Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρίτα όταν ξαναμιλήσετε να της στείλεις την αγάπη μας....:-(

να ρωτησω ποσο το νοικιασες το θηλαστρο;

60 ευρώ τον μήνα Βατραχάκι, για τους πρώτους δύο μήνες και μετά 40...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντελενι μου θα της τα πω...

Διαβασα τα δικα σας,πως κατεληξε στην αλλεργια?

Δωσε δικο σου γαλα οσο μπορεις και υπομονη.

Το symphony εχεις?Εγω με αυτο αντλουσα καθε 2 ωρες και ειχα πολυ καλο αποτελεσμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα μου αν πας να της δωσεις ολες τις ευχες μας κι ολα θα πανε καλυτερα μερα με την μερα θα το ξεπερασουν ο χρηστακος ειναι αντρακι!

deleni μου με αυτο που εχεις ακομη δεν μπορεις να βγαλεις αρκετη ποσοτητα;

σαρδελινα μου τι κανεις εσυ;ο μικρος;χαθηκες σε απασχολει η πεθερα;

Επεξεργάστηκαν by vatraxaki

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βρε κορίτισια τι είναι αυτά που διαβάζω????? Έχω σοκαριστεί.

Παναγία μου βοήθησε αυτό το αγγελούδι και πάρτου τους πόνους όσο μπορείς!!!!

Όλοι μας προσευχόμαστε για αυτή την μικρή ψυχούλα, να περάσουν γρήγορα οι πόνοι.

Μιλάμε δεν μπορώ ούτε να το σκεφτώ!!!!!Θέε μου δώσε κουράγιο και σε αυτούς τους γονείς και Ριτάκι να στέλνεις τις ευχές μας!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα βρε κορίτσια.

Μόλις τώρα μπήκα και διάβασα το άσχημο περιστατικό που συνέβη στην Joa και ψυχοπλακώθηκα.

Τη νιώθω απόλυτα , έχω καεί και εγώ μωρό απο βραστό νερό που είχε η μητέρα μου στο μάτι της κουζίνας και εγώ πήγα και το κούνησα και μου χύθηκε όλο στην πλάτη όλη.

Ριτάκι , πες ότι θα περάσει 100% αλλά είναι λίγο επώδυνο για το παιδί τώρα τις πρώτες μέρες.

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας και δεν πρέπει να νιώθει τύψεις η κοπέλα.

Ριτάκι αν νιώσει καλύτερα και θέλει, θα είναι μεγάλη μου χαρά να περάσω και εγώ να τους δω μήπως και ξεχαστούν λιγάκι.

Σούλα η κορούλα σου είναι σκέτη γλύκα . να της δώσεις ένα γλυκό φιλάκι εκ μέρους και μη της κόψεις ποτέ αυτά τα τέλεια μαλλάκια.

Σουλίτσα μου τώρα είδα την κορούλα σου!!!! Καλέ είναι μια θεά.Τι μαλλάκια είναι αυτά????Μια κουκλίτσα είναι????Φτου φτου να μην την ματιάξω.Να την χαίρεστε.

Μπράβο το κορίτσι μου που κάνει και δουλίτσες και βοηθάει και την μανούλα!!!!:tongue:

PdBSp3.png ck1Cp3.png

βατραχουλίνα μου έχω κι εγώ τα χάλια μου, στενοχωρήθηκα και με τον Χρηστάκο και δεν πολυμπήκα.

Τώρα περιμένω τον γιατρό για εμβόλιο...αν ακούσεται ένα μωρό να κλαίει λες και το σφάζουν θα είναι το δικό μου!

m57Zp2.png

Κορίτσια εμείς χθες πήγαμε στο γιατρό. Όλα καλά με το νινί μας μεγαλώνει σωστά και έφτασε 844 γραμάρια.Μάλλον 12 με 14 Μαίου θα γεννήσω με καισαρική.

Την άλλη εβδομάδα με έδωσε να κάνω καμπύλη σακχάρου και κάποιες άλλες γενικές εξετάσεις.Δόξα το Θεό όλα καλά με την μπεμπύλα μας.

Πετρούλα μου γλυκειά μου τι κάνεις??? Πως είσαι???Εχεις καθόλου ενοχλήσεις??

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Deleni μου μη στεναχωριέσαι για την αλλεργία στα γαλακτοκομικά είναι κάτι που περνάει απλά η ταλαιπωρία θα είναιλίγο από πλευράς σου γιατί παρέχουν τα ταμεία αυτά τα γάλατα αλλά θέλει λίγο τρέξιμο . Και η Ραφαελίτσα μου είχε μέχρι και 1 χρονών και λίγο παραπάνω αλλά έπινε ειδικό υποαλλεργικό γάλα και της πέρασε, τώρα τρώει από όλα.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Ντελενι μου θα της τα πω...

Διαβασα τα δικα σας,πως κατεληξε στην αλλεργια?

Δωσε δικο σου γαλα οσο μπορεις και υπομονη.

Το symphony εχεις?Εγω με αυτο αντλουσα καθε 2 ωρες και ειχα πολυ καλο αποτελεσμα.

To symphony έχω Ρίτα μου και αντλώ κάθε 2-3 ώρες ανάλογα αν είμαι στη δουλειά ή στο σπίτι...

