Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πικουλινακι μου σ'ευχαριστουμε παρα πολυ.

ο Θεος να σας ανταπωδωσει την χαρα που δωσατε στον χρηστακο μας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον μιλησα με την Ιωαννα.Μας ευχαριστει παρα πολυ ολες για την κινηση και τη σκεψη μας.Δυστηχως ο Χρηστακος δεν το ειδε το δωρακι του ακομα διοτι δεν επιτρεπεται να πιανει τιποτα.

Ειναι γυμνουλι και εχουν αυστηροτατα μετρα αποστειρωσης.

Γενικως απο αυτα που μου περιεγραψε το μωρο ταλαιπωρειται παρααα πολυ.Δε ξερω ειλικρινα αν μεγαλος ανθρωπος θα αντεχε.Του αρχισαν και πιο ισχυρα παυσιπονα διοτι δεν μπορει να κοιμηθει καθολου και εχει φοβο.

Ας γινει γρηγορα καλα η ψυχουλα μας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

αυτό που είπε η Βίκυ ειναι αλήθεια για το παιδάκι που νοσηλευόταν μαζί μας στο νοσοκομείο με το έγκαυμα, απλώς θέλει πολύ χρόνο, αποστείρωση, θεραπεία σωστή και υπομονή.

Θα σας πω και την ιστορίας της Βίκυς πριν από 11 χρόνια το καλοκαίρι του 1999.

Μόλις απέκτησε η λατρεμένη μου κόρη μηχανάκι και καθώς το έκανε βόλτα στο κεντρικό δρόμο του Πευκοχωριου και με αρκετή ταχύτητα , έπεσε γκρεμοτσακίστηκε και σύρθηκε στο δρόμο άλλα ΕΙΧΕ ΆΓΙΟ , ευτυχώς δεν ερχόταν από πίσω η από απέναντι αυτοκίνητο. Σύρθηκε στο δρόμο με αποτέλεσμα να γδαρθεί σε τέτοιο βαθμό που το κρέας κομματιάστηκε, έφυγαν η πέτσες της

1 και 2ου βαθμού έγκαυμα, εγώ από το πρωί είχα ένα άσχημο προαίσθημα και γύρισα από την θάλασσα νωρίς και αντίκρισα την κόρη μου μέσα στις πληγές όλοι η δεξιά πλευρά της από το μπράτσο έως τη γάμπα ήταν μια πληγή.

1 μήνα στο κρεβάτι με αποστειρωμένες γάζες αλοιφές και δεν συμμαζεύετε…πάνε και η διακοπές της.

Εγώ είπα ότι θα μείνει σημαδεμένοι….και όμως τίποτα δεν έμεινε και όταν λεμε τίποτα εννοώ τίποτα.

Θέλω να καταλήξω λέγοντας ότι ο καημενούλης Χρηστακος είναι μικρός και το δερματακι του αναπλάθετε ενω σε μεγαλο ανθρωπο ειναι δυσκολα...και ομως εγινε

πικουλινακι μου Ευχαριστουμε παρα πολυ με την χειρονομια ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα με το αγορακι μας

Διαφημίσεις

Ελπίζω κάθε μέρα που περνάει να είναι και καλύτερα το παιδί.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κορίτσια,

αυτό που είπε η Βίκυ ειναι αλήθεια για το παιδάκι που νοσηλευόταν μαζί μας στο νοσοκομείο με το έγκαυμα, απλώς θέλει πολύ χρόνο, αποστείρωση, θεραπεία σωστή και υπομονή.

Θα σας πω και την ιστορίας της Βίκυς πριν από 11 χρόνια το καλοκαίρι του 1999.

Μόλις απέκτησε η λατρεμένη μου κόρη μηχανάκι και καθώς το έκανε βόλτα στο κεντρικό δρόμο του Πευκοχωριου και με αρκετή ταχύτητα , έπεσε γκρεμοτσακίστηκε και σύρθηκε στο δρόμο άλλα ΕΙΧΕ ΆΓΙΟ , ευτυχώς δεν ερχόταν από πίσω η από απέναντι αυτοκίνητο. Σύρθηκε στο δρόμο με αποτέλεσμα να γδαρθεί σε τέτοιο βαθμό που το κρέας κομματιάστηκε, έφυγαν η πέτσες της

1 και 2ου βαθμού έγκαυμα, εγώ από το πρωί είχα ένα άσχημο προαίσθημα και γύρισα από την θάλασσα νωρίς και αντίκρισα την κόρη μου μέσα στις πληγές όλοι η δεξιά πλευρά της από το μπράτσο έως τη γάμπα ήταν μια πληγή.

1 μήνα στο κρεβάτι με αποστειρωμένες γάζες αλοιφές και δεν συμμαζεύετε…πάνε και η διακοπές της.

Εγώ είπα ότι θα μείνει σημαδεμένοι….και όμως τίποτα δεν έμεινε και όταν λεμε τίποτα εννοώ τίποτα.

Θέλω να καταλήξω λέγοντας ότι ο καημενούλης Χρηστακος είναι μικρός και το δερματακι του αναπλάθετε ενω σε μεγαλο ανθρωπο ειναι δυσκολα...και ομως εγινε

πικουλινακι μου Ευχαριστουμε παρα πολυ με την χειρονομια ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα με το αγορακι μας

να διορθωσω κατι και εγω.ερχοταν το κτελ απο απεναντι αλλα ειχα τετοια δυναμη εκεινη την ωρα που σηκωθηκα εσυρα το μηχανακι στην ακρη του δρομου και ηρθε μια γυναικα απο ενα σπιτι εκει και με μαζεψε.καλη της ωρα.ηταν 5/7/99 5 η ωρα το απογευμα και το μηχανακι το ειχα 5 μερες(πολλα 5αρια!!!)δεν μπορουσα να περπατησω χωρις πι (αυτο που εχουν οι παππουδες)και δεν ηθελα να παω στην θεσσαλονικη.ημουν σιγουρη οτι πολυ συντομα θα ημουν τελειως καλα αλλα αργησα πολυ.

