσα από το στήθος όταν έφυγε το καπάκι από τη χύτρα στην οποία έβραζα μια φούστα για να αλλάξει χρώμα. Το αστείο είναι, για να γελάσουμε και λίγο, ότι ήθελα να τη βάψω μαύρη και φυσικά με αυτό που έγινε μαύρισα όλη την κουζίνα, ντουλάπια, κουρτίνες κλπ, κατέστρεψα τον απορροφητήρα και τη συσκευή της κουζίνας γιατί όλα τα νερά μπήκαν μέσα :lol::lol::lol::lol::lol: Επίσης, στην πολυκατοικία νόμιζαν ότι είχαν πέσει πυροβολισμοί. :lol::lol::lol::lol: Τότε έκλαιγα......τώρα γελάω.

Μαρινάκι κάνε υπομονή, αλλά αν νιώθεις να κουράζεσαι σταμάτα το θηλασμό. Είναι σημαντικότερο να είναι η μητέρα ψυχολογικά καλά.

Πικουλινάκι και εγώ είχα κάψει την Αλεξάνδρα με το γάλα και έχω πάντα αλοιφή με αλόη. Σε ευχαριστούμε και για ότι έκανες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ιωαννιτσα πάρε δύναμη απο τον Χρηστακο σου..Οταν με το καλό επιστρεψετε σπίτι σας να δεις που όλα θα ειναι πολύ διαφορετικά. Η ψυχολογία μεσα στα νοσοκομεια βαραίνει ακομη περισσότερο..

Ολες εδω σε σκεφτόμαστε και προσευχόμαστε

Και για τον Παναγιωτακη το ίδιο..Το πρωί που δεν ειχε κινηση το καφε, μπήκα λίγο να διαβασω για την κινητοποίηση που εχει γινει για να βρεθει μοσχευμα και πάνω που το πήρα απόφαση συνειδητοποίησα οτι μαλλον τωρα δεν ειμαι σε καταλληλη φαση..Υπάρχει όμως ανταπόκριση απο πολύ κοσμο και μακαρι ο Παναγιωτακης να θεραπευτεί. Καπου διαβασα οτι 8 στα 10 παιδια που πασχουν απο λευχαιμια θεραπευονται πλήρως, ας ειναι και ο Παναγιωτης ενα απο αυτα

Μαρίνα μην αγχώνεσαι, ασε τον εαυτό σου ελεύθερο και πηγαινε το ως εκει που πάει και αντεχετε και οι δυο

Οταν η ταλαιπωρία αφορα μονο εμας το κυνηγαμε μεχρι τελους, αν βλέπεις οτι η μπεμπα δεν μπορει να συνεργαστεί και οτι τρωει το βγαζει, μην εχεις καθολου αγχος και τυψεις. Ποσο καιρό ειναι ετσι;; Ρωτησες τον παιδιατρο σου καθολου;;Αν της εδινες ενα γευμα ξενο να δεις πως θα αντιδρασει.. Μπορει να λέω και βλακεια, αλλα αν εχεις αγανακτησει, τι να πώ..

Πικουλίνα τι επαθε η μπεμπα σου μωρε..Μπορει να ήταν λιγο αλλα φανταζομαι πως θα την πόνεσε την καημενούλα..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...