Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πετρούλα μου,

Η μικρή ψήλωσε 2,5 πόντους αλλα εβαλε μονο 150 γρ.

Αν θυμάμαι καλα ειπες 20/2 θα πας να δεις το σακο?

Οσο για το Χρηστάκη μας τι να πω ρε γμτ.Εχω σκάσει !

Δυστυχώς από όσο ξέρω θελει αρκετο χρόνο για να συνελθει, ευχομαι τουλάχιστον να μην ποναει η ψυχουλα μωρε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αληθεια Σούλα;;;Βρε στα καλλιστεια θα τη στειλουμε!!Τα εχει όλα..

Το βαρος της είναι καλό βρε, τι ανησυχείς, μια χαρα ειναι το παιδί που το ειδα.

Σημερα θα παρω το γιατρό τηλ. για να μου ορισει ραντεβού. Υπολογιζω όμως οτι θα μου πει γυρω στις 20/2.

Ναι το εγκαυμα θελει αρκετο χρόνο..μακαρι να μεινει μονο το αισθητικό μερος, αυτο φτιαχνεται.Η κουμπάρα της αδερφης μου κατεβαινε απο τις σκαλες με κατσαρολα με βραστο νερο και επεσε με αποτελεσμα να την περιλούσει το βραστο νερό.Εχει εγκαυματα στο λαιμό, στα χερια και στο στηθος και με τις πλαστικες αποκατασταθηκε καπως το δερμα. Το δερματικό αποκαθισταται, πιο πολύ το ψυχολογικο σου μενει και φυσικα ποσο βαθια είναι τα εγκαυματα

Η ψυχούλα αυτη του Χρηστακου με εχει συγκινησει πολύ.. Χτυπάει ο παιδι και σπαραζει η καρδια σου..Καλη δυναμη και στην Ιωαννα και κουραγιο να κανει, να μην εχει καθολου ενοχες, τα ατυχηματα για τους ανθρωπους είναι..

Τα σκαθαρια μας είναι απρόβλεπτα και στον υπνο τους αν ειναι να γινει το κακό θα γινει..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Οντως απρόβλεπτα είναι .

Η Ανδρεάννα τα περισσότερα χτυπήματα τα εχει κανει μπροστα στα ματια μου.

Φυσικά και δεν πρεπει να εχει τυψεις η Ιωάννα μας!!

Α ρε γμτ αν ειναι να γινει το κακο θα γινει οτι και να κανεις.

Περαστικα να ειναι και οσο το δυνατον πιο ανωδυνα.

Ωρες ωρες θυμωνω τοσο πολυ.Για ποιο λογο να τυριανιουνται ετσι τοσο μικρα παιδακια τι ? πληρωνουν αμαρτιες????Αμαν

Σκέφτομαι κι εγώ συνέχεια το Χρηστάκη αλλά και τους γόνεις του, θα νιώθουν πολύ άσχημα παρόλο που μπορεί να συμβεί στον καθένα και η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλά παιδάκια έχουν τέτοια ατυχήματα! Εγώ έχω το σχήμα από το σίδερο στα 4 δάχτυλα του χεριού μου. Το θετικό είναι ότι ήμουν στην ηλικία του Χρηστάκη αλλά δε θυμάμαι τίποτα! Γρήγορα να ξεχαστεί και για το παιδάκι η περιπέτεια αυτή και ο πόνος!

