Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

σχολασα ηρθα στο ζουζουνι μου και παω να μαγειρεψω!

Ιωαννα μου χρονια σου πολλα και γρηγορα να γινει καλα το παλικαρακι σας και να πατε σπιτακι σας κι ολα αυτα να ειναι μια κακη αναμνηση!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

διαβαστε το ολες.και οσες μπορειτε να πατε.

εγω με την αδελφη μου και συναδελφους που μαζεψα θα παω αυριο το πρωι.

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=915

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.. Ιωαννα μου Χρονια σου Πολλα, να τα εκατοστήσεις , να χαιρεσαι το παιδάκι σου και να μην ξαναπονεσει ποτέ και για τίποτα στη ζωή του.

Εγω δεν ενημερωθηκα για τιποτα βρε κοριτσια.. Τι εχει γινει με το πικουλινακι?

Αν εχει γινει κατι θα ηταν χαρά μου να συμμετέχω και εγω.

Βικακι και Φωτεινη περαστικά και αγύριστα ολα αυτα που πάθατε..

Ακομα δεν λειτουργω..ειμαι πεσμένη πολυ.

Καλημέρα!!!!

Ιωάννα μου , Χρόνια σο πολλά κορίτισι μου να τα εκατοστήσεις να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!!! Και ο Θεός να σε δίνει κουράγιο να ξεπεράσεις γρήγορα αυτό τον γολγοθά που περνάς αυτές τις μέρες.

Πικουλινάκι μου πολύ καλή σκέψη... μπράβο, εγώ μόλις ενημερώθηκα από την Πετρούλα.

Πετρούλα μου ,ευχαριστώ κορίτσι μου που με θυμηθηκες ,σε έστειλα πμ.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Βικακι τι ωρα θα πατε? Απο οτι διαβασα δεν εχει σχεση αν μπορεις να δωσεις αιμα η οχι γιατι ειναι μικρη η ποσοτητα που σου παιρνουν οποτε δεν νομιζω να με απορριψουν παλι.. Αν πας γραψε μου και τι ωρες δεχονται για να δω πως θα το συνδιασω με τη δουλεια.

νικη μεχρι τις 12κ30 ειναι.θα παω αυριο το πρωι,πηρα αδεια για εκεινη την ωρα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

γμτ θα ειμαι μονη μου το πρωι στη δουλεια και δεν μπορω να λειψω.Βικι Ρωτα σε παρακαλω και για το Σαββατο μηπως γινεται. Αλλιως δεν θα προλαβω να παω το παιδι στο σχολειο να παω στο νοσοκομειο και στη δουλεια να ερθω στην ωρα μου. Ισως να πω εναν συναδελφο να με πεταξει με το μηχανακι για λιγο καπου ενδιαμεσα.

Διαφημίσεις

Παιδια οχι δεν την εχω βρει και η αληθεια ειναι οτι εχω ανησυχησει...

Δε θελω να περνω και συνεχεια αλλα εχω αγωνια.

Αν εχει μιλησει με μηνυμα ή τηλεφωνικως καμμια αλλη ας μας πει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσια

μια ο Χρηστακης μας που ειλικρινα δε φευγει ολη μερα απο το μυαλο μου, μια ο Παναγιωτακης που κινδυνευει, εχω αρρωστησει σημερα... Θα προσπαθησω να κλεισω ραντεβου απο εβδομαδα να παω να δωσω αιμα για τον Παναγιωτακη...

t7fQp3.png

Βρε κοριτσια θυμηστε μου λιγο ο Παναγιωτακης ποια περιπτωση ειναι?Απο τι πασχει?

Εγω ειμαι μεσα στην αγωνια που δε βρισκω την ιωαννα.Ξερω οτι κανουν στον μικρο πολυ επιπονες θεραπειες κα δε μπορει να μιλησει παντα αλλα απο το πρωι δεν την βρισκω..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...