Όσο για την αλλεργία μου είπε ότι η παλλινδρόμηση οφείλεται εκεί και απο τη στιγμή που εδώ και 2 εβδομάδες είχα ούτως ή άλλως κόψει τα γαλακτοκομικά (μετά απο τη συμβουλή του παιδίατρου...) και είδαμε βελτίωση συνεχίζουμε και βλέπουμε αν θα χρειαστεί νακόψω κάτι άλλο... Απο εξετάσεις δεν μας σύστησε τίποτα πάντως από ότι διάβαζα και στο πάρεντσ σχεδόν σε όλα τα μωράκια με ΓΟΠ οι παιδογαστρεντερολόγοι συστήνου διακοπή των γαλακτομικών στη μητέρα γιατί επιδεινώνει την κατάσταση...

deleni μου με αυτο που εχεις ακομη δεν μπορεις να βγαλεις αρκετη ποσοτητα;

Βατραχάκι βγάζω 900 μλ την ημέρα (150 μλ) το γεύμα και απο ότι διάβασα σαν ποσότητα είναι ικανοποιητική.. βέβαια ο φαγάνας μου δεν ξέρω τι λέει...:lol::lol::lol:

Ξέχασα να σας πω ότι είναι 3700 το ΄καμάρι μου!!! (απο το μαιευτήριο βγήκαμε 2730...);)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Deleni μου μη στεναχωριέσαι για την αλλεργία στα γαλακτοκομικά είναι κάτι που περνάει απλά η ταλαιπωρία θα είναιλίγο από πλευράς σου γιατί παρέχουν τα ταμεία αυτά τα γάλατα αλλά θέλει λίγο τρέξιμο . Και η Ραφαελίτσα μου είχε μέχρι και 1 χρονών και λίγο παραπάνω αλλά έπινε ειδικό υποαλλεργικό γάλα και της πέρασε, τώρα τρώει από όλα.

Εύα πιο γάλα πίνατε εσείς; Εμάς μας σύστησε το neocate αλλά απο ότι μου είπανε εχει πολύ χάλια γεύση και πολλά μωράκια δυσκολεύονται να το πιουν...

Σ΄ευχαριστώ και για το κουράγιο...ελπίζω και ο μικρούλης να το ξεπεράσει...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ευα μου και Κίκο ,

Σας ευχαριστώ κοριτσια μου για τα σχολια σας.

Ευακι μια χαρα το μπεμπε μας, αντε με το καλό κουκλίτσα μου!

Συμπεθέρα μου χθες καναμε εμεις εμβολιο δεν μας ακουσατε???

Εύα πιο γάλα πίνατε εσείς; Εμάς μας σύστησε το neocate αλλά απο ότι μου είπανε εχει πολύ χάλια γεύση και πολλά μωράκια δυσκολεύονται να το πιουν...

Σ΄ευχαριστώ και για το κουράγιο...ελπίζω και ο μικρούλης να το ξεπεράσει...

Εμείς κουκλα μου ξεκινήσαμε με το Alfare αλλά επειδή δεν την βοήθησε μετά μας έδωσαν το Neocate.Δεν το πληρώναμε μας το παρήχε το ΙΚΑ.Αλλά όντως είναι απαίσιο στη γεύση αλλά δόξα το Θεό Η Ραφαέλα δεν είχε πρόβλημα προσαρμογής στις γεύσεις και έτσι έπινε τα πάντα χωρίς καμία δυσκολία.

Και μη στεναχωριέσαι δεν είναι κάτι που μένει θα περάσει.... και που ξέρεις μπορεί και πιο γρήγορα και από την Ραφαέλα.Το καλό είναι που είχατε μόνο την παλινδρόμηση γιατί εμείς είχαμε και έκζεμα και ανυσηχία έντονη , την έφερνε κολικούς και πονούσε για αρκετό καιρό μέχρι να καταλήξουμε ποιό γάλα την κάνει.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Κορίτσια σημερα δεν ειχα Η/Υ και μπήκα απο της συναδελφου 5 λεπτα το πρωί και διαβασα για τον Χρηστακη.Μακαρι να πηαγίνει όλο και καλύτερα και να μαθαίνουμε τα ευχαριστα νεα απο τη Ρίτα.Πολύ λογικό μου ακουγεται που δεν θελει κοσμο στο νοσοκομείο, και εγω κανεναν δεν θα ήθελα ούτε τους δικους μου που λέει ο λόγος, τη στενοχωρια μου θελω μονη μου να την περνώ.

Σούλα και εγω δεν σχολιασα πως ειναι μια κουκλίτσα η μικρη σου και εχει μεγαλώσει νομιζω..

Ελένη τα πας περίφημα με τις αντλήσεις, μπραβο σου.Εγω αντλουσα ενα με δυο γευματα τη βδομαδα.Συνεχισε ετσι, λίγο εσυ θα στερηθείς αλλά θα ειναι για καλό. Οσο για την παλινδρόμηση ειναι πολύ συχνό φαινόμενο και συντομα θα το ξεπερασει ο μικρός.Στα κιλα του ειναι τελειος.

Ευα καλα ειμαι, δεν μπορω να πώ οτι καταλαβαίνω και πολλά πραγματα.Κτ μικροενοχλησούλες και τσιμπηματακια νοιώθω αλλά κατα τ'άλλα οκ.Σημερα θα παρω τον γιατρό τηλ.

Είμαι λίγο χαλια με το Χρηστακη, μακαρι γρήγορα να μαθουμε οτι θα βγει το γιαβρι μου.Ποναν παρα πολύ αυτα τα εγκαυματα και η ψυχούλα ειναι πολύ μικρη για τετοια ταλαιπωρια..Ας βαλει η Μεγαλόχαρη το χερι της.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...