Deleni το περίμενα ότι θα σου έλεγε για τα γαλακτοκομικά! Νομίζω το έχω ξαναγράψει ότι στα μισά και παραπάνω παιδάκια η παλλινδρόμηση συνυπάρχει με αλλεργία! Εγώ προχτές έφαγα χταπόδι και είχαμε πάλι θέμα! Ψαρικά και θαλασσινά έχω τσεκαρισμένο και από το Γώγο (το ίδιο μου έλεγε και η Πικουλίνα ότι τους συνέβει) είναι τα χειρότερα! Παράλληλα αποφεύγω γαλακτοκομικά αγελάδος μόνο (δηλαδή πίνω κατσικίσιο γάλα και δυστυχώς όλο και τρώω σοκολάτες,) ανάλογα πώς πηγαίνει η μικρή πράττω! Πάντως το να κόψεις τελείως τα γαλακτοκομικά είναι πακέτο, γιατί στο Γώγο το είχα κάνει 1 μήνα και είχα φρικάρει αφού πρέπει να προσέχεις και το κρυμμένο γάλα π.χ. στο ψωμί του τόστ αλλά και σε πατατάκια σε κάποιες μάρκες υπάρχει γάλα μέσα!!!:o Προσωπικά είμαι και λιχούδα και είχα ζοριστεί πολύ! Εσύ δεν τρώς καθόλου γαλακτοκομικά και μοσχάρι?Από τα υπόλοιπα κανονικά? Όσο για το γάλα ήταν 8 μηνών όταν πρωτοήπιε ξένο και πήραμε το almiron pepti είχε 20 ευρώ το κουτί και σε εκείνη τη φάση χρειαζόμαστε περίπου 5-6 κουτιά το μήνα! Τα μισά λεφτά μου κάλυπτε το ταμείο χωρίς ιδιαιτερη διαδικασία είχα πάει μόνο το χαρτί από τη γιατρό και τις αποδείξεις από τα γάλατα ανά δίμηνο! Κουράγιο με τις αντλήσεις αλλά όσο μπορείς βάζε τον και στο στήθος γιατί του κάνει καλό η επαφή και θα βρίσκει και το επιπλέον γάλα που χρειάζεται! Από κιλά μαζί πάμε και η τοσοδούλα μου 3.700 είναι αλλά μου φαίνονται λίγα αφού ο Γώγος στις 20 μέρες ήταν 4 κιλά! Εϊμαι αχάριστη ε? Από ύψος μόλις 52 πόντους, καλά τη λέω εγώ τοσοδούλα!:lol:Εσείς?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Πραγματι τα παιδια δεν θα επρεπε να υποφερουν απο αρρωστιες, χτυπήματα και καθε ειδους ταλαιπωρία. Ας τα δινει ο Θεός σε εμας, αυτος ο πόνος, να βλέπεις παιδια να αρρωσταινουν, να πεινανε, να πονανε, ειναι χειρότερος.

Τι να πώ.. Να μας δινει τουλάχιστον δυναμη και πίστη να ξεπερναμε τις δυσκολίες

Ριτα δεν ξαναμιλήσατε ε;;

Και τι να πειτε, θα μου πεις, ακους και την Ιωαννα χαλια, πως να στηριξεις εναν ανθρωπο που βλέπει το παιδι του να υποφερει

Το Σαβ/κο το'παθε το παιδι στη γιαγια που ηταν;;

Κοριτσαι τωρα σας ειδα..

Βατραχακι γιατι εχεις πονακια καλη μου;;

Μαρίνακι μη συγκρινεις μωρε τον Γιωργο με τη μπεμπα..Τα κοριτσακια εχουν την ταση να ειναι πιο αδυνατουλικα και λιγοφαγα.

Σοκολατα με γαλα κατσικισιο δεν κυκλοφορει;;Σε βλέπω πολύ κολλημενη..

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

Πηραμε μεχρι προχθες απο εχθες δεν του εχω ξαναδωσει φαρμακο.

Η κορτιζονη δεν χρειαστηκε ευτυχως.

Τωρα αν παρατηρησεις καποιος πολυ βαθια αχνοφαινονται.

Ακομα ειναι στη διατα και σιγα σιγα του προσθετω λιγη ντοματα κανα λαχανικο κτλ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα όντως δυσκολη και η δική σου θέση, εγώ κολλάω όταν ξέρω ότι κάποιος είναι στο νοσοκομείο να πάρω τηλ γιατί κρίνω από τον εαυτό μου και όπως η Πετρούλα αυτές τις στιγμές δε θέλω να μιλάω σε άνθρωπο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...