οι πληγες απο το εγκαυμα(εγιναν απο την τριβη με τον ζεματιστο δρομο)επρεπε να καθαριζονται με αποστειρωμενες γαζες και μια σειρα με φαρμακα που ετσουζαν τρομερα.η γιαγια μου μου εκανε τις θεραπειες.

α και να σας πω οτι δεν ετρεχα (ΜΑΜΑ) μολις ειχα βγει στον κεντρικο δρομο ειχε λαδια κατω και μολις τα πατησα αρχισε να τρεμει το τιμονι.θυμαμαι καθε κλασμα δευτερολεπτου απο εκεινη την μερα.

οσο για τα σημαδια ,εχω ενα παρα πολυ αχνο στο μπουτι και ενα ακομα στο γονατο.με μεγαλη δυσκολια το βλεπει καποιος.

την ιδια χρονια στα γενεθλια μου,χτυπησε και η ξαδελφη μου.εγω ειχα χτυπησει στο αριστερο μπουτι δεξι γονατο ολη η δεξια πλευρα και χερια και πλατη.μονο κεφαλι στηθος και κοιλια γλιτωσε αλλα σε αυτα τα σημεια χτυπησε η ξαδελφη μου.εκεινη ομως την γλιτωσε με μονο λιγα ραμματα στο πιγουνι.ηταν βραδυ και δεν εκαιγε η ασφαλτος και ειχε απλες γρατζουνιες και ενα μονο σκισιμο.

σας ανατριχιασαμε βραδυατικα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

κοριτσια πως ειστε?

διαβασα για τον χρηστακο και μονο η σκεψη μ τρελενει!

μπραβο πικουλινι για την χειρονομια.το λιγοτερο που θα μπορουσαμε να κανουμε.μακαρι να πανε ολα καλα και να αναρωσει γρηγορα.

απο οτι καταλαβα εχει και στο σωμα εγκαυμα ετσι?

βικυ και κα φωτεινη με ανατριχιασατε βραδιατικα!μακαρι κανενας ανθρωπος στον κοσμο να μην νιωθει πονο....

δεν ξερω δεν ειμαι και πολυ καλα!

1654096yn4fep17z7.gif

Μπήκα στα γρήγορα για να ευχηθώ μια ήρεμη νύχτα και ένα καλύτερο ξημέρωμα για τον Χρηστάκη.

Απ'ότι διάβασα Βίκυ και κα Φωτεινή δεν έχετε περάσει και εσείς λίγα. Χαράς το κουράγιο σας και σε εσάς. Τέλος καλο όλα καλά να λέτε και μακάρι όλος ο κόσμος να είναι περαστικά οι ταλαιπωρίες που περνάει.

Είμαι και εγώ αισιόδοξη και σίγουρη ότι δεν θα μείνει κανένα σημάδι με τον καιρό στον Χρηστάκο και μιας και λέμε όλοι τις προσωπικές μας εμπειρίες με εγκάυματα να πω και εγώ ότι πέρα από το δικό μου κάψιμο πριν 5 χρόνια η μητέρα μου φτιάχνοντας τα μελομακάρονα παραμονή Χριστουγέννων και ενώ είχε κάψει το μέλι για να το ρίξει στα μελομακάρονα δυστυχώς ακούμπησε με δύναμη την κατσαρόλα στον πάγκο της κουζίνας και πετάχτηκε όλο το καυτό μέλι στο πρόσωπο της. Δεν περιγράφεται αυτό που έπαθε. Εγκαύματα 1ου βαθμου σε όλο της το πρόσωπο και ευτυχώς δεν μπήκε καθόλου μέλι μέσα στα μάτια της . Το απότελεσμα ήταν όντως να ταλαιπωρηθεί για αρκετές μέρες αλλά τώρα φυσάει η μανούλα , ίχνος δεν έχει μείνει απο σημάδια και ούτε πλαστική δεν χρειάστηκε να κάνει.

Συγνώμη που αναφέρω το συγκεκριμένο συμβάν αλλά βρήκα την ευκαιρεία να τα πω όπως και η κα Φωτεινή για να δώσουμε κουράγιο στην Joa λέγοντας της ότι όντως τώρα περνάνε μεγάλο γολγοθά αλλά να είναι σίγουροι πως θα το ξεπεράσει ο Χρηστάκης και θα μείνει μια κακή ανάμνηση.

Πικουλινάκι να είσαι και εσύ καλά που βοήθησες τόσο πολύ και να χαίρεσαι την οικογένεια σου

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειχα επισκεψεις και τωρα σας διάβασα..Δεν προλαβα να ενημερωσω Ευα και Σούλα, ειδοποιησα όμως τη Βικυ, με πιασαν στα πρασα οι επισκεψεις..

Πικουλίνα τυφλα να'χει η ACS, να εισαι καλά για αυτό που εκανες για όλες μας!Να πιασει τοπο ευχομαι η πραξη και ο Χρηστακης συντομα να παιξει με το δωρακι των μικρων του φίλων

Τωρα είδα το πμ σου, θα σε πάρω αυριο τηλ.

Καλό Βραδυ σε όλες και στο Χρηστακη, να ξεκουραστεί το παλικαρακι μας, να μην ποναει..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...