Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καταρχάς μη με ευχαριστητε καθολου.Δεν εκανα τιποτα περισσοτερο, απο αυτο που θα εκανε η καθεμια σας ,αν ητανε τοσο κοντα στο νοσοκομειο οσο ημουν εγω!!!!

Δευτερον τι εκανα σημερα λέτε; Εκαψα τη μπεμπα. Της ειχα κοψει τα νυχακακι στα ποδια της και την ειχα γυμνουλα απο τη μεση και κατω για να της πλυνω τα ποδαρακια. Εκεινη τη στιγμή ειχα την ιδεα να βαλω του Πανουλη φαγητο να κρυωνει. Μου επεσε πανω στο ποδαρακι της μια χυλοπιτα ζεματιστή. Πλανταξε στο κλαμα το μωρο μου. Ευτυχως πολυ μικρή η κοκκινιλα αλλα καταλαβαινετε τι επαθα. Ειχα και στο μυαλό μου και το Χρηστακη.

Οσο για τον Παναγιωτακη που κινδυνευει , γνωριζετε αν εγω μπορω να δωσω αιμα που εχω χειρουργηθεί μολις 3,5 μηνες πριν;

Ιωαννα μου να τα εκατοστησεις και με το καλό να γιατρευουτούν και οι σωματικες και οι ψυχικες σας πληγες!!!!

Διαφημίσεις

Κωσταντίνα μου ,

Ευτυχώς που δεν ηταν πολύ το κάψιμο.Αμαν πια .Τι έγινε μας μουτζωσαν?????

Οσο για τον Παναγιωτάκη νομίζω ότι αν δεν περασει ενας χρονος δεν μπορεις .

Αχ μωρε την ερημη την μπουμπου! Πικουλινι, πονεσε πολυ το πουλακι μου ε? Της εβαλες κρεμουλα?

Εγω παλι νομιζω οτι μπορεις να πας. Ριξε μια ματια στο τοπικ, εχει ολες τις πληροφοριες.

t7fQp3.png

Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα! Πόσα δυσάρεστα ακόμα???

Μακάρι να είναι καλύτερα ο Χρηστάκος κι απλά να θέλει συνέχεια να είναι με τη μανουλίτσα του γι αυτό να μη μπορεί να μιλήσει η Ιωάννα μας! Να τα εκατοστήσεις κοπέλα μου και να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Περαστικά για ακόμα μία φορά και όλα να ξεχαστούν το γρηγορότερο δυνατό!

Όσο για τον Παναγιωτάκη...δεν έχω λόγια! Και αυτό το σύστημα υγείας μας αν είναι δυνατόν αντί να διευκολύνει όσους θέλουν να προσφέρουν να τους δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο! Τι να πω...

Γενικά η σημερινή μέρα μου φαίνεται τελείως χάλια, η μικρή έχει τρελούς εμετούς, μόλις τη βάζω στο στήθος τρώει ελάχιστα και αποκοιμίζεται,δε ρεύεται με τίποτα, μόλις την ακουμπάω κάτω βγάζει και όσο έχει φάει! Τα νεύρα μου...είχα ξεχάσει πόσο δε μου ταιριάζει ο θηλασμός, πραγματικά ζορίζομαι πάαααρα πολύ! Τέσπα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μανούλες! Συγνώμη που γκρινιάζω κι εγώ :(.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Πικουλινι μπας και μιλησες εσυ με κανα μηνυμα?

Μεχρι εχθες το βραδυ με πηρε η ιδια 2 φορες..ουφ...

Μαρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο τι να σου πω...υπομονη οσο αντεχεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα μη βαζεις το κακο με το μυαλο σου... Μπορει απλα να μην ευκαιρει να μιλησει... Ας ελπισουμε οτι ολα ειναι καλα.

Μαρινα, τι να σου πω? Υπομονη, τα ξερεις... Δυσκολο πραγμα ο θηλασμος, εμενα τουλαχιστον με παιδεψε παρα πολυ. Και με τον Γωγο ετσι δυσκολα ηταν τα πραγματα?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...