Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπηκα να πω καληνυχτα και διαβασα για τον Χρηστακο κι επαθα σοκ!

εχω γινει χαλια τι να πω Ιωαννα μου οι σκεψεις μας και πο προσευχες μας ειναι μαζι σας!

γρηρορη αναρωση να εχει το μικρακι σου!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω φρικαρει τελειως με το Χρηστακη.

Ευχομαι να περασει γρήγορα και να σταματησει να ποναει η ψυχούλα μου.

Ας μας μοιρασει σε εμας ο θεος τον πονο και να τον παρει απο το μικρουλη!

Αχ περαστικά στον μικρό χρηστακι πρέπει να προσέχουμε εμένα προχθές ήθελε να ανακατέψει το φαγητό από κάτω έχωνε την κουτάλα μέσα στην κατσαρόλα στο τσακ τον πρόλαβα να μην του έρθει κατακούτελα η φασολάδα

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ

:tongue::tongue:

Παναγίτσα μου,τι ήταν κ αυτό.θα περάσει ιωάννα μου,δεν θα μείνουν σημάδια.ένα μωρακι όταν είμασταν στο νοσοκομείο είχε πάθει ακριβώς το ίδιο.έπρεπε να το κρατάνε γυμνό κ να κάνουν τις θεραπείες κ αυτό κράτησε περίπου 1 μήνα,αλλά το παιδάκι είχε γίνει πολύ σύντομα καλά κ απλά μέναν μέσα για να ολοκληρώσουν τις θεραπείες τους.

Ανατρίχιασα...

Ποιος μας μάτιασε πια.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

τι εγινε βρε κοριτσια?

εχω κι εγω αυπνιες και μπηκα να σας διαβασω και εμεινα....

τρελαθηκα τωρα!!!

παναγια μου να ναι καλα ο χρηστακης!!!

ποσες φορες μα ποσες φορες πηγα να την πατησω ετσι!!!

θα τρελαθω τωρα!

1654096yn4fep17z7.gif

Παναγίτσα μου,τι ήταν κ αυτό.θα περάσει ιωάννα μου,δεν θα μείνουν σημάδια.ένα μωρακι όταν είμασταν στο νοσοκομείο είχε πάθει ακριβώς το ίδιο.έπρεπε να το κρατάνε γυμνό κ να κάνουν τις θεραπείες κ αυτό κράτησε περίπου 1 μήνα,αλλά το παιδάκι είχε γίνει πολύ σύντομα καλά κ απλά μέναν μέσα για να ολοκληρώσουν τις θεραπείες τους.

Ανατρίχιασα...

Ποιος μας μάτιασε πια.

μακαρι να γινει γρηγορα καλα και να μην ειναι πολυσοβαρο!

ποιος μας ματιασε???ασε μην πω!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Ετοιμάζομαι για δουλειά μπήκα μόνο να δώ κανα νεότερο για τον Χρήστο. Ακόμα και τη νύχτα τον σκεφτόμουν. Έχω πάθει σοκ μιλάμε:shock:. Ρίτα μου δώσε τις ευχές μου στην Ιωάννα και κουράγιο! Κάνε Παναγίτσα μου να του περάσουν γρήγορα και φύγει ο πόνος! Γιατί να τραβάει τέτοιους πόνους το παιδάκι, σε εμάς πρέπει να έρχετε ο πόνος:-(. Σε ποιό νοσοκομείο είναι?

Διαφημίσεις

Τι εγινε ρε γμτ, μολις διαβασα για το Χρηστακη..

Ιωαννα θα περασει μην ανησυχεις κορίτσι μου, νομιζαμε οτι ειστε ακομη στη Λαμία.

Ρίτα να μας ενημερωσεις..

Να ειναι καλά το παιδι και να μην πονεσει Παναγίτσα μου

Μάτωσε η καρδια μου

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!

Τι έγινε βρε κορίτσια;;;:shock::shock::shock: Τρελάθηκα με τα νέα της Joa...Ελπίζω να πάνε όλα καλά...

Ρίτα όταν έχεις νεώτερα πες μας....

Εμείς πήγαμε χθες στη γιατρό, μας βρήκε ήπιου βαθμού παλλινρόμηση η οποία απο τότι είπε οφείλεται σε αλλεργία στα γαλακτοκομικα...Οπότε κόβω τα πάντα, και το μοσχάρι και βλέπουμε...Μας είπε ότι αν σταματήσω το θηλασμό θα πρέπει να του δώσω υποαλλεργικό, το οποίο έχει 60 ευρώ...:shock::shock::shock::shock: με βλέπω να τον θηλάζω μέχρι τα 20!!!:lol::lol::lol:

Μαρίνα ο Γιώργάκης δεν είχε αλλεργία; Τώρα τρώει καθόλου γαλακτοκομικά; Όσο για τις αντλήσεις κάνω 8-9 την ημέρα και βγάζω περίπου 900 μλ γάλα συνολικά το οποίο απο ότι φαίνεται δεν του φτάνει... Του δίνω 150 μλ τη φορά (επί 6 γεύματα)τα οποία καταβροχθίζει και τώρα μου είπε να τον ταίζω στο 3ωρο και να του δίνω τόση ποσότητα ώστε μόνος του να αφήνει το μπιμπερό... Για να δούμε...

Χθες προσπάθησα να τον βάλω και στο στήθος και μια χαρά έπιασε και έφαγε λίγο αλλα και πάλι αποκοιμιόταν και η Αναστασία είχε πάθει...παράκρουση

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ελενη μηπως το ταμειο σας το καλύπτει,

Έτσι έγινε και με το γάλα που είχαμε στην Φωτεινή, σχεδον 55 ε, βεβαία η Βίκυ το πλήρωνε και ΘΑΑΑΑ πάρει τα λεφτά, ποιο γάλα είναι?

Για τον Χρηστάκο κανένα νεότερο…μεγάλη στενοχώρια και ταλαιπωρία γιατί το παιδάκι έχει πόνο και είναι και ανοιχτό επάνω στο κρεβάτι με ένα πλέγμα προστατευτικό για να μην ακουμπήσει τίποτα. Αχ κουράγιο μεγάλο σε όλους και ειδικά στο παλικαράκι μας

Καλημέρα κορίτσια..

Κι εγώ δεν μπορούσα να ηρεμήσω τη νύχτα. Έχω στενοχωρηθεί πολύ με τον Χρηστάκο. Ρίτα σε αυτές τις στιγμές νομίζω ότι τα λόγια δεν μπορουν να προσφέρουν παρηγοριά. Αν μπορέσεις να πας να δεις λίγο την Ιωάννα νομίζω πως θα είναι το καλύτερο..

Deleni μου καλή δύναμη! Ελπίζω να αντέξεις την δίαιτα. Αν πάλι όχι, όπως σου είπε και η Φωτεινή, τα γάλατα αυτά καλύπτονται από τα ταμεια.

Σουλίτσα μου σόρυ εχτές δεν σου είπα πόσο κούκλα είναι η Ανδριάννα. Ήταν φοβερή στις φωτο!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...